Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

slm herkese...

montig aplam bu şişliğin yapay bi şişliktir.yemeden niye kilo alasın.su tutmuştur belki vücudun.pat diye gidiverir bakarsın bu hafta içinde bi gün...

banuş ve safinaz karabuğdayın duru marka olanını alın.diğer markalar çinden ithalmiş ve tatsızmış..bende migrostan buldum ama belki başka marketlerdede vardır duru...

ben akşam pilavını yaptım ama ıı ıhh.. yumuşak yapılı bir besin.ve çok su tutmuş sanırım.yıvış yıvıştı..yani bulguru pişirir gibi bire iki ölçü ile pişirdim.yumuşak lapamsı ve çiğ tahıl kokulu bişey oldu..bi daha denemek isteyeceğimi hiç sanmıyorumsırf merakımdan bu sabahta elmalı ve tarçınlı yapayım bakayım belki öyle güzeldir dedim sırf aldım kalmasın diye..Allahııımmm nevrim döndü yemin ederim..sabah sabah o kokudan ve yasyavan tadından..:18:

yemek zorunda olmadığıma şükğrler ettim içimden.çölyak olanlara rabbim yardım etsin diye dua ettim..bana uymadı.yiyebilenlere afiyet olsun.dirhem dirhem zayıflatsın,ve kolay gelsin..

oğlumu almaya gidiyorum,satranç kursu var 5'e çeyrek varken çıkıyor geç kalmiim...haftaya salı turnuvası var paşamın..11 yaşında bir çocukla karşılaştıracaklarmış...rabbim zihin açıklığı versin kuzuma...

Benim aldigimda kara bulgur yaziyorcama iri iri yanlis bosiymi aldim

ben de migrosa baktım bulamadım ama mutlaka bir gün de olsa yapacağım karabuğday detoksu. valla zayıflamak için saman bile yerim

bugünkü menüm:

sabah(saat 11,00)
1 uzun dilim tam bugday ekmeği
2 kibrit kutusu peynir
zeytin
çay

öğlen (saat 4,15)
1 kase nohutlu yoğurt çorbası
mantar yemeği
2 çatal ciğer kavurması (sadece tadına baktım)

benim bir sorum olacak kahvaltıyı geç yaptığım için dolaylı olarak öğle yemeği de geç saate sarkıyor akşam saatlerinde meyve ve yoğurt yiyorum aralıklarla. bunun bir sıkıntısı olur mu?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
İyi aksamlar.
Blackim ogun satlerinde bence bir sorun yok gec kahvalti yapiyorsan zaten ancak denkgelir ogunler . Bunda sikinti olmaz montig ablaminda ogun saatleri oyle, guzelcede verdi kilosunu masallah , aksam yemeginin yerinede zaten meyve yenir montide .
Ogunlerinde yagli pro ve karbon ayrimina dikkat et .

Zilim karabugdayin tadi pek hos deyil fakat yenmeyecek gibide deyil , sanirim sen fazla pisirmissin , benim yaptigim pilav kivaminda .
Mothersh arkadasimizin yaptigi gibi hos oldu , ayran corbasi gibi:)

Sevgili mother demek o tatlandiciyi kullanmakda sakinca Yokmus , cok sevindim ozelikle senin adina . Marketlerde varmi ?
Cumalari kilo bildirmek istersen listeye yazariz canim .
Gelismeleri bizede bildir lutfen .

Dikkat dikkat kayip araniyor !
Elma yanakli bal dudakli dr . Adayi ayselimiz araniyor :)
Ayselim insallah bir terslik yoktur .

aebenim aplam galiba ben çok beklettim suda.hem suda beklettim 1 saat kadar.sonrada pişirdim.ayyy aklıma geldikçe bile bi fena oldu içim..

stevya eczanelerde satılıyo aplam.bizim okuldada çok kullanan var onu.toz olanıda vardır belki sorun eczaneye..tatlı yaparsanız tozunu kullanırsınız varsa..ben artık b çok şeyi şekersiz daha lezzetli buluyorum..aşureyi mesela,kabak tatlısını.. aşure içindeki meyveler gayet tatlı yapıyor bence.hatta şekerin o gırtlağı yakıcı tadı olmadığı için dahada lezzetli geliyo bana.kabakta aynı şekilde..ama damak tadı meselesi tabii...
saat daha 9 ama nasıl yorulmuşum bu gün... yoğurt mayaladım onu bekliyorum.dolaba kaldırıp yatarım 11'de..haydin yarın görüşürük.allaha emanet olun...

biri baksın ya ben yanlış bişiymi aldım

Günaydın banucum migrostan duru marka tansaştan yar marka karabugday alacaksın canım. Senin aldıgın kepekli bulgur. Marka belirtip resim ekledim diye inşallah sorun olmaz kk.da

