Safişçim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..Herkese merhabalar
bu yeni yıl umarım gönlünüzdekilerin gerçekleştiği bir sene olur....
Ben yeni yıla maalesef kötü başladım arkadaşlar...
Pazar akşamı evde yemek pişirirken tezgah başında tutuldum kaldım, hareket edemedim... Felç geçiriyorum sandım Allahım korusun...
Pazartesi sabahı haliyle kalkıp işe gelemedim... Dİrek hastaneye doktora...
Önce muayene ardından tetkikler...
Ve sonuç .... Omur ilikte fıtık...
Detaylı olarak MR raporunu doktor bu gün yazacak. Fakat fizik doktorumun gördüğü kadarı ile omur ilikte fıtık oluşmuş...
Ben zaten 14 senedir bel fıtığı hastasıyım... Belimde 2 yerde var maalesef... Şimdi bir de o yetmez gibi omur ilikte çıktı....
Buna şükür diyorum Rabbim bu günümü aratmasın... hareketlerim kısıtlı çok seri hareket edemiyorum, eğilip kalkamıyorum...
Pazar gününden beri de evde yatıyorum... Masa başı hareketsiz çalışmanın cezası....
bu arada diyet falan hak getire... Annem ve kayınvalide ne yaptıysa onları yedim... Aç kalmamak adına...
Bu hafta diyetten ve kilodan yana ben diplerdeyim... Ve inanın umurumda bile değil.... Çünkü bu ağrı berbat....
Mesajlara üstten üstten bakabildim... Malum hafta başından beri yokum acaip iş birikmiş... Benimle alakalı sorusu falan olan varsa alıntı yapıp yazarsa gözümden kaçmaz....
Herkes umarım iyidir ve keyifler yerindedir...
Gunaydin , hayirli cumalar .
Safis bugun nasilsin agrilarin azaldimi biraz?
Clihght ( nicini yanlis yaziyor olabilirim ) sana hitap edecegim baska ismin olsa olurmu ?:)
Bence sende bu azim ve dikkat olduktan sonra niye umutsuzluga kapilacaksinki ? Yaza kilon kalmayacak inaniyorum .
Abla hergun benden once mesajini okumaya alistim bugun nerdesin ? :)
Blacim afiyet olsun canim . Ekmegin yaninda yedigin prolarin yaglarina dikkat et fistigim .
Gunaydin , hayirli cumalar .
Safis bugun nasilsin agrilarin azaldimi biraz?
Clihght ( nicini yanlis yaziyor olabilirim ) sana hitap edecegim baska ismin olsa olurmu ?:)
Bence sende bu azim ve dikkat olduktan sonra niye umutsuzluga kapilacaksinki ? Yaza kilon kalmayacak inaniyorum .
Abla hergun benden once mesajini okumaya alistim bugun nerdesin ? :)
Blacim afiyet olsun canim . Ekmegin yaninda yedigin prolarin yaglarina dikkat et fistigim .
daha iyi olmana sevindim safşimgünaydın ablacım hayırlı cumalar
bu gün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür elhamdülillah
ilaç tedavisine devam ediyoruz salı gününe kadar sonra belki fizik tedavi bakacağız duruma göre....
Sen nasılsın ablam iyimisin... Keyifler yerindedir umarım....
Günaydınlar ve de hayırlı cumalar efendim....
Dilerim bu gün herkes baskülde eksileri görmüş ve 2014 yılının ilk cumasında yüzlerinizde gülücükler açmıştır....
Ben önceki günlere nazaran çok şükür daha iyiyim....
Kiloma gelince malum artılardayım bu berbat geçen haftada çok normal bu durum.... Diyet usulü beslenemedim hiiiççç....
Geçen hafta : 67.800
Bu hafta : 68.200
Gelen : 400 Gram....
daha iyi olmana sevindim safşim
ben iyiyim şükür . önümzdeki hafta testleri tekrarlıycam onlarda temz çıkarsa daha iyi olucam inşallah .hayat aynı rütinde devam ediyor işte
diyetsiz gecen günler için rakam iyi safişimsaglıgın düzelsinde gerisi olur
tam olarak öyle deyil safişim .Sağol ablam öperim...
