Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Safisim cok gecmis olsun canim . Her seyin basi saglik . Rabbim insallah sifani verir.

Lilisim hosgeldin . Sanada hayirli seneler olsun insallah .

Safişçim çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..

İyi aksamlar.
Kac gundur menu yazmiyorum . 2 gunluk yazayim .

1 ocak menum .

11:00
Sucuklu ,biberli, domatesli omlet.

18:00
Et (cocuklara iskender yapmistim )
Tere , maydonoz .1ks. Yogurt

21:00
1mandalina ,8,badem .

2 ocak ( mecburi kacamak gunum )

10:30
1kase yogurla yulaf .

13:00
1mandalina

16:00 ( sohbette )
2, pogaca .2 dolma .2minik tatli .

20dk yurudum .
2br karisik cay .

Herkese bu ilk çalışma gününden selamlar... Umarımhepimize muhteşem bir sene olur 2014...
Hepimiz istediğimiz kiloaya gelelim inşallah hele ki ben cidden bayaaa bi vermem lazım ve bazen çoook umutsuzluğa kapılıyorumm(

Ben de bugün menu yayınliim

Kahvaltı: 2 dilim tb ekmeğine yağsız peynirle tost

Öğlen: yağsız pişmiş tam bulgur pilavı 1 tabak biraz da yağsız yoğurt

Akşam: 9lu demlediğim bitki çayı aç karna ve haşlanmış 2 yumurta, peynir, yeşillik

Birazdan da 5 km yürümüeyi planlıyorum inşallahh :)))

merhaba hanımlar,
hepinize öncelikle iyi yıllar diliyorum. Hasta olanlara geçmiş olsun, kilo verenleri de tebrik ediyorum.
bugünkü menüme gelince;

Sabah,(saat 10,30)
tam buğday ekmeği
peynir
zeytin
maydonoz,tere
domates
1 bardak süt

öğlen; (saat 4)
kuşbaşı şiş
ayran
bol salata

akşam; (saat 8,30)

mandalina

Günaydın hayırlı cumalar..

Çarşama günü kilo bildirimi yapmıştım ama bugün yine tekrarlayayım

Geçen haftaki 62.400
Bu hafta 62.00

giden kilo 400 g

menüm

saat 11
peynir yumurta salatalık

ara

karnıbahar sote ayran

akşam

z.yaglı kabak, kereviz salatası

akşam

2-3 dilim ayva

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Gunaydin , hayirli cumalar .

Safis bugun nasilsin agrilarin azaldimi biraz?

Clihght ( nicini yanlis yaziyor olabilirim ) sana hitap edecegim baska ismin olsa olurmu ?:)
Bence sende bu azim ve dikkat olduktan sonra niye umutsuzluga kapilacaksinki ? Yaza kilon kalmayacak inaniyorum .

Abla hergun benden once mesajini okumaya alistim bugun nerdesin ? :)

Blacim afiyet olsun canim . Ekmegin yaninda yedigin prolarin yaglarina dikkat et fistigim .

Günaydın abencim
Senden önce yazıyordum, seni gördüm :)

günaydın ablacım hayırlı cumalar
bu gün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür elhamdülillah
ilaç tedavisine devam ediyoruz salı gününe kadar sonra belki fizik tedavi bakacağız duruma göre....

Sen nasılsın ablam iyimisin... Keyifler yerindedir umarım....

Günaydınlar ve de hayırlı cumalar efendim....
Dilerim bu gün herkes baskülde eksileri görmüş ve 2014 yılının ilk cumasında yüzlerinizde gülücükler açmıştır....
Ben önceki günlere nazaran çok şükür daha iyiyim....

Kiloma gelince malum artılardayım bu berbat geçen haftada çok normal bu durum.... Diyet usulü beslenemedim hiiiççç....

