Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar yeni bir haftadan....

zili çok çok çoookkk geçmiş olsun güzelim şuan tam mevsim geçişi ve hastalık havası
bizim kızda hasta maalesef ama şükürler olsun ki her geçen yıl azalarak ilerliyor hastalık bu yüzden seviniyorum...

Kızma ama masuma ve de aeben ablama bende katılıyorum canım bizim kızla senin oğlan aynı yaşta diye hatırlıyorum ben ve hastalıkları da aynı maalesef.... Hasta ola ola hasta olmamayı öğrenecekler canım çok fazla üzerine titrememeye çalış en azından bundan sonrası için... İllaki zor kolay değil bunu yapmak ama evlatlarımızın iyiliği için güzelim....
Bademcik alınınca gerçekten daha az hasta olacaksa ameliyat en iyi çözüm.... Fakat şöyle bir durumda var....
Benim iş arkadaşımın da bademcikleri alınmıştı fakat hasta olmamaya özen gösteriyordu, çünkü bademcik yok arada koruyucu bir organ yok diye her hastalıkta bütün mikrop ciğerlere iniyor ve antibiyotik kullanmadan iyileşemiyordu
Bunu en iyi eşin ve eşin gibi konusunda uzman hekimler bilir... Ameliyattan önce kafandaki herşeyi sor bence canım.... Nemelazım..

İkinci çocuk meselesi ise tozlu raflarda benim için... Rabbim isteyene nasip etsin...

amin diyem gülüm ne diyem başka Cümlemize....

oy oy oy yeni yaşınız hayırlı olsun canım Rabbim nice nice yaşlarını sağlık huzur içinde görmenizi nasip etsin inşallah....

Kızlar son üç gündür elde olmayan sebeplerle günü iki öğünle bitirdim....

20.09.2013 Cuma

Kahvaltı 08.30
3 dl. tb ekmeği ve beyaz peynir... Bir kupa şekersiz çay....

Öğle - Akşam 16.00 (Çok yoğun bir gündü öğle yemeği saatim geçti)

Izgara köfte - salata ve ayran...

21.09.2013 Cumartesi

Kahvaltı 10.00 (Doğum günü kutlaması vardı brunch yaptık )
peynirli omlet - domates salata - peynir zeytin, çay...

Öğle - Akşam 18.00
beş tane ızgara köfte - salata ve yoğurt...

22.09.2013 Pazar

Kahvaltı 11.00 (Malum pazar )
2 dl. tb ekmeği - beyaz peynir - domates salata - zeytin ve şekersiz çay

Öğle - Akşam 18.30
iki tane patlıcandan karnıyarık - koca bir kase yoğurt ve bol yeşillikli salata

Not : Hafta sonları maalesef 2 öğün ile geçiyor evet doğru değil bu yaptığım bende onaylamıyorum fakat denk gelince daha da dikkatli olmaya özen gösteriyorum....

selamlar

Safiş menülerin güzel afiyet olsun canım

bende haftasonları düzensiz yiyorum maalesef ama haftaiçi topluyorm sende hafta içi düzgün yapıyorsun zaten

bu haftasonu kaçamağım olmadı ama yine düzensiz oldu sevgiliyle olunca yasaklara daha çok yaklaşıyo insan yaw neyseki ucuz atlattım :18:

bu arada bugün itibariyle okulumuz açıldı gelsin sabah erkenden kalkmalar 3 öğünler

bugünkü menüm

Sabahkuldaydım açılışa özel abur cuburlar vardı tabiiki peynir dilimleri ve zeytinlerle yetindim yanıma da tam buğday ekmeğimi aldım zaten
Öğle:Menemen, ayran
Akşamomates soslu yağsız köfte 5 tane, yoğurt

Spor:1 saat yürüyüş

İyi akşamlar

Temizliğe daldım bugün gelemedim . Şimdide telden yazdığım için listeleri artık sonra yapayım

Kısa kısa geceyim .
Elif maşallah ne dim ekranı geçip ısırasim geldi duruk paşayı
Rabbim hayırlı yaslar eylesin. Aklıma ne geldi eşinin bunca yıl seni boş yerebekletmesi şimdi kendide pismandir eminim
Neyse geç olsun güç olmasın. Ayrıca pastayı ana baba eh okadarda olsun çeşit çeşit pasta :)

Safisim menüler yine harika.

