Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

şu an heycandan gebercem bi iş görüşmeisne gidiyorum ikinci kişidende onayı alırsam burdan ayrılcamm
umarım umdugum gibi olur..

tşlker safişcigim şu işlerim bi yoluna girisn ilk işim kiloya hedeflenmek olcak

hadi bakalım inşallah herşey umduğun gibi gider ve hayatında diyetinde yoluna girer....
Rabbim hakkında hayırlı olanları nasip eylesin inşallah....

Güzel haberlerini bekliyoruz hayırlısı ile...

İyi akşamlar

Banum ne yaptın merak ettim? Hakkında hayırlısı canım .

Neslisim yeeceksen çok şey basarmissin tebrikler

Safisim bu hafta kapışıyoruz hafta sonu bol bol ye olurmu

Saat onda evden çıkmıştım yeni geldim iyimi indirimler başlamış etiket yarısı .

Cok tesekkur ederim. Bugün zafer çarşısına gittim ve dediginiz gibi bulamadim.benim bu ikinci bebegim ilkinde 20 kilo almistim yarisini yavas verdim 2 3 yilda ancak verebildim, emzirdigim icin, emzirme bittikten sonra dukan diyetiyle zayifladim ama kisa sure sonra ikinci bebegime hamile kaldım bu kez daha fazla kilo aldim.suan emziriyorum ve agir diyet yspamam ama anladığım kadarıyla bu diyet emzirme donemindede yapilabilir cok zorlayici degil.sanirim bastan itibaren okumaliyim herkese kolay gelsin...

selam ben geldim
dün ofise dönemeidm , gittiigim yerdende tam bir yanıt alamadım malesef
eger çağırmazla rise işsizim p.tesidne sonra
belki çagırada bilirler bilmiyorum
hayırlısı olsun

bi kapıyı kapatan allah bir kapıyı açarmış ...
burada buraya kadarmış yiyegim ekmek dedim ve bitiridm kafamdan

Hayırlısı olsun banum . Rabbim elbet bir kapı acar.

Okadar şey yazdım şarj bitti hepsi gitti :)

Kitap internette var . Nerden alışveriş yapabiliyorsan.

İlk sayfalarda acemiydik. Monti konusunda , burdan sorabilirsin , eğer menüde yazarsan yonlendirebilirizde.:)

Selammm..iyi haftasonları

bu günkü menüm
Dünkü kaçamaktan sonra bu gün sebze pro agırlıklı besleniyorum

saat 11
1 yumurta, peynir karnıbahar haşlaması

ara
1 baget but, ayran

akşam
tavuz ızgara, brokoli, karnıbahar salatası

gece
salatalık

1, 5 saat yürüyüş (bu güne özel)

selam herkese

haftasonunda kaçamak yapmıyorum hiç cumaya 73ü görmem lazım

reglim hala bitmedi maalesef tartılmaya korkuyorum

menümü yazıp derse kaçayım babamdan ders dinliycem konu kalp ve damarlar

menüm:

Sabah:2 yumurtadan omlet,peynir,zeytin
Öğle:2 kuru kayısı,2 hurma, 10 tane fındık
Akşam:Izgara köfte,yoğurtlu kereviz salata

Spor:2 saat yürüyüş

Günaydın

Ay bu yazıp yapıp silinmelerinden nefret ediyorum k.k. nın. dünyanın yazısını yazmıştım 2 dir siliniyor Siteye girene kadar da canım çıktı zaten Nesyse kısa keseyim bari, yine silinirse moralim bozulmasın bari

saat 11
yumurta, peynir, doates salatalık

ara

tarçınlı yogurt

akşam az bulgurlu z.yaglı pırasa, ayran

gece
salatalık

55 dk. yürüyüş + ev temizliği

Son düzenleme:

masaüstünde yeni bir dosya aç.once yazacaklarını oraya yaz.sonar kopyala yapıştırla buraya kopyala.bende böylece çok uzun yazıyorum.pat diye daldım ama çok sıkıntılı bir durum cidden. yardımcı olmak istedim.

iyi akşamlarr

montig abla afiyet olsun :) mesaj sorununa gelince yazdıktan sonra ctrl+a ve sonra ctrl+c yap silinirse boş sayfaya ctrl+v ile yapıştırabilirsin karışık olduysa hepsiniseç sağ tıkla kopyala de boş sayfaya yine sağ tıklayıp yapıştır.

