ama bu haksızlıkk amaa(
günaydın ablacığım oğluş iyi çok şükür tamamen iğleşti. 2 haftadır spora gidemedim abla oğluşun hastalığı derken haftaya tekrar spora start veriyorum diyet yapıyorum ama tam monti değil onuda bu haftasonu düzene sokucam İNŞALLAH . sabah tam monti kahvaltısı yapıyorum öğlen işyerinde ne çıktıysa onu yiyiyorum akşamda salata yoğurt ve montiye uygun bişeyler . ama hastahanede yattığımız günler hiç dikkat etmedim .
haklısın banum haksızlık
banuşum diger linkde arkadaşın şunu yazmış .'' menülerin çok az belkide çok az yedigin için bünyen durmuştur ''
günaydın vede hayırlı cumalar olsun inşallah .
safişim canım benim .sanıryormusunki BUNLARI SADECE SEN YAŞIYORSUN? HAYIRRRR.
daha birkaç hafta öncesine kadar aynı durumdaydım bende hatta bu durum aylarca sürdü . buraya yazmasamda bendede ve bir çogumuzda bu durum oluyor . neyin özrünü diliyorsun kuzum ..
spor aboneligine gelince . hiççç dert etme yazık 4 bin tl ye . madem evde yürüme bandında var . yeterki sen kendine gel .
bakın arkadaşlar böyel zamanlarınızda faylaşın ve birbirimize destek olalım .yoksa burda yazmiş olmak için yazımıyoruz .
sen iste öyle yemeklerinede bişi bulursun . safişim illaki monti yapmana kendini kasmana gerekyok öyleyin yemek bulamıyorum diye .
en önemli mevzu karar vermen . ben o safişi tanıyorum aylarca kilosu dursa bile menüleri süper gelen o safişi . yeterki onu içinde gizleme sen çok iradelisin ben biliyorum .
çok samimi duygularla yazıyorum , pazartesi artılarla uyandıgımda .oturdum iyce düşündüm . ben ne yapıyorum ,bu kilomun sebebi nefsim ve yeme isteyim, sonra dedimki kendimce ben nefsime neden yenik düşüyorum bu kadar önemlimi karnımı tok hisetmem . başka ayrıntılarda varda kafanızı karıştırmayım şimdi . vel hasıl nefsime zulmetmeye karar verdim rabbım bana bu gücü versin inşallah .
safişim benim elimden senin için ne geliyorsa yapmaya hazırım .ister günlük menülerini tekrar yaz bende seni biraz sıkıştırayım .yada başka önerilerin varsa . unutma en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir
Safişçim üzülme canım, hepimizin geçtiği yollar senin yaşadıkların. Bak sana moral olsun diye ben sporumu nasıl yapıyorum yazayım. spor salonuna gidemem çünkü ağır sporlar yapmam belimdeki disk kaymasından dolayı yasak. sadece 2 spora izin var biri yürümek, diğeri ise yüzmek. şu anda yüzme gibi bir şansımız da yok, hele istanbulda. ayrıca evim çok büyük olmadıgından ve koyacak yerim de olmadıgından dolayı eve yürüme bandı da alamıyorum. senin varmış çok şanslısın ve başka bir seye de ihtiyacın yok.Günaydınlaarrrrrr vede hayırlı cumalar
Canım ablam benim yaaaa yirim seni bennnn nasılda tanımışsın beni
gelipte yaptığım rezillikleri yazacak yüzüm yok abla kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum ve bir önceki maratonda olan azmimi istikrarımı nedense bu kez yakalayamıyorum....
heeee desem ki senelerce diyet yaptım bıkkınlık var....
o da yok bende, ömrümde bir kere diyet yaparak 13 kilo verdim ... koruyamadım....
saldım bıraktım gitti.... ikinci diyet maratonuna bir türlü adapte olamıyorum....
önceden evden yemeği getiremediğim yapamadığım durumlarda burada dışarıdan uygun şeyler yiyordum maalesef artık oda olmuyor... bana yemek getiren lokanta kapandı ve etrafımda sadece lahmacun pide kebap var...
bazı günler yemiyorum kahvaltı ile geçiştiriyorum fakat akşam yemeğinde çook acıkmış olarak yükleniyorum yemeye
bazen de yesem de acaip rahatsız ediyor
evet mahcubum size karşı buraya karşı o yüzden gelip te bunları yazamıyorum kendimi toparlamayı bekliyorum
bir an önce beslenme konusunda hayatıma bir düzen getirmem gerekiyor.
Acaba diyetisyene mi gitsem diye düşündüm, sonra eskisi gibi takımlardan birine girsem de yarışsam daha mı iyi olur dedim...
Sonra düşündüm düşündüm... Bütün diyetlerin en önemli püf noktası İRADE... eğer bu yoksa zaten ne diyetisyen fayda eder insana nede takımda yarışmak....
Spora gelince üyeliğim bitti ablam kayıt yenilemem gerekiyor, fakat kulüp kendini kaybetmiş ve fiyatları acayip yükseltmiş şuan düşünme aşamasındayım bunun için... Açıkçası bir yıllık spor komplesi üyeliğine 2 bin lira para veremem... Kaldı ki bu sadece ben değil eşim için de geçerli karı - koca gitsek 4 bin lira yılda şuan için lüzumsuz geliyor bana....
evde var olan koşu bandını eskitme niyetindeyim sadece....
Kendime yardım etmem gerekiyor farkındayım... Önce kendimden sonrada Hepinizden özür dilerim
Bu halimi inanın ben hiç sevmiyorum...
Sinirim bozulmasın diye bu sabah tartılmadım bile...ne deseniz haklısınız çok ayıp bana ayıp ....