Montig ablam afiyet olsun

Ayselim okulun başlamış allah zihin açıklığı versin güzelim

Benim hafta sonu kacamakli gecti bu hafta artı çıkmazsam iyidir

Son düzenleme:
slmm herkese..
bu saat oldu nete sırayı getirene kadar..yarın okulum geç saate kadar olduğu için yemekleri akşamdan yaptım,soğumalarını bekledim.dolaba kaldırıp yatıcam..

oğlum çok şükür daha iyi yarın kreşe geri dönecek ..bu günde benimle okula geldi,ablalar baktı ben dersteyken..zaten neredeyse tüm gün ilaçların etkisiyle uyukladı..

benelse oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun..çok şeker maşallah..allah size bağışlasın..

safinaz çok haklısın..inşallah azalır hastalıklar bu yıl..çocuğum ilaç küpüne döndü..eşimin dediğine göre(kbb uzmanıda aynısını söyledi)haftaya iyileşince son bir kez daha bakalım dedi..bademcikler çürümüş söylemesi bile bi fena ediyor içimi.bademcik nasıl çürüyorsa artık.. orda olması vücuda zarar veriyormuş,vücuda iltihap yayıyor dedi eşim..alındıktan sonrada dikkat etmek gerekecek tabii.kafam bi dünya zaten bunları düşünmekten kendimi işime veremiyorum...:18:

ne olacaksa bi an önce olsun istiyorum..belirsizlik zor...

ben kaçar,yarın kalkamıycam yoksa..

safiş

Başlangıç Kilo : 68.000
13.09.2013 : 67.600
2. hafta .......: 67 400

aeben

dün ........ 69 .9
1.hafta ..... 69.1
2. hafta .... 67.8

katerina

başlangıç 09/09/2013:
ilk hafta.. 75.3
1. hafta.... 74.8
2. hafta .... 73.4

masum.
1400 gitmiş
geçen hafta... 68,4
3. hafta ...... 68.0

montıg

başlangıç... 70.5
1.hafta .... 69 .

Lara.
?????

takyim.
??

ben else.
başlangıç ...??

mönülerin çok güzel safişim .
cuma hariç ögün satlerindede sorun yok geç kalkınca 2 ögün zarar deyill dedigim gibi sedece cumada sorun var ara çok uzun eh okadar kusur kadı kızındada olur afiyet olsun

ablam mönülerin gayet güzel .
minik bir hatırlatma eger tam monti yapıyorsan ekmekle yumurta yenmiyor ama çok büyük hata deyil monti için bence .
birde akşam mercimek gibi baklagil yiyecegin belliyse sabah ekmek yemesende olur . sen geç kahvaltı etiginden 2 ögün yiyorsun bunda pek problem yok.dikkat etmen gereken şey her iki ögündede birden karbonhidrat yememen ,yani sabah yersen , akşam karbon yeme yada akşam yiyeceksen sabah ekmek yeme
Günaydın, herkeze iyi bir hafta diiliyorum

bu günkü menüm

saat 11 de 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates

akşam kıymasız mercimek yemegi salata

gece 1 meyve

eliff ne ara bukadar oldu bu oglan yahu bir kere daha maşlalah

çok güzel gidiyorsun ayselim afiyet olsun .

Günaydın abencim, günaydın kızlar..
Abencim tam monti olmuyor bazen yaptıklarım haklısın ama bazen o bir dilim ekmegi nereye yerleştirecegimi de bilemiyorum açıkçasıpeynir zeytin yemem lazım ekmekle biliyorum ama bazen şaşıyor işteaman kilo vereyimde adı monti olmasada olur canım
bu günkü menüm saat 11 de

zetyin domates 1 dilim ekmek

akşam
tavuklu kabaklı etli biberli sote, salata, ayran

gece

1 meyve

eliff ne ara bukadar oldu bu oglan yahu bir kere daha maşlalah

bende şaşırıyorum ne ara bu kadar büyüdü diye ablacım şuan yanımda dikilmiş ayağımı ısırıyor

eşim doruk'un hastası, doruk da öyle. sabah işe zor gönderiyoruz babayı ağlayarak. hatta inanmazsın 2.yi istiyor şuan

neyse gelelim asıl mevzumuza di mi 2şer kg aldık döndük tatilden.

başlangıç 24.09.13 - 74 kg

evet abla adı sorun deyil saglıkla kilo verelimde.
afiyet olsun mönün yine güzel

işte bi isteyenden bide istemeyenden korkacaksın dimi elifim

not aldım 74 başlıyorsun, hadı hayırlı olsun diyetin .

