herkese merhabalar
abla göründüm kayboldum ama iptal durumdayım. geçen hafta yeni gelen gıda mühendisine eğitim vermekle meşguldum
cts çıkışımı verdim artık evhanımıyımhalılarımı yıkamaya verdim,perdeleri yıkadım dip bucak temizliğe giriştim. doruk paşayla ancak oluyor
önümüzdeki haftadan itibaren 2 hafta tatildeyiz yani tam anlamıyla geri dönüşüm ayın 23ünü bulacak
öpüyorum hepinizi
takyim babana açil şifalar dilerim canım ,geçmiş olsun .
ogluşada geçmiş olsun diyorum . geldimi üst üste geliyor :26:
safişim merak etme yanlız deyilsın bacıı
8 ayda 5 kilo almış bulumakdayım 69 kiloyum . bunye bu kiloda durdu almıyorum artık 2 aydırsevinemmi üzülemmi anlayamadım
okullar açılsın ev ahalini bi postalayımda iyce başlıycam rabbım izin verirse.
Ben varım katılanlar her zaman giremesede cumaları kilo bildirimi yapsın ama............Bi liste oluşturamadık gitti.biliyorum ablam yalnız olmadığımıo yüzden buradaki herkes tanıdık ya
biz tilki
burası kürkçü tükkanı
Ben tam monti yapamasamda ekmeği hayatımdan çıkarmış bulunmaktayım...
Kendime göre gidip market pazar yapmam gerekiyor hala ona sıra gelmedi....
O alış veriş işini halledersem tam anlamı ile 4*4 lük bir monti yapacağım inşallah...
Bu cuma tartılacağım ve oradan devam edeceğim bilginiz olsun hanımlar....
bence herkes bu cuma başlangıcı yapsın kiloları bildirsin ve ipin ucu dahada kaçmadan sarılsın buraya
haydin bakeeemmmm bol enerjili günler hepimize
Burda öğrtmeninim de anladıysam arap olayım daha öncede sordydum yazdın mı farkında değilim sen bir mi okutuyosun birsen ve öğlenciysen sabah dersi ne ola yaaaaaaaa ne biçin şey o öyle allah kolaylık versin.Bizim okul tekliydi ama bu karmaşada ikili olacaktık kıl payı sıyırdık tekliyiz yine benimde oğlanla durum sakat olacaktı gerçi bğyğdğ evde yalnız kalabiliyor ama ben yokken hakkını vererek çalışmaz maalesef çok kötğ olacaktı ama rabbim yolumu açtı.İnşallah sende sıkılmadan halledersin canım.slm herkese...
safinaz haydin hayırlı olsun yeni başlangıcın..
aebenim kolay gelsin aplam,iş güç bitmiyor hiç..Allah sağlık versin yeterki...her şey olur durur....
benim okul işlerimde çorbaya döndü walla..bu hafta oryantasyon haftası diye öğrencilerle ve velilerle bireysel giriyoruz derslere..öğrencilerin özel durumları sebebiyle..haftaya öğlenci olacağım ama öğleden sonra bile boş derslerim var..karman çorman olmuş..bazı günler sabaha 2 saat ders koymuşlar öğleci olmama rağmen..oğlumu tüm günmü yarım günmü vereceğim okula belli değil..işler rayına bi otursada rahatlasak...
banukkk nerelerdesin yaw...?ve lara?
Ben varım katılanlar her zaman giremesede cumaları kilo bildirimi yapsın ama............Bi liste oluşturamadık gitti.
...
slm herkese
herkes diyet moduna girmiş ohh ...haydin gazanız mübarek olsun...yağ gibi eriyin,incelin inşallah kısa sürede..
laram görmemişim sorduğunu kusura bakma cnm...ben zihinsel ve işitme engellilerdeyim...müzik rehabilite sınıfında piyanove ritim öğretmenyim..(asıl branşım viyola-keman bu arada)
bizde ilkokul 1.sınıf seviyesinden bi başlıyor 17 yaşına kadar sınıflar var)bizde zaten öğrencinin kaçıncı sınıfta olduğu çok önemli değil..(özel durumundan mütevellit) o sebeple daha sınıflar, dersler tam oturmamış durumda..ortalık karman çorman kafalar karışık anlayacağın...
arada bi aklımı 2.çocuk meselesi kurcalıyor yaşım geçmeden yapsammı diye ama 1.çocuğu sığıştıracak yeri zor buluyorum..birde eşimin işleri arttı,eskisi kadar evde kalamıyor..istesemde yapamıycam şu durumda...
katherina sende buralarda ol,ayrılma..cumaları bildirimde yaparsanız daha bağlı kalırsınız diyete...
