Selammm kızlarrr...
ne güzel diyetlere başlanmış listeler yapılmış maşaallhh..Aeben ablam toplamışın yine ne güzel...
Kızlar iyisiniz inşallahh...Ben de çok şkürü iyiyim..
Cumartesi günü aşılama oldum...Bakalım hayırlısı...Banucum senin aşılamadan sonra ikiz olmuştu dime..Bende öyle olsa ne güzel olur..Rabbim hayırlısını versin istiyoruz..Olmazsa bu ay direk tüp bebeğe geçilecek..
Öpüyorum sizi özledim valla..
merhaba hatunlar yine yok oldunuz
çokmu yogunsunuz desem:44:
ayselim kadavra işini geçmişsinkormuyormusun yavs ben hiç cesaret edemem , kadavrayı bırak normal cerrahlık bile hayallerimin ötesinde bir beceri maşallah sana hangi ün. desin kızım soruyordu geçen gün?(özel olmazsa tabi)
banu çoçuklar okulda nasıl sorun çıkarmadılar umarım .
teşekkürler ablacımm
valla ilk zamanlar korkudan uyuyamadığım oldu ama artık alıştım ayrıca kuruyemişcim bana o kadar yardımcı oldu ki onun sayesinde bir de babam eski cerrah olduğu için bana tüyolar verdi filan artık cesaretliyim Allah'a şükür
yok ablacım niye özel olsun :) marmara üniversitesi tıp fakültesindeyim ablam kadıköy :)
senin kızın ne yaptı bu arada o da üniv sınavına girmişti dimi?
iyi bari alışmışsın.
canım kızım 40 bininci oldu. hatta özel bir ün. de ankarada burslu tutuyordu . ama tarçih için ikna edemedik , istedigim bölümler deyil diye istemedi . bu sene tekrar hazırlanıp bir kere daha deniycekanlıycan aynı stresi bu yılda yaşıycaz , hayırlısı bakalım rabbım emeklarını karşılıgını versin inşallah .. neyseki bu yıl küçük kızın sınavı olmayacak en azından
slm herkese
walla okullar bir başladı,pir başladı..nereye koşturacağımı şaşırmış durumdayım..
bir kendi okulum, bir oğlumun okulu ...radan oraya koş dur..daha 4 yaşında çocuğun okul masrafları ünv.kayıt masrafı kadar tuttu
enwaii çeşit malzemeyazmışlar tam 45 çeşit malzeme..zaten okulun aylığı 700+100 tl(ing.öğretmeni tutmuşlar özel) toplamda 800 tl.walla nasıl yetişeceğiz bilmem..Allah güç kuvvet versin çocuk okutanlara...
bunun üstü başı-yol masrafı derken aylık 1000 lira..2 tane çocuk olsa 2000:18:
arkadaş bu gün okulda oğlunun çok yavaş büyüdüğünden yakınıyordu 2 yıldır aynı şort-eşofman vs..giyiyor hiç kısalmadı diye..
yat kalk şükür et dememek için zor tuttum kendimi..oğlumun geçen yıldan bu yıla kalan bir tek pijaması-eşofman altı-üstü-kazağı-palto-ayakkabı hatta iç çamaşırı bile yok..okulada gittiği için bolca alıyorum yedek vs..olsun diye..hepsi pırıl pırıl kalıyorlar.her yıl kışlıkları baharda-yazlıkları sonbaharda veriyorum,önümüzdeki yaza yada kışa olmayacaklarına emin olduğum için..çocuk ne kadar masraflı bişey yaw..ana babalara kolaylık versin Allah...
bende bu yıl hemen hemen tam günüm..her günüm aynı değil tabii..ve arada boş derslerim çok var..sabah-öğlen ve öğleden sonra derslerim var araları boş( bazı günlerde yarım gün gibi..mecburen oğlumu tam gün verdim okula..
banuş seninkiler ne yaptı bu yıl 1.sınıfsınız değilmi?hepinize kolay gelsin..onlarında seninde işiniz zor..
aebenim oğluşabrawoo...
büyük kızınında Rabbim gönlüne göre versin,inşallah bi dahaki yıla istediği yer olur...
neslihancımmm..hoşgeldin cnm...inşallah bebiklerin sana sımsıkı tutunurlar..rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah cnm..daha sık gel,cee deyip kaybolmayın...ne güzel topik canlanmışken ...
katherinam sen neler yapıyorsun cnm?
İyi akşamlar
Montig ablam okumuş mesajlara beğeni basmissin ama yazmadan girmişsin. Ozledimmm abla
46:
Günaydın abencim günaydın arkadaşlar bende aranızdayım artık
Selam cancanlar topik canlanmış kalabalıklaşmış oh ne ala ne ala hoş gelmişsiniz beyaaa
Dünün menüsünü vereyim hemencecik....
Kahvaltı : 08.30
3 dl. kızarmış tb ekmeği - domates salata - bir dilim beyaz peynir - bir kupa şekersiz çay
Öğle : 12.30
3 adet kabak mücveri - salata ve yoğurt
Akşam 18.30
Bir parça tavuk göğsü ızgara - yeşillikli salata ve cacık
Gün içinde 2 lt su ve 3-4 bardak şekersiz çay....
Not : Henüz spora başlamadım.... (Gece sporu elbette devam)
Arkadaşlar selam tatlılar bu hafta dayak yeiş gibiyim moral sıfır daha doğrusu duruma adapte modundayım tembelleşmişim yazın okul bu yıl fena biliyosunuz ilk orta ayrılınca hem arkadaşlarım gitti hemde bölge kalabalık okul acayip kalabalık oldu kafam patlıyo ruhum çatlıyor ama atlatırım ben tırs geçer alışırım ama çok oturmuş harika bir okulum vardı hem meslek anlamında deneyimli bir kadro hemde yaşıtım meslektaşlarım vardı şimdi yeni öğretmenler ilk atamalar doldu okul olacak tabii ama alışmak zaman alıcak dolayıısı ile efenim ben bu hafta geçemedim diyet moduna tam tersi alabildiğince dikkatsiz yiyorum ama sanırım pek bişey almadım yarın sabah tartılırım pazartesi başlıyım ben anca düzene girer gönlüm ama nolur sakın bırakmayın .....Aeben ölçü falan bildiremem ben ya ............KİLO YETER KIZ NEYDİYON ALAN ALMIŞ SATAN SATMIŞ HA HAAAA HAAAAAA HAMAMA GÖTÜR İSTERSEN TATLIM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?