Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamm ,
hergün yazıcma bendee artık ya yazmayınc akopuyor insna hatta menüleirmide yazyaım
koşu bandını yatak odama koydum , balkon soguk oluyor artık diye.

ben akşam ymegi yemiyorum onun yerşne 1 kase yogurt yada ayran tüketiyorum çünkü geç gittigim için ne
yesemmm yag oluyor

aben ablam inşş seneye daha iyi yerler tutarr kızın için hayırlısı olsun..

Abencim selam..selam arkadaşlar..İki kez yazdım giriş yapmamışsınız dedi tekrar yazıyorum, sinir bastı. abencim ben bu yaz pek birşey yapmadım sadece evimi yan daireye taşıdım.pek fazla tatil yapma imkanımda olmadı.anlayacagın pinekleyerek bol bol kilo aldım..3 gün önce ani bir kararla diete başladım. 2 gün sonrasında farkettimki monti yapıyormuşum, hemen sana yazdım. 2 günde 2 kilo gitmiş tabiki su ama bana moral oldu. sabah kahvaltı edemediğim için (yiyemiyorum) saat 11 gibi yumurta peynir salatalık domatrs yiyorum. akşam ise yine bol salata tavuk veya balık yiyorum. yarından itibaren düzenli yazarım yediklerimi, sende kontrol edersen sevinirim canım..sevgiler

Son düzenleme:

Aben bişi sorcam. mercimerk, kurufasulye, nohut yiyorduk dimi? bunlarda kısıtlama varmıydı yoksa kaşık hesabıylamı yiyecek. yani 4 kaşık 5 kaşık gibi....

slm herkese

herkes gelmiş,iyide olmuş birlikten kuvvet doğar...

laram Allah yardımcın olsun cnm..uygulanmadan rafa kalksada 4+4 öğrenci öğretmen hepsini mağdur etti..

benimde bu yılım çok zor geçecek gibi..hem çok küçükleri verdiler hemde zihinel engeli fazla olan sınıfları..geçen yıl 2 stajerim varken bu yıl 1 tane geldi..birde bana tekrardan işitme engelli beden dili kursu yazmışlar..hem öğrenci hem öğretmen olucam bu yıl..

banum senin evlatlar kaç doğumluydu cnm?ve kaç aylıklar..?1.sınıfa kaç aylık başlayacaklar...?
bende bu konuda çok tereddütlüyüm,oğlumu kaç aylıkken vereceğim diye?birde oğlum seneye uzunca bir dizi testten geçirilecek ve ona göre 5 yaşındayken bile başlayabilir dedi pedagog..kafam allak bullak..hiç istemiyorum erken başlamasını ama ana okulu artık ona çok yetersiz gelecek..ilgisizleşmeye başlayacak ,gitmek istemiycek dedi dr..yeterlilik ve IQ testlerini yaptırdıktan sonra karar verecekler

aebenim seni bu sefer çok motive olmuş gördüm aplam...haydin hayırlısı olsun...

safinaz seni okurken güldüm,yanımda öğr.arkadaş hayırdır hocam neye güldün dedi..nasıl açıklıycağımı şaşırdım hiiç bişey okudumda ona dedim artık ,durumu kurtardım
çok sportif buldum seni

zilimm cnm benim oglanlar seneye yani 71 aylıkken başlıycaklar şuanda 62 aylık oluyorlar .

hoışgeldin nesliş
canım rabbım gönlüne göre versin inşallah ..

Aminnn ablammm...Duaalrında benide unutma olur mu..Allah razı olsun..İnş. 10 gün sonra güzel haberleri yazabilirim..

Sağolasın zili cimmm.. Aminnn aminnnn inşallahhhhçççEvet haklısın hem hamile kalsamda kalmsasamda benimde bir düzenli beslenmeye ihtiyacım var...

