Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayy safişim bende seni özledimm

sen ne zmn başlıcan kuzum

sağol canım benim

nasıl gidiyor bakalım hayat

gel bi öpeeemmmm

Ben başlamış gibi yapıyorum ama gün içinde iki öğün monti ise üçüncü öğün zorti oluyor

Sanırım yarın sabah baskülde canımı sıkan rakamı gördüğümde çok pis gaza geleceğim
yada gaza gelmek için yarını bekliyorum

hayat güzel bebeğim hep koşturmaca valla herkese her yere yetişme telaşımdan kendimi kaybettim yawww....
Evde sessiz sedasız sıkılana kadar oturmak dinlenmek istiyorum
Bunun içinde kış gelsin soğuklar başlasın herkes evine çekilsin istiyorum
Allaaaamm allllaaammm bendemi var gariplik yafff :26: :26:

Sen neler ediyorsun kuzu anlat bakalım
fıstıkçı ile işler ilerlemiş buna senin adına çok sevindim
buralardan uzak kalma yavru olmuyor bak

bende öpceem

ahah biliyorum bende zortili günler geçirdim kolum kırıkken hareketsizlikten :2:

o zaman inş yarın sana güzel bir gaz gelir de sıkıcana başlarsın kötü bişi diyomuşum gibi oldu sanki haha

seni çok iyi anlıyorum 1 aydır staj yüzünden sıcakalrda hep çalıştım hep önameliyat operation organ bıktım valla

bende tembel tembel oturmak istiom evde artık dicem ama okul başlıyo 2 hafta sonra

sanada Allah kolaylık versin hep yoğunsun

evet aramız çok ii maşallah saol canımm

yok yok benim aklım başıma geldi artık uzak kalmam canım merak etme hem daha birbirimizi zayıflatcaz yarışcaz yine seninle

Son düzenleme:
menümü yazıp kaçayım çoook yorgunum çok

Sabah:3 tane taze incir
Kahvaltı:3 dlim tb ekmek, zeytin,1 bardak light süt,domates
Öğle:4 ızgara köfte,salata,ayran
Akşam:1 tabak taze fasulye,yoğurt

yürüyüş 40 dk

bakalım yarın tartıda kaç olcam

Son düzenleme:
oo sayfalar akmış gitmiş yine...okurken gözlerim kaydı walla..

şu an itibari ile yeni oturmuş bulunuyorum.saat gecenin 10'u olmuş ve ben sabah evden çıktığımdan beri oturma odasına yeni girebildim.

okul,pazar,oğlumun okulu tekrar kendi okulum(toplantı),eve gel,pazarlıkları yerleştir,kışlık börülce ve acı biberli domat yap,ortalığı topla,bulaşıkları ve mutfağı temizlemece,yemek pişir,yedir,tekrar temizle,ortalığı sil-süpür-toz al,oğluanı yıka uyut,kendim duş aldım ,ütü yaptım,çantamı ve oğlumun çantasını hazırladım ve zor bela oturabildm şükür...tabanlarım zonkluyor gerçekten..

pazartesi günüde barbunya ve kırmızı etli biber olayına da girdimmi kışlıklar bitecek.mübarek savaşa hazırlanır gibi hazırlanıyorum kışa
walla eşimle oğlum herşeyi yeseler bu kadar uğraşmıycam ama birinin yediğini diğeri yemiyor,mecbur uğraşıyorum işte...brde oğluşum hazır şeyler yemesin,yapabldiğim kadar yapayımda içimde kalmasın istiyorum...

yeni arkadaşlar katılmış ,iyide etmiş..nerde hareket orda bereket...ilk defa diyet yapmanın avantajını iyi kullanır kaçamak yapmassanız çok güzel sonuçlar alırsınız..inşallah atamanızda olur..bölüm nedir bu arada?

gözlerim kapanıyor walla erkenden zıbarmak istiyorum tavuklar gibi

canım canım canımmmmm

kış gelince biraz durulur dinleniriz diye düşünüyorum canım

hadi bakalım kilo bildirimleri gelsin ve başlasın kapışmalar

Sanırım ilk kilo bildirimini ben yapacağım
ayydeee bismillaahhh

Başlangıç Kilo : 68.000
13.09.2013 : 67.600

Giden : 400 gram....

Umarım haftaya cuma o küsüratı görmem baskülde

hayırlı cumalar efenim .

yeni kaytılanlar hoş gelmişler .yanlışlıklardada bir hayır vardır belki

zilim ne çok kışlık yaptın yav

safişim kışı sevmem ama ende oturma açısından haklısın galiba

ayselim şimdi iyce iyileştinmi kuzum :26:

banu sende dönnn arrtıkkk

Sanırım ilk kilo bildirimini ben yapacağım
ayydeee bismillaahhh

Başlangıç Kilo : 68.000
13.09.2013 : 67.600

Giden : 400 gram....

