Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ben anladım seni ablam.... sabah sabah ne muhabbet yaaa....
illa ki ameliyat öncesi gibi olmaz her şey lakin bünyeden bünyeye değişiyor dediğin gibi....
kişinin kendisi ile alakalı bir durum bu....

Listeleri tabiikide yaparım ablacım yeterki herkes bildirim yapsın seve seve

ya ablam kimse sezeryani tavsiye etmez tabii.... adı üzerinde normal doğum.... bende sonuçta normal doğum sancıları ile gitmiştim hastaneye, 10 saat sancı çektim ve 9 cm açılma ile (ki biliyorsunuz açılma 10 cm e ulaştığında doğum başlar) ameliyata girdim.
neden çünkü benim narin kızım çıkacağı deliği bulamadı
yani ben gözüm kapalı ameliyata girmedim, çok uğraştım normal doğsun normal olsun diye bel fıtığı hastası olmama rağmen fakat dediğim gibi minik kız doğum kanalına giremeyince o tarifi bile imkansız sancıların arından sezeryana gittim... Pişmanmıyım hayır...

doğum acılarına gelince, ben normal yapmadım yapanların şikayetlerini söylüyorum... Doğum anında olan acılar zaten kaçınılmaz... Fakat doğum sonrasındaki hayıflanmalar ;
popo üzerine oturamama
doğum anında narkozsuz canlı canlı kesilme
ve aynen canlı canlı dikiş...
ardından eş ile olan münasebetteki sıkıntılar (ilk ilişkide acı, ardından laçkalaşma... ay daha açık konuşmayayım anlayın)

Hatta bir arkadaşım Almanya da normal doğum yaptı ve doğumdan sonra tam 3 defa özel bölgeden ameliyat oldu...
Doğum sırasında atılan kesik çok fazla imiş aylarca çekti... İlla ki herkes böyle olmaz fakat her doğumun kendine özgü sıkıntıları da var işte...

Mesela ben doğumdan 1 hafta sonraki ilk doktor kontrolüne gittiğimde kontrol sonrası sorduğum ilk şeydi
ben şimdi tekrar hamile kalırsam ne olacak?
doktorun ise "ne olacak doğurtacağım" demişti.
ben şimdi sezeryan oldum ya, ikinci çocuğumu normal doğuramam mı diye sormuştum bile....
Fakat doktorum bunun mümkün olduğunu normal doğum yapabileceğimi lakin böyle bir riski hiç bir doktorun almayacağını söylemişti... Malum artık ameliyatlı bir karnım var... ve normal doğumdaki sancılarla kasılmalarla iç karında ciddi yırtılmalar hasarlar oluşabileceğinden, bu büyük risk... demişti...
yaa aman nereden geldik bu konulara şimdi
neyse durum bu işte
o çocuk içeri girdiyse bir şekilde çıkacak yani orada kalamayacak
ha küçük bir delikten, ha koca bir yarıktan

gerildim valla....

ilahi safişim kimseyi sezeryan oldu diye yargılamadık yahu mecburi durumlarda tabiki yapılır

..ben spora kaçayım yoksa kalacak

ilahi safişim kimseyi sezeryan oldu diye yargılamadık yahu mecburi durumlarda tabiki yapılır

..ben spora kaçayım yoksa kalacak

ay yok öylesine açıklama yaptım beeee

hadi yap sen sporunu
hatta buda safiş için de öyle yap olur mu

günaydınlar

valla ablam listeyi hazırlayamadan bebiş geldi

safiş bende sezeryan oldum ,diyorum hiç canımın kıymetini bilmemişim 2. gün ayaktaydım öyle günlerce yatanları da anlayabilmiş değilim vallahi

sezeryancılar ve normallciler karşı karşıya hahahahaaa
demekki bütün dogumlar degişiyor kişiye göre,
safiş vallahi bende 10 saat sancı çekip o sanclarla bögüre bögüre ameliyat haneye girip ne olur bayıltın beni diye yalvarmıştım drlara hatırlıyorum...
sancı çektim 5 cm açılma başladı ama malum ikiz bebek riske atmadılar ki zaten normal dogum yapsa bebekler sıkıntı yaşıycakmış....

