Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

saglık olsunda nazlım ,kilo olur.

haklısın banum haksızlık
banuşum diger linkde arkadaşın şunu yazmış .'' menülerin çok az belkide çok az yedigin için bünyen durmuştur ''

abla onlar çok sık ara yapıyorlar aslında biz aynı şeyleir yiyoruz onlar 2 saatte bir ara yapıyor
ben 3 kere de yiyorumm toplamd aaynı şeyleir yiyoruz amaaa

ara yapmak konusuna çok sıcka bakmıyorumb iliyorsun sonuç alamıyorum çünkü
anaa ben bugün çok a zuyudum arkadaşımda uyku nun bile şişirmiş olabileceigni söyleid bugün serbest takılcam
haftaya biraz protein diyeti yapayım diyorum
önümüzdeki maçlara bakıcaz napalım

ablammmmm canımsın canımmmmm çok teşekkür ederim.....
evet önemli olan benim istemem.... inan bunlar bahane değil ve bahane olsun diye de yazmadım.... Bir yerden dediğin gibi başlamam gerekiyor
kendime yapıyorum zararı hep bana....
aldığım kilolar yüzünden vücudumdaki ağrılar arttı bel fıtığım ağırlaştı sebep hep kilo ve hareketsiz yaşam....
spor anlamında tabii
bu günü es geçiyorum o halde ablacım.... çünkü bu gün ne yiyeceğimi henüz ben bile bilmiyorum....
bu gün yediklerimi yazarım gün sonunda
tekrar çok teşekkür ederim
evet biz istedikten sonra başaramayacağımız şey yok allahın izini ile önemli olan istemek....
Önce kendime sonra da sana söz veriyorum ablam....
ne yersem yazacağım dizginlemek lazım....

Safişçim üzülme canım, hepimizin geçtiği yollar senin yaşadıkların. Bak sana moral olsun diye ben sporumu nasıl yapıyorum yazayım. spor salonuna gidemem çünkü ağır sporlar yapmam belimdeki disk kaymasından dolayı yasak. sadece 2 spora izin var biri yürümek, diğeri ise yüzmek. şu anda yüzme gibi bir şansımız da yok, hele istanbulda. ayrıca evim çok büyük olmadıgından ve koyacak yerim de olmadıgından dolayı eve yürüme bandı da alamıyorum. senin varmış çok şanslısın ve başka bir seye de ihtiyacın yok. çıkar üzerine yrürsün. yeter ki, iste. ben işlek bir caddede, arabaların geçtiği bir semtte oturuyorum ve o trafikte, insan kalabalıgında yürümekten nefret ettiğim için, evimde salonla antre arası yürüyorum. hiç te kolay değil bu ama başardım işte. istemek ve azim önemli olan.ayrıca yaşım da senden hayli büyük. ben bu şekilde veriyorsam sen haylı hayli verirsin canım. Yemeklerini de evden götürmeye çalış, hiç bir şey yapamasan zaman zaman domates salatalık,peynir,1 dilim ekmek,yumurta vs.de işini görür. devamlı yemek hazırlamak zorunda da kalmazsın. ben inanıyorum sana ve başaracagına Umarım akıl vermek gibi olmamıştır yazdıklarım, öyle algılama lütfen.sadece paylaşmak istedim...

Son düzenleme:
Yazarım tabi abencim yarın sabah, hatta ondan sonraki gün. çünkü kaçamagın ertesi günü alınan kiloyu verdiğini görmek için bir sonraki gün bir daha tartılmak gerekiyor. yani cumartesi ve pazar yazarım canım. Şunu da belirteyim istedim. çarşamba günü 63.800 ü gördükten sonra menüme 1 dl. ekmek, yarım avuç nohut ve yarım avuç leblebi ekledikten sonra 200 gr almışım. tabi bunları aynı gün yemedim,çtş.ve prş.gününe yaydım ama almışım işte.yani kiloyu ondan önceki günler verdim, sonra da geri aldım. diyet bitene karad sadece haftada 3 gün 1 dilim ekmekle yetinecem gibi gözüküyor. senin de dediği gibi 60 a indikten sonra değiştirme yapmak suretiyle yavaş yavaş arttırarak gitmek. son olarak ta menümdeki leblebi gözümden kaçmış canım ne bileyim meyve kilo yapıyor akşamları diyince bana da cazip geldiydi ama durumumu unuttum. menüden hem ekmegi hem leblebiyi çıkarıyor, yerine tarçınlı yogurt ve karnıbahar salatası ekliyorum.hatırlatmana teşekkür ederim canım

safişşşş
herkes yazmış bende aynı şeyleri yazıcammm ama bi yerden başlamak lazım
akşam diyete karar verip sabah bozmak beter bişiydir biliirim ki son 1 yıldır bunu yaşıyorum
ama olmyacak bir şey yok

selam, hayırlı cumalar

dün okuldan çıkıp direk hastaneye gittim o yüzden giremedim kusura bakmayın :/

ama menümü yazacağım:

dünki menüm:

