Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın

ablam afiyet olsun salatana bayıldım
ebnim menüye gece 2 hurma daha eklendi efenim .. saat 9 de benim adam pide getirmiş önceki haftalar olsa ne yalan diyim yerdim .fakat ben 2 hurmayı seçtim .eferin bana

safişşşş balım bana 2 kuş geldi dediki ; safiş yogun fakat ne eder linke yazardı , asıl sebeb tam diyet yapamadıgı için pek yazmıyor , ablası olarak bi kulagını çek dediler dogru demişmi kuşlar bide sana sorayım . spor nasıl gidiyor. işin nasıl diyet işinde ?
.. hadi topla kendini eski azmimizi tekrar kazanmamız ŞART.

bu arada şöyle bir gözlemim oldu . hoş öncedende biliyordukda bir daha hatırlatayım .
montig ablam genelde vede banum son iki haftadır akşam ögünlerini kaldırıyorlar . yada öyleni geç yiyorlar diyelim vede akşam çok az ve hafif yeniyor gecede aç yatılıyor . bu gerçekden güzel kilo verdiriyor .. bunu biliyoruz ama tekrar gözünüze sokayım dedim

dün de konuşmuştukya benim sorunum kilo vermekden çok koruyamamak diye . aslında bunu her hafta yaşıyorum, nasılmı?
hafta içi fena diyet yapmıyorum kendimce. fatat cumadan itibaren bi relaxlık sarıyor istemedende olsa ve pazartesiye en az artı 1 kilo ile başlıyorum . hafta boyunca tekrar onu vermek bide üstüne kilo vermeye çabalıyorum .hafta sonlarıda diyet modundan çıkmasam baya bir kilo vermiş olurdum şimdiye
bu hafta sonu söz size kızlar diyet modundan çıkmıycam inşallah . pazarteside sizlere kilo bildirecem

ben spora kaçıyorum bu gün birde sohbetim var ..
dün cal yapmıştım baya bir kaslarım agrımış nede olsa ham vucud kaç aydır spor nedir görmedi. azda belim agrıyor yahu . zaten spora başladıgımda hep belimin daha evvelden agrıtıgım yeri agrıyor . inşalah geçer .

öpüldünüz kocaman

slmm i cnm iyiyimm bildiign gibi iş ev koşturmaca çocuk diyet çok yogunmuşum beyaa

günaydın herkese bu arada

ben tek çözümü ondna buldum ama tartı pek düşmeyecek gbii geliyor bana bu hafta
bakalımm menüleirmi yazyaım bende hergün artık

Selam abencim. Salata gerçekten çok keyifli yeniyor, tavsiye ederim
Ben buraya yazmıyorum ama her sabah 1 bardak dolusu yarım yaglı sütle nescafe hazırlıyorum kendime. O da bir nevi kahvaltı yerine geçiyor benim için. ayrıca sabah 11 de kahvaltı, sonra bir ara ögün, akşam yemegi ve gece de meyve yiyorum, daha ne yiyeyim kızBence hafta sonu kaçamagını yine yap ama cuma, c.tesi, pazar değil, sadece tek gün. Çok ta fazla abartmdan tabisonra ertesi gün yumurtalı peynirli kahvaltıdan sona öglende ve akşam 250 gr tavuk veya 400 gr.a yakın balık ve salata ye sende benim gibi. biliyorsun alınan kaloriler vucutta 24 saat sonra yaga çevriliyor. kaçamagın ertesi günkü 24 satte yazdıgım gibi beslenir, bol su tüketirsen, aldıgın kilo hemen atılıyor. Aklında bulunsun diye yazdım, işine yarayabilir

İyi akşamlar .

Bugunki menüm

8:30
2dl.ekmek ,yumurtalı salata,peynir.

12:00. 1 Hurma

16:00 salata, az tavuk,1ks.yoğurt ,1ks.barbunya

Gece belki meyve .

