Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar.
Okuyorum ama yazdmadım.

Ayselim afiyet olsun .

Ablam koruma konusunda şunları tavsiye edebilirim .

Hedefin 62 ise bundan 2 kilo aşağı yani 60 kilo olmanı tavsiye ederim öncelikle. Çünkü diyet birakilinca elbet kiloda artış olur .
Sen güzel kilo verdin vede hızlı . Fakat bunun birde çekincesi var, malum hızlı giden hızlı gelir. Bu yüzden hedefine gelince kilonu koruman önemli. Diyeti bırakayın zaman ilk sporunu azalt , kilon bir seviyede dengelenince kacamaklarla kat ,ama bu her oyununda olmasın . Mesela kahvaltıda kaçırdın, diğer öğünlerinde diyet menüsü uygula .
Baktın yinede uyamadin kolo aldın 3-5 gün tekrar diyet moduna gireceksin.
Ben 5 sene son satırda yazdığımı uyguladım , belli bir kiloda kaldım . Ne zaman arka arkaya , aldıklarımı vermedim bu gecen 6 ay zarfında ,iste sonuc bu günkü halimdir

Abla malesefki bir kere kilolu olursak hayat boyu dikkat etmemiz gerekiyor, bunun baska yolu yok

Bugunki menüm

10:00
2dl.ekmek peynir ,3 zeytin

15:00
Sebze sote ,yoğurt,1dlekmek.

18:00
2 hurma ,fındık badem 15tn.

aeben ablaaa

sanada afiyet olsun ablamm

hurma bende yiyebilir miyim cuma günü?

birisi getirmiş bize ama emin olamadım yiyemedim sorayım dedim :)

Abencim ben 10 eylülden beri diyetteyim, yani yaklaşık 3 ayda 9.600 gr. çok ta hızlı sayılmaz sanırım, yani ayda 3.200 gr. gibi vermişim:26:Uzmanlar kadınların ayda 3 - 3,5 kilo vermenin saglıklı oldugunu söylüyorlar. Ama sıkıntı çekmemek için daha yavaş verebilirdim haklısın. Diyete başladıgımda, koruma evresi hiç aklıma gelmemişti açıkçasıbir an evvel üzerime yapışan bu kilolardan kurtulmak istiyordum. şimdi jeton düştü ve ben panikledim. kesinlikle haklısın çok dikkat etmem gerekiyor, geri almamak için. önerilerin çok mantıklı ve ben ugulayacagım canım sagolasın

bu günkü menüm

saat 11 de 3 kaşık müsli, yogurt

ara

1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 1 ceviz, 2 badem

akşam

ızgara tavuk gögüs, salata ayran

gece
yarım elma

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar dilerim

..ablam afiyet olsun .

kilo vermek işin yarısı abla , diger yarısı korumak . inan bu kilo vermekden daha zor . gözünü korkutmayım sen işin yarısını bitirdin . bundan sonrada diger yarısında sıra .. ben bu konuda pek başarılı sayılmam , verdigim kiloları hesap bile edemiyorum, belki 200 kilo vermişimdir 15 yaşından bu yana .bu günki halime bakılınca işin özünün kilo vermekden çok kiloyu korumak oldugu ortaya çıkıyor .

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnn
uzun zman ara verdigim diyet serüvenime
19 gündür kaçaksız devam eidyorum 1 ayı bu kez devirebilirm umarım

günaydınnnnnnnnnnnn
uzun zman ara verdigim diyet serüvenime
19 gündür kaçaksız devam eidyorum 1 ayı bu kez devirebilirm umarım

gunaydın banum ...
takım işi seni iyi tuttu devamını dilerim

banum boynun nasıl oldu ?

azmı yiyorum diye düşünmeye başladım abla
sabah 7-7:30 arası kahvaltı yapıp 12de öglen yemeigni yiyorum
çok mu uzun arası bi ara mı yamalıyım ama ara yapıncad akilo veremiyorum