Geçen hafta : 67.800
Bu hafta : 68.200

Gelen : 400 Gram....

abla pardon yazmışsın benden evel
telden yazarken sorun oluyor sürekli her mesajda siteye yeniden giriş istiyor . son 3 gundür 6 senedir yazdıgım nıc ve sifreden daha fazlasını yazdım siteye girmek için

gelelim kilo bildirimine

geçen hafta 68.9
bu hafta 67.5

giden 1.400

gecen hafta şişligim vardı biraz reglden .ama benim için güzel rakam .hemde bol kaçamakla

bel hariç incelme devam ediyor . bel niye inmiyor anlamadım :44:sanırım pilates istiyor

bu hafta aslında 1 kiloyu karabugday seyasine verdim sanırım .:44:evde daha önceden vardı ama br türlü tam yapamamıştım daha önce . pazartesi onu uyguladım .
diger günlerde kaçamagın olacagı zaman bildigimden diger ögünleri mümkün oldugu kadar kıstım . ve kaçamakdan sonra bişi yemeden ac yattım bununda etkisi var sanırım .

bu hafta denemek istedigim bir yöntem vardı sizede söylemiştim , daha öncedende yapmıştım belki hatırlarsınız . birgün pro agırlıklı diger gun karbon agırlıklı arka arkaya . bir ara güzel sonuçte almıştım .ama bu hafta uygulayamadım . bu fikir tekrar nerden aklıma geldi derseniz , malum diyet guruplarından mezun olmuştum hala orda arkadaşlarım var paylaşım alanına bakarım arada . orda bu haftanın en iyi kilo verenini tecrübesini okurken şeyda çoskun diye bi bayanın listesiyle 11 günde 5 kilouya yakın verdigini okudum . ilgimi çekti araştırdım, aşırı sıkı bir diyet hiç niyetlenemedim ,birazda saglıksız buldum acıkçası .ama diyetin püf nokraları ilgimi çekti hergün baska bir gurup yiyecek yediriyor danışanlarına .bu aslında montidede uygulana bilir ,denemek lazım ama fırsatım henüz olmadı

daha iyi olmana sevindim safşim
ben iyiyim şükür . önümzdeki hafta testleri tekrarlıycam onlarda temz çıkarsa daha iyi olucam inşallah .hayat aynı rütinde devam ediyor işte

diyetsiz gecen günler için rakam iyi safişim saglıgın düzelsinde gerisi olur

Sağol ablam öperim...

İnşallah senin testlerinde temiz çıkar ve bir oh çekersin ablacım.... Sağlığımızın kıymetini kaybetmeden bilmeliyiz... Sonra herşey için çok geç olabiliyor maalesef.... İnsan acı çekerken bunu daha iyi anlıyor...

Evet ablam ben 69 küsürleri görürüm diyordum baskülde diyetsiz geçen hafta + 4 gün boyunca yattım üstüne birde ilaç kullanımı ve ödem... Yine de harika çıktı sonuç....

Abla bu arada bir önceki mesajında bir beslenme şeklinden bahsetmişsin...
Bir gün protein
bir gün karbonhidrat
bir gün sebze
Gibimi? yani gün boyunca 3 öğünde aynı gıdalar gibi mi... doğru mu anladım..

tam olarak öyle deyil safişim .
günler karışık olabilir ,ama bassetigin ayrım gibi . fakat tek bu gıdalar yemek deyilde bu gıdalara agrlıkda olcak .
mesela pro ama saf deyil yanında sebzeyle (sırf proyu asla önermem biliyorsunuz )
sebze agırlıkla ama salataya mesela ton yada peynirkarıştırmak gibi .
yani ben böyle uygulamak istiyorum . o kadının yaptıgı biraz daha farklı netden bi araştır ne dedigimi anlarsın . onun listeler çok sıkı ve baya ayırımcı tavsiye edecegim gibi bir beslenme deyil . fakat şunuda belirtmem lazım . arada bazı listeler var karabugday detoksu gibi ben o günkini aynen yaptım .güzelde sonuç verdi 1.1 gr. yeni aldıgım ve daha fazlası gitti , sanada tavsiye derim 1 günlügne karabugday listesini . migroslerde karabugday bulunuyor .

ablam şimdi baktım o şeyda coşkunun beslenme programına dediğin gibi bana da katı geldi
6 günlük bir uygulamasına göz attım lakin benim onları yapma gibi bir şansım yok.... Hiç duymadığım gıdalar var mesela
birde evde olup yapmam gerekli onları ki mümkünatı yok
ve açıkçası bana pek sağlıklı gelmedi... Sonrası ne olacak dedim....

Ama söylediğin karabuğday detoksu bir gün uygulanacağından onu yapabilirim....
bizim ayran aşı misali... Sabahtan yaparım yanımda getiririm yada hafta sonu evde olduğum bir gün denerim...

