Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınnnnnnn
yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş , monti için şunu diyebiliirim sanaa onca diyet denedim montinin üstüne diyet yok gerçekten ....

montig abla tşk ederim görünmez kaza bu olsa gerek işte
çok iyi gitmişsin hafta sonuda

aben abla grubu sormuşsun dün telden giridigm için yazamadım
grupta şöyle bir olay vardı hergün msj sayıp birisne öle msj atıyorusn
birde geçmişi okuyum alıntı yapıcaksın mutlaka menülere yorum yapıcaksın benimd ezmanaım yok abla okadar
evde net yok şirkette te kk dan çıkamıyordum işleirm kalıyordu
çok aktif bir grupta degidlii zaten hepsi çok zayoflardı 47 kilo 50 kilo civarıydı hepsi
buda sorund ediglde msj say , bildir ve geçmişi oku yorum yap derken
bütün zamnaımı alıyordu abla
başka sayfalarda var giridgim öle yanii..

benim hafta sonu bebar geççti bugündne itibaren toparlıycma inşş
sabahları kahvaltıda ekmegimi 3 dl çıkartıcam yarındna itibaren

Pazartesi kilo bildirimim . Soz verdigim üzere .
Cuma 69. Pazartesi 69.1.
Çok şükür 100 gr. Atlattım .

Aslında merat ettigim bu cumaki kilom olacak . Hafta sonu kacamaklari sonucu tekrar en az 1 kilo artış oluyordu. Ve sonrasında hem bunu temizledik gemde azda olsa kilo verebiliyordum . Bakalım bu hafta ne olacak . Kacamaklimi yoksa kacamaksizmi daha iyi kilo verimi olacak . Yine kendimi deneylere soktum

Yağ konusunda tam olarak neyi anlamadın key ?
Montide doymuş yağlara yer yok , yani tere yağ, hayvansal yağlar . Özellikle bunlar karbonhidratlarla yemek yok . O yüzden sabah ekmekle yağlı peynir yenmiyor, Yada tereyağı . Baklagilleride mümkün olduğunca az zey. Yagla pişirin. Proteinin bir ogünde , yani et ve salatali bir ogünde yağda çok kısıtlama yok . Çünkü böyle bir ogünde kan şekerini yükseltecek yiyecek yok .
Yani mantık su kan sekerinizi yükseltecek karbonhidratli bir ogünde zeytin yağda olsa fazlasına kaçmayın .

Günaydınlar vede iyi haftalar olsun efendim hepimize....

Aeben ablam senin adına çok sevindim tahlillerin temiz çıkmış bu harika... Rabbim sağlık versin en önemlisi bu....

Banu oğlana geçmiş olsun ikisin de de şimdi dikiş mi var, hay allah ya.... Allah beterinden korusun ....

Montig abla fotolarını gördüm harikasın maşallah tü tü tü.... Fazla kilo insanı gerçekten olduğundan daha yaşlı gösteriyor ablacım... Senin şuan ki halin zayıf bedenin emin ol seni çok daha genç gösteriyor maşallah....

Ayselim canım sık kemerleri birtanem bu sefer olacak bu iş.... hep birlikte

Aeben ablam ayrıca bende görmedim seni henüz canım.... Evini gördüm ama

Bana gelince
cumartesi ve pazar gününü her hafta sonu olduğu gibi 2 öğünle geçirdim....
Cumartesi biraz kaçamaklı oldu fakat dün tam anlamı ile monti yaptım....

Cumartesi günü alışverişi yaptım sebzelerimi meyvelerimi aldım ve bir haftalık monti menülerim hazır

Cumartesi akşamı kızımın astım krizi tuttu neredeyse hiç uyumadım diye bilirim.... Pazar günü de haliyle sürekli gün boyu uyku halindeydim geceden kalan uykusuzluk sebebi ile....

Bu güne gelince

Kahvaltı 08.30
3 dl. tb ekmeği - beyaz peynir ve çay...

Öğle 13.00
Izgara köfte - salata ve ayran...

Akşam 18.30 - 19.30
Patlıcan musakka - salata ve yoğurt...

