Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar merhabalar hepinize
üstün körü hepinizi okudum ama inanın merakta bırakmamak için haber veriyorum uzun uzun yazamayacağım
bayram öncesi son hafta işler felaket yoğun öğle yemeğimi bile aralarda zor yiyorum çalışırken
hastalığa gelince ilaçlarla ayaktayım daha iyiyim.... Bayram tatilinde de bol bol dinleneceğim inşallah
fırsat bulursam yine gelir yazarım hepiniz kendinize iyi bakınnnnn

selam herkeseee bi görünüp bi kayboluyorum biliyorum
diyet kör topal ilerliyor 2-3 gündür iyi gidiyorum bayramdada almamaya dikkat edcem.

dedigim iş yine olmadı bi ugursuzluk var bend eama ney bilmiyorum
çocukları göz dr götürdüm ve kayrada 4 derece miyop çıktı çok cnm sıkıldı

slm herkese

okuldayım,çıkmadan önce bakayım size dedim..şimdi çıkıcam..akşam yorgunluktan yemekte yapamadım,bu akşam için bişeyler hazırlamam lazım...eşim ve oğlum o kadar çok yemek ayırıyorlarki ne yapacağımı şaşırıyorum walla..

tüm topik ahalisi iyisinizdir umarım...takyim ve banuş kaçaklar bu hafta sanırım....

aebenim dediğin gibi aplam hayatı nefes nefese yaşıyoruz walla..ama kimse farkında bile değil

eşim işten döndüğünde anlatıyorum ,ne gerek varki bu kadar koşturmacaya yukarı çıkıp terastaki serili çamaşırlarınamı baktılar diyor
gelirkende alırdın pastaneden bişeyler olur biterdi,kendini öldürüyorsun boşu boşuna dedi

ama benim misafir delisi oğlum evi öğretmenine dip köşe gezdirdi,terasa da çıkarttı burda babamla kumandalı arabaları yarıştırıyoruz diye göstermek için..
kendi odasındaki tüm çekmeceleri gösterdiburaya kitaplarımı diziyorum,burda çoraplarım var,burdada çamaşırlarım diye...

Allahtan hafta sonu iç çamaşırlarına varana kadar ütüleyip asker misali dizmiştim..normaldede düzenlidir ama bazen oğlum çamaşır çekmecelerine oyuncak yada kitap kalem gibi bişeyler sokuşturuyor..yada kendince düzenleme yapıp bir eşofmanını gidip çorap çekmecesine ordan bi çorabı çamaşırların yanına vs..koyup kendine göre bir düzenleme!! yapıyor

walla düzensiz insanlara gıpta ediyorum..ve bende öyle rahat olmayı gerçekten çooook isterim..hatta eşime bile dedim akşam bunun iiçin bir uzmandan yardım alsammı ,yada gidip ne diycemki adama ben balatayı sıyırıyorum yardım etmi diycem

her şeyde kılı kırka yarmak insanı çok yoran bişey..Allah sonumu hayır etsin inşallah...:18:

zilim nasılsın cnm nacizene fikrim evet kendini ciddne çok yoruyorsun cnm
ama iki türlüüsüde kötü çok bırakmakta iyi dgeil ,

bende dün eve giidnc emesela kileri düenleidm , buzdolbını ve mutfak dolaplarını düzelttim
temzileidm sildim , çamaşır makinasıın oldugu dolap deterjanlar almış başını gitiş orayı düzenleidm
derken baya geç saat oldu yattım ama hergün bunu yapmıyorum kendimeee.. zaten çok geç evd eoluyorum her günn böyle olsam geberip gideridm heralde

hayırlı günler olsun

sagolasın fıstıgım baya aydınlattın

naptım ki ablam keşke elimden gelse de seni ben tedavi etsemm :94:

hayırlısı olsun canım, geçmiş olsun ya üzülme lazerle miyop tedavisi yapılıyor tıp gelişti baya bu konuda...

Allah kolaylık versin safişim dinlen tabi tatilde yeter koşuşturduğun, sende kendine iyi bak

iyi akşamlar efem

menümü yazıp kaçayım yarın kadavralarla randevum var geç kalmamam lazım

menüm:

Kahvaltı:2 yumurtadan omlet, zeytin,süt
Öğle:leblebi,süt
Akşam:Yumurtalı ıspanak,yoğurt

spor:45 dk yürüyüş

reglim tam bitmedi bakalım yarın tartı ne diyecek

Günaydınlaaaarrrr vede hayırlı cumalar kızlar....

Banu geçmiş olsun güzelim son dönemlerde küçük yaşlardaki çocuklarda göz problemini çok duyuyorum ama şükür ki, tedavisi olan bir durum....
Lazerli ameliyat ile gözü normale çevirebilirler....

