Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

salmayı düşünmüyorum canım ama ister istemez moralim bozuldu sabah sabah . bende akşam spordan sonra bişey yemiyorum ama işyerinden çıkmadan meyve salata tarzı şeyler atıştırıyorum

o zaman bu haftayı başlangıç alalım

yarışı da kilo verme yüzdesine göre takım olarak yapalım

herkes için uygun mu?

safinazzzz hamilelik durumun olabilir mi bilmiyorum
amaa ege röyle bi r şüphen varsa test yaparsınn , yoksada şu olmuş olabilir üşütmüşsündür ayagını filan havaalr sogudu
yni aklıma bu geliorrr

benimde reglim gelicek sanırım sinyali verdi...

salmayı düşünmüyorum canım ama ister istemez moralim bozuldu sabah sabah . bende akşam spordan sonra bişey yemiyorum ama işyerinden çıkmadan meyve salata tarzı şeyler atıştırıyorum

bende canım aynen ben spordan öncede bir şey yemiyorum rahatsız etmesin beni diye....
spordan sonra da zaten su içmekten şişiyorum, yiyecek yer de kalmıyor...
neyse biz devam edelim de bakalım ne olacak...
sıkma canını elbet gidecek kilolar güzelcim....

o zaman bu haftayı başlangıç alalım

yarışı da kilo verme yüzdesine göre takım olarak yapalım

herkes için uygun mu?

bana her türlü uyar maksat kilo vermek

test içi erken diye düşünüyorum, en azından şuan idrar da çıkmaz diye .... çok şüphelenirsem gider bir kan testi yaptırırım...
ama ikinci dediğinin olması için dua ediyorum ....
hadi bakalım bu gün regl olda sökül... ondan da fazla çıkmıştır kilo zaten...
haftaya regl biter sende daha az rakamlar görürsün baskülde

herkese iyi akşamlar,uzun aradan sonra tekrar bir bakayım bizim kızlar nasıllar dedim. beni soracak olursanız hiç iyi değilim. kayınvalidemi kaybettik. babam yayılma yapmış kolon kanserini çekiyor. kemoterapi görüyor. diet,moral şu anda sıfır. nasıl toplayacağım ben de bilmiyorum. iş hayatı tüm yoğunluğu ile devam ,çocuklar büyüyor büyüdükçe sorunları da büyüyor. kızım bu yıl üniversite hazırlıkta,offff nasıl toplayacağım ben de bilmiyorum.başınızı ağrıttım özür dilerim.

Günaydın kızlar..mutlu sağlıklı hafta sonları

Başınız sağolsun. Babanıza da acil şifalar dilerim. Herşeyin başı sağlık .Bu devrede, siz moralinizi yüksek tutmaya çalışın. babacıgınızın da moralli olmasına, saglıgını kazanmasına odaklanın, gerisi bir şekilde hallolur. acil şifalar dilerim...

Dün sabah kahvaltıda aşırıya kaçmadıgım halde 100 gr. farketmiş. Telafi etmek için bugün biraz dikkat edeceğim..

Bu günkü menüm

saat 11 de

yumurta, salatalık, 1 bardak süt

ara

3 adet salatalık, ayran

akşam

hamsi bugulama, bol kıvırcık salata

gece

2 adet salatalık

90 dakika yürüyüş

slmlar herkese..

takyim hoşgeldin cnm..başınız sağolsun..ve babacığınada rabbim şifalar versin.tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..sen kiloları takma hiç..sağlıklı olmak en en önemlisi..sağlık elden gitmeden pek anlamıyorz kıymetini.kilo milo boşver sen şimdi..kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol.önemli olan bu..şu ara zayıflamaya takılma zaten.çüünki insan kilo verirken hiç farkında olmadan sinirleride zayıflıyor bir müddet..çok denedim bunu.kendimde ve etrafımda..vücut indiği kiloya adapte olana kadar bir süre siniirlilik hali gözlemleniyor..sen zaten ruhsal açıdan zor bir durumdasın o sebeplede zayıflıycam diye takılma ve güçlü olmaya çalış..

hem baban için,hemde uğraşmak zorunda olduğun ergen yawruların için...walla ergen kaprisi çekmekte çok zor biliyorum..höte zöte gelemiyorlar hiç..hemen atarlanıyorlar:18:

montig aplam tebrik ederim seni.. 2 ayda oldukça güzel bir rakam walla diyet sende etkisini hemen gösteren bi şey bence..pek kaçamak yapmadığından olsa gerek..metabolizma 30 yaşından sonra her beş yılda bir %5 yavaşlıyor sözünü yalanlamış buluyorsun..

