Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Selam aben
saat şu anda 14.30 ara ögünümü yiyorum. Bugday pişince gözüme çok geldi, hepsini tüketeceğimi sanmıyorum. Yani ögün başı 3,er kaşık normali. sabahtan ber dünyanın sıvısını içtim, az haveli nescafe koca bir kupa, karnıbahar haşlamıştım 2 bardak onun suyundan, 3 kupa bitki çayı yani aklına ne gelirse..diyeceğim o ki, bu kadar sıvı tüketimine karşı 2-3 kez wc ye gittim. sanırım yarın sabah duba gibi kalkacamsudan şişmiş vaziyette

aslında damak zevkime çok uygun bir yiyecek mil
içine havuç aysber limon katıp yenebilirde sabah yemek zor olmuyormu
birde kaç gün yapıyoruz bu diyeti?

ontig abla snein reismleirni görüdm geçen ama pek keyfim yok yazamadım
çok iyi duruyorsun maşallahhh
bende cuma günü 73.4 çıkmıştım
bugün 71.4 çıktım

cnm bişiy yemek istemiyorum iştahım uçtu gitti ee tabi kilocuklarda

Abla tuzlu yemedigin surece pek su tutacagini sanmam :)

Banu yedinmi ?
Yapabilirsen 2 gun yap baktin zorlanmadin 3. Gunde yapabilirsin .
Ben 3 ogun yedim elmayla yada baharatla . Ablam sebzede karisyirdi .
Sadece ypgurt yiyende var .
Size tavsiyem sabah nasil yediyseniz o sekilde 3 ogun devam etmeniz .

slm herkese

banum niye keyfin yok bacım iş yüzündenmi?evde kalmaya alışmayınca zordur elbet ama bulunur sabret biraz..

montig aplam karabuğday için denek oldun hepimize..ben de bu gün kendime bulgur pilavı gibi olanını yapayım bari..canımı istettirdiniz ..
bu karabuğdayın zayıflatıcı etkisi gluten içermiyor oluşundanmış..öyle okudum nette bi yerde ama nerde unuttum dün..çölyak hastaları glutensiz beslenirken bayağı bi kilo kaybı yaşıyorlarmış.dikkat edilmesse glutensiz beslenme bitip normal beslenmeye geçildiğinde anında artış olur yazıyordu.sanırım prolu beslenip karbona geçildiğinde olduğu gibi alınıyor hemen.onada dikkat edin yaparsanız karabuğdayı.birde çok uzun süre bu şekilde beslenmek çölyak hastası olmayanlar için önerilmyormuş onu okudum.unutmadan yazayım dedim..

kk'da gördüm sanırım evelki gün okurken.menşei çin olan çok tatsız ve yavanmış..dün ben baktımda adını unuttum yaw.bi bakliyat markasınındı.kipada 8,5 gibi fiyatı vardı.ben öncesinde migrostan almıştım zaten duru marka.onun menşei kazakistan..zaten oraların özel bir yemeği yapılıyormuş bununla..galibada diyatı 6,5 civarıydı..aklınızda bulunsun diye söyliim dedim..

aebenim bunu yoğurtla yemekte bir sakınca yoksa(kefirle yiyenvardı kk'da okuduğum kadarıyle) bizim daha önceden yaptığımız buğday çorbası gibi üstüne dök yoğurdu naneyi-pul biberi ye kaşık kaşık...bende severim öyle tatsız tuzsuz şeyleri..ama az tereyağlı pilavdan başlangıç yapayım bu gün...
bende siz ne yapsanız yapacağım haa...

evimi tertemiz temizledim bu gün.eşimde yardımcı oldu sağolsun...kahvemde içtim..ohh mis...birazdan kalkıp yemekleride yaptımmı tamamdır.akşamada oğluşu duş,kendim duş,sonrada çantalarımızı hazırlarım vede giyeceklerimizi..artık ütülerimide yarına yaparım 4 sepet oldu sabahtan beri yıkadıklarım...

