Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın

Neslisim bu şuurda olman ne güzel .
Canım dualar mutlaka kabul olunur insaalah. Ama zamanını Rabbim bilir.
Dediğin gibi senin sınavında bu.
Rabbimhayirli zamanda hayırlı evlatlar verecek inşallah .

Laram bazan hepimizde oluyor kopukluk.
Bende yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum . Yoksa bittiğin diyete adeler olamiycam sanırım

Banum ödem tutan bir bünyen var vede zor veren bir bünyen.

İnşallah ablammm inşallahh.....Bende inanıyorum olacakk..Olmayacak hayali kuluna kurdurmaz mış Rabbim..

He şu da varki dün gece ağlarken kendimi düşündüysem ne olim.. Anamı, babamı, eşimi düşündüm çünkü onlar benden daha çok üzülüyor bana üzülüyor....Babaannemi düşündüm her zaman duasında olduğumu bilmek..Geçen gün bana diyor ki para verim sana altın al koy kenara bebeklerin için ben bugün varım yarın yokum diyor....Boyle olunca da gözlerine bakmak acıtıyo benim canımı...

İyi pazarlar dilerim.

Bizde sana tatlım.
Evet yarın urdayım feci yedim bakalım tartı ne diyecek reglimede anlar var onunda şişliği var ama bakalım napalım başlıycaz adam gibi yapınca veriliyor bizde öyle yaparız başlıyorummmmmmmmmmm zayıf olmayı seviyorummmmmmm hadi bakalım :)

Günaydın mutlu bir hafta diliyorum

Bu günkü menüm
saat 11 de.. 3 kaşık müsli yogurtlu

akşam
patlıcan yemegi peynirli salata

gece meyve

Günaydınlaaaarrrr vede iyi hafatalarınız olsun efendim.....
montili geçen bir haftasonu ardından yine bir pazartesi gününe en kocamanından merhabaaaa

ablacım dikkatini çekerim canım geçen sene değildi o....
ben 23.09.2010 tarihinde geldim buraya yani aradan 3 yıl geçmiş be ablam....

bak abla bu benim buraya geldiğim ilk gün
Tarih 23.09.2010 Saat : 13.30
Aradım ve buldum ilk mesajımı

6. Takımda yarışırken.....
Tarih 15.04.2011
ve mezuniyet.....

Ey gidi günler

Günaydınnnnn Güzelleeeeeerrrrrrrrrrr herkese güzel bir cuma ve haftasonu diliyor kilomu bildirip kaçıyorummmmmmmm......

safinaz84 ( 56,5 / 56,0 / 0,5 / 0,88 % ) Mezun Olmak İstiyorum....

slm herkese
dün gece yarısını geçmişri eve geldiğimizde..ve uçakta kahve içtiğim için uzun bi süre uyyamadım yatınca..40 dk'lık uykuyla okula gittim.çıkışta pazar,market,oğlumun pedagog kontrolü vardı geçen aydan randevulu ..ordan eve gel,yemek yap,valizleri boşalt çamaşırları at makineye ,çıkar ,as vs.. derken birde eşime bu gün süt getirmişler onu mayaladım.onu dolaba kaldırmadan uyuyamamda..ayakta uyuyorum yorgunluktan resmen...

aebenim güzel yer bakü ama gerçekten pahalı bir yer aplam..alışveriş yapmadık zaten.gezdik geldik..

bayramda hava nasıl olacak acaba bu arada?üst baş alıcam hangi mevsime göre alacağımı şaşırdım..:44:

banum hayırlıs olsun cnm işle ilgili..

yarın görüşürüz kıslar ,gidip ütü yaayım yarın herkesin giyeceklerini ve oğlumu yıkamam lazım uyumadan yıkayayım..

selamlar

safiş kız 56 ya kadar düşmüşsün vay be yine düşersin kız istersen

bende bir zamanlar 58 dim ah ah yine olabilecekmiyim bakalım

çok yoğun bir gündü fazla kalamayacağım dinlenemedim daha

Menümü yazıp kaçayım

Sabah:Omlet,peynir,zeytin
Öğle:1 avuç badem süt
Akşam:Tavuk,kereviz salatası

Spor:45 dk yürüyüş

iyi geceler herkese

Günaydınn herkese

bugünkü menüm

saat 11 1 katı yumurta peynir domates

akşam. piyaz ayran

gece 1 ekşi elma

Selam hatunlar.