valla bende hastanedne sonra yatmadım eve gelip 2 bebe biri bi yerdne biri bir yerden abowwwwwwwwwwww

neyse ki hayırlı bir iş için hazırlayamadın listeleri şeker

valla aynen yaa bu ne kardeşim böyle.... hamileliğimin son gününe kadar çalıştım sen düşün son gün işlerimi bitirdim sanki hissetmiş gibi herkesle helalleştim gecesi sancılanıp hastaneye gittim....
ben eşime diyorum zaten eğer bir daha olaki hamile kalırsam yandın sen
hamileliğim de ve hayatımda hiç yapmadığım kadar naz yapacağım sende mecbur çekeceksin
ya bir insan hiç mi aşermez, hiç mi canı bir şey isteyipte kocasını gece yarısı kaldırıp sokaklara atmaz bu ne yaaaa

doğum sonrasıda öyle yatacam kırkım çıkana kadar baksınlar anasını satayım

şuan bunlara ben bile inanmıyorum

sende mi brütüs.... o normal doğum sancısını çekip sezeryana gitmek kadar berbat bir şey yoktur sanırım.... saatlerce sancı çek allaha yalvar o yetmez gibi git birde üstüne kessinler seni.... berbattı ya.... ben kendimi ayılırken acaip yorgun hissediyordum.... e malum bütün gece anırmışım ölüyorum diye
aynen bende sabah son alttan muayenede sancıyı çekerken doktora yalvardım
çocuk doğum kanalına giremiyor doğumun bitmesi 2-3 saati bulur deyince yeminle o saat kavramı bana ay gibi geldi
ve ne olur kes beni keste al şu kızı içimden demiştim

hele hele senin normal doğum diye gitmen şaşırtıcı çoğul gebelikte baştan sezeryan deyip tarih veriyorlar senin daha kötü olmul gerçekten.... hele sonrası ikiz bebek.... ben bir tanesine iki memeyi yetiştiremezken sen ikisine ne yaptın allah yardımcınız olsun valla zoır....

Haftanın tam ortasından herkese günaydııınnnnnnnnnnn

Ayselimmmmm hangi spor canım

kardiyo canım

ameliyat konularına kulak kabarttım biraz bağırsağın dışarı çıkmasına çok güldüm haha

ama orjinalliği bozulması konusunda haklısın ablam organları yerleştirmek çok ama çok zormuş bunun için bilmem kaç bin ameliyata girmek lazımmış geçen konuşuluyodu bizdede :44:

liste olayı nedir herkes için geçerli di mi?:44:

selamlar herkese

herkes iyidir umarım, ben çok yorgunum daha yeni eve geldim

menümü yazıp kaçayım dersler beni bekler

Sabah:3 dilim tb. ekmek(kızarmış)zeytin,salata
Öğle:1 armut,2 mandalina
Akşamomatesli köfte,yoğurt

spor:1 saat yürüyüş

Günaydınn..

Bu günkü menüm

saat 11 de
1 yumurta, peynir,salatalık,biber,domates

ara
1 dl. tb ekmek, ayran

akşam
tavuk sote, kıvırcık salata,ayran

gece
1 küçük elma

90 dk yürüyüş

Günaydın Aysel hoş geldin canım....
Spor maalesef yapamıyorum tatlım yapsam zaten mutlaka yazarım....
bu hafta başından beri sırtım belim ve boynum feci ağrıyor her akşam kızı okuldan alıp hemen eve gidiyorum erkenden yatıp dinleniyorum. Spora gidecek takatim yok... Masaja ihtiyacım var benim yada fizik tedaviye....

Liste işi kilo takibi için canım tabii ki de diyet yapan herkes için geçerli
yarın sabahtan geçen haftaki kilon ile yarın ki kilonu yazarsan kilo takibi için listeleri ben oluşturacağım

menülerim

Salı
Kahvaltı 08.20
2 dl tb ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli tost ve şekersiz çay...
Bir bardak lahana suyu....

Öğle 13.00
Izgara köfte - salata ve ayran....

Akşam 19.00
Yarım tabak spagetti - 3/4 tane çeri domates - karışık turşu (Lahana-kornişon-biber-domates) - Ayran

Not: Aslında turşu hiç sevmem ama ne hikmetse bu sıra canım acayip istiyor.... bende nefsime eziyet etmemek için yiyorum...

Saat : 20.00 - Bir bardak lahana suyu

Çarşamba
Kahvaltı 08.15
Mercimek çorbası bir kase

Öğle 12.30
Bir porsiyon köfte - salata ve ayran - 3/4 kaşık bulgur pilavı

Akşam 19.00
3 tane kabak mücveri - 2 yk kuskus - bir büyük bardak ayran - bir kaç çatal karışık turşu....

Not : bulgur pilavı ve kuskus cızzz.... Siz bana bakmayın nefsimle mücadele içerisindeyim ben bu sıralar....
Benim yaptıklarımı sizler yapmayınız efendim....

Son düzenleme:
menülerim...

Salı
Kahvaltı 08.20
2 dl tb ekmeğinden yapılmış beyaz peynirli tost ve şekersiz çay...
Bir bardak lahana suyu....

Öğle 13.00
Izgara köfte - salata ve ayran....

