Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın

Bugün biraz daha iyiyim sagolun . Gecengun dışarı çıktığımda derinden nefes alayım ciğerlerim temizlensin dediysim o soğukta sanırım o ara ciğerleri usuttum biraz dün kötü kötü öksuruyordum ,bugün öksürük yok ama boğazım iltihaplandi sanırım .

Banum sen daha iyi bilirsin ama 3.4gun prosuz geçirmen sonraki günler icin iyi olmaz 1gun öyle yap sonra normal diye geç.

Abla afiyet olsun .

Safis cadı nasıl oldu bugün ?

Tartı artmiş bende sanırım reglden . Cumaya insa bari artık 67 li rakamları görmek istiyorummm .

Merhaba sevgili monticilerrr
Arada sizi takip ediyorum ama montiyi denemeye cesaret edemiyorum
Bu arada Safinaz senin menü bana fazla monti geldi ki sen tam yapamadım demişsin:44:

Merhabalar lily hoş geldin....
Arada takip ediyorsan eğer bence hiç zaman kaybetme ve montiye başla
kilo durumun nedir hedef kilon nedir bilemiyorum ama monti sağlıklı beslenme konusunda en doğru diyet şeklidir şiddetle tavsiye ederim....
Benim menüme gelince, o bugün için geçerli menü tatlım. ben monti yapamadım derken dünü kast etmiştim... o yüzden dünün menüsünü es geçtim :34

Günaydın ablam.... Daha iyi olmana sevindim valla Ankaranın soğuğun da dışarıya da çıkılmaz anacım yaaaa dikkatli olun....
Benim cadı bu gün daha iyi çok şükür okula götürdüm ablam....

Safinaz,
Canım montide protein oranı yüksek ya o yüzden çekiniyorum:18: böbrekten dolayı...

Aeben ablacım çok geçmiş olsunnnn

Safinaz,
Canım montide protein oranı yüksek ya o yüzden çekiniyorum:18: böbrekten dolayı...

Aeben ablacım çok geçmiş olsunnnn

Protein ağırlıklı beslenmek zorunda değilsiniz ki....
Dukan gibi bir diyet değil bu....
Aeben ablam da mesela protein ağırlıklı değilde sebze ve kh ağırlıklı beslenior....
Böbreklerde sorun mu var?

Protein ağırlıklı beslenmek zorunda değilsiniz ki....
Dukan gibi bir diyet değil bu....
Aeben ablam da mesela protein ağırlıklı değilde sebze ve kh ağırlıklı beslenior....
Böbreklerde sorun mu var?

canım ben çok çabuk acıkan biriyim ve zaten 2-3 saatte bir yemem gerekiyor sağlığım açısından... Montinin kuralları var ben ancak 3-5 gun dayanabilirim ondan sonra da acaba bi sorun olur mu diye içim içimi yer
böbreklerde sorun mu var demişsin benim kendi böbreklerim çalışmıyor canım nakil oldum nakilli böbrek çalışıyor ona da çok dikkat etmem gerekiyor tek sorunum kilo...

hmmmm anladım
bu durumda sizin doktor kontrolü altında diyetisyenden yardım almanız gerekiyor...
Beslenmenize bence diyetisyen ile dikkat ederek kilo verebilir siniz... Aksi durumda bilindik diyetler size zarar vermesin Allah korusun
Bu arada çok geçmiş olsun...

Teşekkür ederim şükür geçti :) Olabileceğim en iyi durumdayım şu an...
Diyetisyene çok kez gittim hep aynı şablon diyetlerden verdi yani sadece miktarları yazdı kitapçığa gönderdi
Ben de hem diyetisyenlerin verdiği diyetlerden hem de kendi hayat tarzımdan bir sentez yapıp o şekilde besleniyorum yani hem sağlığıma dokunmasın hem de kilo verebileyim... İnşallah yaza kadar vermeyi umuyorum
Tavsiyelerin için de teşekkür ederim

Merhaba sevgili monticilerrr
Arada sizi takip ediyorum ama montiyi denemeye cesaret edemiyorum
Bu arada Safinaz senin menü bana fazla monti geldi ki sen tam yapamadım demişsin:44:

