slm herkese..
şu saat itibariyle(gecenin 10'u olmuş) ancak oturdum..sabah 9'dan beri süpür,sil,mutfağı temizledim,banyo,lavabo,yemek,ütü,oğluşla kurabiye yaptık,banyo yaptırdım.akşam yemeği derken eşim döndü ankaraya gitmişti sabahtan akşam geldi..yarında başka bi yere gidecek..onunda canı poğaça istemiş.hadi onu mayaladık,içini hazırladım(patatesli) o mayalanırken oğlum anne bu patateslerle börekte yaparmısın ?dedi..kıyamadım kuru yufkalarım vardı onlarla hemen tava böreğide yaptım ...sonrada yürüyüşümü ,duşumu vs..oğluşu yatırdım..onun çantasını,kendi çantamı ,üçümüzün yarın giyeceklerini hazırladım...oğlum kurabiyelerden sınıf arkadaşlarınada görürecekmiş..onları paketledim..
en sonunda oturdum..artık kendime bakım yapayım biraz.ama pert vaziyetteyim gerçekten..başım döndü iyice...
oje sürerken bi yandanda kuruyan tırnaklarımla yazıyorum..diğer elimede sürüp yatacağım...kafam sersem gibi oldu..bi aşağı bi yukarı inip çıkmaktan...dahada kuruyan çamaşırlar var..onları da yarın ütülerim artık...
katherina gönül işlerinin düzelmesine sevindim cnm...
aebenim,banum,montig ablam sizler nasılsınız?
yeni gelen arkadaşlarda tecrübelerini paylaşmaya başlamış,ne güzel olmuş..herkesin motivasyonu artar..
ben kaçtım kıslar..yarın yoğun bir gün beni bekler..
Safisim cadı kızına gecmis olsun . He analık
Liste icinde eline saglık
Ay öksürük bide üstüne regl geldisancıdan kivraniyorum . Genc kısmen çekmedim bu sancıyı yahu .sip.. Sonra oldu . Ağrı kesici iceyim bari .
Safisim 200 gr gitmiş . Beni yendin tebrikler
Evde net yok ablamtelden giriyorum haklisin artik bir yerden baslamam lazim cuma ya kadar 0 karbon dusunuyorummm
Günaydın .
Hayırlı haftalar olsun inşallah .
Abla afiyet olsun .
Biraz kırıklığım var öylesine yatıyorum . Canım kahvaltıda istemedi. Az süt ictim bı lokmada peynir attım ağzıma .
Safişçim kızına çok geçmiş olsunGünaydınlar vede iyi haftalar efendim
Bütün gece kızımın başında idim astım krizi tuttu yine ve üzerine soğuk algınlığı tüm gece öksürmekten kustu defalarca içi dışına çıktı yavrumun... Haliyle bizimde gözümüze uyku girmedi....
Bu sabah okula göndermeyeyim dedim bu halde, kayınvalideye bırakacaktık tutturdu babaanneme gitmicem de gitmicem diye ne dediysem kabul etmedi, okula da götüremem diğer çocuklara bulaşır ve daha geç iyileşir diye....
İnanın aldım yanımda işe getirdim çocuğu... Şuan aynı masada oturuyoruz küçük hanımla ben iş yapıyorum o diğer pc de çizgi film izliyor... Bakalım bu gün nasıl bitecek... Çok yoğun öksürüğü var maalesef.... Kışı sevmiyorum bu yüzden....
Bunun dışında ben kendimi unuttum valla, kız böyle hastalanınca bende hastalık falan kalmadı haliyle.... Ah analık ahhhh....
:54üzme kendini canım bu bir evredir, atlatırsınSafiss cok gecmis olsunnn. Zilimmmm seni okurken yoruldumm cnmm vallas aben ablamm ben cik fenayimmm yedikce yitorum duzenim yokkk hiccc moral bpzuklufundan aksam kadar ac gezip aksam dunyayi yiyorummm ..montig ablaa supersinnn bende her aksammm diyete karar verip sabah unutuyorummm
selam herkese
safiş kızına çok üzüldüm çok geçmiş olsun canımAllah şifalar versin astım çok kötü ya
aeben abla dikkat et grip olma sakın ablam
zillicim teşekkürler sen hep koştur koştursun maşallah enerjine hayranım
montig abla afiyet olsun idolümsün menülerde
bana gelince yine yoğunları oynuyorum
şu an girebiliyorsam babamın yemeğini bitirmesini beklediğim için bana yine ders anlatacak damardan gircez
menümü yazıp kaçayım
Sabah:domatesli omlet (aeben ablaya selamlar) zeytin peynir
Öğle:4 kuru kayısı,20-30 gr arası fındık yer fıstığı karışımı, 15dks süt
Akşam:Tonton salata -baya tonton oldu, ayran
spor:1.5 saat yürüyüş
Soğuk buz gibi bir Sakarya Sabahından herkese Günaydınlar
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim....
Dün kızımla ve işlerle ilgilendiğim için buraya yazamadım, montiye de uyamadım.... Yanımda hiç bir şey getiremedim çünkü...
Sabah kalktığımda allak bullak olmuştum uykusuz geçen gecenin ardından....
Bu güne gelince....
Kahvaltı 08.30
bir dl. tb ekmeği üzerine sürülmüş baharatlı beyaz peynir ve bir kupa ıhlamur
Öğle 12.30
Hasan paşa köftesi - Salata ve ayran
Akşam 18.00-19.00
Yumurtalı ıspanak yemeği - Marul salatası ve yoğurt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?