Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yok kız şakası olur mu bunun

eğer işten ayrılmamış olsaydım 2,5 yıl sonra kredimiz bitince bebek sahibi olmak niyetindeydik

ama şimdi nasılsa ayrıldım evdeyim olsun bebiş dedik

hayırlısı olur inşallah

yap sende bir tane

etrafımdaki tüm hamilelerden duyduğum aynı cümle "yap sende bir tane"
yada hamile olmayan rahat yaşamıma takmış kadınlardan duyduğum "e artık ikinciyi yapma vakti geldi de geçiyor"

canım benimmm rabbim sizlere ve isteyenlere nasip etsin inşallah........
Bir ara çok düşündük niyetine girdik ama icraata başlamadan vazgeçtik

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.... peş peşe büyürler ne ala

günaydınlar iyi haftalar

zayıflama maratonuma ara veriyorum tekrardan çünkü hamileyim

hayırlısı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip etsin . sen ne güzel çalışmıyorsun kendin bakacaksın çocuklarına . akşam eşimle konuşuyorduk nasip kısmet işi tabi ama kendim bakamayacaksam 2.yi düşünmüyorum şimdilik .

evet o bende de var nazlım... maalesef...
idaellerim hedeflerim olduğu için, ilki bir şekilde anne kayınvalide kreş derken büyüdü diyorum, ama ikincide aynı şeyleri yaşamak çok ağır geliyor bana... Ben sanırım emekli olunca yapıcam ikinciyi yaşlılık bebeği

nede olsa şunun şurasında 10 yıl kaldı emekliliğe

annem kv . bakıyor çokta iyi bakıyorlar ama sana yanlış gelen bişey söylediğinde . biz şu kadar çocuk büyüttük oluyor . çocuğum 2 gün orda 3 gün orda tam bir düzene alışıyor sonra hoppp kv. bakıyor su sefer sil baştan tekrar

aynen canım bende geçtim o yollardan....
her insan farklı sonuçta... ne yapacaksın sabır...
birazda bu aile içi gerginlikler yüzünden yaşına bastığı gibi vermiştim kızımı kreşe ben...
Valla şuan en rahatı benim için, öğretmen tek muhatabım... kimse de surat yapamıyor karışamıyor....
Darısı başına sağlıkla inşallah...

Amin canım İNŞALLAH anneme söyleyebiliyorum yanlış bişey olduğunda ama kv. söyleyemiyorum alınır diye . geçen çocuk uyumuyor diye almış pusete koyup evde dolaştırmış uyusun diye . ben ne güzel kendi kendine uyumaya alıştırmıştım oğlumu ama şimdi her uyku saati geldiğinde ağlaya ağlaya bir hal oluyor çocuk uyutana kadar neler çekiyorum akşam bende oğlum şöyle önümüzdeki yazı atlatalım bu şekilde kışa doğru vermeyi düşünüyorum kreşe her ne kadar iyi baksalarda . ufak bir laf söylediklerinde moralim bozuluyor bu annem içinde kv içinde geçerli

Canım canım seni çok iyi anlıyorum....
çocuğunu sana muhtaç iken bırakıp işe gitmek, gözünün arkada kalması...
senin doğrularının başkasına yanlış olması, çok bilmişlikler... hiç bitmek bilmeyen sorunlar sıkıntılar....
Ne diyeyim tatlım sabır... zor bir dönem ...
Biz bu süreçte eşimle ayrılığın eşiğine gelmiştik o kadar etkilemişti bizi kv yaptıkları...
Allahtan kocam annesi ile benim aramda kalmadı da çözümü bulduk... zor oldu ama sonuçta şuan herkes rahat...

eliff cim , hakkında hayırlısı olsun cnm güle güle büyüt ikisini birlikte büyütmek bi avantajj cnmm
ben şuan o avantajı yaşayanlardanımm

zilimmm cnm kendimi telkin eidp başladım hepside kilo degil eminim reglimd ebiticek bu cuma bakalım neler olcakk
ama artık bititmek istiyorum bu işi..