masumcum hakkında hayırlısı olsun canımcım

menümü yazayım yürüyüşe çıkayım

Sabah: geranmali(yumurta rulosu 2 yumurtadan) kore yemeğidir arkadaşım bizde kalmıştı onunla yapıp yedik içinde sadece yumurta ve süt var birazda yeşillik... zeytin, peynir
Öğle:2 hurma, biraz fındık
Akşam:Hamsi buğulama,salata

spor:1.5 saat yürüyüş yarım saat çarşıda gezinme

iyi geceler herkese..uyuadan evvel bakayım dedim biraz size...

dişim yne ağrıyor.antibotik bitince çekecek dr.perşembe günü..şimdiden tuttu korkusu..:18:ama ağrı çekmekte berbat bişey...apseli olmasa hemen çekerdi kurtulurdum bari...birde tüm gün yumurtalıklarımda sızı hissettim.terası yıkadım çıplak ayaklarla terlikle.camları kapalıda olsa is toz olmuştur oğlum panduflarıyla gezip içeri geliyor diye yıkadım.silmek zor gelecek çok büyük diye ama üşüttüm sanırım..birde üstüne tansiyoum düştü bu gün birden kalkınca..tüm gn sersem sepelek gezdim.dişim ağrıdı,başım dönüp durdu,birde üşütmeden dolayı ağrı çektim..berbattım yani kısacası..uyuyayımda geçsinler..

banumm her işte vardır bi hayır cnm..bundada hayırlısı buymuş demek lazım..daha iiyi bir kapı açılır inşallah,ona vesile olur ...

birde kabızlık için balkabağını tavsiye edecektim banum sana..hiç şekersiz olarak doğra koy bi tencereye 2 yemek kaşığı su koy.en küçük ocakta kaynayınca yarıma kıs altını.zaten 15-20 dk içinde yumuşuyr.üstünede bir vanilya serpiyorum ben ,bir tanede tarçın çubuğu kırıyorum ocağa koymadan evvel..istediğin kadar ye..komple posa zaten kabak.ibrahim saraççoğluda bunu tavsiye ediyor..ben yerken ceviz vs..serpiyorum ..çok lezzetli oluyor walla.bende kurs saatlerimin uzunluğundan dolayı öğlenleri hep geçiştiriyorum bir aydır falan.kuru kuru şeylerle..bende yaşadım biraz bu sorunu.hemen kabak aldım yaptım anında çözüm oldu..bu günde canım istediği için pişirdim.. seninki kronikleşmiş ama çözüm olur bence yinede..dene istersen cnm..

ben yatmaya kaçtım..gözümden uyku akıyor,yarın görüşürüz..

günaydın hayırlı haftalar olsun ...

banum bir haber varmı ?

ayselim

küçük cadı dersini unutmuş evde okula çıkıcam

Selam kızlar iyi haftalar

Kızlar sağolun, genelde bende sizi söylediğiniz gibi yapıyordum ama o gün malesef dalgınlıgıma geldi işte..
Gunaydin isten ayrildim gidipte belli degil diyemedimmm
Hakkında hayırlısı banucum sıkma kendini, bir kapı kapanırsa diğer açılır evvel Allah..

Bu gün geç kaldım menümü yazmakta. sabahtan dr. alışveriş, işler derken bu saati buldum

menüm

saat 11

1 dilim ekmek üzerine beyaz peynir ve salatalık domates zeytin

ara
2 fındık, yarım incir, 1 kayısu 2 badem 5 leblebi (leblebiyi bile sayıyorum artık, ne günlere kaldık)

Akşam
akşma henüz karar vermedim. 2 ızgara köfte salata veya pırasalı yumurta ayran.bakalım paşa keyfim hangini isterse

Gece
1 küçük elma
50 dk. yürüyüş

Son düzenleme:

Zillicim çok geçmiş olsun..

İyi geceler .

Yogun bir gündü .

Safis gelmemissin yarış ne oldu ? Nedense her yarışa girdiğimde karşındakine şans getirim :) sanırım bu haftada öyle olacak :) bu hafta kilo vermeyi pek beklemiyorum .

Abla afiyet olsun .

Banu varmı bir haber?

Mesaj silinmesine gelince cepdenmi bu dediklerinizin hiç biri olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…