Sabah:1 elma
Kahvaltımlet,salata,zeytin
Öğle:2 kuru kayısı,15dks süt
Akşam:Hastane yemeği(Kereviz,yoğurt)

spor: 50 dk yürüyüş

kilo bildirimi:

Geçen hafta:74.1
Bu hafta:74.0

100 gramcık ne kadar çok verdim yaw

neyse vereyimde

Verenleri tebrik ediyorumm

masumcum sen geçen hafta çok iyi vermiştin haftaya yine verirsin üzülme bence

aeben abla hani demişsin ya cumadan itibaren relax oluyorum diye aynı beni tarif etmişsin

bende haftaiçi çok ii yapıyorum ama haftasonu bana bişi oluyo içimden sesler sürekli ye ye ye diyo ya

safişcim Allah kolaylıklar versin canım bende yoğun olduğunu düşünmüştüm

irade banada lazım eski irademi bulamıyorum bende kendimde :26:

ya ben çok mu a zyiyorum sizcede kafama takıldı şimdi
sabah kahvaltımı 7-7:30 arası yapıyorum
saat 10:30 gibi bi sütlü kahvemi içsem ne derisniz aben abla ban abi el atarmıısn yoks abu şekilde 1-2 hafta
daha devam eidp sonuca göremi ara ögüne başlayım:26:

Tekrar selamlar.

Safisim bir nebzede olsa toparlanmana sevindim . Bak arkadaslarin nasil yaninda:)
Hadi bakalim bundan sonrasinda sana is dusuyor.

Kiz aysel sendemi :) hadi bakem bi oklavada sana cikarayim :)

Banusum taktik degistirmek icin erken , onceki haftalar gibi devam et . Bu iki hafta senin bunyen icin fazla kilo kaybi oldu bu hafta durmasi normal .

bu kelimeyi duyacagımdan çok emindim bencede ablaa dedigin gibi birde
bu gece uyumadım dogru düzgün ve uykuyu düzgün almazsma vucudum şiş oluyor benim
montig ablanın menüleirne bakıyorum oda az yiyor ve kilo veriyor
ara yapmak beni daha çok acıktırıyor ben bir kaç hafta devam edeyim en iyisi ve birdne düşücek kilom bunu hissediyorum
yada öyle istiyorumm:26::26::26::26:

Siz beni , bende sizi ne iyi tanimisiz:)

Sanırım önümüzdeki hafta baya toparlanacaz :)
Aysel hafta sonu kaçırma Pazartesi kilonı istiyorum. Birde resim koycam dıyordun , görmediğim birsen varsın sanırım :) gerçi sende cogumuzu görmedin . Bir ara albüm yapar koyarım .

Bu günkü menüm .

9:00
2 dl.ekmek ,peynir , tere ,3zeytin

12:00
2erik kurusu ,8 fındık

15:00
Kuru sebze kavurması ,yoğurt,2 dl. Ekmek

7.8 gibide Trabzon hurması aldım onu yerim tarcinlayip.

20dk yürüdüm , aksam oğlanı spora götüreceğim bı okadardaha yürürüm .

Banucum selam. Benim de adım geçtiği için birşey de ben ekleyeyim istedim. Menülerim seni yanıltmasın şöyle ki; bende senin gibi başlarda ilk 2 -3 hafta 1,5 hatta 2 kilo verdiğim oldu, hemde hiç spor yapmadan. sonra yavaş yavaş yarım saatten başlayarak yürüyüş tempomu ve zamanını arttırdım. öyle ki, bazen kaptırıp 3 saat yürüdüğüm bile oldu. her seferinde menülerimi yazarken 1- 1,5 saat yürüyüş yazıyordum ama ben hırsa kapılıp 3 saate yakın yürüyordum. bana asıl kiloyu verdiren de yürüyüş oldu. bu arada hata yaptım ara ögün koymadım, kilo verişim yavaşladı çünkü eksiltecek kalorim kalmadı. onun için mutlaka bir ara ögün ekledim. bu 5-10 adet kuru yemiş ve kayısı veya kuru incir olabilir vs. ama kuru yemişe de dikkat etmek gerek çünkü fındık ceviz ve bademin her biri 10 kl. 4 -5 adetle sınırlayıp yersen, yanına birde kuru incir veya kayısı eklersen hem enerji verir, hem de kalori ihtiyacın düşmez. ben bunu geç farkettim malesef. şimdi hapşırsam kilo alıyorum. zaten genelde de çok yiyemem ama şimdi kaloriyi hepten düşürdüm, toparlayamıyorum.Şu anda yapabildiğim tek şey yürüyüş zamanımı vavaş yavaş kısaltmak. Biraz fazla da yiyeyim toparlansın bünye diyorum hoooppp kilo alıyorum.. lütfen sen de benim yaptıgım hataya düşme. kilo vermek bir sorunsa, onu korumak daha da büyük sorun oluyor çünkü. şimdi ben toparlayabilmek ve kilomu sabitleyebilmek için. vermek istediğim kilonun da altına düşecek, sonra onu geri alırken de kalori ihtiyacımı yükseltmeye çalışacagımUmarım benim şu anda yaşadıgım sorun sana ışık olur ve sen de aynı sorunu yaşamazsın. sevgiler canım

