Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gelelim günün asıl mevzusuna dimi

13.09.2013 Cuma : 67.600
20.09.2013 Cuma : 67.400

Giden : 200 gram. cıkkk

Neden böyle oldu nerede hata yaptım bilmiyorum ama buraya yazdığım menülerin dışına hiç çıkmadım, kaçamak yapmadım, ekstra yemedim.... Ama giden kilo yani gram bana çok az geldi... Anlayamadım....

Neyse sanırım gram gram vereceğim bir kaç hafta düzenli yapayım da bakalım neler olacak....

safişim kaç sene oldu gıııı hala ögrenemedinmi yahuuu benden çok yag kaybetmedigini nerden biliyorsun .. yukardaki mesajımı iyce okumadın sanırım benden giden su henuz vede şişlik .. bvöyle durumlar için beden ölçüsü alıyorum ben işte ..
hatan falan yok yine geçen seneki gibi baskülde ögrünmeden inceçik olacaksın cancazım . ben baskülden çok mezroya vede kıyafetlerimi önemserim . ama henüz onlardan yüzüm gülmedi bakmasen baskülün indigine

o yüzden ne yapıyoruzz baskülü çok tınlamıyoruz efem ... bence mezro ölçüsü al 1 haftalık onda görürsün yag kayıplarını

doğru diyorsun ablam fakat beden olarakta pek bir incelme söz konusu değil ama daha çok yeni o yüzden normal diyorum ben
2-3 hafta daha bozmadan ekstra bir şey yapmadan böyle gideceğim bakalım durum ne olacak

Günaydın ....
Herkeze hayırlı cumalar. 5 günde 1 kilo vermişim çok şükür..
bu günkü menüm
öglen
1 dl tam tahıllı ekmek, tuzu alınmış beyaz peynir zeytin domates

akşam
pırasa kavurması yumurtalı, 1 dl. ekmek. domates salatalık

gece
1 meyve

tebrikler
afiyet olsun mönünde güzel .
ablam 2. ögününde ekmek yememeye çalış birde istersen listeye yazayım senide . kaç kilodan kaça indigini yazarsan

tebrikler
afiyet olsun mönünde güzel .
ablam 2. ögününde ekmek yememeye çalış birde istersen listeye yazayım senide . kaç kilodan kaça indigini yazarsan

Abencim sen ekmek ye dedin diye yiyorum zaten. tamam o zaman akşam ekmegimi çıkarıyorum. listeye beni de yaz istersen kilo bildirimi yaparım pazartesi günleri

Abencim sen ekmek ye dedin diye yiyorum zaten. tamam o zaman akşam ekmegimi çıkarıyorum. listeye beni de yaz istersen kilo bildirimi yaparım pazartesi günleri

Birde kilo bildirimlerini cuma yapıyorsunuz herhal bende cuma yapayım canım bu hafta yaptım sayıver..

huhuuu ben geldiim

başlangıç 09/09/2013: 75.3
geçen hafta:74.8

bu hafta:73.4

süper süper çok sevinçliyimm

yaşasın montii

herkese hayırlı cumalar

kilo bildirmi
8 eylül :68,4
20 eylül :68.0
giden 400

aslında iyi bi rakam çünkü yine bırakmıştım yemey vermiştim kendimi
reglimd ebitti vee yola devammm

tebrikler canımmm

ablacım maşallah tebrikler

ay canım bazen patavatsız olabilirim o yüzden ama senin anlayışlı oldunu biliyodum zaten teşekkürler

bende seni seviyom

giden 200 gr demişsin bence haftaya daha çok gitcek canım hissediyorum

huhuuu ben geldiim

başlangıç 09/09/2013: 75.3
geçen hafta:74.8

bu hafta:73.4

süper süper çok sevinçliyimm

yaşasın montii

wooowww harikaaa tebriklerrrrr
bu kayıpların devamını diliyorum canım

tatlım olurmu öyle şey ne patavatsızlığı aşk olsun
burada diyet haricinde de her türlü sohbet dönüyor Anlarsın yaaaa rahat ol sen

bakalım canım haftaya ne olacak

slm ve hayırlı cumalar hepinize

uykusuzluktan gözlerim şişmiş vaziyetteyim..akşam hiç uyumadım..dün sabah oğlum bademcikleri şiş olarak uyandı..okula başlar başlamaz kaldığımız yerden devam ediyoruz hastalıklara..rabbim başka sıkıntı vermesin ama artık hastalık lafını duyar duymaz bacaklarım kesiliyor wallahi..kendimi o kadar çaresiz ve tükenmiş hissediyorumki oğlum hastayken..tüm gece ateşliydik..
evelki gece süt nayalayacaktım,yatana kadar mayalansında dolaba kaldırayım diye sütü soğutmak için tencereyi bir hamur leğenine oturtup buz doldurdum leğene..ılınsında mayalayabileyim diye..oğlum ben bul.makineye yerleştirirken al sen kalıp kalıp buz yut
hiç yaptığı bişey değildi bu tür haşerelikler..okulda arkadaşı ben buz yiyyorum demiş.bizimkde hasta olursun demiş.çocukta yoo olmuyorum deyince kendinde denemek istemiş..nasıl üzüldüm öylece yatarken o..ödlek oldum şu hastalıklar yüzünden..eşimde bademciklerini alalım yoksa hep böyle olacak deyip duruyor..kendi dr'una götürdük dün sabah..oda alalım dedi..nasıl dayanacak yawrum yaaa

