Günaydın hayırlı cumalar.
Kızılaya inicem çıkmadan yazayım , herkes iyidir inşallah
Abla tebrikederim .
Ayselim demek taburcu annanen çok sevindim .
Kilo bildirimi
Başlangıç 70.6
Gecen hafta 69.0
Bu hafta. 68.3
Giden 700 gr.
Günaydın ablam sana da hayırlı cumalar
Tam monti yapmıyor olmana rağmen güzel kilo vermişsin tebrikler....
bu arada kilolarımız aynı apllaaa
Yanlış Düşünüyorsun Banugünaydın şahsen kendimden utanıyorummm
valla karşınzda saygı ile egiliyorum
ben bir beceriksiziim
kilo bildirimi
geçen hafta :68,9
bu hafta 70,2
gelen 1300
resmen yüz karasıyım
Yanlış Düşünüyorsun BanuSenin zor ve karmaşık bir bunyen var senerdir görüyoruz bunu . Senin tek hatan senelerdir diyet yepmandan dolayı zayiflayan irade . Bu hepimizde var . Sana tavsiyem kendini Asıri sıkmadan ve devamlı bir diyet yapman . Kilo veremediginde Salip bırakmak yerine dört elle sarılmak . Zaten kilo almak icin dört gözle bekleyen bir bunyyemiz var , eline koz vermemek lazım .
Hadi toparla kendini üzülü p kendini koyverme
günaydın şahsen kendimden utanıyorummm
ben bir beceriksiziim
kilo bildirimi
bu hafta 70,2
gelen 1300
resmen yüz karasıyım
günaydın hayırlı cumalar hepinize
nihayet bende bi önce sonra yaptım kk da,daha biraz daha yolum var ama bu kadarı bile hayaldi benim için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-181.html#post32965155
Banucum selam..Haftada 1 kilo alabilmen için, günlük kalori ihtiyacına ek olarak en az 7000 kl civarında fazla beslenmen gerek. diyetteyken bu kadar kalori alabileceğine ben inananmıyorum:44: çünkü çabaladıgını biliyorum. Bence kabızlıgın, ayrıca vücudunun su tutması ve şu aralar iş hayatındaki stres ve düzensizlik bunu tetikliyor. Ben kabızlık ve vücudumun su tutmaması için zaman zaman dogadan form kayısılı kullanıyorum günde iki kez. 1 paketi bitirdikten sonra günde 1 tane içmeye başladım. ayrıca kuru incir ve kuru kayısı da kabızlıgı önlüyor ve devamlı tuvalete çıkarıyor. karnıbahar, kereviz, maydonoz da mukemmel diüretik tavsiye ederim. zaten şu vücudundaki şişlikten kurtulup, kilonda inme olunca sende şevke geleceksin, ben inanıyorum . İş hayatındaki düzensizlikleri zaman zaman hepimiz yaşadık tatlım. bunlar seni yolundan döndürmesin, bazen hayat şartları bize böyle olumsuzluklar yaşatabiliyor. Önemli olan ailenin ve snin sağlıgın, huzurun, mutlulugun. Allah başka sıkıntılar vermesin. Hadi silkin şu karamsarlıgından
Buda dimek oliki önümüzdeki hafta seninle Yaristayiz
Hadi safis gaza gel beni geçemezsin
Aslında Dunki mecburi börekte olmasaydı 200,300 gr daha gidecekti :) olsun Bunada şükür az gitsin ama her hafta gitsin .
Ben kaçar indirimler beni bekler
günaydın şahsen kendimden utanıyorummm
ben bir beceriksiziim
kilo bildirimi
bu hafta 70,2
gelen 1300
resmen yüz karasıyım
nihayet bende bi önce sonra yaptım kk da,daha biraz daha yolum var ama bu kadarı bile hayaldi benim için
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-181.html#post32965155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?