Eklentiler

• $DURU GREÇKA.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 500
  • $karabugday1kg-500x500(1).webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 190
Son düzenleme:
Günaydınnn
Geç kahvaltı konusunda ben de bir şey söyleyeyim, en azından kendi adıma. dün gürkan kubilayı dinlerken geç kahvaltı yapmanın sakıncalı oldugunu, saat 10 da kahvaltı bekçilerinin vücudu terk ettiğini söyledi. ben yine alık alık kandım söylenilenlere ve koştur koştur yumurtamı kaynattım, bir acele saat 10 dan önce kahvaltımı ettim zorla da olsa. ondan sonra da her zaman oldugu gibi evde açlıktan gözü dönmüş vaziyette dolaştım:26:simitler, ekmekler vs gözümde uçuştu durdu ama tuttum kendimi. Bence her insan vücudunun biyolojik saatini dinlemeli yemek saatleri konusunda. Bu arada şişliğim biraz daha inmiş durumda çok şükür. dünden bu sabaha 400 gr daha farketmişimama onu gördüm ki, benim vücudum alışık olmadıgı birşeye tepki veriyor:26: Bu tür detoksları 1 günden fazla yapmayacagım. Umuda kapılınca hüsrana ugruyorum. Bana gerçekten ve kalıcı kilo verdiren sey pro agırlıklı beslenmek...

menüm

saat 11
1dl tb ekmek pırasalı yumurta

ara

1 incir 2 badem 2 fındık (1 haftadır yemiyorum inşallah ters tepmez)

akşam

dün tavugu fazla hazırlamışım açlıktan, kalanını yiyeceğim ve göbek salata

akşam
biraz armut

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
günaydın güzeller ..

abla sagolasın resimler için benim aldıgım durununkiydi . ilk hş dıgımda kokusu eve pek yayılmıştı tadıda yanık gibi gelmişti zor yiyordum ,ama alıştım yahu yogurtla hiç belli olmuyor tadı zilim bi taşım kaynatıp altını kapatıyorum yarım saat sonra şişmiş oluyor tane tane . suyunuda ıslatılmış irinden pilav yapar gibi koyuyorum . malum bende olçü yok hep göz kararı .

montig abla sabah erken kalkanlar için erken kahvaltı iyi ama o zamanda bünyene uymuyor . sen bildigin gibi yap abla bencede , herkesin dr. kendisidir .

gelelim bana dünki artı 1 kilonun yarısı gitti . aslında dahada gidecekti sanırım gece tozuttum
geçen haftaki irademi geri istiyorum .
dün 4 ögün karbugdayla yogurt yemiştim nur arkadaşımızın dedigi üstüne nane ve kırmızı biber , bizim ayran aşi gibi (tadi öyle güzel oldu teşekkürler nur)
fakat akşam ne hikmetse pilav nohut yedim bide 2 çatal fıstıklı kadayıf iştahın fenaydı . geçen hafta karabugdayı elmalı yaptıgımda hiç zorlanmamıştım azcık şeyle doymuştum . ayran aşı yaparkende öyle oluyor bir türlü doygunluk gelmiyor .aceba diyorum bu ayran bana iştahmı açıyor :44: nefsimde o gücü bulursan ilk yaptıgım gibi elmali yapmayı pilanlıyorum bir ara

ablam ben dün aldım karabuğdayı ama nasıl yapacağımı ve yapacak cesareti bulamadığımdan kaldırdım....
Kahvaltı da da onu mu yiyerek başlayacağız güne ? Ayran aşında normal kahvaltı yaparak başlıyorduk ya
birde sen nasıl yaptın abla tarif edermisin bana.... çiğden ne kadar koydun haşladın mı? günde üç öğün mü yedin?
yanında ne tükettin...

bir sürü diyet listesi çıkıyor bununla ilgili kafam karıştı

bir yerde canınız her istediğinde gün içinde yiyebilirsiniz derken
diğer taraf günde üç öğün diyor... :44: :44: :44:

ablam ne desen haklısın :)

iyice şiştim tabi ki buraya zor attım kendimi

bu hafta dukana başladım bugun 4.günüm. bir aydır sağlıklı diyet yaptığım halde 3,5 kg daha aldım tahlillerde şekerim çok dengesiz o yüzden protein ağırlıklı besleniyorum şuanda. ama gözüm sizde tabiki

diyar hoşgeldin cnm nasılsın ,

safinaz benim sorcagım soruların hepsini sormuşsun karabugday hakkında
ben bugün birde metroya bakayım orada vardır belki birde aktarda bile vardır diye düşünüyorm
montig abla tşk ler fotola riçin

birde şunu sorucam karabugday ile verdiigniz kilollar hemen geldimi geri*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…