Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnn..mutlu hafta sonları..

menüm

saat 11
1 yumurta beyaz peynir salatalık domates

ara

henüz karar vermedim

akşam

ızgara balık havuçlu göbek salata

akşam
birkaç dilim ayva

1 saat 15 dk yürüyüş

Günaydın..

menüm

saat 11
1 dl tb ekmek peynir zeytin domates salatalık

ara
biraz haşlanmış karnıbahar,1 incir , 2 badem 2 fındık

akşam
3 ızgara köfte, bol salata, ayran

gece
birkaç diim ayva

1 saat yürüyüş+temizlik

slm ben geldim..

gezdik ,gördük,yedik,içtik,geldik...sizde cuma bildirimlerinizi yapmışsınız.. ama yüzler pek gülmemiş galiba..

banum ne ara oldun 72 küsur cnm sen...bi daha sakın pro falan yapma cnm,aebeniminde dediği gibi çok kısmadan herşeyden yiyerek devam et istersen..sen bilirsin metobolizmanı tabii ama ne kadar çok kasarsan o kadar çok salıyorsun bir süre sonra...

montig apla sende diyete devam etme kararı almışsın,hayırlısı olsun...

bizim (buna bende dahil) tipte metosu olanlar hep diyet modunda yaşayacak..aslında diyet diyerek bile beyni belli bi kalıba sokmamak lazım.sağlıklı beslenme diyerek avutayım o fazla bilmiş beynimi bari

yani biraz kilo verdim,bak hazır ne güzelde hızlandı metom biraz kaçamağı kaldırır dediğimiz gibi hooop +'lar görünüveriyor baskülün ekranında( hep ölçülü,hep kısıtlı bir şekilde devam edeceğiz..

bana çok disiplinli gidiyorsun diyorsunuz aebenim,banulşum ama bende azıcık ipin ucunu kaçırdımmı anında kilo almaya başlıyorum..ama her şeyden azar azarda olsa,tadımlıkta olsa yiyiyorum..yani lokum istiyor cnm mesele..evde şu an antep fıstıklı minicik lokumlar varya onlardan var koca bi kutu.babam almış koymuş valize..akşam yemekten sonra kahve yaptım ,yanına sadece 1 tane koydum..tadımlık yani.. ama koca bi kutuyu yeme potansiyeline sahibim..alır önüme lüp lüp yerim yani ,o derece seviyorum..

yada kabak tatlsınını bi oturuşta tepeleme bi tabak yerim.ama sıfır şeker pişiriyorum...hiç şeker koymadan pişirince koca bi tabağı öğün yerine yiyiyorum.yemek yok sadece doyasıya kabakzaten komple lif bi yapısı var.. yemek yiyip ardından kabak yemiyorum..üstünede bolca ceviz kırıntısıyla onu bi öğün yapıyorum...

börek çörekte aynı ölçüyle yiyiyorum.hamur işinide çok severim halbuki..hamur kafa olana kadar yesem doymam ama bi yerde yemek zorunda kalırsamda 1 dilim börekten öte geçmez yediğim.oda öğün niyetine olur...

tabii arada bi (çook nadiren)bundan fazlasıda oluyor.nefis sonuçta...ama ayda yılda bir..o zamanda ertesi gün hemen detoks yada çok dikkat ederek devam ediyorum..yani hep dikkat,hep dikkat...ömür boyuda böyle olacak gibi görünüyor..yoksa hemen alabilecek bi yapım war...

o sebeple size tavsiyem şudurki..çok katı bir moda girmeden,çok fasla kasmadan ve kendinizi sağlıklı beslendiğinize inandırın ve öyle devam edin..yoksa katı bir moddayım böylede devam edeceğim derseniz yarı yolda yeter artık der bırakırsınız kıslar...

yine döktürdüm bi dünya yazarak...hadi ben kaçtım...

