iyi geceler herkese..
geçmişi çok okuyamadım şöyle bir bakabildim ancak.çok yoğun geçiyor tüm günüm..yarında 3 günlüğüne bakü'ye gidiyoruz.son dakika çıkan bişeydi bu seyahat.eşim kongreye gidiyordu ,onun belliydi ama benim de yarın dersim yok,milli eğitimde toplantı var benide yazmışlar ama katılmıycam.cumada idare edecek stajer zaten 4 saat dersim var cumaları..eşmde hadi sizde gelin pazara kadar kalırız gezeriz dedi..onun perş-cuma 2saat toplantısı var sonrası serberst..banada oğlumada değişiklik olur.. apar topar valiz hazırladım.duş alıp yatmam lazım sabah 6'da evden çıkacağız..haydin hoşçakalın...
selam herkesee
geçen hafta:73.4
bu hafta:74.4
şaşırdık mı hayır çünkü regl olcam şiştim biraz bir de wcye çıkamadım haftaya kısmet napalım :44:
safiş kız olsun ya gitsinde öyle gitsin sen spor yapamadığın için bence haftaya daha çok verirsin inş canım
montig tebrikleer
İyi akşamlar hatunlar
Bugün kalabalık misafirlerim vardı . Oyuzden sabah vakit bulamadım yazmaya.
He bide kapıda kaldım :)
Acele markete çıktım 11.5gibi kapıyı çektim ana anahtarı almamisim .şükür oğlanın çantasında yedek anahtar vardı ,kos okula . Ya ordada olmayarak anahtar
Gelelim kiloya tahminim gibi bu hafta sonuc hüsran ama hakettim
69lardayim tekrardan .
Ablam tebrikler . Safis gecensene monti yaparken yaptığın mesajları bulup getirecem sana:) bosa hayiflanma
Elif nazlisin oglan3.5 aylık olmuşyeni izni bitmiş e malum kilolar kalmış. Oda gelicem montiyr dedi.
Yarindisarda islerim var biraz gelemezsem biliniz efem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?