Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bu günkü menüm

8:30
Süt yulaf, peynir .

12:30
Tavuklu bamya .

16:30 sohbette
Minik bir gözleme ispanakli
Salata

18:45
15 badem fındık .

45.dk.caall . 20 dk yürüyüş .

gözlemeyi görünce gülümsedim demekki bugün monti amcayı yapmayan tek ben değilim :)

aaben sorularına gelince eşimde ben de geç yatıyoruz uykumu devam ettirememe gibi bir problemim var o sebeple sabah eşimi gönderip geri uyuyorum erken saatlerde kahvaltı yaptığım zaman dilimi nadirdir öğle yemeği bekarken de yoktu evliyken de şu an 34 yaşındayım lisedeyken 65 kiloydum sonra 2 2.5 ay içerisinde 16 kilo birden verdim yıllarca formumu korudum en fazla 52 54 olurdum ama şimdi nerdeyse 70 lere geldim :) bu kadar kilo almamın sebebi halk oyunlarında aktif oyunculuğu bırakıp sadece eğitmenliğini yapmak vücut spor istiyor belli bir rutini vardı değişince isyan etti bu hafta zumba ya da benzeri bir şeye başlıcam diyetle desteklicem kilo verirsem eşim bilezik alacak o da bana kamçı olsun :)

gözlemeyi görünce gülümsedim demekki bugün monti amcayı yapmayan tek ben değilim :)

Keycim benim saglıgım ve yasam tarzım yüzünden monti yapamadığımı herkez biliyor canım :)
...kimseninde böyle bir zorunluguda yok:)
, burda dukan yapıyorum onada yardımcı olun deseler onada yardim ederiz .

Kilo artısının sebebimi biliyorsun , spor senin icin iyi olacak .

Son düzenleme:
Günaydın..

sabah

2 kuru kayısı, 2 fındık,2 badem, yarım ceviz

saat 11

yogurtlu brokoli, pazı 1 dl tb. ekmek

alşam

tavuk sote, bol yeşil salata

gece
yarım elma

1 saat yürüyüş

günaydınnnnn mutlu günlerrrr

key
merhaba hoşgeldin nacizane bişiy söylemek istiyorum
monti kaçamak yapmzsan çok güzle kilo veridren bir diyer
ama aradaki kaçamakları malesefki kabul etmiyor
buün kaçamak oldu yarın devaam edeyim diye bir şey yok malesef montidee

montig abla
menün yine çok güzle fındıkta cevizde sayılı ne güzel

aben ablam sen naıslsın?

zilimmm
çok geçmiş olsun cnmcım
maşalahh en şekerisizinden yiyorusn yine tatlılları şu alemde snein gibi iradelisni görmedim yeminlee

valla benim kafam çok karışık çözmedigim yolunda gitmeyen şeyler var
bu arada evimin fotolarını yükleyemeidm buraya abla
yarın çekip ekleyim albüm yaparm..
şükürediyorum ama rtık cidden oynatmama az kaldı

günaydın

saglıklı ,mutlu, umut dolu günler olsun inşallah

.. iyiyim banuşum sağolasın
banum kimin hayatı dört dörtlük ? başımıza gelem musibetlerde hayırlarda bizi sınamak için . eh kul olmakda, gerçek dünyayı kazanmakda kolay deyil bazan çözemedigimiz durumlar elbetteki oluyor hepimizin hayatında .ama bunun rabdan geldigini bilmek tefekkür etmek lazım .rabbım seninle olsun .

....montig abla afiyet olsun . yine güzel menü

.. zilim senin dişçi randevunda bugundü sanırım .inşallah önemli bir sorun çıkmaz.

Karlı ve bembeyaz bir Sakarya sabahından herkese Günaydııııııııınnnnnnnnnnnnn

hemen bu günki menümü vereyim ve kaçayım canlar....

Kahvaltı 08.30

2 dl. tb ekmeği ve bir dilim beyaz peynir - domates - salata - bir kupa şekersiz çay...

Öğle 12.00 - 13.00

Z.yağlı pırasa yemeği - marul salatası ve yoğurt

Akşam 18.00 - 19.00
z.yağlı taze fasulye yemeği - marul salatası ve ayran... (belki karışık turşu yerim bazen canım çok istiyor)

sebze yemeklerimi hafta sonu bol bol yapıp dolaba koymuştum her güne bir öğünlük yemek çıkarıyorum kendime
bundan sebep yemeklerim hep sebze ağırlıklı canlar....

daha evde kapağı açılmamış bir tencere ıspanak yemeği var Bu hafta böyle geçer...

safinazım temel reis bırakmıştır ıspanakları

demek bu hafta sebze takılacaksın ,afiyet olsun .

yogunsun kolaygele

safinazım temel reis bırakmıştır ıspanakları

demek bu hafta sebze takılacaksın ,afiyet olsun .

yogunsun kolaygele

Valla ablam temel reis bıraktıysa da manitası safinaz olarak ben ele aldım ıspanak olayını
pekte severim gari

evet ablam haftaya etli menülerle başladım ve sebze ile devam ediyorum sebze ile de biter.... 4 tencere yamak yapınca bitirmek kolay olmuyor anacım
Karnıbaharı bile yemek yapmadım salatasını yaptım yemek fazlalığından çok şükür Rabbime...

