Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

guunayydınnn
safişim hemen atlayım .montig ablamda yazar gerçide .
ablam tam monti yapmıyor canım . biraz kafasına göre takılıyor . zaten bende monti olarak yorumlamıyorum mönülerinizi

oki poki
Günaydın bu arada ablam naber

Acaba bende tam monti yapmasam.... hihihihi hemen kendime pay çıkardım

mönün güzel safişim . akşamı yemekle iyi etmişsin . zaten çok hafif .

safişim lahan suyu seni iyce şişirmesin ayol birde bazı kan guruplarına lahananın iyi gelmedigini hatırlıyorum . kilo verdirmiyormuş . yinede madem baslamışsın dene bakalım bu hafta . sonuca göre devam edersin . iyce deneme tahtası olduk
akşam meyve yerine yogurt tabiki daha iyi bir seçim . ben sadece yogun spordan sonra çok uzun süre aç kalmanız tafaftarı deyilim .

bana gelince hafta sonunun şişligini yavaşdan atmaya başlıyorum . ama hala cumaya göre artıdayım . dünde yine akşam üstü arkadaşlardaydık . yr. simit yedim . yinede hatırlatayım benim tam monti yapma şansım yok kızlar bilginize . saglıklı beslensem yetecek kilo vermeme bugün birz spor yapayım dedim ama nerde . az sonrada kursa gidicem .

oki poki
Günaydın bu arada ablam naber

Acaba bende tam monti yapmasam.... hihihihi hemen kendime pay çıkardım

safişim monti amcayla yada benle anlaşma yapmadın dimi. canım yeterki saglıkla kilo verin . adı her ne olursa olsun .
yapabildikten sonra bence en saglıklı diyet ve beslenmelerden monti . dedigim gibi her babayidin harcı deyil monti yapmak .

monti konusunda çok dikkatlisin ayselim . nasılda belirtmiş meyveden 20 dk sonra diye ...

kızlar porsiyonlarınız nasıl ? genelde tek çeşit yemek yiyorsunuz , miktarınıda çok kısmayın bari .

Son düzenleme:
selammm
bend eyazdım snaıryorum ama yazmamışım
safiş akşam mmutlaka birşey eklee en basiti 1 kase yogurt veya sodalı ayran
şişliklerin indimi bende gayet ii gidiyorum
reglid eoldum bütün şişlikler indi bakalım cuma günü ne diycek tartı

Safinazcım merhaba, menümü incelediğin ve yorumlarıgın için teşekkür ederim..Abenin de yazdıgı gibi ben tam olarak monti yapmıyorum. Daha çok sağlıklı beslenme modelini oturtmaya çalışıyorum. biraz monti biraz kalori hesabı,biraz da, daha önce hiç yemediğim ama sağlıklı olan besinleri hayatıma katmaya çalışıyorum ve tüm bunları harmanlayarak kilo vermeye gayret ediyorum.. Kuru meyve için haklısın ama içerdiği mineraller ve vitaminler açısından oldukça besleyici. Zaten genelde devamlı yemem ama sabah hastaneye kontrole gidince yanıma aldım, ögün atlamayayım diye. Havucu da genelde sevmem ama rendeleyip az sarmısaklı yogurda karıştırdım. Ölçüyü fazla kaçırmışım hazırlarken. atmaya da kıyamadım haftaya yayarak bitirmeye çalışıyorum. Normalde havucu da yenmesi gerekiyor, içerdiği vitaminler açısından, ve montide çiğ havuç var. Sonuçta bu şekilde beslenme bana kilo verdiriyor çok şükür önemli olanda bu zaten..Akşamki meyveyi hatırlattıgın için ayrıca teşekkür ederim. onu menümden çıkartıyor, yerine 1 tane salatalık ekliyorum.sevgiler canım
guunayydınnn
safişim hemen atlayım .montig ablamda yazar gerçide .
ablam tam monti yapmıyor canım . biraz kafasına göre takılıyor . zaten bende monti olarak yorumlamıyorum mönülerinizi
Nasıl da bilir ablasının tam olarak monti yapmadıgını canımsın..

