valla benim için no problem apllaaa
hadi gel yarışalım
Sen istedikten sonra yaparsın hadi amaaaaa
ben zaten geçen hafta gaza geldim apla baksana bana
acayip mutluyum sebze ağırlıklı beslenmek bana çok iyi geldi kendimi hafiflemiş hissediyorum, midem şiş değil hep böyle olmalıyım / olmalıyızzzzz
hadi bakalım haftaya kim kimi geçecek
sende fazla dolanma bu soğukta yaf heleki ankara soğuğunda ıyyyyyy
iyi alışverişler dilerim
estağfirullah banu ne beceriksizliği olurmu hiç öyle şey yapma allah aşkına....
senin aktif olarak kabızlık sorunun var maalesef bence önce bunu çözmelisin arkasından kilolar da çorap söküğü gibi gidecek inanıyorum... benim hallerimi ne çabuk unuttun.... Daha geçen hafta kendime ceza veriyordum ben bak şimdi....
hadi sende sıkı tut işi ve kapışalım hadiiii
şu an heycandan gebercem bi iş görüşmeisne gidiyorum ikinci kişidende onayı alırsam burdan ayrılcamm
umarım umdugum gibi olur..
tşlker safişcigim şu işlerim bi yoluna girisn ilk işim kiloya hedeflenmek olcak
Hosgeldin.
Yedikce zayıfla kitabını bulamazsın ama " kadına özel montignac" bulursun sanırım . Zafer çarşında vardı bir ara. 2.el satan yerlerede bakabilirsin.
Eğer monti yapmak istiyorsan bizler yardımcı oluruz . 1 hafta sürmez alisirsin zaten.
Diğer monti yapan bir çok arkadaşlarında kitabı yok .
Bebeğinizi güle güle büyütün .
Emziriyormusunuz? Monti hamileyken bile uygulanabilecek bir beslenmedir.
selam ben geldim
dün ofise dönemeidm , gittiigim yerdende tam bir yanıt alamadım malesef
eger çağırmazla rise işsizim p.tesidne sonra
belki çagırada bilirler bilmiyorum
hayırlısı olsun
bi kapıyı kapatan allah bir kapıyı açarmış ...
burada buraya kadarmış yiyegim ekmek dedim ve bitiridm kafamdan
Cok tesekkur ederim. Bugün zafer çarşısına gittim ve dediginiz gibi bulamadim.benim bu ikinci bebegim ilkinde 20 kilo almistim yarisini yavas verdim 2 3 yilda ancak verebildim, emzirdigim icin, emzirme bittikten sonra dukan diyetiyle zayifladim ama kisa sure sonra ikinci bebegime hamile kaldım bu kez daha fazla kilo aldim.suan emziriyorum ve agir diyet yspamam ama anladığım kadarıyla bu diyet emzirme donemindede yapilabilir cok zorlayici degil.sanirim bastan itibaren okumaliyim herkese kolay gelsin...
Hayırlısı olsun banum . Rabbim elbet bir kapı acar.
Günaydın
Ay bu yazıp yapıp silinmelerinden nefret ediyorum k.k. nın. dünyanın yazısını yazmıştım 2 dir siliniyorSiteye girene kadar da canım çıktı zaten Nesyse kısa keseyim bari, yine silinirse moralim bozulmasın bari
saat 11
yumurta, peynir, doates salatalık
ara
tarçınlı yogurt
akşam az bulgurlu z.yaglı pırasa, ayran
gece
salatalık
55 dk. yürüyüş + ev temizliği
masaüstünde yeni bir dosya aç.once yazacaklarını oraya yaz.sonar kopyala yapıştırla buraya kopyala.bende böylece çok uzun yazıyorum.pat diye daldım ama çok sıkıntılı bir durum cidden. yardımcı olmak istedim.
iyi akşamlarr
montig abla afiyet olsun :) mesaj sorununa gelince yazdıktan sonra ctrl+a ve sonra ctrl+c yap silinirse boş sayfaya ctrl+v ile yapıştırabilirsin karışık olduysa hepsiniseç sağ tıkla kopyala de boş sayfaya yine sağ tıklayıp yapıştır.
spor:1.5 saat yürüyüşyarım saat çarşıda gezinme
Hakkında hayırlısı banucum sıkma kendini, bir kapı kapanırsa diğer açılır evvel Allah..Gunaydin isten ayrildim gidipte belli degil diyemedimmm
iyi geceler herkese..uyuadan evvel bakayım dedim biraz size...
dişim yne ağrıyor.antibotik bitince çekecek dr.perşembe günü..şimdiden tuttu korkusu..:18:ama ağrı çekmekte berbat bişey...apseli olmasa hemen çekerdi kurtulurdum bari...birde tüm gün yumurtalıklarımda sızı hissettim.terası yıkadım çıplak ayaklarla terlikle.camları kapalıda olsa is toz olmuştur oğlum panduflarıyla gezip içeri geliyor diye yıkadım.silmek zor gelecek çok büyük diye ama üşüttüm sanırım..birde üstüne tansiyoum düştü bu gün birden kalkınca..tüm gn sersem sepelek gezdim.dişim ağrıdı,başım dönüp durdu,birde üşütmeden dolayı ağrı çektim..berbattım yani kısacası..uyuyayımda geçsinler..
banumm her işte vardır bi hayır cnm..bundada hayırlısı buymuş demek lazım..daha iiyi bir kapı açılır inşallah,ona vesile olur ...
birde kabızlık için balkabağını tavsiye edecektim banum sana..hiç şekersiz olarak doğra koy bi tencereye 2 yemek kaşığı su koy.en küçük ocakta kaynayınca yarıma kıs altını.zaten 15-20 dk içinde yumuşuyr.üstünede bir vanilya serpiyorum ben ,bir tanede tarçın çubuğu kırıyorum ocağa koymadan evvel..istediğin kadar ye..komple posa zaten kabak.ibrahim saraççoğluda bunu tavsiye ediyor..ben yerken ceviz vs..serpiyorum ..çok lezzetli oluyor walla.bende kurs saatlerimin uzunluğundan dolayı öğlenleri hep geçiştiriyorum bir aydır falan.kuru kuru şeylerle..bende yaşadım biraz bu sorunu.hemen kabak aldım yaptım anında çözüm oldu..bu günde canım istediği için pişirdim.. seninki kronikleşmiş ama çözüm olur bence yinede..dene istersen cnm..
ben yatmaya kaçtım..gözümden uyku akıyor,yarın görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?