30 dl.call, 20dk yürüyüş

Abla tavsiyelerin için çok teşekkürler
Kaçamak konusunda haklısın , 2gun üst üstte olmamalı , hementelafi edilmeli.
...Hafta sonları kacamakdan ziyade diyet modundan çıkıyorum abla . Genelde dışardan Yada ailecek yemek yediğimizden düzen kaçıyor. Oda hemen artıya donüyor . Kaçamak telafisindede ne yazikki eskisi gibi proya yuklenemiyorum böbreklerimi yormamam lazım . Monti yapamama sebeblerimden biride bu aslında , proyu fazla yememeye çalışıyorum ,
Ben ya proya yuklenip karbonu minimuma indirecek Yada az yiyecem ,bana bunlar kilo verdiriyor .

Unutmusum sunusa ekleyim , az yeme derken sürekli az yemek olmaz yoksa bünye alisir arada miktarları artırmak gerek .
Bir iki gündür yememi azalttım çünkü artıdaydim temizlemek lazım .hazirse iştahım regl arkasından normale donmusken.

Yarın görüşürüz inşallah.

slm herkese....

aebenim birde şu geldi aklıma ,senin yaptığın hatırlatmadan sonra aplam..ben kilo verirken gece meyve yemezdim..geçenlerde tv'de de kilo vermeye çalışırken gece ara öğün olarak meyveyi tercih etmeyin insülin dalgalanması yaşamayın demişti Ayça kaya ..ve karatay hocada aynısını demişti daha evvelde..hem karaciğere yağ bağlatırmış gece yenen şekerli şeyler..hemde kilo vermeyi engellermiş..onun yerine yoğurt veya kuruyemiş yemek daha iyi olur sanırım..ama tabii herkes kendi verir en doğru kararı ...

çok vaktim yok,okuyabildiğimi okudum ve kaçıyorum her zamanki gbi.. hazır vakit bulmuşken biraz yürüyüş yapayım ,laptobuda aaıp karşıma koyunca 1 saat tempolu yürüdüğümün farkına varmıyorum bile..

Günaydınnn..hayırlı cumalar

kilo bildirimi yapayım

geçen hafta 64.700
bu hafta 64.00 gr
giden kilo 700 gr.
ölçülerimde de evvelki haftaya nazaran 1 ila 2 cm incelme olmuş
Diyete başladıgım 6 eylül tarihinden itibaren 10 kg. vermişim
Çarşamba günü tartılmıştım 63.800 gr çıkmıştım. ama menümebir gün yarım avuç haşlanmış nohut ve diger gün 1 dilim tb ekmek ilave ettimdi, kalori ihtiyacını arttırayım diye, hemen 200 gr. almışım, ne yapacam bilmem

Bu günkü menüm

saat 11
serbest kahvaltı

ara
1 kayısı, 1 incir, 1 ceviz,4 badem, 4 fındık

akşam

yumurtalı pırasa yarım dilim ekmek

gece
yarım fincan leblebi

günaydın
kafayı yiyycem yaaa 200 gr artıayım naısl olur ki bu(14:

geçen hafta:68,7
bu hafta:68,9
gelen :200

kaçamk yok , diyet var su var yeşil çay var ((

Günaydınlaarrrrrr vede hayırlı cumalar
Canım ablam benim yaaaa yirim seni bennnn nasılda tanımışsın beni
gelipte yaptığım rezillikleri yazacak yüzüm yok abla kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum ve bir önceki maratonda olan azmimi istikrarımı nedense bu kez yakalayamıyorum....