Benden haberler böyle.... Sizde ne var ne yok hatunlar...

* Montig

15.11.2013 66.600
22.11.2013 65.300
29.11.2013 64.700
06.12.2013 64.000
Giden: 700 gram… Tebrikler…

* Aeben

15.11.2013 70.300
22.11.2013 69.700
29.11.2013 69.500
06.12.2013 69.000
Giden: 500 gram… Tebrikler…

* Safinaz

15.11.2013 68.500
22.11.2013 68.700
29.11.2013 68.600
06.12.2013 Belirsiz…

* Naz

15.11.2013 81.200
22.11.2013 79.600
29.11.2013 79.600
06.12.2013 79.600
Duraklama… Yine de devam… Pes etmek yok 

* Masum

15.11.2013 72.200
22.11.2013 70.100
29.11.2013 68.700
06.12.2013 68.900
Gelen : 200 Gram… 

*Katherina

15.11.2013 --------
22.11.2013 74.800
29.11.2013 74.100
06.12.2013 74.000
Giden: 100 gram… Azda olsa Tebrikler…

Sunusa ekleyip öyle gideyim .
Key canım senin kilo alma sebebin ağladığın öyle yemeği gibi görünüyor . Her nekadar Can'ın istemesede ötleğen bisiler yemelisin .
Kendimden izlenimin, sıkı bir diyete yapsam öyleni hiç yemeden geçirdiğimde aksam yediklerim diyetine uygunda olsa yağa dönüşüyor .

tekrar hoşbuldum :) cümlem askıda kalmış dışardan takip ettim iki gündür demek istemiştim. aaben sayesinde diyeti şimdi çok daha iyi anladım. Sabah ekmek yedim akşama kuru fasulye yapıyordum artık eşim tek başına yer :) ben de sebze yiyeyim. eşimi işe gönderdikten sonra geri uyuduğum için sabah öğle yemeği birleşmiş oluyor ama bugün özellikle erken kalktım diyetin hakkını vereyim diye bakalım sonuç ne olacak dukan yaptığımda anında kilo veriyorum ama illallah getiriyor sürekli yulaftan ekmek yap herşeyini kendin hazırla tembellikten aç kalıyordum bir ara yumurtadan tavuktan tiksindim ama çok çabuk kilo verdiriyor cildin daha bir güzelleşiyor 1 kilo bile versen 3 kilo gibi görünüyor montiye 2 hafta devam edeyim eğer bünyeme uymaz kilo vermezsem dukana geçerim tatlı krizlerim filan olmaz öyle yok çikolata aman tatlı yiyeyim filan ben de pek yoktur . aksine tuzluları yerim ama sebze yemeği özürlüyüm desem yeridir sebze olarak salata düşkünüyümdür açıkçası ben nasıl besleniyorum oda çözemediğim bir durum :) hep öğün atlarım kendimi bildim bileli kabızım bir tabak makarna ya da kızartma yediğim çok ama çoookk nadirdir belkide yememek öğün atlamak herşeyi kısmak bana kilo aldırıyor ki çok mantıklı vücut direk yağ depoluyor ayyy ne kadar çok yazdım gevezeliğim tuttu :)

Vay vay vay Safisim donmuş hemde dönüşü muhteşem olmuş
Kuzucugada gecmis olsun .

Hakkatenmi sen beni görmedin Tamam yakın zamanda koyarım foto . Şimdi telden yazıyorum olmaz .
Foto konusunda Ayselim fotoyu dışardan görünsün vede sileyim diyorsan albümüne koy canım özel albüm yaparsan arkadaslarından baska kimsede göremiyor fotoları diye biliyorum .