Son düzenleme:
Selam abencim Akşam akşam, yarın sabah sana kilomu yazmadan önce günah çıkartayım istedimSabah kahvaltıda yagsız olarak hazırlanmış kaşarlı tostumu yedim. Ardından minik bir dilim kek yiyeyim dedim midem acaip bulandı, tıkandım kaldım. Ögle sonrası arkadaşıma gittim yumurtalı pırasa yapmış. güzel de yapar, 1 porsiyon yedim 1 dilim tb ekmekle. ardından bagırsaklarım çalışsın diye 1 kuru incir yedim. Eve geldim 2 kuru kayısı, birkaç tane badem 1 ceviz yedim. Akşam gözüm dönmeye başladı hemen yemegimi yedim (Tavuk ızgara, kereviz salatası yogurtlu) Durmak ne mümkün, karbon çukuruna düştüm bir kez Önce küçük bir dilim kek, ardındanda biraz leblebi yedim, çatlayacam resmenİşte böyle canım, bu durumda yarın tartı ne gösterecek bende bilmiyorumHiç te pişman değilim bu arada. En kötü şartlarda kilo koruması yapmış olurum eğer bu hafta kilo veremezsem. Aldıklarımı vereyim yeter, evel Allah onu da veririm. 2 gün pro salata yapar 1 saat fazla yürürüm olur biter. Sevgiler canım, yarın görüşürüz..

uyuklarken bu günki yazdıklarınıza bakayım dedim..

kilo veren herkesi tebrik ederim,veremeyenlerde haftaya verirsiniz sıkmayın tatlı canınızı...herşeyin başı sağlık öncelikle...

benim tüm gündür dişim fena ağrıdı sızladı...kaplamanın altındaki dişim birde..haftaya çarşambaya randevum var ama o zamana kadar paso ağrı kesici içmem gerekekcek sanırım.2 haftadır içiyordum ara ara zaten..aynen devam edeceğim gibi görünüyor..doktorumda çok yoğun çalışan bi dr.hep dolu,hhep dolu..en erken 20 gün sonraya rand.veriyor..çek dur ağrıyı:18:

birde okulum çok yoğunlaştı,derslerimi arttırdılar 1 ayı geçti,birde üstüne kurs yazdılarmı bana..yyandı gülüm keten helva..valla insan olduğuma pişman oldum desem yeridir..hiç bu yılk kadar koşturduğumu hatırlamıyorum.ordan çık öbür okula yetiş..ordan çık eve gel,haydi 1 saat evde koştur yemekti vs..koş git oğlanı al gel..yemek,bulaşık..vs..vs... oy anam oy... emeklilik ufukta bile görünmüyor..bu gidişle emekliliği göremiycezde zaten...yollarda geçiyor ömrümüz..

ii aksamlar montig abla tsk ederim aciklaman icin gercekten bugun herkesten az yiyorum tepkisi aldim. Sabah 7 de kahvalti yapiyorum ben oglen12-1 arasi ymk yiyorum saat 10 gibi bir kahve iciyorum sade bu kahveyi sutlu iceyim diye dusundumm yani en kotu 4 ogun ymis olurum

Çok geçmiş olsun zillicim. berbat birşeydir diş ağrısı, Allah yardımcın olsun

Çok iyi düşünmüşsün banucum, yanına bir de kuru kayısı eklersen bağırsakların da çalışmış olur.

Eveetttt günaydın kızlar, iyi hafta sonları

Abencim dün yediklerim 800 gr. olarak dönmüş canım. Milletin normal öğün olarak yediği bize kilo yapıyor. Bu gün hamsi ızgara ve bol bol haşlanmış karnıbahar yiyeceğim. gece de bir salatalıkla günü bitirecegim. ayrıca bugüne özel olarak 1 saat fazladan yürüyecek, temizlik yapacagım hareket olsun diye.yarın sabah son durumu yazarım

Son düzenleme:
günaydın çok fenayım boyunum yine tutuldu hatt omuzlarımdna itibaren tutuldu
bugün yarım gün çalışıyorumm , benim kilode iice kafayı yedi bugünde 71 kilo çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…