Sağolasın masumcummm...Aminnn inşallahh..Benimde şu anda ikiz olma ihtimali var kiinşallah olur isterim..Aradaki farkı kapatmam lazım:)) ikiz düşününde sen geldin aklıma benim aklımda aşılama kalmış demek ki..

neslihancım inşş gönlüne göre olur cnm , ikiz çok keyifli ama bir okadarda zor fakat çocuklar büyüdkçe avantaja dönnebiliyor.

selam herkesee ne güzel canlanmış burasıı

aeben abla sen tam monti yapmadığın için mi artıdasın acaba menün güzelmiş afiyet olsn

safiş kıs allah seni ne güldüm hee olsun en azından hareketsiz değilsin haha menün güzel afiyet olsunn

menümü yazayım:

Sabah:1 elma,1 kuru incir
Kahvaltı/Öğle:3 dilim tb ekmek,zeytin,peynir,biber
Akşam: hamsi buğulama,yoğurt,salata

Spor:1 saat yürüyüş

Günaydın..Bu günkü listem
öglen 1 yumurta, biraz beyaz peynir, kırmızı etli biber ve salatalık
akşam ızgara köfte bol salata
gece 1 nektarin

günaydın

nasıl yogun ve acayıp bir gün, şimdi anlatsam kafanız döner kesin en son karesini anlatayım gertisini siz tahmin edin artık sabah sohbetim vardı 11. eşimde yurt dışına gidecekti. tam arkadaşlarla buluştum servise binecegiz eşim aradı posaportunu evde unutmuş ve uçaga 1 saat vr :26: ve evdemi yoksa birodamı onuda bilmiyoruz . .koştur eve posportu bul taksiciye ver . sohbetdende kaldım
sohbet uzak yerdeydi düşünün ya gitmiş olaydım ç neyse herşeyde bir ahyır vardır. bakın size yazabiliyorum yoksa akşam ancak yazacaktım

montig ablam akşam bir sürü yazdım ama tam gönderecem telin şarjı bitti hepsi slindi artık sabah yaayım demiştim ...
ablacım mönülerin montiden çok dukanın seyir evresine yani pro sebzeye benziyor .ilk günlerdekilo kaybın çok olur ama sonrası İÇİN UYARMAM LAZIM SENİ . az karbon yesen kilon hemen artar ve bir süre sonra kilo vermen durur ablam demedi deme .
madem ekmek yemek istemiyorsun en azından baklagil vede kuru yemiş kat mönülerine uzun vadede daha güzel vede kolay verirsin . hatırla geçen senemiydi yada daha önceki yıl senle dukan tarzı bişi yapmıştık şu tavukla olanı nasıl hızlı kilo vermiştik ama sonu iyi olmamıştı verdigimizi ekmek yedigimizde almış sonrasındada iştah patlaması yaşamış kilomuzda durmuştu diyet yapsakta

süper mönü ayselim afiyet olsun

Abencim selam. sabah sabah baya koşturmuşsun neyse ki yetiştirmişsin pasaportu. allah kolaylık versin canım. aben ekmegi çok yemek istemiyorum bu yüzden bakliyattan ne kadar yiyebilecegimi sormuştum sanırım gözünden kaçmış. yani 1 yabak rahatlıkla yiyrbilirmiyim mercimek nohut veya kurfasulyadan. proteinle karbonhidratı karıştırmıyorduk dimi.

Son düzenleme:

ablam yeni evinde güle güle otur inşallah
ablam evde oluncada alınır kilo benim gibi tüm yaz gezincede alınır hayatımız diyet olmak zorunda bunun başka çarsi yok anlaşılan :26:

bu arada hatunlar eşimden 3 günde 1.7 gr gitti .gıcık akşam bide mantı yemiş akşam . şu erkekler her yönden bizden kıyaklar yahu
valla sandıgımdan daha iyi diyet yapıyor . ona karbonu kestirdim ekmek vs yemiyor verecegi bir kaç kilo zaten . hem ekmek onda halsizlik yapıyor bi degişiklik olcakmı diye tes edelim dedik . sabah peynir ,yum ,domates tarzı yiyor öylende pro sebze yogurt tarzı . akşamlar zor oluyor işde genelde toplantı ve yemekleri oluyor . dün 1 dl tatlı bugünde yr. tabak mantı yemiş kaçamak olarak . ama yinede hergün 500 gidiyor erkek olmak istiyom

