slm ve hayırlı cumalar hepinize
uykusuzluktan gözlerim şişmiş vaziyetteyim..akşam hiç uyumadım..dün sabah oğlum bademcikleri şiş olarak uyandı..okula başlar başlamaz kaldığımız yerden devam ediyoruz hastalıklara..rabbim başka sıkıntı vermesin ama artık hastalık lafını duyar duymaz bacaklarım kesiliyor wallahi..kendimi o kadar çaresiz ve tükenmiş hissediyorumki oğlum hastayken..tüm gece ateşliydik..
evelki gece süt nayalayacaktım,yatana kadar mayalansında dolaba kaldırayım diye sütü soğutmak için tencereyi bir hamur leğenine oturtup buz doldurdum leğene..ılınsında mayalayabileyim diye..oğlum ben bul.makineye yerleştirirken al sen kalıp kalıp buz yut
hiç yaptığı bişey değildi bu tür haşerelikler..okulda arkadaşı ben buz yiyyorum demiş.bizimkde hasta olursun demiş.çocukta yoo olmuyorum deyince kendinde denemek istemiş..nasıl üzüldüm öylece yatarken o..ödlek oldum şu hastalıklar yüzünden..eşimde bademciklerini alalım yoksa hep böyle olacak deyip duruyor..kendi dr'una götürdük dün sabah..oda alalım dedi..nasıl dayanacak yawrum yaaa
safinaz sakın çocuk mocuk yapma bacım..bizimkiler böyle hastalandıkça bende aynen sen gibi düşünüyorum..ve aklımdan acilen çıkarıp atıyorum çocuk olayını..bu gün eşim işe gidemedi o baktı..kusmuş çocuk yemek yiyememiş.eşim anlattı ben ağladım.sinir sistemim çöktü şu hastalık mevzularından..ya 2.çocukta böyle hassas olursa diye düşünüyor ve anında yok yapamıycam diyorum..
ama banuşumun dediği gibide kardeşi olmadanda nasıl olacak diyorum..karman çormanım..
eşimde alalım bademciği çocuk bu kadar hasta olmaz diyor..nasıl yapacak çocuğunu bayıltıp,çatır çatır kesip biçecek..
her gün kesip biçmekten ruhsuzlaşıyormu bu dr'lar bu kadar yaaaabi ton kızdım adamcağızada ,çok hevesliysen kendi bademciklerini kes kopar dedim..ay walla ben deliriyormuyum ne yaaa..
teşekkürler canım sende daha çok kayıp verirsin inşay biraz tuhaf bi cümle oldu haha
sağol canım evet sohbet koyu
çok geçmiş olsun zillicim Allah acil şifalar versin oğluşuna :26:
ay midesini üşüttü demekkihemen iyileşir umarım
herkese merhabalar biz evimize döndük
dorişkom 1 yaşına girdi pastaları yedik bol bol
Eki Görüntüle 810977 Eki Görüntüle 810978 Eki Görüntüle 810979
dünden beri de sil, süpür, çamaşır, ütü uğraşıp duruyorum
mönülerin çok güzel safişim .Kızlar son üç gündür elde olmayan sebeplerle günü iki öğünle bitirdim....
20.09.2013 Cuma
Kahvaltı 08.30
3 dl. tb ekmeği ve beyaz peynir... Bir kupa şekersiz çay....
Öğle - Akşam 16.00 (Çok yoğun bir gündü öğle yemeği saatim geçti)
Izgara köfte - salata ve ayran...
21.09.2013 Cumartesi
Kahvaltı 10.00 (Doğum günü kutlaması vardı brunch yaptık )
peynirli omlet - domates salata - peynir zeytin, çay...
Öğle - Akşam 18.00
beş tane ızgara köfte - salata ve yoğurt...