Teşekkür ederim appplllaaaa evet az yedim rahatsız etmesin diye
madem spor yapmadım bari yiyerek hantallaşmayayım diye

Lahana suyu çok sık tuvalete çıkarıyor abla idrar söktürücü aynı zamanda neden şişirsin ki, oda gaz yapar mı ki.... Bende daha olmadı....
Benim yaptığım lahana kürü 3 gün sabah akşam birer bardak 3 gün ara şeklinde 21 gün devam edecek ablam....
yyaaaa deme öyle be abla biz seninle aynı kan gurubu idik... yanlış hatırlamıyor isem... Ben ödemi atmak, kilo vermeme de yardımcı olması açısından başladım bu küre.... Umarım ters tepmez....

evet bende çok uzun süre aç kalma taraftarı değilim... Meyve değil ama cevizli tarçınlı yoğurt akşam yemeği yemediğim zaman mutlaka tüketirim

ben zaten senin menülere yorum yapmıyorum ablam alıştım monti dışı takılmana

ya monti amcamla nikahım yok tamam ama başka diyet sanki benim metoyu bozacak gibim geliyor
İşime gelen ve en sağlıklı bunu gördüğüm için monti yapma çabasındayım

evet aeben ablamada dediğim gibi yemek yemezsem mutlaka cevizli tarçınlı bir kase yoğurt tüketirim
sodalı ayran nasıl oluyor be hiç denemedim... ayranın tadı bozulmaz mı....
evet şişlik indi geçen hafta ki gibi değilim, kendimi çok daha iyi hissediyorum.... Lakin hafta sonuna doğru yine şişmeye başlarım sanırım çünkü regl dönemime giriyorum....

sen regl olduğuna göre cuma kesin eksi çıkarsın... şişliklerin regl gecikmesinin feci etkisi oluyor....

başta da dedim ya abla siz daha iyi bilirsiniz illa ki, aeben ablamda dedi zaten yarım monti diye

Valla kuru meyveyi bilmem ama şu havuç meselesi benide çekiyor... Bende bayılırım yoğurtlu havuca hmmmmm olsada yesek....
gören de aşeriyorum sanır teallaammm

safiiş su yerine sodayı katıyorum ayrana azda limon sıkıyorum güzel oluyor.
hemen şişirip yemek yeidrmiyor benimde akşam yemegim malesef sorun oluyor eve geç gittigim için ,

lahana şişirmez sanmıyorum ya iner şişliklerin,
regli çok şişiriyor beni eskiden 80-90 gün olmazdı reglim naısl yaşıyormuşum ben yaa o zman bugüne şükür diyorum o günleri düşününcee..

cuma eksi çıkıcam evet te önemli olan sonunu getirbeilmek umarım bu kez 60 olmayı başarabilirim

hmmm anladım... ben soda pek sevmem nadir içerim, ayranı da kendim yaparım dışarıdaki hazır ayranları sevmiyorum içine tuz katmam asla... tuzu gerçi hiç birşeyde sevmem ben yemeklerimde tuzsuzdur hep... Ama bu sodalı ayran değişik geldi deneyeceğim

evet akşamları hafif geçirmekte fayda var...

lahana rahatlattı beni gibime geliyor... bakalım cuma neler olacak

evet ya bende bekarlığımda çok çektim onu, 2-3 ayda bir regl olurdum ve acaip sinir yapardı, ne varki şişlik bende hep doğumdan sonra başladı... Diyorum ya sanırım sezeryan ile alakalı bu... bir kere vücut hava alınca

eğer istikrarlı olursan eksileri görebilirsin... Sonuçta daha önce yaptın neden yine olmasınki...
Bu benim içinde geçerli 5'li rakamlar görmek istiyorum....

slm hepinize..