Akşam 19.00
Yarım tabak spagetti - 3/4 tane çeri domates - karışık turşu (Lahana-kornişon-biber-domates) - Ayran

Not: Aslında turşu hiç sevmem ama ne hikmetse bu sıra canım acayip istiyor.... bende nefsime eziyet etmemek için yiyorum...

Saat : 20.00 - Bir bardak lahana suyu

Çarşamba
Kahvaltı 08.15
Mercimek çorbası bir kase

Öğle 12.30
Bir porsiyon köfte - salata ve ayran - 3/4 kaşık bulgur pilavı

Akşam 19.00
3 tane kabak mücveri - 2 yk kuskus - bir büyük bardak ayran - bir kaç çatal karışık turşu....

Not : bulgur pilavı ve kuskus cızzz.... Siz bana bakmayın nefsimle mücadele içerisindeyim ben bu sıralar....
Benim yaptıklarımı sizler yapmayınız efendim....

günaydınn kızlarr yüregim sızlarrrr :))

safiş kaç kez çıkmış menünün ku gözümüze sokmuşsun ahahaha

benimkisi planlı bir dogum degildi safiş , ben deniz hiç kendime dikkat etmeidigm ve sürekli gezidigim için , yatmadıgım için
tansiyondna hastaneye yatıp dogurupp çıktım cnmm 35+5 te
bekletme sebepleride ciger geliştirici igne oldum onund aüzerindne 12 saat geçmesi gerekiyordu ve
ben bu nun 10 saatini sancı ile bekledmm,,
ahh oo zor günle rgeçti neyseki allaha şükür şuan 6 yaşında iki tane tosuncugum var
birde kız yakışır aslında arasınaa ama bende ne cesaret var yapacak nede güç varr

benim dogum hikayem biraz karışık yani 14. haftada ikiz oldugu anlaşılan gebelikten ne beklersin hahahaa

Günaydın hatunlar .

Selam verip kaçıyorum:)
Arkadasla saman pazarına gidicez .ahaa saman pazarından saman almiycaz ha :))
Ankarayı bilenler bilir çıktık ilar yokuşu diye gecer .ama biz saman pazaridiye biliriz.çeyizlik bisiler bakicaz .
Diyet iyi gidiyor şimdilik .Safisim aynı senin menüler gibi benim kilerde:).
Ablam menün harika olmuş .

Ayselim afiyet olsun balım.

Ben kaçtı:)

ayyy sorma yazdım yazdım sayfa takıldı eklenmedi bekledim dondu kasıldı falan bir havalar girdi bir baktım 30 kere çıkmış mesaj... Silinmiyorda

valla zorlu bir süreçmiş hamilelik dönemin... ne diyim rabbim yavrularına sağlık sıhhat versin gari...
evet bir kız yakışır tabiii ama önce sizin istemeniz önemli

abla hayırdır kime bu çeyiz hazırlığı

yaw ben böyle bir kaç kaşıkta olsa cız olan şeyleri tüketince diyet havasında olamıyorum
ama varsın bizim diyetimizde böyle olsun dimi applaaa

Günaydın kızlarrrr, hayırlı cumalar...

Kilo bildirimi yapayım

geçen hafta 66.600 kg
bu hafta 65.300 kg

verdiğim kilo.. 1.300 kg

Ölçülerimde de her taraftan yarım ila 1 cm incelme olmuş

Bu günkü menüm

geçen cumaki gibi normal kahvaltı

akşam

menemen ayran

gece
salatalık

80 dk yürüyüş

Günaydın ,vede hayırlı cumalar olsun.

Kargalar uyanmadan girdim :)çünkü Dr.gicicem .
Oyleyinde sohbetim var bir daha belki fırsat olmaz .

Başlangıç kilo 70.6
Gecen hafta 70.3
Bu hafta 69.7

Fark 600gr.

Çok sıktığım Yada spor yaptıgım bir hafta degildi. Memnunum yane .

Günaydınlar vede hayırlı cumalar efendim....

abla günaydın vede tebrikler

çok iyi gidiyorsun maşallah maşallah Nazar

aeben ablam günaydın cicim
sıkı tutmadığın vede diyet yapmadığın halde çok iyi gitmiş darısı gelecek haftanın da başına inşallah tebrikler

Bende maalesef haberler kötü kızlar...
lahana suyu sanırım bir işe yaramadı / yada regl dönemine girdim 3-4 güne kadar regl olmam gerek onun etkisi / veya dengesiz beslenme
hangi sebepten bilemiyorum ama ben artıdayım bu gün maalesef....

15.11.2013 cuma 68.500
22.11.2013 cuma 68.700

gelen : 200 gram...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…