22.09.2013 Pazar
Kahvaltı 11.00 (Malum pazar)
2 dl. tb ekmeği - beyaz peynir - domates salata - zeytin ve şekersiz çay
Öğle - Akşam 18.30
iki tane patlıcandan karnıyarık - koca bir kase yoğurt ve bol yeşillikli salata
Not : Hafta sonları maalesef 2 öğün ile geçiyor evet doğru değil bu yaptığım bende onaylamıyorum fakat denk gelince daha da dikkatli olmaya özen gösteriyorum....
ablam mönülerin gayet güzel .Günaydın iyi pazarlar. ziligurti ogluşuna çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyidir. Dün tüm gün dışarıda oldugum için yedikleimi yazamadım.dün sebze agırlıklı beslendim bol bol salata yedim. akşam yatarkende meyve yeim ve 3 saat yürüdüm.
bu günkü menüm
saat 11 de. beyaz peynir zeytin domates salatalık 1 dilim ekmek
akşam. tavuk ızgara bol salata ayran
gece 1 yeşil elma
Günaydın, herkeze iyi bir hafta diiliyorum
bu günkü menüm
saat 11 de 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates
akşam kıymasız mercimek yemegi salata
gece 1 meyve
herkese merhabalar biz evimize döndük
dorişkom 1 yaşına girdi pastaları yedik bol bol
Eki Görüntüle 810977 Eki Görüntüle 810978 Eki Görüntüle 810979
dünden beri de sil, süpür, çamaşır, ütü uğraşıp duruyorum
selamlar
Safiş menülerin güzel afiyet olsun canım
bende haftasonları düzensiz yiyorum maalesef ama haftaiçi topluyorm sende hafta içi düzgün yapıyorsun zaten
bu haftasonu kaçamağım olmadı ama yine düzensiz oldu sevgiliyle olunca yasaklara daha çok yaklaşıyo insan yaw neyseki ucuz atlattım :18:
bu arada bugün itibariyle okulumuz açıldı gelsin sabah erkenden kalkmalar 3 öğünler
bugünkü menüm
Sabahkuldaydım açılışa özel abur cuburlar vardı tabiiki peynir dilimleri ve zeytinlerle yetindim yanıma da tam buğday ekmeğimi aldım zaten
Öğle:Menemen, ayran
Akşamomates soslu yağsız köfte 5 tane, yoğurt
Spor:1 saat yürüyüş
eliffne ara bukadar oldu bu oglan yahu bir kere daha maşlalah
evet abla adı sorun deyil saglıkla kilo verelimde.Günaydın abencim, günaydın kızlar..
Abencim tam monti olmuyor bazen yaptıklarım haklısın ama bazen o bir dilim ekmegi nereye yerleştirecegimi de bilemiyorum açıkçasıpeynir zeytin yemem lazım ekmekle biliyorum ama bazen şaşıyor işte aman kilo vereyimde adı monti olmasada olur canım
bu günkü menüm saat 11 de
zetyin domates 1 dilim ekmek
akşam
tavuklu kabaklı etli biberli sote, salata, ayran
gece
1 meyve
işte bi isteyenden bide istemeyenden korkacaksın dimi elifimbende şaşırıyorum ne ara bu kadar büyüdü diye ablacımşuan yanımda dikilmiş ayağımı ısırıyor
eşim doruk'un hastası, doruk da öyle. sabah işe zor gönderiyoruz babayı ağlayarak. hatta inanmazsın 2.yi istiyor şuan
neyse gelelim asıl mevzumuza di mi2şer kg aldık döndük tatilden.
başlangıç 24.09.13 - 74 kg
hayır sabahlar efenim
safşim ayselim mönüleriniz süper afiyet olsun .
bu hafta benim yine karıştı hep pek diyet mönülerim olmadı . evde duramıyorum bu hafta . cumaya ben aldım sohbet bende bayada kalabalık olacak inşallah . dünde arkadaşdaydım yarında arkadaşım erişte kesecek ona yardım edicem . dedgim gibi bu hafta artı çımazsam iyidir ..
birde safişim hani demiştimyabelki sen benden dahda yag kaybetmiş olabilirsin diye . hafta sonu biraz karbonlu günlerim geçti . diyet yaparkende biraz ksıtlıydı karbon hidrat ve hemen şiştim yani ogünde degim gibi benden giden birazda su kaybıydı. ölçülerimde fark olmadıgı için kesin görebiliyorum. o yüzdem demem oki 200 gr 300 gr küçümsemeyin giden yeterki yagdan olsun . mönülerinizde süper bu hafta kesin yag keybediyorsun safişim
akşamları okuyamıyorum tefonum kafayı yeditabletinde şarj yeri arıza yapmış sanrım .ancak sabahları girebilirsem pc den bakarım size .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?