Son düzenleme:
zilimm cnm sana özelden msj attım şeker bakıver bi ara

yok abla daha yarın alırıım bulursam kipada filanda varmı acaba kara bulgur degil dimi bugday olcak?
1-2 hafta devam edenler varmış sanırım sizler 3 gün mü yaptınız abla

Zillicim selamEllerine sağlık canım, benim de bu gün temizlik günümdü. Bende eş çocuk yok ama evde minik 2 canavar varGündüz ben ayaktayken uyuyor namussuzlar, ben yataga girmimmi cin kesilip evi talan ediyorlaronların her gün sabah akşam mamalarıydı, kum temizliğiydi, dağınıklıklarını toplamaktı derken benimde işim hiç bitmiyor. Pro konusunda kafam karıştı zillicim. yarın bende pro yapmayı düşünüyordum. 3 gündür meyve sebzeden öööö geldi yumurta peynir tavuk yogurt 1-2 tane de fındık badem takılayım diyorum, inşallah kilo artışı olmaz kara bugdaydan sonra:26: gerçi pro bana güzel kilo verdiriyor ama bakalım görücezSana iyi haftalar diliyorum

Son düzenleme:
3 market baktım kara bugday yok migros ve tansaşta uzak bana acaba
kipada varmıdır

Günaydınnnn kızlar...yine sabahın körü, yine ben..

Sabahın körüyle karın agrısıyla fırladım yataktan, hal böyle olunca da yüzümü bile yıkamadan tartıldım. o neeee 61.900...0 a sıfır elde var sıfır. 3 günlük çabalarım boşa gitti sana dün yazmıştım bunu abencim. su içiyorum wc ye gitmiyorum şişecem diye, şiştim iştegeçen salı günkü kiloma döndüm. kaçamaktan a-kalan 600 gr. zaten pro sebze yaparak veriyordum ertesi gün. dün 61.200 iken hiç kaçamak yapmadıgım, yag şeker tuz kullanmadıgım halde bu sabah 61.900keyfim kaçtı vesselam:26: neyse en azından denemiş olduk. vücut ödemi boşaltıyor, sonra geri alıyor karabugday da malesef. en azından bende öyle oldu..Bu gün pro ve az sebze yapacagım belki biraz iner kilom

menüm

saat 11
yumurta, peynir, zeytin

ara

çok az brokoli ayran

akşam

ızgara tavuk, peynir, az salata

gece

belki 2-3 dilim armut

1,5 saat yürüyüş

Gunaydin .

Abla bence su tuttun yarina inersin .
Dun az baktim tekrardan kara bugday diyetine ,haksizlik etmemek lazim kilo veren cok olmus .sanirim cok karistirmamak lazim cok yiyceklerle , dunde dedigim gibi gune neyle yiyerek onunla baslamak lazim .
Bugun pazartesi malum artili olurum hep . Dunde serbestti yemem cumaya gore 1 kilo artim var . Ama iner yarina :)

Banum ben migrostan aldim canim kipada varmi bilmiyorum .

Ha abla dunde yazacaktim unuttum , karnibahar beni hep sisirir . 0 guruplarina karnibahar pek kilo verdirmez aklinda olsun .

Ha abla dunde yazacaktim unuttum , karnibahar beni hep sisirir . 0 guruplarina karnibahar pek kilo verdirmez aklinda olsun .

Abencim kara bugdayı suçlamıyorum, sadece vücudum su tuttu. Perşembe günü 1 gün olarak yine yapacagım. karnıbahar bana genelde iyi etki yapar ama bu kez suyunu içince ters tepmiş olabilir haklısın. şu anda tv de dr. Dr.Gürkan Kubilay var karabugdaydan bahsetti. 1,5 çay bardagını haşlayın, sabah kahvaltıda tüketin dedi. metoyu, bagırsakları çalıştırıyormuş. bu gün rutine giriş yaptım. pro ve az sebze yapıyorum. korkumdan ekmek yemeyecegim kilo artar diye. artık yarın sabah yerim ekmeği. 3 gündür hem k.bugdaydan hem sebze ve elmadan epey karbon aldım. o da ters tepmiş olabilir. pro hep yaramıştır bana zaten. görüşürüz canım

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar,

Ben montignac diyeti yapıyorum. Haftasonu birer öğün karabuğday tükettim. İki günde iki kilo gitti. Diğer öğünler montignac'a uygun beslendim.

Karabuğday'ı da mısır çorbası gibi yaptım ve hem soğuk, hem sıcak olarak yedim. Önce yıkanmış karabuğdayları haşladım. Haşlayınca kokusu hala duruyordu. O yüzden soğuk suyla biraz yıkadım. Sonra üzerine bolca ayran, tuz ve nane ektim. Üzerine de acı biber. Çok severek yedim.