safinaz sakın çocuk mocuk yapma bacım..bizimkiler böyle hastalandıkça bende aynen sen gibi düşünüyorum..ve aklımdan acilen çıkarıp atıyorum çocuk olayını..bu gün eşim işe gidemedi o baktı..kusmuş çocuk yemek yiyememiş.eşim anlattı ben ağladım.sinir sistemim çöktü şu hastalık mevzularından..ya 2.çocukta böyle hassas olursa diye düşünüyor ve anında yok yapamıycam diyorum..
ama banuşumun dediği gibide kardeşi olmadanda nasıl olacak diyorum..karman çormanım..
eşimde alalım bademciği çocuk bu kadar hasta olmaz diyor..nasıl yapacak çocuğunu bayıltıp,çatır çatır kesip biçecek..
her gün kesip biçmekten ruhsuzlaşıyormu bu dr'lar bu kadar yaaaa bi ton kızdım adamcağızada ,çok hevesliysen kendi bademciklerini kes kopar dedim..ay walla ben deliriyormuyum ne yaaa..

teşekkürler canım sende daha çok kayıp verirsin inş ay biraz tuhaf bi cümle oldu haha

sağol canım evet sohbet koyu

çok geçmiş olsun zillicim Allah acil şifalar versin oğluşuna :26:

ay midesini üşüttü demekki hemen iyileşir umarım

günaydın hepinizeeee

zilim çok geçmiş olsun cnm , ama bademcilkler alınınc arahat edecekse neden olmasın?
benim kayra 3 kez ameliyat oldu cnm hemde 18 günlük ve 40 günlükken digeride 4 yaşındayken oldu.

dr lar ne kadar narkoz verecegini ayarlıyorki bunu en iyi eşin bilir zaten çok geçmiş olsun
ama ben şmyle düşünüyorum senin n oglan çok çabuk hasta oluyor.
vee ciddne çocugu normal yaşamdan çok uzka tutuyorsun , titizlendiign için olabilirmi acaba?

Merhabalar
Zilim oglusa gecmis olsun.
Gerekiyorsa aldırın bencede bademcikleri.
Bu konuda banuya katılmamak eldedeyil evet yavrularımız dünyamız ama bence sen biraz abartıyorsun gibime geliyor .
Ne kadar ince düşünürsek okadar aksilikler çıkıyor.
Zilim sakın beni yanlış anlama uzuluyorum yasadigin durumlara
Birde madem cocuklarımız hayatta kendimizden onde o zamanherseyi bırakalım oturalım evde tüm hayatımızı onlara adAyalım bu dogrumu ?
Untma seninde. Bir ehayatın ve Can'ın var sana yazık deyilmi.

uyumamak için laptopla oyalanıyorum.2:30'da şurubunu vereceğim oğlumun..uysam uyanamam korkusuyla yatamadım..

banum ve aebenim ne deseniz haklısınız..çook korumacı bir anneyim..bunu geç idrak edebildim..ve artık korumacı olmasamda oğlum o kadar hassaslaştıki normal yaşama ayak uyduramıyor sanrım..
zaten genetik olarak allerjik bir bünyeye sahip olarak doğdu,bende koruya koruya her şeyde tolere ederek hassaslaştırdım çocuğu..
babamızdan aşırı terlemeyi,bendende allerjileri ve astımı alınca doğal olarak hastalıklarda kaçınılmaz oluyor sanırım..

okulda spor salonuna indikleri gün üstünden kovayla su boşaltılmış gibi çıkıyor sınıfa..üstlerini değiştiriyorlar ama oğluma sıra gelene kadar üşütüyormu nedir,geçen yıl bunun gazabına fazlasıyla uğradık..bu yılda böyle olacak diye tedirginim..birde okul hastalıkları kapmak için çok müsait bir yer..ne yapacağımı şaşırdım..okula yollamasam evde annanesi yaşında bir bakıcıdan ne öğrenebilicek(ben bile yetersiz kalabiliyorken)okula götürüyorum durmadan hastalanıyor...ve çok uzun sürüyor hastalıkları(astım bornşitide olduğu için)
ne yapacağımı bilemez durumdayım...mecbur gidecek okula tabii,ama aklım hep oğlumda kalıyor haliyle...yine hasta olacakmı diye...

aebenim, dediğin gibi bu canıda Allah bir kere veriyor aplam..birde bunu kendime anlatabilsem...:18:

Günaydın iyi pazarlar. ziligurti ogluşuna çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir. Dün tüm gün dışarıda oldugum için yedikleimi yazamadım.dün sebze agırlıklı beslendim bol bol salata yedim. akşam yatarkende meyve yeim ve 3 saat yürüdüm.
bu günkü menüm

saat 11 de. beyaz peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
akşam. tavuk ızgara bol salata ayran
gece 1 yeşil elma

Günaydın, herkeze iyi bir hafta diiliyorum

bu günkü menüm

saat 11 de 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates

akşam kıymasız mercimek yemegi salata

gece 1 meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…