ben else çooook tebrikler cnm..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.. senin için çok zor olacak eminim, ikisde küçük ve sana muhtaç olunca yorulursun biraz ama ikisi bir arada büyür kurtulursun çocuk büyütme işinden bi defada...
safinazında dediği gibi biraz büyüyünce insanda cesaret falan kalmıyor..bknz: şekil -1A bendeniz yeniden aynı şeyleri göze alamıyorum.ama çook isterim bi kızçem olsun... eşimde istemiyor artık..valla rahata alıştık boşver..şimdi yine tatil matil hepsi rafa kalkacak,gece uykusuz kalamıycam artık diyor..ilk başta çok istiyordu ama rahatına alıştı oda,bende.. sonra çok pişman olacağımızı bile bile vazgeçtik işte.. birde çalışınca,baktıracak insanda olmayınca,çocukta sefil oluyor ortalıkta..hayat koşulları malesef..

banum şişlikler inmeye başlamış sevindim...

safinaz sen ne durumdasın?
aebenim maratona devam aplam...

bende oğluşu almaya gitmem lazım,oturdum kaldım ..çocuk okulda kalacak,kaçtııım

zilimm selam cnm hoşgeldin
evet şişlikler giidyor bakalım cumaya inmiş olurum ama önemli olan bu haftadan sonrası

iyi akşamlar .

safişim çig havuçdan çokda korkma canım ya .salatana katabilirsin arada sırada .

bu sezeryan olayına birde ben degineyim safişim karın bir kere açıldımı eski hali gibi olmuyormuş yanı bagırsaklar eskisi gibi yerlerine yerleştirilemiyormuş , dr. demişti .

soda ayran demişken kızlar birde soda, limon azda tuz ekip deneyin çok farklı bir lezzet.

selaaam

safişim iyiyim canım sen nasılsın spor nasıl gidiyor

yeşil mercimek salatası şöyle oluyor haşlanmış yeşil mercimeğin içine soğan,dereotu filan atıyosun baharat da tabi çok güzel ouyor aslında pirinçli filan yapıyolarda ben montiye uyarladım mercimeğe bayılırım ben her türlü ondan bana güzel geldi ama alışık değilsen sevmiyorsan çok da önermem

aeben ablam dikkat ediyorum,etmeliyim, edecem

porsiyon demişsin ben doyana kadar yiyorum valla ama öyle çok da abartmıyorum yani tabi

bu arada çiğ havuç ben arada yiyodum ya gi si düşük diye :26:

lahana konusuna maydonoz olmak istiyom bana dokunuyo ve kendisinden nefret ediyom bi ara annem kür yapmıştı bir içeyim dedim bir hafta bişi yiyemedim sonradan öğrendim intoleransım varmış

ama safiş işe yarar umarım canım belki sana iyi gelir

menüme gelince

Sabaheynirli omlet,zeytin,süt
Öğle:4 kuru kayısı,20 dk sonra 1 bardak süt
Akşam:maalesef kıyma buzluktaymış eve geldiğimde
cız yemekler vardı mecburen menemen yaptım yedim yanındada ayran içtim

bu bol yumurtalı günden sonra yarın ekmekli kahvaltı şart oldu gıdaklıycam yoksa

spor:1 saat yürüyüş

Günaydınn..

Bu günkü menüm

saat 11

1 dl. tb ekmek, peynir, 3 zeytin domates salatalık

ara
1 katı yumurta, ayran

akşam
az yogurtlu kıymalı ıspanak, yeşil salata

gece
1 küçük elma

90 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
Haftanın tam ortasından herkese günaydııınnnnnnnnnnn

Tamam ablam arada sırada havuçlu salata yapar yerim mersi
Ablacım belki 50 den fazla sezeryan ameliyatı izledim ve kadının narkoza girmesinden tut en son karın bölgesi dikiş işlemi yapılana kadar.... Fakat halk dilindeki şu "sezaryen ameliyatında bağırsakların dışarı çıkarılma" mevzusu gerçekte yok... herkes organlar dışarı çıkarılıyor sonra tekrar yerleştiriliyor diye konuşup durur fakat benim doktorumda bunu bana uzun uzun videolarla anlattı ve hatta güldü, olur mu hiç öyle şey diye .... Hatta ben ameliyata girerken normal şartlarda lavman yapılır, sonra takılır diye duymuştum... Bunların hiç biri bende olmadı... Ne lavman yapıldı bana nede sonda takıldı...
bence ameliyat ile karın kesildiği için gaz olayı oluyor.... yoksa diyorum ya hep, bana ne olduysa doğumdan sonra oldu diye Sözüm ona kadının vücudu her doğumda yenilenirmiş.... Ben bu tezi yalanlıyorum

hhmmmmm limonlu soda iyi de içine tuz.... Bana göre değil....

