Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın Bugün de pro agırlıklı beslenecegim, kaçamagın kalorilerini atmak için..

saat 11 de

2 yumurta , 1 kibrit kutusu yagsız peynir

akşam

ızgara balık, salatalık, etli kırmızı biber

GUnaydin.hayırlı sabahlar olsun.

Nasıldınız?
Safis iyice iyilestinmi kuzu?

Bende temizliğe başladım hazır halıları gondermisken, bügünde diPbucak is var.

Abla afiyet olsun.

Günaydın kızlar
umarım herkes iyidir vede keyifler yerindedir....

Aeben ablam ben mideyi düzelttim fakat bu seferde soğuk algınlığı yapıştı yakama ablam ya
haftasonu misafirler için baya bir hazırlık yapmıştım cuma gecesi saat üçe kadar mutfakta idim sanırım mutfakta üşüttüm kaloriferler yanıyor ama yaptıklarım soğusun diye mutfağın balkonuna girip çıktım haliyle üşüttüm....
Cumartesi sabahı kalktığımda resmen yutkunamıyordum, geniz akıntım var burun akıntım var halsizlik baş ağrısı kırgınlık sorma gitsin.... haliyle bu sırada diyette kalmadı dikkat edemedim valla hasta halimle gözüm açıkçası diyet menüsüde görmedi elime ne geçtiyse boğazımdan geçen onu yedim birde bol ballı ıhlamur içtim boğazlara iyi gelsin diye anlayacağın benim bu hafta fiyasko oldu ablam yaa....

Ne diyim sağlık olsun ben iyi olayımda toparlarım elbet....

Sen nasıl oldun ablam iyicemisin durumlar nedir?

ben kaçamaksız moda giremiyorum ya nazara geldim :)
O nazardan deyil laracim, bir süre sonra ozeliklede sık sık diyete bırakıp baslamakdan .diyet zedeler kulubüne hosgeldin :)

Sen azmettinmi yaparsın laram

Ablam kacamagin afiyet olsun arada olur .fakat sırf Pro Yemen taraftarı değilim.montide kaçamag söker
Diyetisyenleride anlamıyorum artık.
Güzel giden kilonı kacamamk deyilse sırf Pro Yemen durdurur bence.

Ayselim iyiyim balım sagolasin .ilacımı düzenli alınca ağrım kalmadı
Peri karditte 3secenegim var.1ameliyat 2kortizon. 3 .colchicum la bu şekil devam
Bende 3.şıkkı sectim.prof.kontrolünde gidiyorum iste şimdilik.ne perikarditin nede bu bobrekdeki sorunun kaynağı belli deyil.onca test tahliden bisi çıkmadı. Birde sana soracaktım ayselim branşın deyil bilirim ama, idrarda kan ve Pro kaçağı var fakat tahlillerden testlerden bisi çıkmadı .birahatsizligimde yok görünürde Dr.secimi bana bıraktı biopsisi konusunda sence biopsisi riskine değermi yaptirmalimiyim?.

ah Safisim gecmis olsun.diyeti dert etme sakın saglıgın yerinde olsunda.
Hava degisimi herkesi çarptı benim oğlanında boğazları dolmuş. İyiyim Safisim yuvarlanip gidiyorum ısta haha yuvarlanıyorum derken reglin etkisinizde tam yuvarlanmanacak kadar oldum dovul kadar

Ablam kacamagin afiyet olsun arada olur .fakat sırf Pro Yemen taraftarı değilim.montide kaçamag söker
Diyetisyenleride anlamıyorum artık.
Güzel giden kilonı kacamamk deyilse sırf Pro Yemen durdurur bence.

Abencim haklı söylüyorsun da, cumartesi günü ben resmen tozuttumpastalar makarnalar tatlılar derken herhalde 2000 kaloriyi karbon ve tatlı yiyerek abartısız almışımdır. Nişanda diyetisyen arkadaşımda vardı. o huzursuzlandıgımı görünce 1 gün pro yapamı ve bol bol yürümemi önerdi.Dün uyguladım, bu gün yediklerime biraz sebze katacagım. zaten nasıl etkilenmişsem, canım hiçbirşey yemek istemiyor. Amacım işi biraz sıkı tutup bu haftada kilo vermek. yarından itibaren normale dönecegim kısmet olursa..sana da hatırlatman için çok teşekkür ederim tatlım...sevgiler

Son düzenleme:
slm herkese.

safinaz geçmiş olsun,aebenim oğluşuna geçmiş olsun aplam..hava tam hastalık havası..benim okuldada çocukların büyük bölümü hasta..
oğlumda olacak diye korkuyorum..kalabalık ortamlarda olmamak mümkün değil nereyse..birde bayram geliyor ,hasta olmayanda hastalanacak mecburiyetler karşısında..elimde olsa uzaktan bayramlaşalım diycem valla
oğlum her bayram illa hasta birinden kapıyor şifayı..
millet hapşırırken, öksürüken eliyle ağzını kapatıyor iyi hoşta..o elini yıkamadan bayramlaşıyor el öptürüyor

hooop iyiyken hasta oluyor çocuk..geçen kurban bayramında çektim kenara öpme kimsenin elini artık dedim.çocukta şaşırıp kaldı.evdeyken büyüklerin elini öp demiştinya anne,şimdi neden öpme diyorsun diye sordu..