safişş sanada yazıcaktım accil çıktım 2. bebek konusu içinde
bütüna rk snein gibi düşünüyor ilk bebek büyüdüyse sonra düşünülmüyorr uzun bir süre bird eçalışıyorsan tabiki etkennn ,

nazcımm çalışan anne olmak zor heleki bu kadar küçükken çalışmak daha zordur eminim
amaa onlar için herşey üzülme cnmm

evet aynen öyle, ben bekarken hep ikiz bebeklerim olsun diye dua ederdim, bir taşla iki kuş misali
Rabbim böylesini hayırlı kılmış demek ki böyle verdi şükürler olsun ki....
Allahım nerede arayan yolunu gözleyen varsa sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah.
Annelik başka çok başka bir duygu.... Gerçekten insan Anne olmadan anlayamıyor bunları....
Rabbim isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın, Bizleri de evlatlarımızla sınamasın inşallahhhhh (Amin)

slm kızçeler,hepinize sağlıklı,mutlu,huzur dolu bi hafta diliyorum

elifcim hamişlik haberini okudum canım,valla biz daha birini yapamadıksen 2.hamilesin,tebrik ederim,Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsindarısıda bize olsun inş.

aeben abla,safiş,masum,nazlı

hoşbuldum safişim nasılsın

evet ama çok şükür atlattım geçti gitti stres artık 4 elle sarılıyorum diyete gidecek bu fazlalıklar o kadar

ablamm biliyorum kii zaten beni unutmak mümkün mü dimi

atlattık sınavları ablam çok şükür

günaydınlar iyi haftalar

zayıflama maratonuma ara veriyorum tekrardan çünkü hamileyim

tebrikler, Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)

selamlaar

bakıyorum herkesler diyete sıkıca başlamış ben dahil

inşallah hepimiz cumaya güzel sonuçlar alırız

vize sonrası okul keyfi bir harika hocalar dersi bloke etmiyor bizde rahat rahat öğle arası yapıyoruz

menüm efemm

Sabah:menemen,peynir,zeytin
Öğle:1 elma,1 kuru kayısı,1 bardak süt(20 dk sonra)
Akşam:Yeşil mercimek salatası,ayran

spor:1 saat yürüyüş

iyiyim ayselim bebeğim sen nasılsın tatlım
bu kilolar gidecek o kadar.... lamacimi yok....

hmmmm menü güzel.... Yeşil mercimek salatası nasıl oluyorkii :44: :44:

Dünün özeti

Kahvaltı 07.15
2 dl. tb ekmeği - yarım ince dilim beyaz peynir (Light) - domates/salata - şekersiz çay...

15/20 dk. sonra 1 büyük su bardağı lahana suyu

Öğle 13.00
bir porsiyon ızgara köfte - salata ve ayran....

Akşam 18.30
Z.yağlı pırasa yemeği (y.tabak) - bir kase yoğurt...

Saat : 21.00
Bir bardak lahana suyu...

Maalesef spora gidemedim... Pırasa yemeği de hesapta yoktu... Aeben ablam meyve dahi olsa bir şey ye dediği için yedim gari

Merhaba herkeze..

Bu günkü menüm
sabah
1 kuru incir 1 tam ceviz 1 kuru kayısı 2 fındık

saat 13.00
havuçlu yogurt, mercimekli lahana (toplamı 1 porsiyon)

akşam

tavuk but ızgara. havuç sote

gece
yarım armut

90 dk. yürüyüş

Montig abla günaydın
menün bana göre biraz monti dışı geldi, haşa siz tabiiki benden daha tecrübelisiniz bu konuda lakin gözüme takıldı bir kaç şey...

kuru meyve tazesine göre fazla şeker ihtiva ettiği için pek önerilmiyordu aklımda kaldığı kadarıyla..
Birde havuç kesinlikle yasaktı montide... çiğ yada pişmiş yenmemesi gerek diye biliyorum....
gece yenilecek olan armut ise... sabah ki kuru meyvelerden sonra biraz fala geldi sanki...
Ama tabii ben kendi uygulamama göre bildiğim kadarı ile yorum yapıyorum... Dediğim gibi siz çok daha iyi bilir ve vücudunuzu tanırsınız... Aeben ablam yine yorum yapar sanırım gördüğünde....

guunayydınnn
safişim hemen atlayım .montig ablamda yazar gerçide .
ablam tam monti yapmıyor canım . biraz kafasına göre takılıyor . zaten bende monti olarak yorumlamıyorum mönülerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…