Ayselimmmmm hangi spor canım

günaydın efemmmmm

bende sezeryanla dogum yapanlardanım ve hiç biş şikayetim yok çok yatıyorsun diyorlar ama yok öle bişey 2. gün ayaktaydım ben
oo organların dışarı çıkmasıda hikayee safişin dediig gibi valla ben çok memmun kaldım arkdaşım
hep normal dogurdu 3 çocuguda hepsindede 40 gün yattı iyileşemedi

aben ablam limonlu sodayı bend eçok içerim ama tuz atmıyorum hiç denemedimm:26::26::26:

günaydınlar masum
sezeryan konusunda kesinlikle katılıyorum ben. Doktorum neredeyse beni aynı gün taburcu edecekti de.... İlk ameliyat tecrübem ne olur ne olmaz diye bir gece tuttu hastanede... Ertesi gün taburcu oldum... Ameliyattan 3 gün sonra da abartmıyorum kalkıp evimi temizledim.... (Lohusalık sıkıntısından) .... Bence yatanlar abartıyorlar naza çekiyorlar... Valla ben canımın kıymetini hiç bilememişim diyorum hep.... Ne hamilelikte nede lohusalıkta.... İnsan bir naz yapar trip atar falan demi nerdeeeeeee......

doğum konusunda evet bende şanslıyım aslında sezeryan olanlar senelerce şikayet ederler, benim tek şikayetim gaz sancılarım ve şişkinlikler.... oda hava aldım deyi

Etrafımda aynı dönem doğum yapan o kadar çok insan varki, normal doğum yapanlardan dinlediğim acıları ben çekmedim.... Normal doğum sonrasını kast ediyorum doğum anını değil....

Şükürler olsun her halimize...

günaydınnnn .

ilahi kızlar tabiki iç organlar yada bagırsak dışarı çıkmıyor ama şöyle düşünün .örnek alakasız olcak ama idare edin .bir spagetti tenceresi düşünün bir kapça alın . tencere içindekiler aynı kalırmı ? aslında benım kastım tam sezaryan olayıyla deyilde karın içindeki ameliyatlarla ilgiliydi sanırım . af edin açık karın ameliyatlarından sonra rabibim yerleştirdigi gibi eski haline getirmek ne mümkün .

tuzlu limonlu sodayıda deneyin bence . atıpda 1 kş tuz atın dimedik dimi ama çok farklı bir tad bende ilk urfada içmiştim .

spor yapmam lazım kzılar, pc yide bu yüzden açtım .

elif sen artıkın hamiş olduguna göre listeri kim yapacak. ilk mesayını yapmadan emekli oldun . safiş bu iş sana göz kırpıyor sanırım
yada perşembeden bir liste yapayım herkes güncek ve geçen haftaki kilosunu vede başlangıcını eklesin ne dersiniz?

Son düzenleme:
cadılar sizi ,nerdeyse bende sezeryan yaptırasım geldi
kızlar normal dogum ve sezeryan bir çok açıdan özelikle anne ve çoçuk saglıgı açısından tarşılmaz bile
dogum sonrası naza gelince bu kşiden kişiye degişiyor sonuçda sezeryan bir amaliyat bir yerleriniz kesiliyor ve onun bir iyileşme süreci var . normal dogumla kıyaslanamaz bile . mecbur kalmadıkca Sezeryana HAYIR

DOGUM ACILARINA GELİNCE dogum sonrası ne acısı safişim ???????? ben 3 tene dogurdum hiç bilmem.
dogum acısına gelince . 10 tane normal dogum acısını çekecegimide bilsem yine normal dogumu tercih ederim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…