günaydınnnn .
ilahi kızlar tabiki iç organlar yada bagırsak dışarı çıkmıyorama şöyle düşünün .örnek alakasız olcak ama idare edin . bir spagetti tenceresi düşünün bir kapça alın . tencere içindekiler aynı kalırmı ? aslında benım kastım tam sezaryan olayıyla deyilde karın içindeki ameliyatlarla ilgiliydi sanırım . af edin açık karın ameliyatlarından sonra rabibim yerleştirdigi gibi eski haline getirmek ne mümkün .
tuzlu limonlu sodayıda deneyin bence . atıpda 1 kş tuz atın dimedik dimiama çok farklı bir tad bende ilk urfada içmiştim .
spor yapmam lazım kzılar, pc yide bu yüzden açtım .
elif sen artıkın hamiş olduguna göre listeri kim yapacak. ilk mesayını yapmadan emekli oldun .safiş bu iş sana göz kırpıyor sanırım
yada perşembeden bir liste yapayım herkes güncek ve geçen haftaki kilosunu vede başlangıcını eklesin ne dersiniz?
cadılar sizi ,nerdeyse bende sezeryan yaptırasım geldi
kızlar normal dogum ve sezeryan bir çok açıdan özelikle anne ve çoçuk saglıgı açısından tarşılmaz bile
dogum sonrası naza gelince bu kşiden kişiye degişiyorsonuçda sezeryan bir amaliyat bir yerleriniz kesiliyor ve onun bir iyileşme süreci var . normal dogumla kıyaslanamaz bile . mecbur kalmadıkca Sezeryana HAYIR
DOGUM ACILARINA GELİNCE dogum sonrası ne acısı safişim ???????? ben 3 tene dogurdum hiç bilmem.
dogum acısına gelince . 10 tane normal dogum acısını çekecegimide bilsem yine normal dogumu tercih ederim .
ilahi safişim kimseyi sezeryan oldu diye yargılamadık yahu mecburi durumlarda tabiki yapılır
..ben spora kaçayım yoksa kalacak
günaydınlar
valla ablam listeyi hazırlayamadan bebiş geldi
safiş bende sezeryan oldum ,diyorum hiç canımın kıymetini bilmemişim 2. gün ayaktaydım öyle günlerce yatanları da anlayabilmiş değilim vallahi
sezeryancılar ve normallciler karşı karşıya hahahahaaa
demekki bütün dogumlar degişiyor kişiye göre,
safiş vallahi bende 10 saat sancı çekip o sanclarla bögüre bögüre ameliyat haneye girip ne olur bayıltın beni diye yalvarmıştım drlara hatırlıyorum...
sancı çektim 5 cm açılma başladı ama malum ikiz bebek riske atmadılar ki zaten normal dogum yapsa bebekler sıkıntı yaşıycakmış....
valla bende hastanedne sonra yatmadım eve gelip 2 bebe biri bi yerdne biri bir yerden abowwwwwwwwwwww
Haftanın tam ortasından herkese günaydııınnnnnnnnnnn
Ayselimmmmm hangi spor canım
günaydınnnn .
ilahi kızlar tabiki iç organlar yada bagırsak dışarı çıkmıyorama şöyle düşünün .örnek alakasız olcak ama idare edin . bir spagetti tenceresi düşünün bir kapça alın . tencere içindekiler aynı kalırmı ? aslında benım kastım tam sezaryan olayıyla deyilde karın içindeki ameliyatlarla ilgiliydi sanırım . af edin açık karın ameliyatlarından sonra rabibim yerleştirdigi gibi eski haline getirmek ne mümkün .
tuzlu limonlu sodayıda deneyin bence . atıpda 1 kş tuz atın dimedik dimiama çok farklı bir tad bende ilk urfada içmiştim .
spor yapmam lazım kzılar, pc yide bu yüzden açtım .
elif sen artıkın hamiş olduguna göre listeri kim yapacak. ilk mesayını yapmadan emekli oldun .safiş bu iş sana göz kırpıyor sanırım
yada perşembeden bir liste yapayım herkes güncek ve geçen haftaki kilosunu vede başlangıcını eklesin ne dersiniz?
kardiyo canım
ameliyat konularına kulak kabarttım biraz bağırsağın dışarı çıkmasına çok güldüm haha
ama orjinalliği bozulması konusunda haklısın ablam organları yerleştirmek çok ama çok zormuş bunun için bilmem kaç bin ameliyata girmek lazımmış geçen konuşuluyodu bizdede :44:
liste olayı nedir herkes için geçerli di mi?:44:
günaydınn kızlarr yüregim sızlarrrr :))
safiş kaç kez çıkmış menünün ku gözümüze sokmuşsun ahahaha
benimkisi planlı bir dogum degildi safiş , ben deniz hiç kendime dikkat etmeidigm ve sürekli gezidigim için , yatmadıgım için
tansiyondna hastaneye yatıp dogurupp çıktım cnmm 35+5 te
bekletme sebepleride ciger geliştirici igne oldum onund aüzerindne 12 saat geçmesi gerekiyordu ve
ben bu nun 10 saatini sancı ile bekledmm,,
ahh oo zor günle rgeçti neyseki allaha şükür şuan 6 yaşında iki tane tosuncugum var
birde kız yakışır aslında arasınaaama bende ne cesaret var yapacak nede güç varr
benim dogum hikayem biraz karışık yani 14. haftada ikiz oldugu anlaşılan gebelikten ne beklersin hahahaa
Günaydın hatunlar .
Selam verip kaçıyorum:)
Arkadasla saman pazarına gidicez .ahaa saman pazarından saman almiycaz ha :))
Ankarayı bilenler bilir çıktık ilar yokuşu diye gecer .ama biz saman pazaridiye biliriz.çeyizlik bisiler bakicaz .
Diyet iyi gidiyor şimdilik .Safisim aynı senin menüler gibi benim kilerde:).
Ablam menün harika olmuş .
Ayselim afiyet olsun balım.
Ben kaçtı:)
Günaydın kızlarrrr, hayırlı cumalar...
Kilo bildirimi yapayım
geçen hafta 66.600 kg
bu hafta 65.300 kg
verdiğim kilo.. 1.300 kg
Ölçülerimde de her taraftan yarım ila 1 cm incelme olmuş
Bu günkü menüm
geçen cumaki gibi normal kahvaltı
akşam
menemen ayran
gece
salatalık
80 dk yürüyüş
Günaydın ,vede hayırlı cumalar olsun.
Kargalar uyanmadan girdim :)çünkü Dr.gicicem .
Oyleyinde sohbetim var bir daha belki fırsat olmaz .
Başlangıç kilo 70.6
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 69.7
Fark 600gr.
Çok sıktığım Yada spor yaptıgım bir hafta degildi. Memnunum yane .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?