Önümüzdeki hafta artık sebze + pro ağırlıklı olur diye düşünüyorum

Teşekkür ederim ablam sana da kolay gelsin öperim

Arkadaşlar aranıza yeni katılacağım.montignac diyetini denemek istiyorum 5 aylık bir bebeğim var forumu çok takip edemiyorum çok şey yazılmış belki aynı soruyu soran olmuştur.benim sizden yardım olarak istediğim bu diyetin kitabını nerden bulabileceğim konusunda bilgi.internet kitap satış sitelerinde bulamıyorum.diyeti iyice kavramak için kitabını almak istiyorum.Ankarada kitabı bulabileceğim bir yer söylerseniz çok sevinirim...

Hosgeldin.

Yedikce zayıfla kitabını bulamazsın ama " kadına özel montignac" bulursun sanırım . Zafer çarşında vardı bir ara. 2.el satan yerlerede bakabilirsin.
Eğer monti yapmak istiyorsan bizler yardımcı oluruz . 1 hafta sürmez alisirsin zaten.
Diğer monti yapan bir çok arkadaşlarında kitabı yok .

Bebeğinizi güle güle büyütün .
Emziriyormusunuz? Monti hamileyken bile uygulanabilecek bir beslenmedir.

İyi akşamlar .

Bugunki menüm .

Peynir , yumurta . Tere

2ks. Yoğurt

14:30
Tavuklu bamya , salata

18:00
2.hurma ,10findik, yr. Br.süt

30dk. Pilates

aynen çok cana yakınsınız sanki diğer gruplarda biraz zorlama var gibi

İyi geceler.
Yarın benim net kesik olacak aksama kadar haber vereyim dedim .

KEY çok sevindim kilo kaybına , devamını dilerim .
Bu linkde 5 senedir insanlara yardim ve dostluktan baska bir gaye olmadı canım :)

slm herkese

gözümden uyku akıyor ,yatmadan evvel geleneği bozmiim size bakiim dedim..

yeni gelenler olmuş,hoşgelmişler...

aebenim bu gündü aplam diş randevum.haftaya perşembe çekecek dişim çağdaş bey.kaplamanın altında sızlayan bir dişim vardı.20'lik dişin üstüne köprüydü yani.alttaki 20'lik çürümüş,kurtarılamaz çekilecek dedi..daha orda korkudan midem ağrımaya başladı walla.zaten kaplamayı kaldırmak için iğne vururken çooook canım acıdı ki ağrı eşiğim oldukça yüksektir.ama çocuk gibi ağladım walla iğne nasıl yaktı canımıı..:18: adamcağızda alıştı artık,daha baştan söyledi çok yakacak bu iğne diye,haftaya eşime ne yap et ayarla işini benle gel.bıktım artık zavallı gibi hissetmekten kendimi o koltukta diye çıkıştım hatta..gerçektende kendimi o koltuğa oturduğumda o kadar aciz ve zavallı hissediyorumki.eve gelene kadar ağlıyorum arabada..dışarı çıktığımda teselli edecek birini arıyorum ...bir tek diş tabibinde böyle oluyor durum..bilmem herkeste varmıdır böyle bir şey ama ben malesef çocuk gibi korumasız hissediyorum kendimi dişçide..sinirlerim alt üst oluyor kaygıdan...

safinaz ıspanağı bende çok severim,her gün olsa yerim hatta..lakin şöyle bir şey söylemişti diyetisyen bir arkadaşı eşiimin.tüm yemekler ertesi güne kalabilir ısıtılabilir ama ıspanak hariç demişti...içeriğindeki yüksek demir oranından dolayı bekleme süresinde okside oluyormuş..tek seferlik pişirin ertesi güne kalırsa dolaba bile kaldırmayın.küçük çapta zehirler vücudu anlamassınız bile demişti..yani biz dışardan farketmiyormuşuz bile.ama o o içerden yapıyormuş yapacağını..cildinizi bozar,midenizi ekşitir,ödem tutar vs..vs.. bir sürü şey saymıştı...o gündür bu gündür ben dolaba hiç kaldırmam ıspanağı.az yaparım tek seferde tüketiriz..
sizinde aklınızda bulunması açısından yazmak istedim...

kafam hala uyuşuk uyuşuk,birde misafir ağırladım bu halimle..acaip uyku bastı..ben kaçtım ,yarın görüşürüz kıslar..

Günaydınn..karlı İstanbul sabahından sevgiler...

Zillicim çok geçmiş olsun. Berbat bir olaydır diş problemi, Allah yardımcın olsun..

sabah
1 kayısı, 2 badem, 1 fındık,yarım ceviz

saat 11

1 dl tb ekmek, peynir, bol bürüksel lahanası az yogurt

akşam

3 ızgara köfte, göbek salata,ayran

gece

salatalık

1 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın
Net kesilmeden yazayım :)

Zilim azı dış çekilecek , Allah kolaylık versin .

Ablam afiyet olsun .

Bugün yine sohbet var , perşembeleri hep var tartı oncesi kötü oluyor . İnşallah hasarsiz atlatirim .

-3 derece soğuk ve buz pistine dönen Sakarya'dan herkese günaydııınnnnnn

Kahvaltı 08.00

3 dl tb ekmeği - biraz yeşillik ve beyaz peynir

Öğle 12.00 - 13.00
Yarım tabak z.yağlı pırasa yemeği - yarım tabak taze fasulye
salata ve yoğurt

Akşam 18.00 - 19.00
bir tabak ıspanak yemeği - marul salatası - kırmızı ve yeşil biber kızartması yoğurt...

İyi akşamlar .
Net benden önce eve gelmiş :)

Sohbet ikramlarının hepsi cissti

Bugunki menüm

Menemen , peynir ,yeşillik .

2 Kabak dolması Dısı .yoğurt .

17:30 2ks.patates salatası .
Yr.dl. Börek ve kadayıf sarması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…