safişim kaç sene oldu gıııı hala ögrenemedinmi yahuuuGelelim günün asıl mevzusuna dimi
13.09.2013 Cuma : 67.600
20.09.2013 Cuma : 67.400
Giden : 200 gram. cıkkk
Neden böyle oldu nerede hata yaptım bilmiyorum ama buraya yazdığım menülerin dışına hiç çıkmadım, kaçamak yapmadım, ekstra yemedim.... Ama giden kilo yani gram bana çok az geldi... Anlayamadım....
Neyse sanırım gram gram vereceğim bir kaç hafta düzenli yapayım da bakalım neler olacak....
safişim kaç sene oldu gıııı hala ögrenemedinmi yahuuubenden çok yag kaybetmedigini nerden biliyorsun .. yukardaki mesajımı iyce okumadın sanırım benden giden su henuz vede şişlik .. bvöyle durumlar için beden ölçüsü alıyorum ben işte ..
hatan falan yok yine geçen seneki gibi baskülde ögrünmeden inceçik olacaksın cancazım . ben baskülden çok mezroya vede kıyafetlerimi önemserim . ama henüz onlardan yüzüm gülmedi bakmasen baskülün indigine
o yüzden ne yapıyoruzz baskülü çok tınlamıyoruz efem ... bence mezro ölçüsü al 1 haftalık onda görürsün yag kayıplarını
tebriklerGünaydın ....
Herkeze hayırlı cumalar. 5 günde 1 kilo vermişim çok şükür..
bu günkü menüm
öglen
1 dl tam tahıllı ekmek, tuzu alınmış beyaz peynir zeytin domates
akşam
pırasa kavurması yumurtalı, 1 dl. ekmek. domates salatalık
gece
1 meyve
tebrikler
afiyet olsun mönünde güzel .
ablam 2. ögününde ekmek yememeye çalışbirde istersen listeye yazayım senide . kaç kilodan kaça indigini yazarsan
Abencim sen ekmek ye dedin diye yiyorum zaten. tamam o zaman akşam ekmegimi çıkarıyorum. listeye beni de yaz istersen kilo bildirimi yaparım pazartesi günleri
Birde kilo bildirimlerini cuma yapıyorsunuz herhal bende cuma yapayım canım bu hafta yaptım sayıver..
tamam ablam . cumaları yapıyoruz evet .
..tam olarak 70 den 69 düştün dimi?
kilo bildirmi
8 eylül :68,4
20 eylül :68.0
giden 400
aslında iyi bi rakam çünkü yine bırakmıştım yemey vermiştim kendimi
reglimd ebitti vee yola devammm
aeben
başlangıç ,
11 eylül ......69 .9
1.hafta ...... 69 .1
2.hafta ...... 67.8
giden 1.3 gr.
bel ... 77..75
göbek 96..94
basen 97. 97
gögüs 94. 94
bacak 54..53
ilk haftalar sular ,şişlikler gidiyor ya deyilse benim her hafta 1 kilo vermemin imkanı yok
henüz tam incelme başlamadı . göbek ve belden giden yemek düzeninden ve karın şişliginin inmesindenyinede tekrar 67 ler güzel rakam
Günaydınlaaaarrrr vede hayırlı cumalar hatun kişiler
canım canım canım aşk olsuunnnn olur mu hiç öyle şey.... Eğer ben mesajımla sana bunu hissettirdiysem sen kusuruma bakma lütfen ben asla öyle bir şey düşünmedim.... Ben seni seviyom kıııızzzz
senin şımarıklığın böyle olsun cancağızım yerim seni ben
huhuuu ben geldiim
başlangıç 09/09/2013: 75.3
geçen hafta:74.8
bu hafta:73.4
süper süper çok sevinçliyimm
yaşasın montii
herkese hayırlı cumalar
tebrikler canımmm
ablacım maşallah tebrikler
ay canım bazen patavatsız olabilirim o yüzden ama senin anlayışlı oldunu biliyodum zaten teşekkürler
bende seni seviyom
giden 200 gr demişsin bence haftaya daha çok gitcek canım hissediyorum
wooowww harikaaa tebriklerrrrr
bu kayıpların devamını diliyorum canım
tatlım olurmu öyle şey ne patavatsızlığı aşk olsun
burada diyet haricinde de her türlü sohbet dönüyorAnlarsın yaaaa rahat ol sen
bakalım canım haftaya ne olacak
slm ve hayırlı cumalar hepinize
uykusuzluktan gözlerim şişmiş vaziyetteyim..akşam hiç uyumadım..dün sabah oğlum bademcikleri şiş olarak uyandı..okula başlar başlamaz kaldığımız yerden devam ediyoruz hastalıklara..rabbim başka sıkıntı vermesin ama artık hastalık lafını duyar duymaz bacaklarım kesiliyor wallahi..kendimi o kadar çaresiz ve tükenmiş hissediyorumki oğlum hastayken..tüm gece ateşliydik..
evelki gece süt nayalayacaktım,yatana kadar mayalansında dolaba kaldırayım diye sütü soğutmak için tencereyi bir hamur leğenine oturtup buz doldurdum leğene..ılınsında mayalayabileyim diye..oğlum ben bul.makineye yerleştirirken al sen kalıp kalıp buz yut
hiç yaptığı bişey değildi bu tür haşerelikler..okulda arkadaşı ben buz yiyyorum demiş.bizimkde hasta olursun demiş.çocukta yoo olmuyorum deyince kendinde denemek istemiş..nasıl üzüldüm öylece yatarken o..ödlek oldum şu hastalıklar yüzünden..eşimde bademciklerini alalım yoksa hep böyle olacak deyip duruyor..kendi dr'una götürdük dün sabah..oda alalım dedi..nasıl dayanacak yawrum yaaa
safinaz sakın çocuk mocuk yapma bacım..bizimkiler böyle hastalandıkça bende aynen sen gibi düşünüyorum..ve aklımdan acilen çıkarıp atıyorum çocuk olayını..bu gün eşim işe gidemedi o baktı..kusmuş çocuk yemek yiyememiş.eşim anlattı ben ağladım.sinir sistemim çöktü şu hastalık mevzularından..ya 2.çocukta böyle hassas olursa diye düşünüyor ve anında yok yapamıycam diyorum..
ama banuşumun dediği gibide kardeşi olmadanda nasıl olacak diyorum..karman çormanım..
eşimde alalım bademciği çocuk bu kadar hasta olmaz diyor..nasıl yapacak çocuğunu bayıltıp,çatır çatır kesip biçecek..
her gün kesip biçmekten ruhsuzlaşıyormu bu dr'lar bu kadar yaaaabi ton kızdım adamcağızada ,çok hevesliysen kendi bademciklerini kes kopar dedim..ay walla ben deliriyormuyum ne yaaa..
günaydın hepinizeeee
zilim çok geçmiş olsun cnm , ama bademcilkler alınınc arahat edecekse neden olmasın?
benim kayra 3 kez ameliyat oldu cnm hemde 18 günlük ve 40 günlükken digeride 4 yaşındayken oldu.
dr lar ne kadar narkoz verecegini ayarlıyorki bunu en iyi eşin bilir zaten çok geçmiş olsun
ama ben şmyle düşünüyorum senin n oglan çok çabuk hasta oluyor.
vee ciddne çocugu normal yaşamdan çok uzka tutuyorsun , titizlendiign için olabilirmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?