Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aslında 8 gibi filan yapsma kahvaltımı acıkmam aama
7 de kahvaltı eidnc eacıkıyorum 10 gibi

Ben de akşam menümü yazayım : yoğurt domates salatalık söğüş ve haşlanmış limonlu baharatlı taze fasulye
şimdi de karışık çerezden çok olmamk kaydıyla yiyorum . aaben size sorum var bizim burda büyük marketler yok A101 de diyabetik reçel satılıyordu içeriğinde tatlandırıcı yazıyordu kararsız kaldım almadım bir de entegral ekmek tam buday unundan mı yapılyor evde yapsam burdaki marketlerde ekmek çeşidi yok

Tatlandiriciyi sorman iyi oldu keycim, sabah sen tatlandiricili kahve diyince yazacaktım unutmusum . Tatlandiricilarin ne etki yaptıgı bilinmiyor . Alındığında deyilse bir sonraki ogünde kan şekerini yükselttiğini billiyorum. Kısaca tatlandiricilar şekerden TEHLiKELi . Diyabet ürünlerini sakın kullanma . Marmelat yemek istiyorsan kahvaltıda ,kendin yapabilirsin bı ara benim bir tarif vardı , Trabzon hurmasıyla.

Ekmegini tabiki evde yapabilirsin .
Entegre ekmek tambugday ekmegi oluyor.

aslında 8 gibi filan yapsma kahvaltımı acıkmam aama
7 de kahvaltı eidnc eacıkıyorum 10 gibi

Banum çok erken kavalti yapıyorsan vede az yiyorsan ara yapsan iyi olur . Öylen çok acıkmamış olursun.
Yinede sen ayarlarsın saatleri

Günaydın key Size abenin bahsettiği trabzon hurması ile yapılan marmelatın tarifini vereyim, arzu ederseniz yaparsınız. 4 - 5 tane hurmayı yıkayp, varsa çekirdeklerini çıkarıp iri iri tencereye dogruyoruz. 1 avuç kadar kuru kayısıyı da yıkayıp tencereye atıyoruz. 2 tane de elmayı soyup dilimledikten sonra arzuya göre biraz tarçın ilave ederek kaynatıyoruz. kayısılar iyice yumuşayınca tencereyi ateşten alıyor, blendırdan geçiriyoruz. sonra bir kaba koyup buzdolabına kaldırıyoruz. Ara sıra tatlı niyetine yiyeceksek üzerine biraz ceviz eklyoruz. Afiyet olsun

Son düzenleme:

çınım çınım çınım seni de görmek çok güzel....
Cuma günü size yazdıktan vede bana verdiğiniz desteği gördükten sonra şöyle bir silkelendimmmmm ve kendime geldimmmm....
İnşallah bundan sonra hasarsız bir şekilde istikrarlı olacağım ve diyete devam edeceğim inşallah
hep beraber birtanemmmmm

Kahvaltı 07.15
2 dl. tb ekmek ve bir dilim ince beyaz peynir ile yapılmış tost - bir bardak ıhlamur....

Saat : 09.00
Bir fincan kahve...

Öğle 12.00 - 13.00
Yarım tabak patlıcan musakka (Dün akşamdan kaldı)
Karnabahar salatası ve yoğurt...

Akşam 18.00 - 19.00
Z.yağlı pırasa yemeği - bol yeşillikli salata ve yoğurt....

Günaydınnn hayırlı sabahlar

Bu günkü menüm

saat 9
yarım kuru incir, 1 kuru kayısı,yarım ceviz,1 fındık, 2 badem(kalori ihtiyacı arttıyorum ya)

saat 11

1 tb ekmekle yapılmış beyaz peynirli tost, 2 zeytin, yarım domates 1 salatalık

ara

yogurtlu brokoli haşlaması

akşam
tavuk sote, bol kıvırcık salata, ayran

gece
yarım elma

1 saat yürüyüş

bebeğin yemeğiydi.iki gün olunca yemiyor.çöpe gitsin istemedim.yarım kase kadardı.

akşam haşl.karnıbahar ve yoğurt çok tok tuttu.
akşam menülerime eklesem mi diyorum.

hayırlı sabahlar efenim ...

hepimizi tekrar böyle diyet modunda görmek ne güzelll

abla tarifi ben bile unutmuştum hatırlatıgın iyi oldu . fakat şunuda ekleyim bunu sabah kahvaltısında ekmekle yiyebilirsiniz diger ögünlerde agır olur helede etli mönüde yenmez.

dagcım afiyet olsun. canım bu linkde herkes monti yapmıyor .sadece tam monti yapacaklar için ayrıntıları yazmak için belirmiştim
akşam için karnıbahar ve yogurt güzel mönüdür.