heeee desem ki senelerce diyet yaptım bıkkınlık var....
o da yok bende, ömrümde bir kere diyet yaparak 13 kilo verdim ... koruyamadım....
saldım bıraktım gitti.... ikinci diyet maratonuna bir türlü adapte olamıyorum....
önceden evden yemeği getiremediğim yapamadığım durumlarda burada dışarıdan uygun şeyler yiyordum maalesef artık oda olmuyor... bana yemek getiren lokanta kapandı ve etrafımda sadece lahmacun pide kebap var...
bazı günler yemiyorum kahvaltı ile geçiştiriyorum fakat akşam yemeğinde çook acıkmış olarak yükleniyorum yemeye
bazen de yesem de acaip rahatsız ediyor
evet mahcubum size karşı buraya karşı o yüzden gelip te bunları yazamıyorum kendimi toparlamayı bekliyorum
bir an önce beslenme konusunda hayatıma bir düzen getirmem gerekiyor.
Acaba diyetisyene mi gitsem diye düşündüm, sonra eskisi gibi takımlardan birine girsem de yarışsam daha mı iyi olur dedim...
Sonra düşündüm düşündüm... Bütün diyetlerin en önemli püf noktası İRADE... eğer bu yoksa zaten ne diyetisyen fayda eder insana nede takımda yarışmak....
Spora gelince üyeliğim bitti ablam kayıt yenilemem gerekiyor, fakat kulüp kendini kaybetmiş ve fiyatları acayip yükseltmiş şuan düşünme aşamasındayım bunun için... Açıkçası bir yıllık spor komplesi üyeliğine 2 bin lira para veremem... Kaldı ki bu sadece ben değil eşim için de geçerli karı - koca gitsek 4 bin lira yılda şuan için lüzumsuz geliyor bana....
evde var olan koşu bandını eskitme niyetindeyim sadece....
Kendime yardım etmem gerekiyor farkındayım... Önce kendimden sonrada Hepinizden özür dilerim
Bu halimi inanın ben hiç sevmiyorum...
Sinirim bozulmasın diye bu sabah tartılmadım bile... ne deseniz haklısınız çok ayıp bana ayıp ....

günaydın vede hayırlı cumalar olsun inşallah .

safişim canım benim . sanıryormusunki BUNLARI SADECE SEN YAŞIYORSUN? HAYIRRRR.
daha birkaç hafta öncesine kadar aynı durumdaydım bende hatta bu durum aylarca sürdü . buraya yazmasamda bendede ve bir çogumuzda bu durum oluyor . neyin özrünü diliyorsun kuzum ..

spor aboneligine gelince . hiççç dert etme yazık 4 bin tl ye . madem evde yürüme bandında var . yeterki sen kendine gel .
bakın arkadaşlar böyel zamanlarınızda faylaşın ve birbirimize destek olalım .yoksa burda yazmiş olmak için yazımıyoruz .

sen iste öyle yemeklerinede bişi bulursun . safişim illaki monti yapmana kendini kasmana gerekyok öyleyin yemek bulamıyorum diye .
en önemli mevzu karar vermen . ben o safişi tanıyorum aylarca kilosu dursa bile menüleri süper gelen o safişi . yeterki onu içinde gizleme sen çok iradelisin ben biliyorum .

çok samimi duygularla yazıyorum , pazartesi artılarla uyandıgımda .oturdum iyce düşündüm . ben ne yapıyorum ,bu kilomun sebebi nefsim ve yeme isteyim, sonra dedimki kendimce ben nefsime neden yenik düşüyorum bu kadar önemlimi karnımı tok hisetmem . başka ayrıntılarda varda kafanızı karıştırmayım şimdi . vel hasıl nefsime zulmetmeye karar verdim rabbım bana bu gücü versin inşallah .
safişim benim elimden senin için ne geliyorsa yapmaya hazırım . ister günlük menülerini tekrar yaz bende seni biraz sıkıştırayım .yada başka önerilerin varsa . unutma en kötü karar bile kararsızlıkdan iyidir

