- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
NEYYYY:52
Eifim Rabbim hayırlısını versin canım.esın ne diyor bu ise :) malum duruk için az çektirmedi sana :)
Saglicakla kucağına almayı nasip etsin yaradan .
yaniiii ben şaka yapıyorsun sandım.... bu kadar relax yazınca...
e öncesinde de plandan bahsetmeyince...
ne diyim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah....
Doğru düşünmüşsünüz ikisi birlikte büyür... Valla büyük cesaret ne diyim, belkide en güzeli en doğrusu bu senin yaptığın
bak ben beş yıl ara verince 2. düşünemiyorum....
bu arada takvimede bayıldım hemen yapılmış
yok kız şakası olur mu bunun
eğer işten ayrılmamış olsaydım 2,5 yıl sonra kredimiz bitince bebek sahibi olmak niyetindeydik
ama şimdi nasılsa ayrıldım evdeyim olsun bebiş dedik
hayırlısı olur inşallah
yap sende bir tane
günaydınlar iyi haftalar
zayıflama maratonuma ara veriyorum tekrardan çünkü hamileyim
hayırlısı olsun canım . ALLAH hayırlısıyla sağ salim kucağına almak nasip etsin . sen ne güzel çalışmıyorsun kendin bakacaksın çocuklarına . akşam eşimle konuşuyorduk nasip kısmet işi tabi ama kendim bakamayacaksam 2.yi düşünmüyorum şimdilik .
evet o bende de var nazlım... maalesef...
idaellerim hedeflerim olduğu için, ilki bir şekilde anne kayınvalide kreş derken büyüdü diyorum, ama ikincide aynı şeyleri yaşamak çok ağır geliyor bana... Ben sanırım emekli olunca yapıcam ikinciyi yaşlılık bebeği
nede olsa şunun şurasında 10 yıl kaldı emekliliğe
annem kv . bakıyor çokta iyi bakıyorlar ama sana yanlış gelen bişey söylediğinde . biz şu kadar çocuk büyüttük oluyor . çocuğum 2 gün orda 3 gün orda tam bir düzene alışıyor sonra hoppp kv. bakıyor su sefer sil baştan tekrar
aynen canım bende geçtim o yollardan....
her insan farklı sonuçta... ne yapacaksın sabır...
birazda bu aile içi gerginlikler yüzünden yaşına bastığı gibi vermiştim kızımı kreşe ben...
Valla şuan en rahatı benim için, öğretmen tek muhatabım... kimse de surat yapamıyor karışamıyor....
Darısı başına sağlıkla inşallah...
Amin canım İNŞALLAH anneme söyleyebiliyorum yanlış bişey olduğunda ama kv. söyleyemiyorum alınır diye . geçen çocuk uyumuyor diye almış pusete koyup evde dolaştırmış uyusun diye . ben ne güzel kendi kendine uyumaya alıştırmıştım oğlumu ama şimdi her uyku saati geldiğinde ağlaya ağlaya bir hal oluyor çocukuyutana kadar neler çekiyorum akşam bende oğlum şöyle önümüzdeki yazı atlatalım bu şekilde kışa doğru vermeyi düşünüyorum kreşe her ne kadar iyi baksalarda . ufak bir laf söylediklerinde moralim bozuluyor bu annem içinde kv içinde geçerli
safişş sanada yazıcaktım accil çıktım 2. bebek konusu içinde
bütüna rk snein gibi düşünüyor ilk bebek büyüdüyse sonra düşünülmüyorr uzun bir süre bird eçalışıyorsan tabiki etkennn ,
nazcımm çalışan anne olmak zor heleki bu kadar küçükken çalışmak daha zordur eminim
amaa onlar için herşey üzülme cnmm
Aysel hoş geldin tatlım... Sınav stresi seni de girdap gibi içine çekmiş... Zararın neresinden dönülse kardır, sen istedikten sonra herşey olur... Hadi sende düzenli gel artık buraya ve yarışa katıl... Başka türlü gitmeyecek bu fazlalıklar...
..
Ayselim gözüm arıyor Hepinizi inanın kim gelmese yokluğu belli (refinde kulaklarını cinlatayim)
Atlatmissin sınavları.
Larosum sabah aklıma geldin desem (apdala malum olumusya:) gecmis olsun canım .
biliyorumki burdan uzak olunca diyet olmuyor.
Safisim akşamları 1meyvede olsa ye sakın aksam yemeden durma. Az yiyin ama yiyin.
günaydınlar iyi haftalar
zayıflama maratonuma ara veriyorum tekrardan çünkü hamileyim
hoşbuldum safişim nasılsın
evet ama çok şükür atlattım geçti gitti stres artık 4 elle sarılıyorum diyete gidecek bu fazlalıklar o kadar
ablammbiliyorum kii zaten beni unutmak mümkün mü dimi
atlattık sınavları ablam çok şükür
tebrikler, Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin :)
selamlaar
bakıyorum herkesler diyete sıkıca başlamış ben dahil
inşallah hepimiz cumaya güzel sonuçlar alırız
vize sonrası okul keyfi bir harika hocalar dersi bloke etmiyor bizde rahat rahat öğle arası yapıyoruz
menüm efemm
Sabah:menemen,peynir,zeytin
Öğle:1 elma,1 kuru kayısı,1 bardak süt(20 dk sonra)
Akşam:Yeşil mercimek salatası,ayran
spor:1 saat yürüyüş
Merhaba herkeze..
Bu günkü menüm
sabah
1 kuru incir 1 tam ceviz 1 kuru kayısı 2 fındık
saat 13.00
havuçlu yogurt, mercimekli lahana (toplamı 1 porsiyon)
akşam
tavuk but ızgara. havuç sote
gece
yarım armut
90 dk. yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?