Son düzenleme:
Kızlar merhaba
bütün yorumları okudum fakat cevap yazacak uzun uzun vaktim yok maalesef....

hemen menü bildirimimi yapacağım ve kaçacağım

Dünün menüsü

Kahvaltı 08.00
2 dl tb ekmeği - peynir - zeytin - domates salata çay

Öğle 12.30
Salçalı köfte - yoğurt ve salata

Akşam 19.00
3 tane ızgara köfte - yoğurt ve salata

ard arda 2 öğün kırmızı et oldu fakat böyle denk geldi... Benim niyetim sebze yemeği yemekti fakat evde küçük çapta bir doğum günü kutlaması olunca köfte ile geçiştirdim akşam yemeğini

Not : öğünlerimde yemek miktarlarını yavaş yavaş azaltıyorum. ilk hafta kahvaltıda hep 3 dl ekmek yerken bu hafta ikiye düşürdüm sebzeye yeşilliğe ağırlık vermek istiyorum bakalım etki edecek mi....

selam herkese

aeben ablacım teşekkürler iyi gidiyorum da inş cuma sonuçlarda iyi olur

safişim afiyet olsun 3 tane köfteden bişi olmaz akşam bence kaçamağın yok hem bir de kutlama varmış

zillicim tekrar geçmiş olsun canım daha iyi olur inş oğluşun

menümü yazıp kaçayım bilgisayar odasındayım benimkinin dersten çıkmasını bekliyorum gelir şimdi

akşam giremem belki annem yine misafir gelcek dedi

menüm:
Sabah:haşlanmış yumurta, peynir zeytin
Öğle:Yeşil mercimek,salata,yoğurt
Akşam:Haşlanmış tavuk, cacık, mantar (çiğ yiyorum mantarı muhtemelen cacığa koycam )

Spor:1 saat yürüyüş :8
:

Kahvaltı : 08.30
1 dl. tb ekmeği - peynir - zeytin - çay

Öğle : 13.30
Sebzeli tavuk sote yemeği - salata ve yoğurt

Akşam : 19.30 - 20.30
Bir avuç fındık ve badem - bir bardak ayran ....

Gün içinde 4-5 bardak şekersiz çay - bir fincan nescafe...

hayır sabahlar efenim

safşim ayselim mönüleriniz süper afiyet olsun .
bu hafta benim yine karıştı hep pek diyet mönülerim olmadı . evde duramıyorum bu hafta . cumaya ben aldım sohbet bende bayada kalabalık olacak inşallah . dünde arkadaşdaydım yarında arkadaşım erişte kesecek ona yardım edicem . dedgim gibi bu hafta artı çımazsam iyidir ..
birde safişim hani demiştimyabelki sen benden dahda yag kaybetmiş olabilirsin diye . hafta sonu biraz karbonlu günlerim geçti . diyet yaparkende biraz ksıtlıydı karbon hidrat ve hemen şiştim yani ogünde degim gibi benden giden birazda su kaybıydı. ölçülerimde fark olmadıgı için kesin görebiliyorum. o yüzdem demem oki 200 gr 300 gr küçümsemeyin giden yeterki yagdan olsun . mönülerinizde süper bu hafta kesin yag keybediyorsun safişim
akşamları okuyamıyorum tefonum kafayı yedi tabletinde şarj yeri arıza yapmış sanrım .ancak sabahları girebilirsem pc den bakarım size .

Merhabalar..

bu günkü menüm

saat.11 de 2 kaşık tam tahıllsı müsli yogurtlu

akşam. 5 adet ekmeksiz ızgara köfte. salata

gece 2 erik

umarım dediğin gibi oluyordur ablacım ben kendimde ne bir hafifleme nede bir incelme hissetmiyorum maalesef....
Hatta tam tersi öğünleri azalttığım halde şişkinlik var regl döneminin verdiği o ödemli günlere girdim sanırım.... ama daha 10 gün var.... neyse bu kilolar öyle yada böyle gidecek 1 haftada incelmeyi beklemiyorum zaten....

Bu arada sende artık bir düzen oturt abla ne olacak böyle halin yaf...

selaam

aeben abla senin sayende öğrendim menülerimi düzenlemeyi
bu haftan karışıkmış haftaya düzeltirsin ablacım sıkma canını kolay gelsin sana cuma misafir gelcek sanırım

safiş kız güzel menün bende bugün fındık badem yedim tedarikçim var ne de olsa haha

menümm:

Sabah:1 incir 1 elma
Kahvaltı:2 dilim tb. ekmek, zeytin domates (ne süt ne de peynir yok süt alcam yarın)
Öğle:1 avuç fındık,1 avuç badem, süt
Akşam:Kabak çorbası,salata,yoğurt

bugün karbonhidrat oldu ama mecburen okuldan eve gelince canım et istemedi çorbayıda annemin zoruyla içtim valla :/

yürüyüş:45 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…