Merhabalar ben bikaç yıl önce montignacla güzelce kilo vermiştim beni hatırlar belki eskiler
Şimdi tekrar başlıyorum cünkü en mantıklı diyet bu karataya da baya benziyor
Yarın sabah tartılıp yazacağım kilomu
Ayrıca evde dans etmek istiyorum
Bugünkü menüm şöyle ( bir süre ekmek yemeyeceğim)

sabah
2 yumurtayla maydonozlu peynirli omlet
Yeşil zeytin
Peynir
Çay

öğlen
Brokoli karnabahar maydonoz ve rokayla yapılan salata
Yoğurt

ara öğün
Kuruyemiş
Yarım cennet meyvesi

akşam
Öğlenki salatadan

ara öğün
1 mandalina

Monti'de tatlandırıcılar yasak ama stevia tamamen doğal bir tatlandırıcı. Stevia bitkisinden elde ediliyor. Onu kullanabiliriz gibi geliyor bana. Ne dersiniz?

Selaamm kilo bildirimi yapimm arkadaşlarr

15.12.2013: X
27.12.2013: X-4

12 günde 4 kiloverdim bakalım umarım hep kilo kaybederek devam edebilirimm..

Zillicim selam

Çok dogru söylemişsin ömrümüz sağlıklı beslenerek geçecek artık, herşeyden azar azar ama kasmadan. Evet bir müddet daha diyet modunda kalacagım. abenle de konuştugumuz gibi 60 kg. inip, kalori ihtiyacımı arttırırken verdiğim 2 kiloyu geri almak amacım. Çünkü diyetten 1 dilim ekmek bile sapsam hemen kilo alıyorum. kalori ihtiyacımı epey bir düşürmüşüm, hata yapmışım tabi. senden ricam şu şekersiz kabak tarifini vermen. öylegüzel anlatmışsın ki, canım çekti

Merhaba aramıza hoşgeldiniz

Bünyenizi siz daha iyi tanırsınız ama size tavsiyem, eger yeniden yemege başlayacaksanız ekmegi hiç kesmemenizdir. her sabah mutlaka 1 dilim tam bugday ekmegi yiyin derim. Tamam baştan kilo veriliyor ekmeksiz ama vücudun kalori ihtiyacını düşürünce tekrar geri dönmek çok zor oluyor. tabi yine siz bilirsiniz ama günde 1 dilim ekmekle başlayıp, sonra arttıracagım diye başlayın diyete. ben aynı hatayı yaptım.şimdi istediğim kilonun da altında oldugum halde diyeti bırakamıyorum.biraz daha kilo verip, verdiğim kiloyu geri alırken kalori ihtiyacımı arttırmak için, siz de bunu yapmayın istedim, kolay gelsin..

Günaydınnn...mutlu haftalar

menüm

saat 11
1 dilim tb ekmek, pırasalı yumurta

ara
1 incir 1 kayısı 2 fındık 2 badem

akşam

tavuk ızgara yogurtlu kabak salatası

gece
1 küçük havuç

1,5 saat yürüyüş

gunaydın yeni bir hafta yeni umutlarla dolu olsun inşallah
hafta sonu yazamadım telden sorun oldu yeni ueyelik vs istedi forumun bişileri degişti sanırım .

yogun bir hafta sonuydu yine .
zilim hoşgeldin . evet çok sıkıyorsun diye kızıyorum bazan . belkide sen en iyisini yapıyorsundur

hoşgeldin blakcım . çok uzun olmadı sanki sen gideli .
okuyorsun sanırım yanlışmı kalmış aklımda ?
afiyet olsun .

Monti'de tatlandırıcılar yasak ama stevia tamamen doğal bir tatlandırıcı. Stevia bitkisinden elde ediliyor. Onu kullanabiliriz gibi geliyor bana. Ne dersiniz?
hoşgeldin .
biliyorum bitkisel ama şeker pancarıda bitkisel .. önemli olan kan şekerini nasıl etkiledigi . bu konuda bilgim yok . siz kan şekeri göstergesi kaç bu tatlandırıcının biliyormusunuz ?
Selaamm kilo bildirimi yapimm arkadaşlarr

15.12.2013: X
27.12.2013: X-4

12 günde 4 kiloverdim bakalım umarım hep kilo kaybederek devam edebilirimm..

cliıhlt'cim tebrikler . haftada 2. yada 2.5 kilo vereni görmüştüm montide . sende onlarda birisin negüzel devamini dilerim canım .