Lilisim hoş geldin balım . Mesajini görmemisim sabah .
Arada gelip bakıyorsun farkındayım :) bende sana bakıyorum tabi :) Ayça kayAnin listesi uygulamaya çalışıyorsun , nasıl memnunmusun ?
Senin sebze ve karbon karışımı diyet yapman daha iyi sanırım , montide Pro sana fazla gelebilir , benimde böbreklerde Pro kaçağı oldu , şimdi iyi çıktı ama , o yüzden bende tam monti yapmıyorum , biliyorsuki bu linke sadece monti yapanlar yazmıyor semide bekleriz her daim

Bugün yakın bir arkadasa gittim , gündemde yoktu ve diyete zıt seyler yedim bugün baska bisi ağıza sürmek yok

Aman ablam sen de dikkat et Ayça Kaya'nın listesi daha orta halli ve uygulanabilir geldi bana gerçi birebir uyamadığım zamanlar oluyor tabii ama dengelemeye çalışıyorum kendimce... Mesela şu an mesaiye kaldık ve yemekhanede tatlı vardı bir çatal nefis körlemek için aldım yemekleri hep kaşıkla ölçtüm kalanları başka tabağa aktardım çünkü insan midesinin kapasitesini kendi biliyor
Arada girip bakıyorum neler yapıyorsunuz diye, takipçinizim yani

slm herkese...
safinaz kızının iyi olmasına sevindim...
aebenim sende iyiymişsin bu gün aplam..sanada geçmiş olsun...
ben spirali regl dönemi boyunca ağrı yapan bişey sandım ondan öyle dedim aplam..1 günse katlanılır ,ne yapalım dimi?kadınlar katlanıyor herşeye...

banuşum proya yüklenince karbona olan açlığın dahada artmıyormu cnm?ben arada tesadüfen o şekilde beslendiğimde(sabah yumurta,öğlen tavuk ,köfte vs..dışarda bişiyler yiyince,akşamda evde balık yada başka bi proteinli bişeylerle beslenince) ertesi gün daha b karbonh.çekiyor cnm..
herkeste aynı şekilde olurmu bilmiyorum ama tatildede hep ızgara yemekten aynı şey olmuştu.sonrasında yemedim karbonları tuttum kendimi ama canım istedi yani..

laptobu şu an yere vurdum vuracağım o derece tepemi attırdı..şarj kablosuna oğlum basıp içini koprttırmış.saniyede 2 kez pil boş
diyor sonra hooop tekrar şarj olmaya başlıyor diye gösteriyor...yarın tamire götüreyim bari..yoksa elimden bi kaza çıkacak...

Günaydınnnn....

menüm
saat 11

1 dl tb ekmek peynir zeytin domates salatalık

ara
z.yaglı pırasa

akşam

tavuk sote, salata,ayran

gece
armut

1 saat 15 dk yürüyüş

haftanın tam ortasından herkese günaydııııııınnnnnnnnnnn

Bu günün menüsünü verip kaçayım müsaadenizle efenim...

Kahvaltı 08.30
bir dl tb ekmeği ve üzerine sürülmüş otlu peynir.... Bir kupa ıhlamur....

Öğle 12.30
Bir tabak kuru fasulye - karışık turşu ve yoğurtlu havuç....

Akşam : 18.00 - 19.00
Kabak mücveri salata ve ayran

Gün içerisinde kahvaltı haricinde karbonhidrat almamaya dikkat ediyorum aslında çok nadirdir peş peşe iki öğün böyle kh olması... Fakat uzun uzadıya yemek yapamadığımdan en kolayı kuru fasulye geldi bana uzun zamandırda yapmıyordum... Bu günlük böyle oldu anlayacağınız

Selammlarrrr
Herkese güzel bi hafta olsunnn:))
Benim pzt ve salı günkü menümü paylaşiim:
Pzt:
Sabah 1 dilim TB ekmeği biraz yğasız peynir
Öğlen tam bulgurdn yapılmış yağsız pilav ve yağsız yoğurt
Akşam 1 tane sebzeyle haşlanmış tavuk but ve normal yoğuurt ve 7 km yürüyüş

Salı:
Sabah: 2diliM TB ekmeği ve yağsız peynir
Öğlen : 3 adet küçük poğaça ( tam buğday unu ve yağsız yoğurtla yağsız pişmişve arasında yağsz peynirli)
Akşamüstü bir kocaman elma ve iki üç kuru kayısı
Akşam haşlanmış 1 tavuk but ve normal yoğurt ( nane ve isotlu)

İyi akşamlar.