Yazarım tabi abencim yarın sabah, hatta ondan sonraki gün. çünkü kaçamagın ertesi günü alınan kiloyu verdiğini görmek için bir sonraki gün bir daha tartılmak gerekiyor. yani cumartesi ve pazar yazarım canım. Şunu da belirteyim istedim. çarşamba günü 63.800 ü gördükten sonra menüme 1 dl. ekmek, yarım avuç nohut ve yarım avuç leblebi ekledikten sonra 200 gr almışım. tabi bunları aynı gün yemedim,çtş.ve prş.gününe yaydım ama almışım işte.yani kiloyu ondan önceki günler verdim, sonra da geri aldım. diyet bitene karad sadece haftada 3 gün 1 dilim ekmekle yetinecem gibi gözüküyor. senin de dediği gibi 60 a indikten sonra değiştirme yapmak suretiyle yavaş yavaş arttırarak gitmek. son olarak ta menümdeki leblebi gözümden kaçmış canımzilim gece karnım açken hep tatlı çekiyor canım . birde meyveyi saf yemiyorum yanında ya birkaç kuru yemiş yada süt ürünü atıyorum agzıma ,bu şekerini dengeliyor . şu günlerde favorim hurmayla birlikde 3.4. fındık atıp agzımda bayabir çignemek .acaip tatlı istegini alıyor bu . birde genelde yatmam 12'yi buluyor , arayı dedigimde 21 gibi falan yani yatana kadar bi 2.3. saat geçmiş oluyor .
bu dedigini bildigim için takip ediyorum ama kilo engellemiyor gibi geliyor bana . hergün gece meyve yemiyorum , diger yemedigim günlerle çok fark etmiyor takip ediyorum .ama yinede ddigini kulak ardı etmemeliyim
abla tebrikler öncelikle .
şöyle düşün mesaj yazdım sana ama burdanda bir iki şey yazayım . bu hafta hem karbon kattın hemde kilo verdin sonuç olrak dimi? 2 gün önce daha az çıkmanın pek önemi yok sonuçda kilo verdinmi kaçamakla , verdin . e daha ablam .
mesajımda hedefine geldikden sonra karbon kat demiştim fakat görüyorumki karbon katıncada kilo vermeye devam ediyorsun .
bence bu şekilde devam et kalan kiloların için . kaçamak kat 1 kilo verecegine yarım kilo ver .
bu gün kaçamak günün sanırım . fakat sabah serbet yiyceksin akşamda ekmek katmışsın . geceki leblebe gerek yok bence karbon fazla kacar . süt yada yogurt tarzı bişiler ye . yarınki kilonuda yazarmısın abla .
banum hiçç hayıflanma kuzum . 2 haftatır 3.4. kilo verdin banu . birde üstüne sanırım lavoboya çıkmadın , bu hafta duraklamanı bekliyordum bu anormal bişi deyil . artık alış kuzum duraklamalara
ölçülerin ne durumda başlangiçdan bu yana ölçü almışmıydın ..
iki haftadır güzel kilo vermen seni beklentiye soktu
Tekrar selamlar.
Safisim bir nebzede olsa toparlanmana sevindim . Bak arkadaslarin nasil yaninda:)
Hadi bakalim bundan sonrasinda sana is dusuyor.
Kiz aysel sendemi :) hadi bakem bi oklavada sana cikarayim :)
Banusum taktik degistirmek icin erken , onceki haftalar gibi devam et . Bu iki hafta senin bunyen icin fazla kilo kaybi oldu bu hafta durmasi normal .
bu kelimeyi duyacagımdan çok emindim bencede ablaa dedigin gibi birde
bu gece uyumadım dogru düzgün ve uykuyu düzgün almazsma vucudum şiş oluyor benim
montig ablanın menüleirne bakıyorum oda az yiyor ve kilo veriyor
ara yapmak beni daha çok acıktırıyor ben bir kaç hafta devam edeyim en iyisi ve birdne düşücek kilom bunu hissediyorum
yada öyle istiyorumm:26::26::26::26:
Çok geçmiş olsun zillicim. berbat birşeydir diş ağrısı, Allah yardımcın olsunuyuklarken bu günki yazdıklarınıza bakayım dedim..
kilo veren herkesi tebrik ederim,veremeyenlerde haftaya verirsiniz sıkmayın tatlı canınızı...herşeyin başı sağlık öncelikle...
benim tüm gündür dişim fena ağrıdı sızladı...kaplamanın altındaki dişim birde..haftaya çarşambaya randevum var ama o zamana kadar paso ağrı kesici içmem gerekekcek sanırım.2 haftadır içiyordum ara ara zaten..aynen devam edeceğim gibi görünüyor..doktorumda çok yoğun çalışan bi dr.hep dolu,hhep dolu..en erken 20 gün sonraya rand.veriyor..çek dur ağrıyı:18:
birde okulum çok yoğunlaştı,derslerimi arttırdılar 1 ayı geçti,birde üstüne kurs yazdılarmı bana..yyandı gülüm keten helva..valla insan olduğuma pişman oldum desem yeridir..hiç bu yılk kadar koşturduğumu hatırlamıyorum.ordan çık öbür okula yetiş..ordan çık eve gel,haydi 1 saat evde koştur yemekti vs..koş git oğlanı al gel..yemek,bulaşık..vs..vs... oy anam oy...emeklilik ufukta bile görünmüyor..bu gidişle emekliliği göremiycezde zaten...yollarda geçiyor ömrümüz..
ii aksamlar montig abla tsk ederim aciklaman icin gercekten bugun herkesten az yiyorum tepkisi aldim. Sabah 7 de kahvalti yapiyorum ben oglen12-1 arasi ymk yiyorum saat 10 gibi bir kahve iciyorum sade bu kahveyi sutlu iceyim diye dusundumm yani en kotu 4 ogun ymis olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?