Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

iyi geceler herkese..

geçmişi çok okuyamadım şöyle bir bakabildim ancak.çok yoğun geçiyor tüm günüm..yarında 3 günlüğüne bakü'ye gidiyoruz.son dakika çıkan bişeydi bu seyahat.eşim kongreye gidiyordu ,onun belliydi ama benim de yarın dersim yok,milli eğitimde toplantı var benide yazmışlar ama katılmıycam.cumada idare edecek stajer zaten 4 saat dersim var cumaları..eşmde hadi sizde gelin pazara kadar kalırız gezeriz dedi..onun perş-cuma 2saat toplantısı var sonrası serberst..banada oğlumada değişiklik olur.. apar topar valiz hazırladım.duş alıp yatmam lazım sabah 6'da evden çıkacağız..haydin hoşçakalın...

Günaydın
Hayırlı sabahlar hatunlar
Yarın cuma tartı gunü . Ben şimdiden bol bolartidayim bu hafta diyet yapamadım ,sozların verdikleriniz avunucam artık
Güle güle git gel zilim .
2once dondü benim eşimde Bakü'den .gezecek güzel yerleri varmış esimin dediğine göre .
Ayrıca pahalı bir ülke her şey buranın 2kati .vede hep turk malı . İyi olmuş bu kısa tatil nefes almış olursun.

Ayselim kız oğlanın kuruyemisci dükkanımı var yahu:)sana avuç avuç findik fistik yediriyor :9

Monuleriniz. guzel afiyet olsun.
Ablam sende durumlar Nasıl ? İncemiz basladimi?

Safisim benim düzen artık böyle canım o yüzden eskisi gibi tam monti yapamıyorum
, montiyi bırak diyet bile yapamıyorum bazan.
Neyse bakalım bu hafta böyle oldu önümüzdeki hafta toparlarım inşallah .birde sabah yürüyüşlerine başlasam iyi olacak beni ve yememi o toparlıyor.
Bu arada dün 2tepsi baklava yaptım vay Halim'e vay

Son düzenleme:
günaydın herkese mutlu güneşli sabahlar izmir'den

evhanımı oldum kurabiyelerden pastalardan kurtuldum dedim ama tam aksi oldu 3 gündür geziyorum ve az da olsa tatlarına bakmadan geçemiyorum :18: bugünde bakıcımıza gidicez gezmeye oğluşumla. cuma kilo bildirimimi yapayım artık kendimi toparlama zamanı

bakü demişsiniz harika bir şehir gezip görmek için ama yaşamak istemezdim ben şahsen çok kalabalık ve karışık. çok da pahalı aeben ablanın dediği gibi. eşime ara sıra esiyor baküye gidip yerleşme fikirleri ama yok izmir'in sakinliği bırakılmaz

Günaydın abencim, günaydın kızlar

Abencim kilo bildirimini yarın yapacaz ama sen sorunca dayanamayıp söyliycem. sabah tartıldım korka korka 1 kilo gitmiş çok sevindim. belden de sanırım 3 cm kadar incelmişim <(sadece belimi ölçtüm) yarın tam olarak bildirecem kısmet olursa.
bu günkü menüm
sat 11 de

3 kaşık müsli yogurt

akşam

sebze yemegi, havuçlu kkırmızı lahanalı salata

gece

1 ekşi elma

Son düzenleme:
Selam hatun kişiler....

Kahvaltı : 08.30
1 dl. tb ekmek - peynir - domates - salata - 2-3 adet yeşil ve siyah zeytin

Öğle : 14.30
Bir tabak izmir köfte - salata ve yoğurt

akşam : 20.00
bir avuç fındık ve badem... Şekersiz çay....

bu sıralar kahvaltı ile öğle yemeğim arası çok uzuyor öğle saatinde işler o kadar yoğunlaşıyorki bir sakin olup ta yemek yiyemiyorum.... Dolayısı ile çok zaman geçiyor ve akşam yemeği için de mide de yer kalmıyor... Kan şekerim düşmesin diyede akşamları kuru yemiş ile geiştiriyorum...