Safisim ablam afiyet olsun .

Chiglt 'cim kendine özgü bir menü olmuş senden bisiler ogrenicez galiba .
Çalışıyormusun ?
Cumaları kilo bildiriyoruz
Seninle tanışmadık . Ben 38 yasında 3 de yavrusu olan ev hanimiyim . Bakma evdede durmam hiç :)
15 yasından bu yana diyet hayatımda 80 kiloyu gormuslugum var 46 bedendim 6 sene evel. 38 beden oldum bir ara . Bu yaza kadarda 40 beden olarak geçimim gidiyordum şimdide 42 bedenim tekrar 40 olmak istiyorum yavaş ve kalıcı vermek istiyorum .

:))) tabi tanışalım.
Ben 30 yaşındayım çalışıorum doktorum ve bekarım.. Bazı sıkıntılardan ötürü gereksiz önüne geçemediğim bir kilo artışı yaşadım son 1,5 yılda izninizle kilomu sölemicem çünkü moralim çoook bozuluo ama ama verdiğim kilo miktarını tabiki paylaşırım :))))
15 aralıkta başladı. Yani yaklaşık 10 gün olcak başlayalı..
Bu arada arkadaşlar ben her sabah yaklaşık 1 lt ye yakın 9 lu bitki çayı demleyip içiyorum tavsiye ederim.. :)))

slm herkese

laptobu yarın tamire veriyorum,2 gün falan sürer gibi geliyor..hafta sonuda anneciğime gitmeyi düşünüyorum.(daha uçak bileti bile bakmadım gerçi,yarın bakayım,en pahalı biletler kalmıştır son güne (

hafta sonu hava çok güzel gösteriyor hava durumuna baktımda..iyice soğuklara kalmadan bi gidip görelim annaneyi-dedeyi dedik oğluşla.şubat tatiline kadar gidemeyiz bi daha herhalde..

babamız cumartesi eskişehirde kongrede.evde sıkılmaktansa cumadan pazara görür geliriz bi aksilik olmassa..

chiglid topikte doktorlar çoğaldı..katherinada tıp öğrencisi..çok sağlıklı bi topik olduk...fazlalıklarda gidince dahada sağlıklı olursunuz inşallah..

bu arada bende kendimi tanıtayım bari
30 yaşına girdim,müzik öğretmeniyim..verilecek kilom yok(monti amca sağolsun) ama burdanda kopamıyorum hem arkadaşlara alıştık,hemde motive edebilmek için...bu topikte diyet yapan yapmayan herkes var..fikir alışverişi ,sohbet,diyet ne ararsan var kısacası:))
umarım sende fazlalıklardan bir an evvel kurtulursun..sadece sohbete gelirsin..

benim şarj bitti bitecek,dolmuyorda ..arızadan dolayı...kaçtım..

Günaydınnnn...

Merhaba clight aramıza hoş geldiniz. Bende kendimi tanıtayım. Özel bir Kanada şirketinden emekliyim, istanbulda yaşıyorum 51 yaşıma gireceğim. Şu anda çalışmıyorum ama aktif bir yaşamım var. 3,5 -4 ay önce 74 kilo ile diyete başladım 12 kiloya yakın verdim Yılbaşından itibaren koruma programına geçmeyi düşünüyorum. İnşallah siz de arzu ettiğiniz kiloya inersiniz. Bu topic kilo verebilmek için muhteşem motive edici. Aben ve diğer aradaşların bu motivasyonda rolü çok büyük. Başarılsr diliyorum..

menüm

saat 11

1 dl. tb ekmek pazı kavurma (bagırsaklarım çalımıyor bu haftada):26:

ara
pazı kavurma yogurt

akşam
bol göbek salata, havuçlu cevizli, karnıbahar haşlama

gece
yarım armut

1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…