slm herkese
okuldayım,çıkmadan önce bakayım size dedim..şimdi çıkıcam..akşam yorgunluktan yemekte yapamadım,bu akşam için bişeyler hazırlamam lazım...eşim ve oğlum o kadar çok yemek ayırıyorlarki ne yapacağımı şaşırıyorum walla..
tüm topik ahalisi iyisinizdir umarım...takyim ve banuş kaçaklar bu hafta sanırım....
aebenim dediğin gibi aplam hayatı nefes nefese yaşıyoruz walla..ama kimse farkında bile değil
eşim işten döndüğünde anlatıyorum ,ne gerek varki bu kadar koşturmacaya yukarı çıkıp terastaki serili çamaşırlarınamı baktılar diyor
gelirkende alırdın pastaneden bişeyler olur biterdi,kendini öldürüyorsun boşu boşuna dedi
ama benim misafir delisi oğlum evi öğretmenine dip köşe gezdirdi,terasa da çıkarttı burda babamla kumandalı arabaları yarıştırıyoruz diye göstermek için..
kendi odasındaki tüm çekmeceleri gösterdiburaya kitaplarımı diziyorum,burda çoraplarım var,burdada çamaşırlarım diye...
Allahtan hafta sonu iç çamaşırlarına varana kadar ütüleyip asker misali dizmiştim..normaldede düzenlidir ama bazen oğlum çamaşır çekmecelerine oyuncak yada kitap kalem gibi bişeyler sokuşturuyor..yada kendince düzenleme yapıp bir eşofmanını gidip çorap çekmecesine ordan bi çorabı çamaşırların yanına vs..koyup kendine göre bir düzenleme!! yapıyor
walla düzensiz insanlara gıpta ediyorum..ve bende öyle rahat olmayı gerçekten çooook isterim..hatta eşime bile dedim akşam bunun iiçin bir uzmandan yardım alsammı ,yada gidip ne diycemki adamaben balatayı sıyırıyorum yardım etmi diycem
her şeyde kılı kırka yarmak insanı çok yoran bişey..Allah sonumu hayır etsin inşallah...:18:
hayırlı günler olsun
sagolasın fıstıgım baya aydınlattın
selam herkeseee bi görünüp bi kayboluyorum biliyorum
diyet kör topal ilerliyor 2-3 gündür iyi gidiyorum bayramdada almamaya dikkat edcem.
dedigim iş yine olmadı bi ugursuzluk var bend eama ney bilmiyorum
çocukları göz dr götürdüm ve kayrada 4 derece miyop çıktı çok cnm sıkıldı
Kızlar merhabalar hepinize
üstün körü hepinizi okudum ama inanın merakta bırakmamak için haber veriyorum uzun uzun yazamayacağım
bayram öncesi son hafta işler felaket yoğun öğle yemeğimi bile aralarda zor yiyorum çalışırken
hastalığa gelince ilaçlarla ayaktayım daha iyiyim.... Bayram tatilinde de bol bol dinleneceğim inşallah
fırsat bulursam yine gelir yazarım hepiniz kendinize iyi bakınnnnn
Günaydınlaaaarrrr vede hayırlı cumalar kızlar....
Montig abla senin baskül olayı da kötü olmuş beyaaaa ama neyse şuan en azından kilonun kaç olduğundan net eminsin
Bakalım bu gün kimler ne durumdalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?