banumm ne ara 72 oldun cnm sen?geçen yıl bu zamanlarda 64'ten aşağı inemiyorum diye üzülürken neredeyse 8 kilodan fazla almışsın..sen çok iradelisin cnm salma kendini..burda gösterdiğin eski resimlerden sonra azmine hayran kalmıştım walla..filiz gibiydin geçen yıl,aklımda kalan iki resmin geldi gözümün önüne..biri çocuklarla parkta çekildiğin kilolu resmin diğeride siyah kalem etekli incecik resmin...
silkelen ve kendine gel hemen cnm...aebenimin yüksek müsadesiyle ben kapacağım oklavayı walla...

safinaz sende aynı şekilde ....hemen b-c-d artık ne planlarınız varsa bi an evel uygulamaya geçin...yarışa girin bişeyler yapın ...

HEEEEY TOPİK AHALİSİİİİİİİ..DERHAL SİLKELENİP BİŞEYLER YAPIN..OKLAVA FAYDA ETMEYECEKSE MOTORLU TESTEREMİ ALIP GELİYORUM...NERDE FAZLALIK GÖRÜRSEM BİÇİP GEÇECEĞİM ONA GÖRE

KIŞ YARAMADI WALLA MONTİCİLERE...:44:

herkese selam iyi akşamlar

sınav haftasıydı diyet miyet herşey yalan oldu :26:

ama bugünden itibaren başladım düzenlice artık kesinlikle taviz vermeyeceğim yoksa çorap söküğü mod on oluyor

tartılmaya da korkuyorum yaw hep sınavlar yüzünden stres yaptım affet monti amca

herkes nasıl umarım iyisinizdir bol kilo kayıplı bir hafta olması dileğiylee

menüm:

Sabah:4 kuru kayısı,1 elma
Kahvaltı:Omlet,peynir,zeytin
Akşam:Izgara köfte,yoğurt,salata

spor:1 saat yürüyüş

Merhaba arkadaşlar
Beni merak ettiniz mi acaba daha geçmişi okuyamadım da :) Ben bi süredir başka hallerdeyim adet düzesizliği ve yumurtalık kisti ....adet söktürücü verdi dr oda kilo olarak döndü sanırım neyseki bu ayda kullanacaktımda kullanmadan regl oldum şu an inşallah bu kist problemini rabbimin izniyle atlatırım salı günü gidicem tekrar dr ye bakalım.Ben 67.8 kg oldum yaklaşık 2.5 kg adım acilen vermem lazım bu hafta izliyim sizi otive edin bni nolur hepinizi öpüyorum hep birlikte kilo verebiliriz inşallah

Günaydınnnn..bol incelmeli bir hafta diliyorum herkese...

Zillicim teşekkür ederim canım. moral veriyorsun Aslında geçen yıllardan aben de bilir ben kolay kilo veremem. Geçen sene monti yaparken resmen sürünmüştüm, ama günde en fazla yarım saat yürüyordum. İşin aslı diyetle birlikte mutlaka ama mutlaka spor yapmakta yatıyor. Bu sene sporu bir gün olsun bırakmadım. kilometrelerce yürüdüm, dansettim, eviimi hergün temizledim hareket olsun diye. Bu kadar hareket ve sporla yaşım genç olsa daha da fazla kilo verirdim senin de dediğin gibi Ayrıca her gün 3 litre su içiyorum,eriyen yagların ve toksinlerin gitmesi için. çok faydasını gördüm, tavsiye ederim..

menüm

saat 11 ...1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1 ceviz
saat 15. . ..1 porsiyon havuçlu karnıbaharlı yogurt
saat 19 ...z.yaglı mercimekli lahana . kıvırcık salata
gece. yarım ayva
1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydınlar vede iyi haftalar olsun herkese

tatlım hoş geldin...
Başınız sağolsun rabbim yerinde dinlendirsin
babacığına ve nerede hasta yatan varsa hepsine allah şifa versin inşallah...

Bu dönem zorlu bir dönem senin için kilodan diyetten ziyade önce kendini ruh sağlığını düşün...
Sen iyi olursan herkes iyi olur... Çok kafaya takmamaya çalış... Hayat bizlere kim bilir daha ne sürprizler hazırlıyor

Elektrikli testere iyi fikir... bir seferde kurtuluruz fazlalıklardan

cuma günü baskülde 68,50 gören ben çok feci şekilde dört elle sarıldım diyete emin ol cicim...
Umarım bu cuma eksileri görürüz baskülde...