Bire yeni bir sistem çıkmış gazete de okumuştum, göz tansiyonunu ölçen alet varya hani hava üflüyor gözün içine işte ona benzer bir cihazla saniyeler içerisinde narkoza bile gerek kalmadan halledebiliyorlarmış.... Fakat bu söylediğim yeni bir teknoloji iyi araştırmak lazım.... Kendim de gözlük kullandığım için yakından ilgileniyorum bu tür haberlerle ama dediğim gibi araştırma aşamasındayım ben ...

Zili yine kendini oradan oraya vurmuşsun.... Seni o kadar iyi anlıyorum ki maalesef bende de var bu huy... Gecenin ikisine üçüne kadar iş yapabilecek kadar sıyırıyorum ama hep kendimize.... bence biraz salmalıyız... Biraz ama....

Ayselim kuzum nasılsın bebekim kadavra gününmüş bu gün heeee Allah kolaylık versin yavru ceylanım.....

Aeben ablam canım sen nasılsın tatlışım bitti mi ev temizliği? Sen şimdi bayram için baklavalar da açarsın... Hmmmmm şimdiden ellerine sağlık ablam kendini fazla yorma yıpratma sonuç hep aynı hep aynı malum

Montig abla senin baskül olayı da kötü olmuş beyaaaa ama neyse şuan en azından kilonun kaç olduğundan net eminsin
Bakalım bu gün kimler ne durumdalar

Benim kiloya gelince

04.10.2013 cuma : 67.500
11.10.2013 cuma : 67.200

Giden : 300 gram....

İnanın nasıl oldu ben de bilmiyorum, bu hafta hiç diyet yapmadım, 2 haftadır diyet yalan durumda idi ama nasıl eksi oldum bende bilmiyorum.... Baskül bana bayram hediyesi verdi kanımca

günaydın

yok safişim temizlik bitmedi çünki halılar gelmedi henüzz dolap içleri tamam halıların gelecegi belli olsun iyce dip bucak silerek noktayı koyucam tabi san gün temizligi dışında
baklavaya gelince yok cicim baklava yapmıycam . kurbanı haldedip kısa bir tatil düşünüyoruz ıstanbul agırkta ama tam belli deyil . o yüzden bayram hazırlıgını çok takmıyorum bu bayram . temziligimi yapıp geçicem .

banuşum geçmiş olsun canım . benım oglandada astigmat çıktı gözlük takmak zorunda . bendede var astıgmat ama oglanınki benimkinden baya fazla çıktı safiş ve ayselim aydınlatrmışlar seni çok kaygı verecek durum deyil zannımca . ama ana olunca gelde kaygılanma işte

..iş konusuna gelince, banum dilimde tüy bitti canım ya herşeyde bir hayır vardır bunu unutma ne demek ugursuzlukbak kzıyorum sana bazan, bazı durumları isyana çeviriyorsun oturup duşününce ne çok şükredecegimiz şey var ..
sana özelden bişiler yazacaktım daha dogrusu soracaktım bir türlü fırsat olmadı .inşallah herşey yolundadır ?

ayselim kadavra.... nasıl alışılır bu duruma bilmem ALLAH kolaylık versin
sana ilginç bir soru malum kadavraları kesip biçiyorsunuz bunun için ailelerden izinmi alıyorsunuz, bunun purosedürü nasıldırki? dedimya ilginç bir soru ama hep merak etmişimdir .

zilim beni mazur gör ama bu durum ilerlemeden bir yardım almanı öneririm ,ablan olarak. dün akşam bir arkadaşım aradı oda okadar yogunki artık yetemiyor . son dönemlerde sık sık baygınlık geçirmeye başlamış . çok üzüldüm .bu hayat kendini bukadar yıpratmak için deyil canım, kıymetini bilmek lazım .
bazan kendimi çok sorgularım . akşama kadar oturmadım ama gün sonunda ne elime geçti diye . çünki ertesi gün tıpatıp aynı maraton beni bekler . aslında ölçü ,uzun vadede elimizde ne kalıyor diye düşünmek lazım, tabi bunu sadece bu hayat için deyil ebedi hayat içinde oturup düşünmek lazım .

hadi bana musade yarın için hepmizin yüzü basküldede gülsün hayatdada
benimde regl bitmek üzere . .ayselim bende reglin 5.günü şişlik varsa iniyor balım .
bayram geçsinde bir düzen kurucan kendime diyet için böyle gitmemeli

hepinizi öptüm efem ve günlük maratonuma dönüyorum

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar

Evet ya baskül olayı hakikaten çok kötü oldu. resmen şaftım kaydı

Bu sabah tartıldım her iki baskülde de ama eskisi off durumda, kilo durumumu anlayamadım. yeni baskülde tartıldım. Çarşamba sabahı baskülü yeni aldıgımda tartıldım. 70.300 kg idm. bu sabah tartıldım hem de 3 kez. 69.800 kg olmuşum. yani 500 kg gitmiş Ölçülerde 1 er cm eksilme incelme olmuş.Artık yeni baskül ile devam edeceğim. haftaya daha net belli olur kilo durumum..