Umarım haftaya cuma o küsüratı görmem baskülde

dün ........ 69 .9
1.hafta ..... 69 .1

malum benim kilo oynak azcık günlük degişimler oluyor ..
ölçülerimide aldım .

bel ... 77
göbek 96
basen 97
gögüs 94
bacak 54
şu son 6 ayda 5 kilo aldım vede 4.5. cm kalınlaşma oldu buda aldıgımın hepsi yag demek ıggg, o yüzden görünümde baya fark var . 1 bedenden biraz daha fazla kalınlaştım . bu ayak numarama kadar etkiliyor bende .

hadı bakalım bismillah . bu haftalarda tam monti yapamam .ilk başlarda yemeyi azaltarak ve gl endeksine dikkat ederek başlıyorum

3. oldum sanırım stajın son günü diye saldık bugün labaratuardaki bilgisayardan giriyorum şimdi

başlangıç kilom:75.3

bugün:74.8

2 günde 500 gr gitti montimi seviom

safiş sendende 400 gram gitmiş tebrikler kuzum haftaya bakalım ne olacak

bu arada kıştan nefret ediyorum ama o konuda haklısın ne yalan söyliyim

aeben ablam iyileştim tabiisi zaten kemiğin ufacık yerindeydi kırılma tamamen iyileştim merak etme ablacım bomba gibiyim

ablacım aldığın kilolar yağlar kolaycana erir inşallah

ben daha sonra gelip menümü yazcam şu an son gün diye kadavraya gitcez menümde ona göre değişiklik gösterecektir

size de hayırlı cumalar efenimmmm

ya kışı seven çok azdır sanırım bende sevmem kızım hasta olduğu için ama dinlenmek adına kışı bekler oldum yeminle bu ne yaaa
topikçe kışı bekliyoruz baksana

wwooowwww harikasın abla bir günde 800 gram müthiş valla
kabızlık mı vardı? REgl mi yoksa ?

ben beden ölçüsü almıyorum ablacım zaten baskül azaldıkça beden de küçülüyor benim gerek duymuyorum o yüzden
beden ölçmeye sanırım spora tam start verdiğimde başlarım.... Malum o zaman yağdan mı gidiyor belli olur

Bu arada şu kilo aldıkça özellikle ayak numarasının bile büyümesi bir bende var sanıyordum ama değilmiş
bunu öğrendiğim iyi oldu
kendimi kötü hissediyordum yaaaa

way way way meton harika ayselim çok iyi gitmiş sakın ama sakınbozma hazır gitmeye başlamışken aynen devam

ben o 400 gramı görmüyorum bile ayselim ya bu gün sırf kilo bildirimi yapabilmek ve nerede olduğumu görebilmek adına tartıldım
400 gram neki :26: :26:

Selam ben buralardayım okul işleri ile ugraşıyoruz kreş bitti iyikid ebitti
çocugum küçükken vermeidm çocukları kreşe iyikide vermemişim diyorum. şimdi anasınıfına başladık.

Diyette iiyi gidiyor 1400 gitmişit
geçen hafta 68,4 tüm bakalım bu pazar kaç çıkıcam siz cumaları mı tartılıyorsunuz?

İyi gidiyorsun banum.

Dahasik yaz , yogunmusun iste ?
Evet eskisi gibi cumaları bildirim gunü, sen Cumartesi yap sanırım sana öyle uygun.

slm herkese

bu haftayı hepiniz eksilerle geride bırakmışsınız tebrikler... darısı diğer haftayada olsun inşallah...

ben kışı hiç sevmiyorum ama telşaların bittiği tek mevsim sanırım..bende oğlum hasta olacak ve kış bana zından olacak korkusuyla düşünceliyim walla...inşallah geçen kış kreşe yeni başladığı için o kadar sık olmuşturda bu kış öyle olmaz diye teselli ediyorum kendimi..

walla oğlumun bu kadar sık hastalanması sebebiylede 2.çocuk düşüncemi hep rafa kaldırıyorum.ama şöyle upuzun saçları,üzüm gibi gözleri gözleri olan bir kısçem olsa ne güzel olurdu diyede içim cız etmiyor değil...kız olacağına emşn olabilsem hemen yaparım ama rabbim neyi takdir ederse ona razı olmaktak başka bişey gelmez elden..sağlıklı olsunda çokta önemli değil diyor insan ama içimden geçenide rabbim biliyor.ama cesaret sıfırın altında hatta eksilerde...anneme gelde bak çocuğuma diyemem,zaten yeni emekli oldu ve ameliyatlı..kolunu zorlamaması gerekiyor..eşiminde hiç hevesi kalmadı 2.'ye..yapamıycam sanırım ...içimde kalacak kız özlemi...

aebenim hiç sorma aplam ,bende kışlık telaşı sanki 8-10 kişilik aileye hazırlıyormuşum gibi..annem yaşta kadınlar ben kadar hazırlık yapmazlar walla..bizim yaşta olupta erişte yufkası açıp,kesenmi var..ben de kendim yediğimden değil(severim ama yemiyorum:)sırf evlatçım hazır şeyler yemesin diye..zaten çocuk ilaç küpüne döndü geçen kış.birde gıdalardan yana sağllıksız beslenmesin diye uğraşıyorum işte aplam..kuruyufka bile yaptım ...gözleme yufkası..hatta bu akşam kaşarlı-tereyağlı yaptım oğluşuma:))

kendimi telef ediyorum walla,yazı yaz bilmeden geçip gidiyor yaz tatillerim..okul ve kışlıklarla bitti işte bu tatilde..