Çok haklısın abencim. Bende senin dediğin gibi gençliğimden deri devamlı kilo aldım ve verdim.korumayı da hiç aklıma getirmedim o zamanlar. şaşkınlık işte.Bu seferde yine her zamanki gibi işin başında kilo vermeye odaklıydım ve koruma devresini aklımın ucuna bile getirmedim. son 15 gündür, hedefime yaklaştıkça kafama dank etti, bundan sonra ne yapacagım.:26: İnternette devamlı kilo koruma sayfalarını dolanıyorum, begendiğim sayfaları bilgisayarıma kaydediyorum. bir ara acaba dukan koruma evresimi yapsam diye düşündüm vaz geçtim, çünkü hiç sarmadı beni.son 15 gündür cuma tartıdan sonra, 1 ögünde canımın istediği iki şeyi (genellikle bir sütlü tatlı, bir de yagsız kaşarlı tost veya yarım pide) yiyorum. o günün akşamı da dahil olmak üzere ertesi gün salata, sebze, ve et veya tavuk veya balık yiyorum ve pazar gününden itibaren normal diyetime dönüyorum. İstediğim kiloya indikten sonra, kilom oturana kadar aynı şekilde devam edip, pazar gününden itibaren haftada 2 gün, 1 ögün bakliyat ( o günler ekmek yemiyecegim) diğer günler salata ekmek, sebze, ara sıra 1 ögün çerez, ve et yiyecegim. haftanın 3 günü de menüme 1 dilim ekmek ekleyecegim. yani şimdiki durumumu devam ettirirken menülerime ekmek, çerez, bazen patates, bulgur pilavı ( sadece 1 er porsiyon ekleyecegim. pirinç bulgur, patates günlerinde ekmek yemeyecegim. tatlıyı da sadece cuma tartı sonrası yiyeceğim. olur da ölçüyü kaçırırsam, diyet modunda devam edeceğim. bu arada sizlerce de mahsuru olmazsa, koruma evresinde de topikle kalacak, menülerimi yazacagım. ama bu sizi şaştırtısa yazmam tabiki Ayrıca gardolabımda ne varsa bol gelen, ya darattırdım veya yeni olanları kilolu arkadaşlarıma hediye ettim, ya da attım. İnanırmısın abencim ne kadar kilo verdiğimin bilincinde bile değildim bol giyinmeye devam ederek. terzide prova yaptırırken, boy aynasında ve ısıklar altında kendimi görünce inanamadım göründüme, resmen sönmüşümBen de arkadaşlarım çok zayıfladın, kes artık kilo vermeyi diyorlardı, ben inanmıyordum ve nereye gitti bu 9 küsür kilo hiç belli olmuyor diyordum boyum şu anda 1.64. 62 kilo ideal olacak ama seninde dediğin gibi 60 a ineceğim ki, sapma olursa dengelesin.işte böyle canım..yazdıklarıma yorrum yapabilirsin, fikirlerine her zaman açığım biliyorsun.. sevgiler canım

Son düzenleme:
abla sen zaten çokk güzel yol haritası çizmişsin geriye uygulamak kalıyor ..

ablam bu link biliyorsinki sadece diyet yapanlardan ibaret deyil . öyle olsa 5 senedir burda olmazdık diyet yap yada yapma her daim burda ol .menülerini yazmandada bir sakınca yok sonuçda hepimiz monti yapmıyoruz.
..abla tekrar tebrik ederim, azmettin işi sıkı tuttun vede mukafatını aldın şimdi sıra bunu korumaktaki bu konudada başarılı olacagına eminim . inan buraya yazmak, burda olmak bile bir çok şey için insanı motive ediyor .

azmı yiyorum diye düşünmeye başladım abla
sabah 7-7:30 arası kahvaltı yapıp 12de öglen yemeigni yiyorum
çok mu uzun arası bi ara mı yamalıyım ama ara yapıncad akilo veremiyorum
banum mönülerini göremiyorum o yüzden bişi diyemiycem .ama ara konusuna gelince gerekmedigi sürece bence ara yapma .
4,5 . 5 saat ögün arası için gayet güzel .
nasıl bir yöntemde gidiyorsun ? maşallah 2 haftadır iyi gidiyıorsun banum .
daha iyi abla dün fenaydıı

geçmiş olsun. üşüttün mutlaka vede tutuldu . malum hava buzz gibi.