zilim gece karnım açken hep tatlı çekiyor canım . birde meyveyi saf yemiyorum yanında ya birkaç kuru yemiş yada süt ürünü atıyorum agzıma ,bu şekerini dengeliyor . şu günlerde favorim hurmayla birlikde 3.4. fındık atıp agzımda bayabir çignemek .acaip tatlı istegini alıyor bu . birde genelde yatmam 12'yi buluyor , arayı dedigimde 21 gibi falan yani yatana kadar bi 2.3. saat geçmiş oluyor .
bu dedigini bildigim için takip ediyorum ama kilo engellemiyor gibi geliyor bana . hergün gece meyve yemiyorum , diger yemedigim günlerle çok fark etmiyor takip ediyorum .ama yinede ddigini kulak ardı etmemeliyim
abla tebrikler öncelikle .
şöyle düşün mesaj yazdım sana ama burdanda bir iki şey yazayım . bu hafta hem karbon kattın hemde kilo verdin sonuç olrak dimi? 2 gün önce daha az çıkmanın pek önemi yok sonuçda kilo verdinmi kaçamakla , verdin . e daha ablam .
mesajımda hedefine geldikden sonra karbon kat demiştim fakat görüyorumki karbon katıncada kilo vermeye devam ediyorsun .
bence bu şekilde devam et kalan kiloların için . kaçamak kat 1 kilo verecegine yarım kilo ver .

bu gün kaçamak günün sanırım . fakat sabah serbet yiyceksin akşamda ekmek katmışsın . geceki leblebe gerek yok bence karbon fazla kacar . süt yada yogurt tarzı bişiler ye . yarınki kilonuda yazarmısın abla .

günaydın
kafayı yiyycem yaaa 200 gr artıayım naısl olur ki bu(14:

geçen hafta:68,7
bu hafta:68,9
gelen :200

kaçamk yok , diyet var su var yeşil çay var ((
banum hiçç hayıflanma kuzum . 2 haftatır 3.4. kilo verdin banu . birde üstüne sanırım lavoboya çıkmadın , bu hafta duraklamanı bekliyordum bu anormal bişi deyil . artık alış kuzum duraklamalara
ölçülerin ne durumda başlangiçdan bu yana ölçü almışmıydın ..
iki haftadır güzel kilo vermen seni beklentiye soktu

günaydın bu haftaki kilom 79,6 aynı kilodayımm hiç kilo verememişim

abla hadi diyelimki durakladım ki menüleirmi yazmaıdm ama sıkı diyet yaptım
artı neyin neis acaba ?

kilo bildireyim

başlangıç 70 .6
geçen hafta 69.5
bu hafta 69.

giden 500 gr.

bazı yerlenden 1.2. cm incelme olmuş ..

pazarteside söz verdim size kilo bildirecem . o zaman kilo vermeyi ummuyorum artıda olmayım kafi.. neden bukadar üstüne düştüm bu konunun, şundan . bu pzartesi 70,6 gramdım hep böyle oluyor .cuma ile pzaratesi arsında ucurum . sonrada geri vermek için çabala dur . bu hafta öyle olmayacak inşallah. kilo vermeden çok koruyarak kilo vermeliyim

günaydın bu haftaki kilom 79,6 aynı kilodayımm hiç kilo verememişim

günaydın nazlışım ...

ogluş nasıl oldu nazlım iyce iyileştimi ?
nazlım nasıl diyet yapıyorsun . yada durumum nedir tam yazmadıgından takip edemedim canım .

günaydın nazlışım ...

ogluş nasıl oldu nazlım iyce iyileştimi ?
nazlım nasıl diyet yapıyorsun . yada durumum nedir tam yazmadıgından takip edemedim canım .

günaydın ablacığım oğluş iyi çok şükür tamamen iğleşti. 2 haftadır spora gidemedim abla oğluşun hastalığı derken haftaya tekrar spora start veriyorum diyet yapıyorum ama tam monti değil onuda bu haftasonu düzene sokucam İNŞALLAH . sabah tam monti kahvaltısı yapıyorum öğlen işyerinde ne çıktıysa onu yiyiyorum akşamda salata yoğurt ve montiye uygun bişeyler . ama hastahanede yattığımız günler hiç dikkat etmedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…