Son düzenleme:

gördüm ablam sorunu hatta akşam yazdımda gitmedi .
evet baklagil yiyoruz ama hergün deyil .haftada 3 gün yiyebilirsin . 1 tb tabiki yiyebilirsin abla yagı az olsun vede zey.yg.. tercihimiz tabi.

ablan bu pro karbon karışımı aslında biraz karışık mesele :44: ben montiyle laram sayesinde başlamıştım . kendisi şu an burda . o öyle bir ayrım yapmıyor . güzelde veriri kilosunu
.. alında bizde yapmıyoruz ama bizim yaptıgımız şey prolar yaglı oldugundan karbonu yanında pek yemiyoruz ...mesele karbonla pro deyilde aslında doymuş yagla karbonu beraber yememek .
biraz daha açayım . mesela tereyagı sabah niye yiyemiyoruz yada sabah yaglı peyniri niye tercih etmiyoruz ? yanında gl endeksi yuksek olan ekmek yedigimiz için .. karbonhidrat şekere dönüştügü için fazla insülin salgilandıgında yaglar depoya gidiyor ..

yada sadece pro ve düşük gl endeksli (sebze gibi) yedigimizde pro yaglıda olsa depoya gitmiyor. neden çünki gl endeks yüksek olmayınca fazla insüln salgılanmıyor , böylelikle yaglarda depo olmuyor vucut kulanıp atıyor ...

bu mantık karatayda vede son zamanlarda artan gl endeks diyetlerindede böyle . boş vaktin olursa karatay hocanın tv yaınlanan porg. izde derim . monti mantıgı aslında karayatda biz ekmek yiyoruz karataydakiler ceviz fark bu okadar .. onlar yaglı yiyor sabah ekmek yemedikleri için bizde ekmek yedigimizden sabah yagsız yiyoruz . fark sadece bu

Anladım canım çok teşekkür ederim, çok açıklayıcı oldu. bende sen hatırlatınca hemen 1 dilim kızarmış tb ekmek yedim bundan sonra daha dikkat edeceğim sevgiler canım..

allah hepimizi hep güldürsün cicim

evet şekerim pek bir sportifim :26: :26:

Ama laf aramızda bu kadar hareketlilikte de kaza kurşununa kurban gitmekten korkmuyor değilim hani

yok ayselim artıda deyilim canım . hafta başı yanlış hesaplamışım artıda sandın kendimi ama deyilim cumaya kilo vermiş olarak yazacagım inşallah . montiye gelince aslında monti yapıyorum ama biraz esnek yada daha sıkı gibi karışık yani duruma göre degişiyor kaçamak yapacagım günler olacak belli o yüzden tam monti demiyorum adına yaksa genel kurallarına uyuyorum normalde

Kahvaltı : 08.30
3 dl. tb ekmeği - bir dilim peynir - bir kupa şekersiz çay (iş yerimde dom.salatalık kalmamıştı. peynir ekmek yedim)

Öğle : 13.00
Bir patlıcandan karnıyarık - yoğurt ve salata

Akşam : 20.00 (Eşimin arabası serviste idi gittim onu işten alıp servise bıraktım eve geç geldik)

3-4 tane kabak mücveri - koca bir bardak ayran ve bol yeşillikli salata

Gün boyu su 2 - 2,5 lt kadar. şekersiz çay...

allah hepimizi hep güldürsün cicim

evet şekerim pek bir sportifim :26: :26:

Ama laf aramızda bu kadar hareketlilikte de kaza kurşununa kurban gitmekten korkmuyor değilim hani

bende ona şaşıyorumya safiş nasıl tek çoçukla kalıyorsun sen diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…