aY NAZLIM bu gün herkes böyle artılarda çıkmış canım ya (Montig abla hariç)
valla bende anlayamadım. bir ayran aşı yaptım mahvetti beni... senin gibi bende her akşam spor yapıyorum + akşam yemeği yemiyorum... vücut şuan direniyor mu, oksa spordan dolayı su mu topladı ödem mi oldu bilemedim valla...
Neyse biz istikrarlı olduktan sonra, elinde sonunda gidecek... Salmak yok lütfen cicim....
canım geçen hafta tartılmayanlar ne olacak....
ben en son tartıldığım da mesela 67.200 idim ama kaç hafta önce bilmiyorum
bu gün haliyle o kiloya göre artılardayım...
istersen bu günki kiloları başlangıç al...
canım geçen hafta tartılmayanlar ne olacak....
ben en son tartıldığım da mesela 67.200 idim ama kaç hafta önce bilmiyorum
bu gün haliyle o kiloya göre artılardayım...
istersen bu günki kiloları başlangıç al...
salmayı düşünmüyorum canım ama ister istemez moralim bozuldu sabah sabah . bende akşam spordan sonra bişey yemiyorum ama işyerinden çıkmadan meyve salata tarzı şeyler atıştırıyorum
o zaman bu haftayı başlangıç alalım
yarışı da kilo verme yüzdesine göre takım olarak yapalım
herkes için uygun mu?
safinazzzz hamilelik durumun olabilir mi bilmiyorum
amaa ege röyle bi r şüphen varsa test yaparsınn , yoksada şu olmuş olabilir üşütmüşsündür ayagını filan havaalr sogudu
yni aklıma bu geliorrr
benimde reglim gelicek sanırım sinyali verdi...
herkese iyi akşamlar,uzun aradan sonra tekrar bir bakayım bizim kızlar nasıllar dedim. beni soracak olursanız hiç iyi değilim. kayınvalidemi kaybettik. babam yayılma yapmış kolon kanserini çekiyor. kemoterapi görüyor. diet,moral şu anda sıfır. nasıl toplayacağım ben de bilmiyorum. iş hayatı tüm yoğunluğu ile devam ,çocuklar büyüyor büyüdükçe sorunları da büyüyor. kızım bu yıl üniversite hazırlıkta,offff nasıl toplayacağım ben de bilmiyorum.başınızı ağrıttım özür dilerim.
slmlar herkese..
montig aplam tebrik ederim seni..2 ayda oldukça güzel bir rakam walla diyet sende etkisini hemen gösteren bi şey bence..pek kaçamak yapmadığından olsa gerek..metabolizma 30 yaşından sonra her beş yılda bir %5 yavaşlıyor sözünü yalanlamış buluyorsun..
HEEEEY TOPİK AHALİSİİİİİİİ..DERHAL SİLKELENİP BİŞEYLER YAPIN..OKLAVA FAYDA ETMEYECEKSE MOTORLU TESTEREMİ ALIP GELİYORUM...NERDE FAZLALIK GÖRÜRSEM BİÇİP GEÇECEĞİM ONA GÖRE
KIŞ YARAMADI WALLA MONTİCİLERE...:44:
herkese iyi akşamlar,uzun aradan sonra tekrar bir bakayım bizim kızlar nasıllar dedim. beni soracak olursanız hiç iyi değilim. kayınvalidemi kaybettik. babam yayılma yapmış kolon kanserini çekiyor. kemoterapi görüyor. diet,moral şu anda sıfır. nasıl toplayacağım ben de bilmiyorum. iş hayatı tüm yoğunluğu ile devam ,çocuklar büyüyor büyüdükçe sorunları da büyüyor. kızım bu yıl üniversite hazırlıkta,offff nasıl toplayacağım ben de bilmiyorum.başınızı ağrıttım özür dilerim.
slmlar herkese..
takyim hoşgeldin cnm..başınız sağolsun..ve babacığınada rabbim şifalar versin.tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah..sen kiloları takma hiç..sağlıklı olmak en en önemlisi..sağlık elden gitmeden pek anlamıyorz kıymetini.kilo milo boşver sen şimdi..kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol.önemli olan bu..şu ara zayıflamaya takılma zaten.çüünki insan kilo verirken hiç farkında olmadan sinirleride zayıflıyor bir müddet..çok denedim bunu.kendimde ve etrafımda..vücut indiği kiloya adapte olana kadar bir süre siniirlilik hali gözlemleniyor..sen zaten ruhsal açıdan zor bir durumdasın o sebeplede zayıflıycam diye takılma ve güçlü olmaya çalış..