Peki bunun sıklığı konusunda bir bilgin var mı abla....
Yani bu karabuğday detoksu mesela ayda bir mi yapılmalı yada haftada bir yaptığında zararı varmı gibi....

safişim zaten o hatunun listeleri yapmanızı önermem . sadece fikir olsun ayrımları nasıl yapmış diye bak dedim :)
ayranı yada pirinç detoksunu haftada 1 yapıyorduk . bunuda onlar gibi yapabiliriz takıldıgımızda yada kaçamak ertesi günlerde .
karabugday çok saglıklı bir yiyecek o yüzden yapmakda teredüdüt etmedim . haftaya tekrar yapabilirim mesela bende .

.o listelerde şöyle; yagsız ,tuzsuz gl endeksi düşük gıdalar ayrıca yiyecekler gunlerle ayrıştırılmış .vede düzenli spor olunca o sonuç kaçınılmaz oluyor .ama sonrasında ne olur kimse sormuyor ? normal beslenmeye geçince tabiki hızlı bir kilo artışı olur .aynı dukandaki gibi ..
bunları niye yazıyorum ? bilirsiniz bende saklı gizli yok her araştırmamı sizlerle paylaşırım .bilgi bencilligim yoktur
sırf onun için yazıyorum yoksa 15 yaşından bu yana ugraştıgım bu diyet camiasında montıgnacı tek geçerim her açıdan

allah razı olsun ablam....
Bende dahil bir çok kişiye bu bilgi paylaşımın sayesinde ışık oldun sen...
Ben doğum ve sonrasında aldığım o kiloları verdiysem ve nasıl vereceğimi de şuan çok iyi biliyorsam senin sayende... hakkın ödenmez... inan kitap alsaydım bu kadar faydası olmazdı bu beslenme şeklinin...
Kesinlikle bende şiddetle her zaman montiyi öneririm....

Önümüzdeki hafta bir gün deniyeyim ben de şu kara buğday detoksunu bakalım....

günaydın vede hayırlı cumalar . safişçiğim çok geçmiş olsun İNŞALLAH bir an önce sağlığına kavuşursun canım . kilo bildirimide yapayım .

geçen hafta : 80,4 kg
bu hafta : 79,7 kg
giden : 700 gr

safişim sizdende Allah razı olsun .

nazlışım nasılsın neler yapıyorsun ?.haftada 1 mesaj yetmiyor bak özlüyoruz seni.

tebrik ederim 700 gr güzel

Abencim şu karabuğday detoksunu yazdıgın iyi oldu sagolasın Bendeki normal bugdayla yapılan detoksa da benziyor ama ben şimdiye dek kara buğdayı iç yememiştim. Arkadaşımda vardı ondan alım ve hazırladım. dün zaten pro sebze yapmıştım, bu gün bunu yapıyorum yarında sebze günüm. yani bu günkü menüm yarına kaymış oldu bilginize.
Ben karabugdayı şöyle hazırladım. 2 elma gözüme çok geldi 6 kaşık k.bugday 1 yeşil elma (dogradım) salatalık da dogradım içine 3-4 küçk boy. biraz maydonoz ve tarçın ekledim tadı da gayet iyi oldu. Yarın sonucu yazarım bu arada elime bu detoksun değişik bir versiyonu da geçti, onu da paylaşayım istedim. bu yolla da kilo veren çok olmuş.

-------------------
Karabuğday Diyeti( değişik versiyonu)

BİR BARDAK YANİ EN AZ 200 QR OLSUN YANİ
BİR BARDAK KARABUĞDAYIN ÜSTÜNE TAZE KAYNATILMIŞ 2 BARDAK SICAK SU TÖKÜB AKŞAMDAN SABAHA KADAR BEKLEDİYORSUNUZ VE SABAHDAN BAŞLAYARAK HER ACIKTIĞINIZDA YEYE BİLİRSİNİZ BOŞ YİYEMEZSİNİZ EGER YANINDA Bİ KASE YAĞSIZ YOQURT VE SALATALIK VE YA DOMATES OLA BİLİR AMMA ASLA TUZ ŞEKER OLMAZ BOL-BOL SU YEŞİL ÇAY SERBEST KIZLAR İNANIN DENEYEN HER KES RAZI KALMIŞ HER KESE İYİ ŞANSLAR SORMAK İSTEDİYİNİZİ SORA BİLİRSİNİZ YARDIMCI OLURUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…