öpse bi dert,öpmese yabani yaftasını yapıştıracaklar diye çekiniyor insan..çıkamıyoruz işin içinden...hasta edip geliyoruz her bayram çocuğu....

derse girmem lazım haydin kaçtım..

ablacım haklısın branşım değil ama biyopsi hakkında deneyimim var patolojide haftada iki kez dersimiz var. şöyle bu sana kalmış ama biyopsiden korkup çekinmene gerek yok hem kendin diyorsun tahlil ve testlerden bir şey çıkmadı diye o zaman biyopsiyide yaptırıp emin ol derim eğer Allah korusun bir şey var da sonradan ortaya çıkarsa daha çok uğraşırsın erken teşhis herşeyden çok önemli, ben kafan rahat etsin derim tıp bu konuda çok gelişti yani korkmana filan gerek yok canım ablam Ayrıca Allah şifalar versin

böbrekle ilgili biyopsi yaptırcaksan sana bilgi veriyim kalem ucu kalınlığında uzun bir iğne var bu iğne ile ultrason eşliğinde böbreğin üst tarafından biyopsi alınır, profesyonel yerlerde çok basit bir işlem oluyor hiç bir riskide yok. hem anestesi de lokal oluyo genel olmuyor o yüzden korkulacak hiç bir şey yok :) bu arada proteinüri çok önemli ablam yaptır bence biyopsi..bu arada taş çıkmadı dimi ablam?

selamlar

safiş geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inş

zillicim kolay gelsin okul filan yorucudur yaw öğretmenlik

montig afiyet olsun canım bende protein ağırlıklı yapıyorum bu ara tartı günü var malum

Bugünkü menüm

Sabah:3 kuru kayısı
Kahvaltı:yumurtalı kahvaltı
geç kalktım bugün
Akşam:Tavuk ciğer,salata,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

sagolasın ayselim .
yok canım taş vs . hatta genetik test bile yapıldı, akdeniz anemisi varmı diye . birde tek böbrekdenmi biopsi alıyorlar her ikisindendemi?
biopsi sonrası böbreklere kalıcıbir durum oluyormu en çok onu merek ediyorum . nede olsa parça alınıyor böbrekler yada kesilmiş oluyor.

hayırlı günler olsun hatunlar
benim temizlik hala devam ediyor ama ev hala kalk gidelim diyor çekmece dolap ranza altı ne varsa boşalttım .vede kendime kızdım ne doyumsusuz heryer tıklım tıklım dolu ha bire tüketiyoruz atsan altılmıyor bir çogu koysan ev çöp eve dönüyor . dagıtsak bazan verecek kimse bulunmuyor rabbım nefsine hakim olan kularından eylesin amin .

ayselim iyi hoşda pro agırlıklı beslenmek beni iyce korkuttu . arada bende yapardım pro agırlıklı beslenme . ama şimdi böbreklerin bu durumunda ACEBA demekden kendimi alamıyorum . pro agırlıklı beslenmenin böbreklere etkisi nedir bir dr. adayı olarakdan senden açıklama alsak olurmu? birde bu pro kaçagı ne gibi durumlarda olur ?

banum nerelerdesin ????

zilim kolaygele canım ..

laroşş ne yaptın diyet moduna döndünmü şeker

safiş sen nasılsın toparlandınmı iyice?

elif sen nerelerdesin ??

takyim kayboldun yine ?
ablam 1 günlük kaçamaklar ertesi gün dikkat edince telefi oluyor, takılma 1 günden fazldada por agırlıklı gitmeyin derim .
uzun vadede karbonhidrat katılmış mönüler daha iyi kilo verdirir.

Son düzenleme:
Abencim zaten 1 gün yapmıştım pro yu vücuttaki karbon fazlalıgı gitsin diye. her zaman yaptıgım birşey değil
Bu gün tartım bozuldu bende gittim dijital bir tartı aldım. tartılınca birde ne göreyim..benim eski normal tartım 3 kilo eksik tartıyormuş yani asıl kilom bu gün itibariyle 70.300 gr. demek ki ben diyete 74 kiloyla başlamışım. Cuma günü tekrar kilo bildirimi yapacagım ve yeni tartımla devam edeceğim..kilomu artmış görünce şaşırmayın diye şimdiden yazdım

bu günkü menüm

saat 11
1 tb ekmekli yagsız kaşarlı tost

akşam
menemen havuç salatası

gece
belki 1 elma

Ablam afiyet olsun.
Havuç çığ dımı .malum pişmiş havuç biraz cis.