Bakalım yarın baskül ne diyecek

selammmm herkese
nasılsınız bakalım? zilim bakülere gitmişisn iyi tatiller cnm , keyfini çıkar
safiş ve ayselim menüler baya oturmuş yerineee tebrikkk ederim...

aben ablam seninde benim gibi düzenin karışık degilmi benimde tek çözümüm akşamları yemek yememek gün içindede abartmamak:)

cuma günü bi iş göüşmesine gitmiştim eve çok yakın arabayla 20 dk en fazla,
görüşme olumlu geçmişti ama hala haber gelmedi
hafta sonu tatil sabah9 akşam 6 ve bütün resmi tatillerde tatil.
yemek çıkıyormuş firmada..

sabahları 40 dk daha geç çıkıcam evden ve akşamları 1 saat eken evde olucam
hafta sonu zaten mükemmel olacak olursa burada 8 ay oldu 4 ay sonra yıllık iizn ve zam var
ama hepsni tepip gidicme olursa hayırlısı bakalım.

selam herkese

geç geldim biliyom ama bugün çok işim vardı eve geleli 1 saat oldu anca

aeben abla kuruyemişçi dükkanı yok ama orada çalışıyor haftasonları amcasına yardım ediyor o yüzden bedava yiyom

bu arada 2 tepsi baklava mıı maşallah ablam ya eline koluna sağlık ne güzel olmuştur kim bilir

safiiş kıs menülerini kıskanıom hee yarın benden fazla vercen kesin afiyet olsun şekerim

zillicim iyi yolculuklar

masumcum nasılsın senin menülerinde iyiydi ama monti yapmıyosun dmi bu arada iş çok iyiymiş hayırlısı olsun inş :)

montig tebrikler

bana gelince menüm:

Kahvaltı: haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates
Öğle:yok maalesef hoca otomatiğe bağladı,sonra dekan yanına çağırmış oraya gittim öğle yemeğide o arada bitti 6 saat aç kaldım
Akşam:arkadaşlarla dışardaydık , köfte,salata,yoğurt (köftenin içinde ekmek varmıydı bilmiyorum :26: garsona sordum tip tip baktı )

bugün spor yapmadım ama çok hareketli bir gündü sürekli ayaktaydım yani eve gelirkende otobüsten erken indim

bakalım yarın durum ne olacak regl dönemimde geldi şiş hissediyom

Son düzenleme:
günaydın hayırlı cumalar herkese

doruk beyle sabahın 6sında kalktığımız için erkenden burdayım

kilom 73,3.

eşim dün gece eve girer girmez sen hergeçen gün daha mı kilo alıyosun diye sordu adamın yıllardır inancı kalmadı tabi bana defalarca başlayıp bozduğum için. kendi tombalak halini görmüyor varsa yoksa benimle uğraşıyor gıcık

buarada monti sayfasında bu söylenmez ama canan karatay benim kafama daha yattı sanki :26: aman sağlıklı besleneyim, diyet yapayım, zayıflıyım da karataydı montiydi takılmıcam artık

Günaydın aben, günaydın arkadaşlar. Herkese hayırlı cumalar..

KİLO BİLDİRİMİ: geçen hafta 69 idim bu hafta 68 olmuşum
geçen haftadan beri 1 kilo daha gitmiş ve 68 kiloya inmişim. ölçülerimde de en az 1 er cm. incelme olmuş, çok sevindim:

Bu günkü menüm
saat 11 de
peynir zetin 1 dl. ekmek domates salatalık

Akşam
ızgara balık, salata

gece acıkırsam 1 meyve...

günaydın kızlar,
kilom 68.4
geçen hafta:68
gelen 400 gr
bi rhafta verip diger hafta itinayla geri oluyorum gördüügnüz üzre

dün saçlarımı kestiridim ilk kez gittigim bi kuaför içine etti
üzerine tekrar makas vururlar mı?
birde arkasını v ,istemiştim oval kesti

Günaydınllaarrrr vede hayırlı cumalar efendim....

kilo bildirimleri yavaş yavaş gelmeye başlamış verenleri tebrik vede taktir ediyorum efem....

Veremeyenler ise daha sıkı sarılsın montiye er yada geç gidecektir elbet....

Bana gelince

20.09.2013 : 67.400
27.09.2013 : 67.300

giden : 100 gram..... cık.... (Aeben ablam yine kızacak bana gramcık dedim diye )

Valla ben bir şey anlamadım bu işten neden gram gram veriyorum kiiiiii.... Tamam yine gram vereyim ama şöyle 800-900 gram vereyim bu ne böyle ya 100 - 100

Eğer böyle giderse hesaplarıma göre haftalık ortalama 200 gram verirsem, 5 haftada 1 kilo eder ,
ve ben 12 kilo kadar kayıp vermek istediğime göre; 60 hafta eder, buda 15 aya yani neredeyse 1,5 yıla tekabül eder....