Çok teşekkür ederim abencim, bunları senden duymak inan ki sevindirdi beni..Tamam canım menülerimi yazarım o zaman, belki sizlere de yol gösterici olur koruma evresi için. ayrıca burada olmak ta çok güzel, acaip motive ediyor insanı, işin ucunu saldırmıyor. tekrar teşekkürler canım, sagolsın

abla şöyle bir yol çizdim
sabah evd eyapıyorum kahvaltımı eger ofiste yaıcaksam yulaf ezmesi veya msüli yiyorum süt ile
evd eyaptımsa peynir,zeytinli ekmekli kahvaltımı yaıyorum bazen yumurta ekliyorum 1 tane
egerki ofise getirdigim yemek kh ise ogün sadece yumurtalı kahvaltı ediyorum

hazır barbunya pilaki
kepek ekmekli sanviç
2 yumurtadan omlet yapıp arasına domstes bibe rpeynir birini koyup getiriyorum birgün
tavuk salata
kıymalı sebz eyemegi filan

sonra saat 4-5 arası akşam üstü
yogurt, meyve ve kuruyemiş yiyorum ve eve gidince çok açsam yogurt veya ayran yada sebz eyemegi varsa 2-3 kaşık ondan yiyorum
genelde yemek yemiyorum ama akşamları yogurt içine limon sıkıyorum bazen
birde bu aralar tarçın ve narlı yogurt favorim

bir yol tuturup devam etmek çok güzel banum .. sanırım işin özüde akşamı atiştırma orak geçmek vede aç yatmak .aynen devam banuşum .

.. ablam hürmetler

liliş kıs cadı şu an linkdesin . öptüm seni
ben kaçar kursa

ben geldiim

herkese iyi akşamlar :)

aeben abla cevap için teşekkürler hurmaları ayırdım cuma yiyeceğim

safiş sen niye yazmıyon kıs bozdunmu yoksa diyeti

menümü yazıp anneanneme gideceğim çok daha iyi çok şükür :)

menüm:
Sabah:2 tane haşlanmış yumurta, zeytin,peynir
Öğle:1 armut
Akşam:az zeytinyağlı pırasa (pirinçsiz,havuçsuz),yoğurt,2 tanecik ceviz

spor: 1 saat yürüyüş

İyi akşamlar .

Ayselim annanenin durumunun iyi olmasına sevindim
Bugunki menüm

8:00
2dl.ekmek peynir
Tere , domates .

12:00 .6 fındık.

15:00
2minik dl. tonlu pizza,ayran
domates tere.

18:00
2 hurma ,2ceviz

30dk.call yaptım bugün

slm herkese...

herkes iyidir umarım..hastalara çook geçmiş olsun...nazlı oğluun iyidir umarım...

banum sen nasılsın cnm?

montig ve aeben aplalarım sizde iyisinizdir umarım..

bende saat 22 itibariyle oturmuş bulunmaktayım..artık tv'de bişiy kaldıysa bu saatte biraz izler ,örgümü örerim..sonrada ocağı kapatıp yatarım artık..işimin erken bittiği günlerde ne hikmetse erkenden uykum geliyo..yorgunluktanmıdır nedir..

her perş.okulda bi arkadaş bişeyler yapıp getiriyor..çoğuda hazır sipariş veriyo getirtiyor..yarın sıra bende..kurudolma yaptım koca bi tencere dolusu..pişiyor ocakta..o pişerken bende dinleneyim azıcık..

Günaydın...

Bu günkü menüm

saat 11
1 yumurta, beyaz peynir, domates, salatalık

ara
1 kuru incir, 1 kuru kayısı, yarım ceviz, 2 badem

akşam
ıspanak,kereviz,havuç,nohutlu yogurtlu salata

gece
yarım elma

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…