abla karabugdayı ben bundan 6 ay kadar önce almıştım . bu linkleri okuyup. arada kilo taklınca detoks niyetiyle yapayım diye .
ama o zamanlar sabah yediysem öyleye yada akşama bozmuştum .bu sefer tam anlamıyla yaptım.
pazartesi yaptım sonuç 1.1 gr olmuştu .menüm tam şöyleydi ;
sabah
3 kş karabugday az haşladım ve az bekletdim iyce şişti .
yr. yeşil elma ve tarcın .
bunu öylen ve akşam aynen tekrarladım .başkada bişi yemedim .
ha akşamkine elme katmadım pul biber kattım . sonrasındada 1 dl elma yedim .
gün boyu yedigim 1 yeşil elma oldu .
senin sonucu merakla bekliyorum
şimdi araştırdım karabugdayı baya kilo verenlerr olmuşş ,
denene bilir aslında evdeyken her ögündmei yiyorusnuz?
birde her markette varmı
slm kizlar bu diyeti daha önce yapmistim tekrar denemek istiyorum fazla iyice kavrayamamistimm yardimci olursaniz seviniriim ...
Blackim canim kilo elbette gider sabirli ol , gecen gun yazmistin okudunmu ,sabah menunde ekmekle birlikde yedigin prolar yaglimi ? O engel olabilir kilo vermene birde sabah ne kadar elmek yiyorsun ? Geceki sutude icmeye bilirsin, aslinda hergun en iyi menunu kendin degerlendire bilirsin ,
Arada bir ekmeksiz kavaltiyi oneririm .
Kahvede icebilirsin . Monti amca cok tavsiye etmiyor fafeinsiz kahve icin diyor lakin gunde 1 kahveden bisi olmaz sanirim , monti yaparken kahve icip kilosunu veren baya oldu . Eger kilonda degisiklik olmazssa bir sure daha sutu ve kahveyi kesmeyi deneye bilirsin , malum her bunye ayri . Bazi bunlerdede bazi gidalarada gidaintloransi olabiliyor . Onunda kilo vermeyi engelledigini biliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?