Haftasını tadım yoktu .peri karşıt için olan ilacı kesmiştim,sanırım ondan ağrılarım ve halsizligim oldu.dünde disardaydim cocukların okul eksikleri bitmiyor .bügünde kombi için servis gelicem birde halıları yıkamaya göndereceğim
Dün böbreklere tahlil yaptırmaya saglık Ocağı'na gitmiştim.
Dr. Fazla Pro yeme dedi . Kilom azalmak yerine artıyor
Kendimi berbat hissediyorum.estagfirullah bunada şükür Rabb'ime.
Diyip sizlerekacayim .
Hosgeldin zilim.

Safis deli ,gecen sene derken gecen yıl diyet yapıpt yine böyle gr..la veriyordun ama ne kadar incelmistin.onları getireyim didiydim.
Ya deyilse senle diyete başlayal 32145321sene olduğunu tabisi biliyorum. yahu yaslandım bilirim ama henüz bunamadim

Monulerinizde güzel afiyet olsun.
Telden yazıyorum yine kelimelerde saçmalarında kusura bakmayın.

Abencim çok geçmiş olsun canım..

slm herkese...

aebenim çok geçmiş olsun..sen tam olarak bi check-up'tan geçtinmi aplam..?tedavini yarım bırakma sakın..hepimizin sana ihtiyacı var,iyi bak kendiine...

katherinam her öğlen kuruyemiş yemeye devam sanırım kuruyemişçin iyi alıştırdı seni walla...

montig apla sen nasılsın?

okuldayım dersim başlıycak kaçtım..

İyiyim zillugurticim sagolasın. Minik kedilerimle, diyetimle hayata devam ediyorum. Sende iyisindir inşallah..sevgiler canım

selam herkese

bugün erken çıktım okuldan yuppi

aeben ablam geçmiş olsun dikkat et kendine

zilli kız mecburen dersler çok uzun sürüyor öğle yemeğine vaktimiz kalmıyor bana kalsa bişi yemicem de benim sevdiceğim hem kendine hem bana kuruyemiş getiriyo

menüm efemm

Sabah: 1 armut, 1 kuru incir
Kahvaltı:2 yumurta, zeytin,peynir,salata
Öğle:Badem, süt
Akşam:Ciğer,salata,yoğurt

spor:50 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar..abencim daha iyisindir inşallah..

bu günkü menüm

saat 11
müsli yogurt

akşam
tavuklu patlıcan yogurt

gece 3 tane erik

Sagolasin ablam daha iyiyim.

Zilimzaten özel Dr.var.bu perikardit kronikleşmiş . İlacımı düzgün kullanmıyordum .çok ağır ilaçta deyil bir bitki tohumu ,bir süre bırakayım sonuc ne olacak dedim
Bı seviyede dürüyor kalpzarlari arasındaki sıvı .bazan az artıyor o zamanda hemen belli ediyor ,tam tedavisi ya açık kalp amelyatiyla zarı alacaklar Yada kortizon tedavisi bende bunları kobuletmiyorum.
Böbrekler içinse Bayram sonrası tedaiye basliycam oda benim kararıma kaldı. O kadar tahlilden bisi çıkmadı ,is biopsiye kaldı onada çok sıcak bakmıyorum.

Bu karmaşada diyetde kalmadı.aklım karma karışık .karbonhidrat yediğimde kilo veremiyorum, Pro yerseler böbrekler için zararliymis. Bana az temelden baska care kalmadı ama bu istahla onuda nasıl başarırım bilmem.

Bu arada ablaları oglusum 5.5kilo vererek hedefine ,vede hediyesine kavuştu :)

aeben ablam çok çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce hastalıklarına şifa bulursun ...
Rabbim kimseyi sağlığından etmesin....

Bende haftaya çok güzel başladım fakat dün kahvaltıdan sonra mideme bir ağrı girdi saat 10 sıralarında şiddetlenerek devam etti ağrı ve saat 13.30'da iş yerimden çıktım...
mideme kramplar giriyordu resmen.... bu gün düne göre daha iyiyim şükürler olsun....
Pazartesi menülerim monti idi fakat dün ve bugün maalesef bozuldu....
şu mide sıkıntımı atlatayım ekmeksiz olarak 1 hafta 10 gün düzene sokacağım kendimi, başka çare yok....

Diğer hatunlar sizlerde durumlar nasıl keyifler yerindedir umarım....

Aeben çok geçmiş olsun canım.
Ben başladım kaçamak yok bakalım biraz fakt etti sanki cuma bildirim yaparım artık bu sefer hedefe kadar durmamam lazım çünkü diyet modundan sıkıldım yazın yapmadım ama hep dikkatliydim aman dikkati bırak geri alıyosun ama şimdi artık 60 mı olur 58 mi bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…