canım ayrıntılı soruyorum malum benim montiyi araştırma gibi bir huyumda var:)
baska diyetlerdede montiden aldıgın güzel sonuçları alıyormuydun yoksa bu güzel sonuçlar montiye hasmı ?

bir soru daha monti yapan arkadaşlarımızın ve senin monti yapma tarzın arasındaki farklar nedir senin gözlemlerinle . birini biliyorum karbon yediginde yag 0 onun dışında neler var mesela ?

haklısınız sabahları yiyeyim o zaman ekmek teşekkür ederim

Sabah tartıldım 62,7 kg yim hedefim 50lere inmek

Kahvaltım:
2 yumurtayla domatesli omlet
yeşil zeytin
peynir
çay

Sabah tartıldım 62,7 kg yim hedefim 50lere inmek

Kahvaltım:
2 yumurtayla domatesli omlet
yeşil zeytin
peynir
çay

Sagisim gelince sizleri listeye ekler blakcim . Mezunda olmussun tebrikler.
Onceden yurt ve annenler arasinda tam diyet yapiyordun sanirim , simdi durum nasil ?

Montig ablamin ekmek yorumuna katilitorum , saglikli ve uzun vadede guzel kilo verilmek isteniyorsa karbonhidrat yenmeli . Pro hizli kilo verdiriyor gibi gorunsede uzun vadede oyle deyildir . Tabi karbonda sinirlanmali .

cliıhlt'cim tebrikler . haftada 2. yada 2.5 kilo vereni görmüştüm montide . sende onlarda birisin negüzel devamini dilerim canım .

canım ayrıntılı soruyorum malum benim montiyi araştırma gibi bir huyumda var:)
baska diyetlerdede montiden aldıgın güzel sonuçları alıyormuydun yoksa bu güzel sonuçlar montiye hasmı ?

bir soru daha monti yapan arkadaşlarımızın ve senin monti yapma tarzın arasındaki farklar nedir senin gözlemlerinle . birini biliyorum karbon yediginde yag 0 onun dışında neler var mesela ?[/QUOTE]

Çook teşekkür ederimmmm:))
Ben muhtemelen bu giden klilonun su olduunu düşünüorum çünkü hergün kendim bitkileri karıştırıp demleyip içiyorum aynı zamanda. Bi de yuruyus yapıyorum. Son 1,5 yıldır kendimi hiç hazır hissetmediimden Çok aşırı bi diyet denemem olmadı bi 7 ay önce dukan yapmaya çalıştım ama bir iki kilo verebildim anca zaten bişeyler oldu bozuldu devam edemedim.
Montignac diyetini ünv de okurken de yapmış 20 kiloya yakın vermiştim ama ne kadar zamandaydı hatırlamıyorum. Uygulaması daha mantık dahilinde ve sağlıklı olduuna ınandıım ve de önceden tecrübem olduğu için uygulamaya karar verdim. Bi de benim kilom sizler kadar düşük deil o yuzden hızla vermişimdir diye düşünüorum bundan sonra da sizlerle beraber yaptığım için bozmadan devam etmeye çLışcağımı düşünüorum hafta hafta bakar ızleriz:))

Benim uygulamamda evet karbonhidratla sıfır yağ tuketiorum. Mesela az once iki dilm TB EKMEğinin arasına yağsız peynir le tost yaptım ondan 15 dakka önce de elma yedim
Kuruyemşl olarakceviz tukettim ara ara ama yalnız tukettim hiçbişeyle karıştrmadan.
Ve zeytin tuketemiorum aslnda çok sevdiğim halde çünkü tam çözemedim proteinle mi karbonhidratla mı yesem diye:) şüphede olduğum şeyleri de hiç yemiorum :)
Bi de mesela günde sadece tek öğün karbonhidrat yapamıyorum mesela kolay olduğu için öğlenleri iş yerine tam bulgur pilavımı götürüp yiorum yağsız yoğurtla, sabah da tam bugday ekmeği yediğim halde, çünkü aç kalmaktansa ya da bozmaktansa iki oğün k.hidrat yemiş olmak daha ii gelio bana.
Ama bid e benim bi kusurum var tatlandırıcı ve zero cola içiorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…