teşekkür ederim hoşbuldum :) aslında kilo almamın sebebide bu ( tek öğün beslenme tarzı ben de öğle yemeği veya ara hiç olmazdı açlık nedir pek bilmem yıllarca aktif halk oyunları oynayınca ve şimdi oynamayıp sadece eğitmenliğini yapınca spora alışmış vücut otomatikmen kilo alıyor sayfayı baştan takip etmeye başladım soruma çok açıklayıcı cevap verdiniz fakat yine de yağ konusunu anlamadım
Vay vay vay Safisim donmuş hemde dönüşü muhteşem olmuş
Kuzucugada gecmis olsun .
Hakkatenmi sen beni görmedinTamam yakın zamanda koyarım foto . Şimdi telden yazıyorum olmaz .
Foto konusunda Ayselim fotoyu dışardan görünsün vede sileyim diyorsan albümüne koy canım özel albüm yaparsan arkadaslarından baska kimsede göremiyor fotoları diye biliyorum .
uyanarak yazıyorumm hafta sonumu mahvetmiş bulunmaktayımm
uyanarak deil utanarakkk
Banum sende benim gibi cepdenmi yazıyorsun :) benimde bazan kelimeler otomatik yazılımdan saçma hale donüyor.
Dağcım menün tam monti deyil canım . Baklagille et beraber tüketilmiyor montide. Ama diyet icin güzel menü
Dağcım menünü hergun yaz canım illaki monti yapman gerekmiyor buraya yazmak icin.
Evet banum gerekmedikce ara yok . Kahvaltıyı iyi yapmazsan 11 gibi acikiyorsun genelde. Böyle durumlarda meyve yiyenilirsin.hafa sonu kaçırdığım için
kahvaltı
200 ml süt ile nescafe
öglen
tavuk şiş
ayran
3 parça lavaş:26::26::26:
hiç acıkmadım hala gidicn ebiraz yogurt yerim
lavaş olmayaydı iyiydii
aben abla montide kahvaltı ile öglen arasında pek ara önerilmiyordu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?