hoşgeldin .
biliyorum bitkisel ama şeker pancarıda bitkisel .. önemli olan kan şekerini nasıl etkiledigi . bu konuda bilgim yok . siz kan şekeri göstergesi kaç bu tatlandırıcının biliyormusunuz ?
Montignac'ın resmi sitesine bir mail atıp bitkisel tatlandırıcı stevia'yı kullanıp kullanamayacağımı sormuştum. Bugün cevap geldi: EVET kullanabilirmişiz.
Artık tatlılar hayal değil :) Bu da cevabın fotoğrafı
Selam
Mothirs tebrik ederim ne guzel :)) sen emziriyordun deyilmi Bebek kac aylik ?
Menune bakilinca sedece kara bugday tuketmemissin . Ona ragmen guzel gitmis . Boylw devammi edecaksin ?
Okuyorsun goruyorum bazan ama yazmadan gidiyorsun yahu . Tatlandiriciyi sen sormustun dimi ?
Kullaniyoemusun ,
Bu linkte sart surt yok , monti yapanda yapmayanda yazar , ilaki soyle yapda denmez, lakin sorular itinayla cevaplandirilir :)
Teşekkürler aaben. Ben artık emzirmiyorum. Kızım 3,5 yaşında. 1,5 sene önce montiyle çok iyi kilo vermiştim. Ancak sonra geri aldım ve yeniden monti denediğimde ise eskisi kadar kilo veremediğimi gördüm. Dukan falan denedim ama bana uymadı. Yeniden montiye dönmeye karar verdim. Karabuğdayı da aslında montiye uyduğu için tercih ettim. Öğün oluyor sonuçta. Evde oldukça yerim diye düşünüyorum. Ama öncelikle montignac yapıyorum tabii...
Bu stevia'ya izin çıkmasından sonra durum daha da güzelleşti. Yoğurda stevia katıp yesek bile bir çeşit tatlı yani :) Bu arada giden iki kilonun ardından 66 kiloyum ve 1.63 boyundayım.
biri baksın ya ben yanlış bişiymi aldım
benim aldıgım bu yanlışmı aldım acaba
https://www.google.com.tr/search?q=...oute%3Dproduct%2Fcategory%26path%3D67;500;500
gelelim bana dünki artı 1 kilonun yarısı gitti . aslında dahada gidecekti sanırım gece tozuttum
geçen haftaki irademi geri istiyorum .
dün 4 ögün karbugdayla yogurt yemiştim nur arkadaşımızın dedigi üstüne nane ve kırmızı biber , bizim ayran aşi gibi (tadi öyle güzel oldu teşekkürler nur)
fakat akşam ne hikmetse pilav nohut yedim bide 2 çatal fıstıklı kadayıfiştahın fenaydı . geçen hafta karabugdayı elmalı yaptıgımda hiç zorlanmamıştım azcık şeyle doymuştum . ayran aşı yaparkende öyle oluyor bir türlü doygunluk gelmiyor .aceba diyorum bu ayran bana iştahmı açıyor :44: nefsimde o gücü bulursan ilk yaptıgım gibi elmali yapmayı pilanlıyorum bir ara
Selam
Mothirs tebrik ederim ne guzel :)) sen emziriyordun deyilmi Bebek kac aylik ?
Menune bakilinca sedece kara bugday tuketmemissin . Ona ragmen guzel gitmis . Boylw devammi edecaksin ?
Okuyorsun goruyorum bazan ama yazmadan gidiyorsun yahu . Tatlandiriciyi sen sormustun dimi ?
Kullaniyoemusun ,
Bu linkte sart surt yok , monti yapanda yapmayanda yazar , ilaki soyle yapda denmez, lakin sorular itinayla cevaplandirilir :)
Diyarrrrrr cadi seni, bi gorunup aylarca kaybolutorsun de hele ne caza verek sana :))
Safisim daha iyi olmana sevindim balim .
Dimek elti olacaksin :) hadi gozonuz aydin .40 yas , nasip iste :) ama dusunuyorumda bu yasimda evlenmis olsam sanirim kili kirk yarardim :) yas kucukken ne oldugu anlamadan evleniyorsun :) hem iyi hem kotu .
Eh hadi bakalim seninda kilo vermen icin iyi bir sebeb var artik :)
Kara bugday migroslarda var safisim o firik dedigin olgunlasmamis yesil bugday .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?