hem baban için,hemde uğraşmak zorunda olduğun ergen yawruların için...walla ergen kaprisi çekmekte çok zor biliyorum..höte zöte gelemiyorlar hiç..hemen atarlanıyorlar:18:
montig aplam tebrik ederim seni..2 ayda oldukça güzel bir rakam walla diyet sende etkisini hemen gösteren bi şey bence..pek kaçamak yapmadığından olsa gerek..metabolizma 30 yaşından sonra her beş yılda bir %5 yavaşlıyor sözünü yalanlamış buluyorsun..
banumm ne ara 72 oldun cnm sen?geçen yıl bu zamanlarda 64'ten aşağı inemiyorum diye üzülürken neredeyse 8 kilodan fazla almışsın..sen çok iradelisin cnm salma kendini..burda gösterdiğin eski resimlerden sonra azmine hayran kalmıştım walla..filiz gibiydin geçen yıl,aklımda kalan iki resmin geldi gözümün önüne..biri çocuklarla parkta çekildiğin kilolu resmin diğeride siyah kalem etekli incecik resmin...
silkelen ve kendine gel hemen cnm...aebenimin yüksek müsadesiyle ben kapacağım oklavayı walla...
safinaz sende aynı şekilde ....hemen b-c-d artık ne planlarınız varsa bi an evel uygulamaya geçin...yarışa girin bişeyler yapın ...
HEEEEY TOPİK AHALİSİİİİİİİ..DERHAL SİLKELENİP BİŞEYLER YAPIN..OKLAVA FAYDA ETMEYECEKSE MOTORLU TESTEREMİ ALIP GELİYORUM...NERDE FAZLALIK GÖRÜRSEM BİÇİP GEÇECEĞİM ONA GÖRE
KIŞ YARAMADI WALLA MONTİCİLERE...:44:
herkese selam iyi akşamlar
sınav haftasıydı diyet miyet herşey yalan oldu :26:
ama bugünden itibaren başladım düzenlice artık kesinlikle taviz vermeyeceğim yoksa çorap söküğü mod on oluyor
tartılmaya da korkuyorum yaw hep sınavlar yüzünden stres yaptım affet monti amca
herkes nasıl umarım iyisinizdir bol kilo kayıplı bir hafta olması dileğiylee
menüm:
Sabah:4 kuru kayısı,1 elma
Kahvaltı:Omlet,peynir,zeytin
Akşam:Izgara köfte,yoğurt,salata
spor:1 saat yürüyüş
Merhaba arkadaşlar
Beni merak ettiniz mi acaba daha geçmişi okuyamadım da :) Ben bi süredir başka hallerdeyim adet düzesizliği ve yumurtalık kisti ....adet söktürücü verdi dr oda kilo olarak döndü sanırım neyseki bu ayda kullanacaktımda kullanmadan regl oldum şu an inşallah bu kist problemini rabbimin izniyle atlatırım salı günü gidicem tekrar dr ye bakalım.Ben 67.8 kg oldum yaklaşık 2.5 kg adım acilen vermem lazım bu hafta izliyim sizi otive edin bni nolur hepinizi öpüyorum hep birlikte kilo verebiliriz inşallah
günaydınlar iyi haftalar
zayıflama maratonuma ara veriyorum tekrardan çünkü hamileyim
Ayselim gözüm arıyor Hepinizi inanın kim gelmese yokluğu belli (refinde kulaklarını cinlatayim)
Atlatmissin sınavları.
Larosum sabah aklıma geldin desem (apdala malum olumusya:) gecmis olsun canım .
biliyorumki burdan uzak olunca diyet olmuyor.
Safisim akşamları 1meyvede olsa ye sakın aksam yemeden durma. Az yiyin ama yiyin.
günaydınlar iyi haftalar
aaa ne güzel bir haber buuu saglıklı bir hamilelik diliyorum
planlımıydı diye sormadan edemiycemmm
meyve değilde bir kase yoğurt falan yesem...
ne dersin ablam...
şaka mı kız bu
günaydınlar iyi haftalar
insanın 14 aylık bebeği olunca kazara gibi duruyor ama planlıydı
ikisi birlikte büyüsünler kreş yaşlarına gelince de ben tekrar işe döneyim istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?