Aysel hoş geldin tatlım... Sınav stresi seni de girdap gibi içine çekmiş... Zararın neresinden dönülse kardır, sen istedikten sonra herşey olur... Hadi sende düzenli gel artık buraya ve yarışa katıl... Başka türlü gitmeyecek bu fazlalıklar...

Lara sende fazla kilolardan muzdaripsin hepimiz gibi... Buradan uzak durmak kimseye yaramıyor...
Bence kaçamak yapsak bile (ki yapmamak en güzeli ama) bunları da yazalım ki, ertesi gün telafi için birbirimize yardımcı olalım... Böyle böyle gidiyor valla motive, sonra baskülde canımız sıkılıyor...

Bugünkü menü

Kahvaltı 07.15
2 dl. kızarmış tb ekmeği - domates/salata- yarım ince dilim beyaz peynir (light) - şekersiz çay...

Ardından evden çıkmadan bir su bardağı lahana suyu...

(Ödem atmak ve kilo vermeme yardımcı olması açısından lahana kürü uyguluyorum)

Öğle 12.00 - 13.00
Bir porsiyon ızgara köfte - salata - ayran

Akşam 19.00
akşam yemeği yemiyoruz malum spor olayı... öncesi ve sonrası olmuyor...
bitki çayı içerim belki... Bir kase yoğurtta yiyebilirim spordan sonra....

Ve bir su bardağı yine lahana suyu...

Spor : 1 saat kardiyo ve minderde karın hareketleri, bel kuvvetlendirme...

Günaydın
Hayırlı ve bol kilo vermeli bir hafta olsun inşallah . Tabi saglık sıhhatte.

Takyim Rabbim geçenlerinize Rahmette merhamet eylesin.
Babanada acil şifalar dilerim .Allah yardımcısı olsun.
Ergenuslara gelince .....sanırım bizim zamanımızda ergenlik yoktu . Modern ve doyumsuz hayatın , hayatımıza getirdiği bir kavram diye düşünüyorum .Yada abartilan durumlar.Rabbim yardımcımız olsun.

Zilim ne haklısını ne güzel mesaj olmuş:)bütün oklavalarim sesin canım :)

Evet gecen hafta diyetsiz gecti . Hafta sunusa diyar acısından hoş degildi.dünde yemekli misafirim vardı .sabah kahvaltısı 2hurma ve findikdir efenim benimm için .

Ayselim gözüm arıyor Hepinizi inanın kim gelmese yokluğu belli (refinde kulaklarını cinlatayim)
Atlatmissin sınavları.

Larosum sabah aklıma geldin desem (apdala malum olumusya:) gecmis olsun canım .
biliyorumki burdan uzak olunca diyet olmuyor.

Safisim akşamları 1meyvede olsa ye sakın aksam yemeden durma. Az yiyin ama yiyin.

günaydınlar iyi haftalar

zayıflama maratonuma ara veriyorum tekrardan çünkü hamileyim

meyve değilde bir kase yoğurt falan yesem...
ne dersin ablam...

günaydınlar iyi haftalar

şaka mı kız bu

aaa ne güzel bir haber buuu saglıklı bir hamilelik diliyorum
planlımıydı diye sormadan edemiycemmm

meyve değilde bir kase yoğurt falan yesem...
ne dersin ablam...

şaka mı kız bu

insanın 14 aylık bebeği olunca kazara gibi duruyor ama planlıydı

ikisi birlikte büyüsünler kreş yaşlarına gelince de ben tekrar işe döneyim istiyorum

günaydınlar iyi haftalar

NEYYYY:52

Eifim Rabbim hayırlısını versin canım.esın ne diyor bu ise :) malum duruk için az çektirmedi sana :)
Saglicakla kucağına almayı nasip etsin yaradan .

insanın 14 aylık bebeği olunca kazara gibi duruyor ama planlıydı

ikisi birlikte büyüsünler kreş yaşlarına gelince de ben tekrar işe döneyim istiyorum

yaniiii ben şaka yapıyorsun sandım.... bu kadar relax yazınca...
e öncesinde de plandan bahsetmeyince...
ne diyim canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip etsin inşallah....
Doğru düşünmüşsünüz ikisi birlikte büyür... Valla büyük cesaret ne diyim, belkide en güzeli en doğrusu bu senin yaptığın
bak ben beş yıl ara verince 2. düşünemiyorum....

bu arada takvimede bayıldım hemen yapılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…