Bu günkü menüm

saat 11 de

1 dilim ekmek, kırmızı biberli peynir ezmesi..

aksam

yumurtalı pırasa..salata

gece

2 erik

Son düzenleme:
ay ne güldüm kendime ayrın çin derken bu gün cumaya yahuuuu

ablam tebrikler. bak arada diyetden sapmak çokda kötü deyil tabi hemen gardını alınca .

günaydınnnnnnn

teşekür ederim hepinize biraz daha alıştım saırım bu druma gözlükleri alıp takmaya başlıycaz bakalım
abla maya göze götürdük geçen hafta ama dr dediki gözlügü alın 1 ay kullansın sonr tekrar gelin çünkü çocugun rhh haline o anki piskolojisine baglı olarakta degişiyormuş küçük oldugu için
alayım 1 ay kullansın sonra bakıcaz bakalım...

diger durumlarda tekrar başa döndük desem yeridir abla

diyeti salmıştım ama 2 gündür toparladım tekrardan hoş araya bayram girdi ama bayramdada salmayı düşünmüyorum...

27 eylül: 68,4
11 ekim : 68,7

iki haftada gelen 300 gr

ha bride regli olucma iki güne kadar.

selam herkese

geç geldim ama mecburen berbat bir gündü

çalışma grubundan biri ayrıntıya girmiycem, çalışırken kan sıçrattı kendisine ama benim çok az hafif koluma geldi kokusu hala çıkmadı valla midem bulanıyo sabahtan beri midenizi bulandırdıysam özür dilerim :26:

bu arada kilom aynı geçen haftayla durduk durduk 74 te kaldık bakalım ne kadar süre böyle gitcem

neyse pes etmek yok eninde sonunda gidecek kilocuklar

bu arada bayramda Kerem'in namı diğer kuruyemişçimin ailesiyle tanışacağımm

önce çekindim ama ısrar edince kıramadım ay dua edin bir aksilik olmasın :18:

bu arada safiş kız sen diyet yapma bari haha olsun kız vermişin işte öyle yada böyle bu arada teşekkürler

aeben ablacım sağol, soruna gelince kadavralar :ya beyin ölümü gerçekleşmiş insanların ölmeden önce bedenlerini bağışlıyorlar ya da evi ailesi kimsesi olmayan sokakta ölü bulunan insanlar oluyor, bazıları çok eski oluyor 2o yıllık filan ama çok etkileniyo insan bayılanlar filan oldu hatta okulu bırakan oldu herkesin yapacağı şey değil yani ben nasıl yapıom ben de bilmiom

menümü yazamıyom çünkü yiyiyp yiyip istifra ettim akşam eve gelip çorba içtim daha iyiyim

Slm herkese...

banum çok geçmiş olsun oğluşuna cnm..pc'ye yada tv'ye çokmu bakıyor? birde çocuklara teşhis koymmak zor demişti eşimin arkadaşı 5-6 yıl önce.ama teknoloji çok yeniliyor kendini safinazıın dediği gibi kolay yöntemmlerde çıkmışsa birde öyle baktır cnm...

bende baklava yaptım az evvel çıktı fırından.arabayla gderken götürcez anneme..

acaip yorgunum,yatayım...

Günaydın kızlar iyi haftasonları katherina geçmiş olsun..Umarım şimdi daha iyisindir..

bu günkü menüm

saat 11
1 katı yumurta, peynir, domates

akşam

1 tabak Az z. yaglı taze fasulye 1 dl. tb. ekmek

gece
2 kırmızı erik

yarım saat yürüyüş

Son düzenleme:
Merhabalar uzun bir aradan sonra ben kendimi gene burda buldum. Ilk hamileliğimde aldığım kiloların bir kısmını burda vermiştim en son 56.8 le bıraktım bir süre korudum sonra çeşitli sebeplerden 20 kg aldım üzerine de 2. Hamilelik geldi doğum yaptım ama kilolar kaldı şuanda bebişim 8 aylık en son 3 yıl önce yapmıştım montignac tekrar baştan incelemem lazım ama vaktim yok 2 canavarla :)) emzirirken de yapabiliyormuyuz acaba biyerden başlamam lazım şuanda 85 civarıyım aç karnına ((((

Günaydın arkadaşlar mutlu pazarlar

Bu günkü menüm
saat 11 de
3 kaşık müsli

akşam
tavuk gögüs ızgara, salata, ayran

gece
1 küçük ekşi elma

Gunaydin biraz gec oldu ama 10:30 da 2mandalina yedim bugday ekmegim yok ozaman haslama yumurta ve penir donates salatalik yesillik yicem her ogunde et tavuk yemek zorundamiydik unuttum yoksa sebze ve yaninda yogurtmuydu

Bebikim hoş geldin canım ya seni görmek ne güzel .
Bebisinide güle güle buyut .emzirirken kilo vermek daha kolaydır.emzirirken tabikide monti yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…