....montig ablam menün baya artmış eski menülerine oranla . bu hafta kilo verme hedefin varmı ?
normalde 2 ana 2 arayla besleniyordun . hem öylen hemde sabaha kuru yemiş eklemişsin . birde 2 ögün daha eklenmiş gibi geldi bana , dogrumudur ?

banum sabah ekmegi artırırsan büyük ihtimal öylene ancak acıkırsın . güçlü kahvaltı yepınca bende geç açıkırım . özeliklede yulaf yedigimde daha bir tok oluyorum

safişim afiyet bal şeker olsun canım

kızlar albüme foto koydum . yeni kiloyla pek resmim yokmuş eskilerle idare edin .:)

Abencim ben sadece sabah 9 menüsü ekledim yarım incir, 1 kayısı ,yarım ceviz, 1 fındık 2 badem olarak. Bir de saat 11 menüme 1 dilim ekmek ekledim her sabah. bunu da belirtimştim zaten. başkaca kuru yemiş te yok, menüde artma da yok. gözünden kaçmış herhal

Aslında yazmayacaktım ama sen sordun söyleyeylm. Bu sabah tatrıldım acaba yine kilo aldımmı, eğer öyleyse ekmeği yine haftada 1 yiyeyim kilo verene kadar rutinden çıkmayayım diye. o neeeeeeee 800 gr eksik çıktımtartı mı şaşırdı ben de bilemedim valla:26: 3 kez tartıldım aynı. sonuçta ben de tartıya aldanarak bu günkü menüme ek yaptım saat 9 u. bakalım dananın kuyrugu yarın sabah kopacak:44:

Bu arada resimlerini gördüm, fıstık gibisin maşallah. ayrıca hiç te kilolu durmuyorsun, nerene zayıflayacan allahaşkına..sevgiler canım

abla kaçamaklada gidiyorsa süper o zaman . ek yapmanda bir sakınca yok .amma velaki kilo kaybi rutin bir düyetin sonucu . bugün yapacagın kaçamaklarında birkaç gün sonra kilo artışına sebeb olması muhtemel !

abla onlar eski resimler . yani hedefim olan kilo . ayselim beni merak etmiştiya ondan koyuverdim :)
ben kaçar sohbet var , öncede kurs .

aeben önceden hep montiydi.o kalmış aklımda.
ben de başka diyetler yaptım diye uğramıyordum.

Abencim sana yazdıktan sonra yürürken aklıma geldi, ben tartıldıkça kilomu mutlaka her seferde kaydediyorum. o kagıtları inceledim. ben zaten geçen çarşamba günü 63.800 ü gördüm.ama senin de dediğin gibi ne olduysa kilom cuma günü 64 çıktı. yani zaten 200 ü geçen haftadan geliyor. bu gün de tartılınca hem o kilo,hem de 400 gr fazladan gitmiş.yarın sabah kiloda artış olursa, ekmegi haftada 2 ye düşürecegim 60 olana kadar. yani cuma günü son durum anlaşılacak

tünaydın herkese bugün sabah eşimi gönderip geri uyudum onun için kahvaltım yok fakat öğlen saat 13.30 gibi yarım parmak kadar sucuk bir yumurtayla yapılmış biraz labne kendi yaptığım marmelat( kuru kaysı elma rendesi mürdüm eriği) domates salatalık tere tabi tüketemedim 3 dilimde tam ekmek montiye aykırı oldu :26: ama özellikle yedim daha önceki deneyimlerimde herşeyden kısıyordum haliyle hep yağ depolamış oluyordum akşama sadece karnıbahar ve yoğurt yiyeceğim için içim rahat

Son düzenleme:
İyi akşamlar.

Ablam sen ayarlarsın .

Keycim sabah okadar uzun uyuman gereklimi ?
Bebis yok sanırım , yeni evlimisin ?gece cokmu geç yatıyorsun , aksam engec kavra yemek yiyorsun Yada atistiriyorsun ? Çok sordum .yeme düzenini öğreneyim diye , tabi özel deyilse ,
Birde daha evvel nasıl bir diyet deneyimin oldu?

Kahvaltın Yada öyle yemeğin sadece montiyr deyil normal diyetede pek uygun olmamış . Sucuk yumrta yeşillik ve yahut ekmek marmelad yeşillik olabilirdi , tabi diyet yapma tarzını bilmiyorum yorumlarım kendi bilgilerimden derlenmis .

slm herkese...
bu akşam erkenden oturabilme şansımı size bakarak kullanmak istedim..bu gün fazla işim yok..oturup dinleneceğim azıcık.. neredeyse 1 ayı geçmiştir akşam saat 7 civarı oturmayalı...bazı geceler 10:30'u buluyordu işimin bitmesi...

kendime şekersiz kabak tatlısı yaptım birde ohh miss..şekerliden bir frkı yok valla bana göre..birde faydaları say say bitmiyor.çokta severim..hazır mevsimndeyken yiyelim bol bol..cevizli cevizli...

hava ne fena soğudu yahu..sabah karla uyandık..arabayı kaydıracağım diye korka korka gittim geldim..yarın öğleden sonra sevkliyim,dr'a gideceğim..hiç bu kadar isteyerek gitmemiştim bu güne kadar diş hekimine..yarın ağrım hafifliycek diye bi an evvel gitmek istiyorum..

herkesler iyidir umarım..haydin ben kaçtım...azıcık evladımla öpüşelim koklaşalım uykuya gitmeden evvel kuzum...

Bu günkü menüm

8:30
Süt yulaf, peynir .

12:30
Tavuklu bamya .

16:30 sohbette
Minik bir gözleme ispanakli
Salata

18:45
15 badem fındık .

45.dk.caall . 20 dk yürüyüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…