Selam.

Kilolar gitmiş ne güzel .
Listeleri Pazartesi yapayım kızlar henüz laram gememis banumda yazmamış
Yemde vaktim yok okul için alış verise cikicam.
Zilim canım bence haddinden fazla parçalıyorsun kendini. Canına yazık bu kadar ayrıntıya dalma. Hemde nekadar her konuda titizlenirsek deha fazla sorun çıkıyor . Relax ol biraz

Son düzenleme:
Merhabalar vede iyi haftalar efendim

Bu günkü menümü yazayım ve kaçayım, malum hafta başı işler yoğun

Kahvaltı 08.30
3 dl. kızarmış tb ekmeği - domates - salata - bir ince dilim beyaz peynir

Öğle 12.30
Tavuk haşlama - salata ve yoğurt

Akşam 18.00 - 19.30 Arası
Bol yeşillikli salata ve ayran (Salatanın içeriği ise: Semizotu, t.soğan, maydanoz, limon)

Gün boyu akla geldikçe su ve şekersiz çay...

MErbabalar
Okullar açıldı küçük kızın okul isleri için sabah çıkmıştım
Biraz uzak okuluz eve gelmek için önce Kızılay'a uğradım
Diyette fena gitmiyor bakalım her nekadar cumaya göre artıda olsamda
Eşimde diyete başladı bakalım kaç gün yapa bilecek :)
Aslında çok bir kilosu yok 78 kilo sorun göbeği :)
Hafta sonu biraz alış veriş yaptık göbeği yüzünden takımlarım hep göbek kısımlarından sıkıyor mecburen diyete başladı :)

Bu arada ablaları oglusum Bayram tatil demeden dengeli bir bicimde 4.5 kilosunu verdi 1.5 kilosu kaldı hedefine .bu arada hedefte telefon var :) yiyecekiktarini azalttı vede anacinin tavsiyelerine uyuyor.

saol canım bu cuma 73 hedefim bakalım

menün güzel canım cumaya güzel sonuçlar alırız inş

saol zillicim vermeye devam ederiz inş...
inş kızın olur daha kaç yaşındasınki Allah gönlüne göre versin canım

kendini yorma bu kadar ya okurken ben yoruldum valla :)

aeben ablam

haha aynı babam azıcık göbeği çıksın hemen tatlıyı kesiyo

oğluna da maşallah ve tebrikler kilosu çok muydu ablam?

selam herkesee

haftasonu yoğundum yine annemin misafirleri vardı

menülerimi yazmıycam sadece düzensiz yedim ama monti dışına çıkmadım :)

misafirlere bir sürü şey yapsak da sadece kokladım haha
bu sefer çok azimliyim geçen bir elbise gördüm 38 beden aldım onun içine girmeye çalışcam çok güzel elbise ya hem sevgilime güzel gözükmem lazım

bu arada stajı başarıyla tamamladım finalde gerçek ameliyat izledik ve not aldık anlattık yeni seneme hazırım

bugünkü menüm :

(Sabah geç kalktım uzun zamandır kalkmamıştım okuldan öncede keyfini çıkarıyom napim
o yüzden 2 öğün oldu bugün)

sabah:1 şeftali
Kahvaltı:menemen,peynir,zeytin
Akşam:Izgara tavuk köfte 5 tane, cacık

Yürüyüş:45 dk

afiyet olsun ayselcim..
ablası benim ogluş az tobbişti. şimdilerde boyuda uzatı kiloyuda verince filinta gibi oldu şu an boy 1,64. kilo 59.3
bunu 1.55 boy ve 64 kilo olarak düşünürsek tosunumun nasıl bir başarı kazandıgını görmek lazım .

senide tebrik ederim ayselcım yapıp yememek koklamak gerçekden azim işi . demeki senin fındıkçıya güzel görünmek vede hedefledigin ilbiseye girmek işe yarıyor

safişim afiyet olsun cancazım ..

banum ogluşlar okula başlamışlar ,hadi hayırlı olsun uzuuunn maratonunuz

laram senin okul yogun sanırım ortalıklarda yoksun:26:

vay büyük başarı gerçekten ablacım maşallah oğluşuna ee kimin oğluu

ablacım kafamda bitirdim ben onu nasılsa bir gün kilo verince yiyeceğim az da olsa dimi kaçmıyo yani

ve evet kuruyemişcimi kaybedemem o benim için çok özel ilk ve son aşkım inş

hem bana çok destek veriyor diyet konusunda o yüzden daha da bir kıymetli yanii

elbiseyi kapının arkasına astım canım abur cubur istedikçe ona bakıyorum valla pat diye geçiyo o iştah çok işe yarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…