Vıışşşş diyorum oha diyorum çüş diyorum

umarım bu böyle gitmez diyor ve konuyu bu günlük kapatıyorum

Son düzenleme:
selam herkesee

geçen hafta:73.4

bu hafta:74.4

şaşırdık mı hayır çünkü regl olcam şiştim biraz bir de wcye çıkamadım haftaya kısmet napalım :44:

safiş kız olsun ya gitsinde öyle gitsin sen spor yapamadığın için bence haftaya daha çok verirsin inş canım

montig tebrikleer

canım regl öncesi şişliği bende de var yani başladı ama çok değil....
Sen de wc sorunuda varmış o halde haftaya kesin baya bir eksilerde olursun

bende aslında onu düşünüyordum, önümüzdeki hafta spora start vereyim de etki etsin diye....
Gerçi bu düşünceme kocam benden daha çok sevindi, çünkü kendisi yalnıoz gidiyordu spor kulübüne bana endeksli yaşadığından erteliyordu.... Ben gidersem düzenli giderim ya, e kocada mecbur gelir düzene girer diye

Neyse bakalım canım olacak elbet birşeyler ben azimliyim gari pes etmek yok

bugünkü menüm :

09:00 kuru naneli omlet
domates, salatalık, kırmızı biber, maydanoz, peynir, bademden oluşan salata
5-6 adet siyah zeytin
1 fincan 7 otlu çay

13:30 1/2 şeftali , 1/2 armut , 1/2 kase tarçınlı yoğurt (daha doğrusu dorukla bölüştük yarısı bana yarısı ona )

16:00 1 fincan Türk kahvesi

18:00 4 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
kocaman bir kase salata
1 bardak ayran

ve şuana kadar 2 ltden fazla limonlu su (sürahinin içine limonları doğradım)

İyi akşamlar hatunlar
Bugün kalabalık misafirlerim vardı . Oyuzden sabah vakit bulamadım yazmaya.
He bide kapıda kaldım :)
Acele markete çıktım 11.5gibi kapıyı çektim ana anahtarı almamisim .şükür oğlanın çantasında yedek anahtar vardı ,kos okula . Ya ordada olmayarak anahtar

Gelelim kiloya tahminim gibi bu hafta sonuc hüsran ama hakettim
69lardayim tekrardan .
Ablam tebrikler . Safis gecensene monti yaparken yaptığın mesajları bulup getirecem sana:) bosa hayiflanma

Elif nazlisin oglan3.5 aylık olmuş yeni izni bitmiş e malum kilolar kalmış. Oda gelicem montiyr dedi.

Yarindisarda islerim var biraz gelemezsem biliniz efem

SELAMMMM
İpin ucu feci kaçtı tabii bu bana kilo olarak döndü çok yoruluyorum ve yemek konusunda sapıttım gitti ama pazartesi allahın izni ile başlıyorum pazartesi artık tartı ne derse onu diycem ve 60 olana kadarda diyetten ayrılmıycam yarın ekeğimide alayım başlayalım bakalım 63 66 arası gezer durumdayım 4 aydır ve bu kiloda 3 kilo kendini o kadar kötü hissettiriyor ki 63 te tamam artık normalim diyorsun 66 da şişmanım yine moduna griyosun,:)

günaydın arkadaşlar iyi haftasonları

bu günkü menüm

saat 11 de 3 kaşık müsli yogurt

akşam misafirlikteyim mecburen yine balık ve salata

gece belki 1 meyve

Selam kızlarrr

Pazartesiden itibaren aranızda olacağım inşallahh...

Bu arada hastalandım dün gece maalesefff..Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik hep demek ki hayırlısı buu..

Ben şoyle düşünüyorum Okadar çok dua edenim var ki gerçek anlamda sizler olsun annemler olsun arkadaşlarım olsun
eşim ben ve cemaatten dostlarım olsun herkes kalpten dua ettiğine inanıyorum.Ve Allahımın bu dualarımız öyle hoşuna gidiyor ki ben kulunu böyle imtihan ediyor..Bakalım olmazsa geri mi ilerimi adım atacak diye..Artık böyle düşünüyorumm..Ama yok geri adım atmamm dahada sığınırım niye neden demek bize düşmez O hereşyin en iyisini biliyor..Benide seviyorsa ki ben sevdiğine inianıyorum böyle sınıyor sevdiği kulunu...Bu ay Meryem suresini okuyacağım inşallah.. 1 kere daha okumuştuk Annem Sağolsun.....

Zaten bu ilk ve son aşılama deneyimimiz oldu..Daha öncedende dr ile konuştuğumuz gibi Tüpe geçiyoruz Allahın izni ile.. Bu arada da biraz kilo vermem lazım ilaçlar feci şişirdi beni..

oyy nazlışım da benim yaşadığımı yaşıcak 3,5 aylık kuzusunu bırakıp işe mi gidicek şuan o kadar mutlu huzurluyum keşke diyorum o 8 ay hiç çalışmasaymışım boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…