Evet banum gerekmedikce ara yok . Kahvaltıyı iyi yapmazsan 11 gibi acikiyorsun genelde. Böyle durumlarda meyve yiyenilirsin.
Ben de akşam menümü yazayım : yoğurt domates salatalık söğüş ve haşlanmış limonlu baharatlı taze fasulye
şimdi de karışık çerezden çok olmamk kaydıyla yiyorum . aaben size sorum var bizim burda büyük marketler yok A101 de diyabetik reçel satılıyordu içeriğinde tatlandırıcı yazıyordu kararsız kaldım almadım bir de entegral ekmek tam buday unundan mı yapılyor evde yapsam burdaki marketlerde ekmek çeşidi yok
aslında 8 gibi filan yapsma kahvaltımı acıkmam aama
7 de kahvaltı eidnc eacıkıyorum 10 gibi
Ben de akşam menümü yazayım : yoğurt domates salatalık söğüş ve haşlanmış limonlu baharatlı taze fasulye
şimdi de karışık çerezden çok olmamk kaydıyla yiyorum . aaben size sorum var bizim burda büyük marketler yok A101 de diyabetik reçel satılıyordu içeriğinde tatlandırıcı yazıyordu kararsız kaldım almadım bir de entegral ekmek tam buday unundan mı yapılyor evde yapsam burdaki marketlerde ekmek çeşidi yok
selamm
herkesler gelmiş şenlenmiş burası :)
safiş seni görmek ne güzel özlemişim menülerini seni
aeben abla resmi albüme koycam o zaman tamam :) bu arada regl oldum bugün çok şişim o yüzden tartılmadım abla :26:
Key canım dün çıkmak zorunda kaldım k. bakma:/ ama aeben ablayla montig abla benden daha fazla yardımcı olmuşlar inş hepbirlikte güzel kilolar veririz
menümü yazayımm
Sabah:3 dilim tb. ekmek,zeytin,salata
Öğle:1 elma,1 portakal
Akşam:Izgara köfte,salata,ayran
spor:1 saat yürüyüş
Banum sende benim gibi cepdenmi yazıyorsun :) benimde bazan kelimeler otomatik yazılımdan saçma hale donüyor.
Dağcım menün tam monti deyil canım . Baklagille et beraber tüketilmiyor montide. Ama diyet icin güzel menü
Dağcım menünü hergun yaz canım illaki monti yapman gerekmiyor buraya yazmak icin.
hayırlı sabahlar efenim ...
hepimizi tekrar böyle diyet modunda görmek ne güzelll
abla tarifi ben bile unutmuştumhatırlatıgın iyi oldu . fakat şunuda ekleyim bunu sabah kahvaltısında ekmekle yiyebilirsiniz diger ögünlerde agır olur helede etli mönüde yenmez.
dagcım afiyet olsun. canım bu linkde herkes monti yapmıyor .sadece tam monti yapacaklar için ayrıntıları yazmak için belirmiştim
akşam için karnıbahar ve yogurt güzel mönüdür.
....montig ablam menün baya artmış eski menülerine oranla . bu hafta kilo verme hedefin varmı ?
normalde 2 ana 2 arayla besleniyordun . hem öylen hemde sabaha kuru yemiş eklemişsin . birde 2 ögün daha eklenmiş gibi geldi bana , dogrumudur ?
banum sabah ekmegi artırırsan büyük ihtimal öylene ancak acıkırsın . güçlü kahvaltı yepınca bende geç açıkırım . özeliklede yulaf yedigimde daha bir tok oluyorum
safişim afiyet bal şeker olsun canım
Abencim ben sadece sabah 9 menüsü ekledim yarım incir, 1 kayısı ,yarım ceviz, 1 fındık 2 badem olarak. Bir de saat 11 menüme 1 dilim ekmek ekledim her sabah. bunu da belirtimştim zaten. başkaca kuru yemiş te yok, menüde artma da yok. gözünden kaçmış herhal
Aslında yazmayacaktım ama sen sordun söyleyeylm. Bu sabah tatrıldım acaba yine kilo aldımmı, eğer öyleyse ekmeği yine haftada 1 yiyeyim kilo verene kadar rutinden çıkmayayım diye. o neeeeeeee 800 gr eksik çıktımtartı mı şaşırdı ben de bilemedim valla:26: 3 kez tartıldım aynı. sonuçta ben de tartıya aldanarak bu günkü menüme ek yaptım saat 9 u. bakalım dananın kuyrugu yarın sabah kopacak:44:
Bu arada resimlerini gördüm, fıstık gibisin maşallah. ayrıca hiç te kilolu durmuyorsun, nerene zayıflayacan allahaşkına..sevgiler canım
abla kaçamaklada gidiyorsa süper o zaman . ek yapmanda bir sakınca yok .amma velaki kilo kaybi rutin bir düyetin sonucu . bugün yapacagın kaçamaklarında birkaç gün sonra kilo artışına sebeb olması muhtemel !
abla onlar eski resimler . yani hedefim olan kilo . ayselim beni merak etmiştiya ondan koyuverdim :)
ben kaçar sohbet var , öncede kurs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?