Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar

aeben abla perikardit varmış sende çok üzüldüm ya geçmiş olsun ablam...tedavi ne durumda? ne zamandır var? hemen doktorluğa başladım he abla kortizon bende hiç oldum olası sevmem ne de olsa bana kilo aldıran şahsiyet tok tutucu karbonhidratlar yersin sende ya ama sen kilo diyet dşünme bunları bir an önce sağlığına kavuş yine kilo verirsinki.. Allah şifalar versin ablacım

oğluşuna tebrikler ablam

safiş kız sana noldu kuzum geçmiş olsun sende şimdi diyete ara ver bari dinlen biraz ülserin var mı senin? kramp soldan mı geldi? psikolojik de oluyor böyle şeyler dikkat et kendine canm tekrar ağrırsa doktora gözük istersen

bana gelince ben turp gibiyim

Sabah:2 yumurta,salata,zeytin, peynirin üzerine reçel akmış yiyemedim
Öğle:Badem, süt
Akşam:Balık,salata,ayran

spor:45 dk

aa bugün meyve yememişim

selamlar

aeben abla perikardit varmış sende çok üzüldüm ya geçmiş olsun ablam...tedavi ne durumda? ne zamandır var? hemen doktorluğa başladım he abla kortizon bende hiç oldum olası sevmem ne de olsa bana kilo aldıran şahsiyet tok tutucu karbonhidratlar yersin sende ya ama sen kilo diyet dşünme bunları bir an önce sağlığına kavuş yine kilo verirsinki.. Allah şifalar versin ablacım

oğluşuna tebrikler ablam

safiş kız sana noldu kuzum geçmiş olsun sende şimdi diyete ara ver bari dinlen biraz ülserin var mı senin? kramp soldan mı geldi? psikolojik de oluyor böyle şeyler dikkat et kendine canm tekrar ağrırsa doktora gözük istersen

bana gelince ben turp gibiyim

Sabah:2 yumurta,salata,zeytin, peynirin üzerine reçel akmış yiyemedim
Öğle:Badem, süt
Akşam:Balık,salata,ayran

spor:45 dk

aa bugün meyve yememişim

slm herkese

aebenim oğluşun maşallah aplam,azmetmiş hediyeyide haketmiş..brawoo

sen iyisimi sebeye,yoğurda falan yüklen aplam...sebze şişkinlikte yapmıyor pişmiş olunca..en azından bende öyle yani..hafif oluyorum sebze yemeği yediğimde..bi protein tüketmişim yada baklagil tüketmişim gibi şişlik oluşturmuyor yemekten sonra...salatada bile şişlik hissettiğim oluyor abartınca..neticede çiğ sebze gaz yapıyordur ama sebze yemeğiyle şişkinlik olmuyor midemde...

en önemlisi sağlık tabii..önce onları halletde kilo nasılsa verilir..kilonda çok fazla değiil zaten.takılma aplam...

bende öğle yemeklerimi evden götürüyorum.okulun yemekhanesindede çıkıyor artık yemek ama hep öğrenci işi..pilav makarna vs..köfteleride bol yağda kızartılıyordur eminim..o sebeple mecbura kalmadıkça yemiycem öğlenleri okulda..evden akşamdan yapıyorum zaten yemeklerimi.koyup götürüyorum.ısıtma imkanımda var yemekhanede..sorun olmuyor şimdilik...

eve şimdi geldim ve açım,eşim ve oğlumda aç ..yemekleri ısıtıp salata yapmalıyım,kaçtım...

Günaydınlaaaarrrr efendiimmm nasılsınız bakalım diyet hatunları
Ben biraz daha iyiyim şükürler olsun....

eenneee topikimizde doktor varmışta haberimiz yok ya llaaaa bize ne olursa bundan sonra sana sorak hacı

Yok bebeğim bende ülser falan yok çok şükür, kramp soldan gelmedi tam ortadan.... Böyle biri midemi ellerinin arasına alıp sıkıp sıkıp bırakıyor gibi bir his.... Yani Stres....
Ama şükürler olsun iyiyim geçiyor....
Diyete mecburiyetten ara verdim zaten belli olmuyor mu menü paylaşmıyorum

Verdiğim 300 gramda geri gelmiştir fazlası ile yarın belli olur

Menün güzel canım afiyet olsun.... Her gün meyve tükeiyormusun...
Ben meyve sevmem pek aklıma gelmese yıllarca aramam o derece

Merhaba abencim, selam arkadaşlar...Gününüz aydın olsun

bu günkü menüm

saat 11 de
beyaz peynir domates zeytin 1 dilim tb ekmek

akşam,

ızgara balık salata

gece

3 erik

ehehe yani tam doktor sayılmam seneye belki ama cerrah olcam bir 3 sene daha eklendi

eet stresten olmuş o canım takma kafana birşeyi ama ya dikkat et kendine lütfen

aman gelsin geldiği gibi gider üzülme sen

yok her gün değil okulda olduğum zamanlar tüketemiyorum canım

hehe senin sevmediğini biliyom ben meyvesiz yaşayamam valla benimde bu derece

selam herkese

bugünkü menüm

Sabah:menemen, zeytin, peynir
Öğle:Ceviz, süt
Akşam: Kurufasulye, salata, yoğurt

ben yarın tartıdan hiç ümitli değilim çünkü reglimin 2.günü bugün ve şişim

spor:45 dk yürüyüş

Günaydın aben, günaydın kızlar kızlar..Hayırlı cumalar..