slmlar hepinize..

aebenim kolay gelsin aplam..bende bu gün sabahtan evdeyim diye mutfak dolapları ve camlara girdim.ama pestilim çıktı...öğlen kendimi okula zor attım walla..okulda dinleniyorum resmen..birde öğleden sonra oğlumun öğretmeni aradı.ev ziyaretlerine başlamışlar bu akşam müsaitseniz size gelicez.anket dolduruyormuş çocukla ve yaşam biçimi,aile hayatı ,evdeki odası vs..vs.. gibi şeyleri görmek ve anketi doldurmak için..
Allahım dedim.terasta her yer çamaşır asılı,mutfakta ocağın kafaları telleri vs..hepsi yıkanık ölece duruyor bezin üstüne bırakıp çıktım kurusun diye..temzi ama hafif bir dağınıklık söz konusu yani...birde kek yaparım diye düşündüm..okuldan 1 ders evvel çıktım ,yolda neredeyse arabayı sırtıma vurup gelicem aceleden trafikte takılıyor diye
eve girdiğim andan itibaren hızlı gonzales misali kendimi oradan oraya vurdum koşarken 70 dakikada evi boydan boya süpürdüm,yerleri paspasladım,toz aldım,keki fırına attım,banyo wc hepsini yıkadım,havluları değiştirdim ve o sıra kapı çaldı..ben en zon elimde kağıt havlu onlar asansördeyken fortmantonun aynasını siliyordum.. son saniyeye kadar kullandım yani zamanımı
pazar günü bütük temizlik yapmıştım ama genede toz oluyor işte..bahaneyle aradan çıktı:)ama benim şu an bacaklarım tutmuyor

banuş nereye kayboldu yine yahuuu?

selam ablacım...

pro miktarını abartmazsan zararlı olmaz bence ama şimdi ben profesyonel değilim kesin bir şey diyememki
seni yanlış yönlendririm filan :26:

pro kaçağı şu durumlarda olur:
-Nefrit (böbrek iltihabı)
-Böbrek reprodüksiyonları
-Amiloidozis -DM (Şeker hastalığı)
-Yanlış kan transfüzyonu
-Gebelik toksemisi (zehirlenme)
-Prerenal organik nedenler
-Ağır anemi -Ağır şok
-Konjestif kalp yetmezliği
-Renal ven trombozu (böbrek toplardamar tıkanması)
-Üreterler, taşlar

sen hangi doktora gittin peki nefroloji uzmanına gitmelisin bence

iyi o halde, şimdi şöyle ultrasonda doktor belirler hangi böbrekten biyopsi yapılacağını ama sende risk faktörü yoksa biyopsi çok da gerekli değil gibime geldi taş veya anemi yoksa yani

kalıcı birdurum olmaz ama hafif kanama olabilir o da geçici bir durum oluyor ayrıca 1 gün hastanede yatmanı isteyebilirler benm bildiklerim bu kadar ablacm karar senin... ayrıca parça dediğin ip gibi küçücük bir şey çok büyük değil.. ama endişeni anlıyorum..

herkese iyi akşamlar

safiş nasıl oldun canım daha iyi misin?

bugün yine yoğun bir gündü 6 saat ayakta kaldık ameliyat odasındaydık da uzaktan yardım ettik

akşam babannemin iğnesini ben yaptım ilk defa babamın desteğiyle korktu ama çaktırmadı haha

menüm

Sabah:1 elma
Kahvaltı:menemen, peynir,zeytin
Öğle:Ceviz,süt
Akşam:Balık,salata,ayran

Spor:1 saat yürüyüş

Günaydın aben, günaydın kızlar

Bu günkü menüm
saat 11 de

Beyaz peynir 1 dilim tb ekmek, domates

akşam

ızgara tavuk gögsü, yogurtlu kabak salatası

akşam
1 ekşi elma

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
hayırlı günler olsun

o modda bende çok olurum zilim halini çok iyi anladım . hale son dk da antre aynası silmak , aynı ben
öyle durumlarda sn bile yetmez insana ne soguk soguk ter dökülür ama bakınca şöyle kendimize ediyoruz yazık bize ev hali illaki herşey her zaman 4.4 lük olmaz ya :26:

sagolasın fıstıgım baya aydınlattın

hadi hayrılı olsun ilk iğnen

afiyet olsun ablam .

elektronık tartılar öyle benimkide 2 kilo fazla tartıyor ama benim işime gelmiyor dogrusu yoksa yeni baskülü baz alsam iyce bunalıma giricem kilodan

hadi hayrılı olsun ilk iğnen

afiyet olsun ablam .

elektronık tartılar öyle benimkide 2 kilo fazla tartıyor ama benim işime gelmiyor dogrusu yoksa yeni baskülü baz alsam iyce bunalıma giricem kilodan

Evet abencim bende de soguk duş etkisi yaptı yeni baskülüm, eskisi ile gayet iyi gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…