Keycim tekrar yatmaman iyi olmuş . Salata seviyor olmanda süper.
Dukan konusuna gelince. Benimde tecrübem var . Bu diyet işlerinde denemediniz kalmadı .
Evet dukan hızlı kilo verdirir vede bir okadar hızlı geri aldırır . Çünkü gidenin cogu karbon yemediğin icin vücuttan atılan sudur . 1.2dl ekmek yesen 1kilo tekrar çıktığını görürsün .birde saglık yönü var tabi sürekli Pro yemek hem böbreklere zarar veriyor bu kalınıza olablir Allah korusun . Birde vücudda üre birikkimi oluyor . Tabi bu bildiklerimiz .
Hemde uzun vadede karbonhidrat yenen diyetler dukan tarzı diyetlerden daha çok kilo verdiriyor buna emin ol .
.....Dukan ilk atak evresinde çok kilo verdirir çünkü su kaybidir . Daha sonraki haftalarda ise normal diyetler kadar kilo kaybı olur. Kucucuk bir kacamaktada hemen kilo firlar . Atilan su geri gelir cunki,Çok inceledim takipte ettim linkleri vede tecrübede ettim bu yazdıklarımı .

evet ablacım döndüm - döndük hatta eşimle beraber
Rabbim utandırmasın....
Bu cuma değil ama ondan sonraki cuma güzel rakamlar görmeyi ümid ediyorum baskülde

Evet canım ben seni görmedim bekliyorum ona göre....
beni zaten hepiniz gördünüz

Dünkü menümüze yazıp çıkayım yogun bir gün beni bekliyor .
Tam monti yapmadığımı belirteyim.gerçi yumurta hariç monti menuydu.

Pazar oldugundan 2ogun oldu.

Sabah kalkınca limonlu su iciyorum hergun. Vücudumu temizlesin diye
11:00
2dl.ekmek (tambugday )
Peynir, Menemen, tere.

15:00
15 fındık badem.

18:30
Fırında balık ve bol salata . Peynir.

merhaba kızlar.
banu,aeben,zili geçmiş olsun.
kısmen monti yapıyorum.ama bugün tamamen menüm monti.
bir süre böyle devam etmek istiyorum.

bugün ki menümü vereyim.

sabaheynirli yumurta,ıhlamur,dom.

öğlen:tavuk köfte,az y.mercimek yemeği,turp.

akşam:yoğurtlu karnıbahar.

ara:meyve ya da ceviz,fındık.

bol su.

uyanarak deil utanarakkk

Banum sende benim gibi cepdenmi yazıyorsun :) benimde bazan kelimeler otomatik yazılımdan saçma hale donüyor.

Dağcım menün tam monti deyil canım . Baklagille et beraber tüketilmiyor montide. Ama diyet icin güzel menü
Dağcım menünü hergun yaz canım illaki monti yapman gerekmiyor buraya yazmak icin.

evet abla bunu cepten yazmıştım

hafa sonu kaçırdığım için

kahvaltı
200 ml süt ile nescafe

öglen
tavuk şiş
ayran
3 parça lavaş:26::26::26:

hiç acıkmadım hala
eve gidicn ebiraz yogurt yerim
lavaş olmayaydı iyiydii

aben abla montide kahvaltı ile öglen arasında pek ara önerilmiyordu dimi?

Bu günkü menüm .

8:30
2 dl.ekmek , peynir ,
omlet , 2 zeytin .

12: 45
2hurma, 4 fındık .

15:00
Yeşil salata ,1kasik kısır katılmış .

Bir ara daha yaparım
Yogurtve meyve olabilir

Spor yok vakit bulamadım bugün
Suda 2 lt kadar

Evet banum gerekmedikce ara yok . Kahvaltıyı iyi yapmazsan 11 gibi acikiyorsun genelde. Böyle durumlarda meyve yiyenilirsin.

selamm

herkesler gelmiş şenlenmiş burası :)

safiş seni görmek ne güzel özlemişim menülerini seni

aeben abla resmi albüme koycam o zaman tamam :) bu arada regl oldum bugün çok şişim o yüzden tartılmadım abla :26:

Key canım dün çıkmak zorunda kaldım k. bakma:/ ama aeben ablayla montig abla benden daha fazla yardımcı olmuşlar inş hepbirlikte güzel kilolar veririz

menümü yazayımm

Sabah:3 dilim tb. ekmek,zeytin,salata
Öğle:1 elma,1 portakal
Akşam:Izgara köfte,salata,ayran

spor:1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…