İnşallah senin testlerinde temiz çıkar ve bir oh çekersin ablacım.... Sağlığımızın kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz... Sonra herşey için çok geç olabiliyor maalesef.... İnsan acı çekerken bunu daha iyi anlıyor...
Evet ablam ben 69 küsürleri görürüm diyordum baskülde diyetsiz geçen hafta + 4 gün boyunca yattım üstüne birde ilaç kullanımı ve ödem... Yine de harika çıktı sonuç....
Abla bu arada bir önceki mesajında bir beslenme şeklinden bahsetmişsin...
Bir gün protein
bir gün karbonhidrat
bir gün sebze
Gibimi? yani gün boyunca 3 öğünde aynı gıdalar gibi mi... doğru mu anladım..
tam olarak öyle deyil safişim .
günler karışık olabilir ,ama bassetigin ayrım gibi . fakat tek bu gıdalar yemek deyilde bu gıdalara agrlıkda olcak .
mesela pro ama saf deyil yanında sebzeyle (sırf proyu asla önermem biliyorsunuz )
sebze agırlıkla ama salataya mesela ton yada peynirkarıştırmak gibi .
yani ben böyle uygulamak istiyorum . o kadının yaptıgı biraz daha farklı netden bi araştır ne dedigimi anlarsın . onun listeler çok sıkı ve baya ayırımcı tavsiye edecegim gibi bir beslenme deyil . fakat şunuda belirtmem lazım . arada bazı listeler var karabugday detoksu gibi ben o günkini aynen yaptım .güzelde sonuç verdi 1.1 gr. yeni aldıgım ve daha fazlası gitti , sanada tavsiye derim 1 günlügne karabugday listesini . migroslerde karabugday bulunuyor .
ablam şimdi baktım o şeyda coşkunun beslenme programına dediğin gibi bana da katı geldi
6 günlük bir uygulamasına göz attım lakin benim onları yapma gibi bir şansım yok.... Hiç duymadığım gıdalar var mesela
birde evde olup yapmam gerekli onları ki mümkünatı yok
ve açıkçası bana pek sağlıklı gelmedi... Sonrası ne olacak dedim....
Ama söylediğin karabuğday detoksu bir gün uygulanacağından onu yapabilirim....
bizim ayran aşı misali... Sabahtan yaparım yanımda getiririm yada hafta sonu evde olduğum bir gün denerim...
Peki bunun sıklığı konusunda bir bilgin var mı abla....
Yani bu karabuğday detoksu mesela ayda bir mi yapılmalı yada haftada bir yaptığında zararı varmı gibi....
safişim zaten o hatunun listeleri yapmanızı önermem . sadece fikir olsun ayrımları nasıl yapmış diye bak dedim :)
ayranı yada pirinç detoksunu haftada 1 yapıyorduk . bunuda onlar gibi yapabiliriz takıldıgımızda yada kaçamak ertesi günlerde .
karabugday çok saglıklı bir yiyecek o yüzden yapmakda teredüdüt etmedim . haftaya tekrar yapabilirim mesela bende .
.o listelerde şöyle; yagsız ,tuzsuz gl endeksi düşük gıdalar ayrıca yiyecekler gunlerle ayrıştırılmış .vede düzenli spor olunca o sonuç kaçınılmaz oluyor .ama sonrasında ne olur kimse sormuyor ?normal beslenmeye geçince tabiki hızlı bir kilo artışı olur .aynı dukandaki gibi ..
bunları niye yazıyorum ? bilirsiniz bende saklı gizli yok her araştırmamı sizlerle paylaşırım .bilgi bencilligim yoktur
sırf onun için yazıyorum yoksa 15 yaşından bu yana ugraştıgım bu diyet camiasında montıgnacı tek geçerim her açıdan
günaydın vede hayırlı cumalar . safişçiğim çok geçmiş olsun İNŞALLAH bir an önce sağlığına kavuşursun canım . kilo bildirimide yapayım .
geçen hafta : 80,4 kg
bu hafta : 79,7 kg
giden : 700 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?