Bu sabah tartıya çıktım bir hevesle ve 1 kg daha verdiğimi gördüm ama ölçülerde sadece bel ve mideden 1 cm gitmiş....

Geçen hafta 68 kg idim

bu hafta 67kg olmuşum...

Bu günkü menüm..
saat 11 de
1 haşlan mış yumurta, peynir domates. salatalık

akşam
1 tabak kuru fasulye, salata

gece
2 erik....

Son düzenleme:
Günaydınlaaarrr vede hayırlı cumalar efenim

ooyyyy çıtır cerrah Rabbim yolunu açık etsin canım benim allahım herşeyi gönlüne göre en hayırlısından nasip etsin inşallahhh....
Allahım evladımı da böyle görmek nasip etsin banada tüm anneleredeeeeee amin.

valla canım inan hiç bir şeye takılmadım da canımı da sıkmadım neden oldu anlamadım....
Eşimde diyor ki illa o gün mü olması gerek canım belki bir ay önce kafanı taktığın canını sıktığın birşeyde miden şimdi tepki veriyor acısını gösteriyor....
Bende diyorum ki ona aannnaaaaaa o zaman yandık ya laaaa senelerdir taktıklarım şimdi çıkarsa

Meyve iyidir canım yi gari Fazla değil emmee

kız madem regl oldun ne demeye akşam yemeğinde kuru fasulye yedin rahatsız eder....
neyse olan olmuş artıkın afiyet olsun

wwooowwww süpperrrr harika tebrikler
darısı başımıza

Ve efendim gelelim günün anlam önemine

27.09.2013 cuma : 67.300
04.10.2013 cuma : 67.500

Gelen : 200 gram....

ben didiydim verdiğim gramıda alacağım diye ve öyle de oldu.... Neyse ne diyek bu haftada böyle geçsin gari
yarında evde gündüz misafirim var kızları eve çağırdım bu soğukta dışarıda olmayalım evde sıcacık oturalım diye,
bir sürü hazırlık yapacağım, börekler çörekler pastalar kurabiyeler....

günaydınlar hayırlı cumalar herkese

aeben ablam, safişim geçmiş olsun

tam dikkatli diyet yapmamama rağmen 500 gr gitmiş 72,8 kg olmuşum

selamlar

regl oldugumdan geç kalktım pek de keyfim yoktu anca girebildim sabahtan beri yatıyorum

kilom geçen haftayla aynı 74.4

şaşırmadım yine tabiiki malum balon gibiyim

montig tebrikler ne güzel vermişsin hep böyle devam eder inş

safiş kız sen kendini ne güzel tanıyon öyle haftaya düzene girersin yarını kazasız belasız atlatırsn inş

iyi dileklerin için çok teşekkürler şu an ne çıtırım ne cerrah ama olcam inş

senin kızında inş seni gururlandırır çook başarılı olur canım

ahah ne taktın o kadar boşver takma kız umarım daha iyi olursun canım

evet meyvenin fazlası zarar canım, kurufasulye meselesine gelince Kerem tutturdu napim mecburen gittik okul çıkışı kurufasulyeci var meşhur oraya gittik ama rahatsız etti hakikaten rezeneyle atlattım

Günaydın, iyi hafta sonları..

Bu günkü menüm

saat 11 de
yagız -, tb ekmekten kaşarlı tost

akşam

tavuk ızgara salata

gece

1 ekşi elma

Merhabalar ben cuma giremiycem sanırım anca işte pazartesi 67.7 kg idim bugğn 66 kg çıktım iyi yani durumlar :)

slmlar.. ve iyi hafta sonları

hava ne biçim soğudu 2 -3 gündür yahu..buz kestik resmen..okuldada yanmadı daha kaloriferler valla sabah buuzz gibi sandalyeye oturunca tüm gün içim üşüdü sanki.. bu gün azıcık daha sıcak neyseki hava...

safinaz geçmiş olsun,mide çok fena..bende de sanırım ülser var.endoskopi yapacaklar korkusundan eşime bile söylemiyorum.çay-kahve vs..herşey yakıyor midemi..

banuş,aeben,katherina,benelse,lara sizden ne haber kıslar..sesiniz çıkmaz oldu yine...:44:

poğaça mayalamıştım,oğluşun isteği üzerine..peteğin üstünde hemen mayalandı.gidip şekil verip fırına atayım...

Günaydın, hayırlı pazarlar Bu gün kuzenimin nişanı var. nişan pastası ünlü bir pastanede yapıldı. inşallah kendimi tutarım ve yemem

bu günkü menüm

saat 11 de
3 kaşık müsli yogurt

akşam
ızgara köfte salata

gece 1 elma

Son düzenleme:
Günaydın aben. günaydın kızlar iyi haftalar... Dün korktuguma ugradım. nişan pastası, nişan yemegi derken tozuttum anlayacagınız. Bu gün diyetisyen arkadaşımın tavsiyesi ile sadece pro beslenecegim..

sabah 11 de

2 katı yumurta, beyaz peynir

gece

ızgara tavuk budu

selamlar...

herkes nasıl iyisinizdir umarım aeben abla özellikle sen nasılsın ablacım daha iyimisin ?

menümü yazıp kaçayım ders arası girdim yine kütüphaneye sırf bilgisayara girmek için geliyorum görende çalışkan sanacak haha

menüm:

Sabah:1 elma
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta,zeytin,salata
Öğle:Ceviz,süt
Akşam:Tavuk ızgara,salata,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…