:) Gel canım gel ne olursan ol yine gel burda kilolarıyla başı dertte ve çözümü mucizelerde aramayan ama çözüm yolunu bulanlar ve bolcada öğretmen var ....Anam yanlış topike yazmışım :):) yahu vardır bundada bi hayır ... Çok kiloluyum be
:) Gel canım gel ne olursan ol yine gel burda kilolarıyla başı dertte ve çözümü mucizelerde aramayan ama çözüm yolunu bulanlar ve bolcada öğretmen var ....
Selam herkese...
ben bugün itibariyle montiye start verdim
başlangıç kilom:75.3 aynı bıraktığım kilodayım almamışım çok sevindim ama çok hareketliydim son günlerde stajdan dolayı
stajım cuma bitiyor bu arada okuldan önce başlamam iyi oldu montime
menümü yazayım:
Sabah:1 mor erik,1 armut
Kahvaltı:1 dilim kocaman tb ekmeği kızarmış,zeytin,domates
Geç kalktım 11 gibi o yüzden 2 öğün olacak
Akşam:Közlenmiş kırmızı biber, patlıcan,yoğurt,belki bir avuç leblebi
Et yok evde şu an daha doğrusu yağsız yok alışverieş çıkcam en kısa zamanda et için
yürüyüş:1 saat
Merhaba hhatunlar
Bugün bende başladım bakalım tam monti
olmasada
Mönümü sonra yazarım şimdi telden zor olacak
Cumaları bildirin kilolarınızı
Liste yapayım ben olmazsam şahıs sen yap bacı olurmu
Yarın birkaç arkadas gelecek
Bügünde disardaydim . Öyle böyle derken diyete baslayamadim ayol madem öyle bende aktif hayata diyetimiz uydururum :) ya deyilse minik bir fil olacağım :)
slm herkese
herkes diyet moduna girmiş ohh ...haydin gazanız mübarek olsun...yağ gibi eriyin,incelin inşallah kısa sürede..
laram görmemişim sorduğunu kusura bakma cnm...ben zihinsel ve işitme engellilerdeyim...müzik rehabilite sınıfında piyanove ritim öğretmenyim..(asıl branşım viyola-keman bu arada)
bizde ilkokul 1.sınıf seviyesinden bi başlıyor 17 yaşına kadar sınıflar var)bizde zaten öğrencinin kaçıncı sınıfta olduğu çok önemli değil..(özel durumundan mütevellit) o sebeple daha sınıflar, dersler tam oturmamış durumda..ortalık karman çorman kafalar karışık anlayacağın...bu hafta yeni başlayanların uyum haftası olduğu için başladı bizim okulda..
arada bi aklımı 2.çocuk meselesi kurcalıyor yaşım geçmeden yapsammı diye ama 1.çocuğu sığıştıracak yeri zor buluyorum..birde eşimin işleri arttı,eskisi kadar evde kalamıyor..istesemde yapamıycam şu durumda...
katherina sende buralarda ol,ayrılma..cumaları bildirimde yaparsanız daha bağlı kalırsınız diyete...
Hadi yaavalla yalnız değilmişim desene ...ee peki neler yapıyorsunuz ne olursan ol gel demişin ,mevlana öğretilerimi veriyonuz yoksam hem tasavvuf hem kilo kaybı ... Maddi manevi inceliyonuz desene ...:):) yav ben napıcam ...bu arada 78 kiloydum 1 hafta önce ...boyumda 1.60 ..durumun vahimliğini anla diye diyorum neyse ..nasıl kilo verem bilmiyorum daha önce diyet yapmadım
Bende katılmak ısıtıyorum aranızakılo bıldırımı vs ...kurallar varmıdır ... Biraz bahsetseniz
Selam hatunlar ben geldim yine yeniden nabarsınız beeaaa
aman efenim aman kimler gelmiş kimler
ayselimmmm tazecik hekim adayım nabarsın be yavrum....
özlettin....
menün güzel sporda harika....
Haydin gazan mübarek ola
Bende katılmak ısıtıyorum aranızakılo bıldırımı vs ...kurallar varmıdır ... Biraz bahsetseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?