günaydın çok fenayım boyunum yine tutuldu hatt omuzlarımdna itibaren tutuldu
bugün yarım gün çalışıyorumm , benim kilode iice kafayı yedi bugünde 71 kilo çıktım
Banucum çok geçmiş olsun. Bir adele gevşetici alsan çok iyi olur. Kilo olayına takılma, bence vücudun ödem yapıyor. İlk başlarda verilen ani ve hızlı kilo vermede bu yaşanıyor. Benimde başıma geldi. Yemeklerine karnıbahar, biraz lahana, maydonoz gibi sebzeleri eklersen bu sorunun hemen çözülür. kabızlık olayın varsa, yani hergün tuvalete çıkmıyorsan bu da engeller kilo vermeyi, hatta kilo da yapar. ben bunun için mutlaka her gün 1 kuru kayısı, yarım kuru incir yiyorum. leblebi de bagırsakları çok çalıştırır. az miktarlarda tüketebilirsin. Ben yukarıda yazdıgım sebzeleri pek sevmem ama ödeme karşı yiyorum her gün mutlaka birini. bir dene istersen. tekrar geçmiş olsun.
hımm çok güzel geldi tadı
bugün eve gidipte haşlayım barii ..
kabızlık yine başladı malesef ablaaa:26::26:
İyi akşamlar.
Abla 10kilo nekadar çok fark etmiş , maşallah sana
Kızlar güzelmiş haberim var size, bobrekdeki Pro kaçağım 0 lanmişne sevindim .
Az bir kanama görünüyor .oda rel biteli daha birkacgun oldu inşallah oda ondandir . Bir sonraki tahlile oda temiz çıkar . Çok şükür Rabb'ime
Abencim haftada 1 gün 1 ögün aşırıya kaçmadan kaçamak yapmak en mantıklısı zaten. bu kaçamak gün içine de yayılabilir ama özellikle karbondan zengin yiyecdekleri akşama sarkıtmamak gerekiyor, sen de biliyorsun.İYi pazarlar karlı ve dondurucu bir soğukla Ankara'dan .
Abla kacamakli kilo korumayı çözdün zaten :)
Dün tum gün disardaydim , diyetde iyi gitti ama gece kaçamak yaptım .1hafta aynı düzende yemek mantıklı gelmedi , bünyeyi azda olsa şaşırtmak lazım ,
Dünkü menüm.
Hergün yaptıgım gibi 1 bardak limonlu su ile başladım
8:30
2dl.ekmek ,tere, peynir,domates.
12:00
1avuc kuru yemiş
.15:30patlican kebap(patlıcan,4koftesi,dom,biber,)ayran,salata.21:001dl. Laz böreği.
.saat 10 da çıkmıştım evden 6 da evdeydik baya yürüdüm .
selaam ,iyi pazarlaar
sevdiceğimle dışarı çıkmadan bi gireyim dedim :78:
aeben ablaaa çok sevindim ben ama ya maşallah ablam Allah bir daha göstermesin inş
kaçamak yapmadım abla valla bu sefer irademi tuğlalarla ördüm kale gibi sapasağlam inş
hatta şimdi dışarı çıkacağız ya balık restoranına gidelim diye tutturdum benimkine işi garantiye alayım dedim
montig abla sen fıstık gibi olmuşsun ya maşallahın var taş gibisin
bende resmimi koycam ama sonra kaldırılıyormu bilmiyorum o yüzden tereddütlüyüm biraz :26:
menümü yazayım kaçayım ben
Sabah:2 yumurta haşlanmış,zeytin,peynir
Öğle:1 mandalina,4 kuru kayısı
Akşam:Balık,salata,belki ayran
spor:50-60 dk yürüyüş
öpüldünüzz
Mrbbbb aben abla gozun aydin.... Montig abla masallah ya super olmussun incelmissinnn belin cikmis ortaya.... Dun eve geldim kayranin kasi yarildi carpti kapiya gecen hafta denizin kasi gitmisti hemde ayni kas arabayi cikartamadim esimde yoktu taksi ile zar zor attim kendimi hastaneye cok sinirlerim bozuldu iz kalicak ama allaha sukur kafasini carpmamis
herkese merhaba dışardan takip ederek bu diyeti yapmayı düşünüyorum dün başladım sayılabilir daha önce dukanı çok kısa süre yapmıştım ama ekmeğe izin vermediği için sıkıldım. bugün sabah 3 dilim tam buğday ekmeği liğt peynir domates satalık nane ve dereotu yedim öğlen yok ara yok sadece tatlndırıcılı türk kahvesi içtim akşamda 19.15 gibi tavuk mercimek çorba salata yedim yanlış anlamadıysam yağ sınırlaması yok varsada biri bana açıklayabilir mi ayrıca mercimekle tavuk yasak mı sayfayı baştan beri okumaya çalışıyorum ama yine de kafam karıştı. sorularım oldukça sormak istiyorum umarım sıkılmazsınız
teşekkür ederim hoşbuldum :) aslında kilo almamın sebebide bu ( tek öğün beslenme tarzı ben de öğle yemeği veya ara hiç olmazdı açlık nedir pek bilmem yıllarca aktif halk oyunları oynayınca ve şimdi oynamayıp sadece eğitmenliğini yapınca spora alışmış vücut otomatikmen kilo alıyor sayfayı baştan takip etmeye başladım soruma çok açıklayıcı cevap verdiniz fakat yine de yağ konusunu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?