Diyet listemi yazayım:

cmt:
Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği, yağsız köy peyniri, domates, zeytin, şekersiz ayva marmelatı

Öğle: Karabuğday çorbası

Ara: Bol limonlu, karabuğdaylı pırasa (Zeytinyağlı pırasa yemeğine pirinç yerine karabuğday koydum... Havuçsuz tabii)

Akşam: Köy peyniri kızartması (yağsız ızgarada) ve salata

Pazar:
Kalkınca: 2 tane kuru kayısı

Sabah: omlet, peynir, domates, zeytin, şekersiz ayva marmelatı

Öğle: Karabuğday çorbası

Akşam: Kıymalı kabak yemeği, yoğurt

günaydınlar vede iyi haftalar olsun efendim herkeslere

Topiki bir kara buğdaydır almış gitmiş

Ben dün carrefour da bakmıştım cuma günü aklımda idi aeben ablamla konuştuktan sonra da
ben kara buğday diye bir şey bulamadım... Firik diye bir şey vardı... ondan da emin olmadığım için almadım....

Ben de bu hafta birgün denemeyi düşünüyorum.... Bulursam tabii

Onun haricinde sağlık olarak daha iyiyim şükürler olsun.... Montiye aynen kaldığım yerden devam

Birde hafta sonu kaynıma (Benden epey büyük 40 yaşında ) kız görmeye gittik
daha doğrusu onlar birbirini görmüşlerde aileler tanıştı dün
Anlayacağınız elti oluyorum
2 hafta sonraya tarih verdiler söz-nişan olacak (Bu ne acele dimi )
nasipse sanırım yazada düğün olur heralde....
demem o ki hatunlar.... Nişanda şuanki halimden çok farklı olmam zaten evde aile arası olacağı için normal bir kıyafet giyeceğim
Lakin düğünde hem ilk gelin olarak - hem elti olarak - hemde 1. derece yakın elde kalan son kale son cemiyet olduğundan şık olmak istiyorum... Giydiğim yakışsın istiyorum... Dolayısı ile yaza kadar hedefime varmak istiyorum... kolları sıvadım hadi bakalım

Selam

Mothirs tebrik ederim ne guzel :)) sen emziriyordun deyilmi Bebek kac aylik ?
Menune bakilinca sedece kara bugday tuketmemissin . Ona ragmen guzel gitmis . Boylw devammi edecaksin ?
Okuyorsun goruyorum bazan ama yazmadan gidiyorsun yahu . Tatlandiriciyi sen sormustun dimi ?
Kullaniyoemusun ,
Bu linkte sart surt yok , monti yapanda yapmayanda yazar , ilaki soyle yapda denmez, lakin sorular itinayla cevaplandirilir :)

Diyarrrrrr cadi seni, bi gorunup aylarca kaybolutorsun de hele ne caza verek sana :))

Safisim daha iyi olmana sevindim balim .
Dimek elti olacaksin :) hadi gozonuz aydin .40 yas , nasip iste :) ama dusunuyorumda bu yasimda evlenmis olsam sanirim kili kirk yarardim :) yas kucukken ne oldugu anlamadan evleniyorsun :) hem iyi hem kotu .

Eh hadi bakalim seninda kilo vermen icin iyi bir sebeb var artik :)
Kara bugday migroslarda var safisim o firik dedigin olgunlasmamis yesil bugday .

Teşekkür ederim ablaların gülü....

hee ya elti olacam garii.... valla kaynım 40 yaşında gelin hanımda 38 yaşında... ne diyim nasip... daha tanışalı bir ay olmuş nişan tarihi bile koydular iki haftaya baksana.... Bu ne acele diyenlere cevap veiyorum bende : "biyolojik yaşları geçiyor" diye
valla ablacım şimdilik herşeye razı gelen olsada olur olmasada olur diyen bir tip gelin hanım
ama tabii yüzükler takıldıktan sonra kafaya bir şey dank edipte dediğin gibi kılı kırk yarmaya çalışır da çıngar çıkarır mı zora sokarmı bilmem.... Lakiiinnnnn her koşulda her sohbette beni gösteren bir kaynanam ve her soruda cevabı bana verdiren bir kayınpederim var.... Gelin bana uyuz olabilir... Malum onunla ilgili konularıda bana yönlendiriyorlar....
Bakalım bu işin sonu ne olacak...
Dün kızı neredeyse ben istedim abla sen düşün ya kendime şaştım valla :26:

hheee o firik denen şeyi ilk defa gördüm zaten reyonun önünde eşimle birlikte açtık cepleri Google amcaya sorduk hemen kara buğday bu mu acep diye... Antep yöresine ait bir ürün imiş....
bende dedim aeben ablama bir soram sonra alam.... bak iyikide almamışım apla
hhaaaa bu arada ben size söylemedim dimi eşimde monti yapıyor ve tabii benden çok çok fazla kilo kaybı oldu... onda kilo bende gram

merhaballaaarrr

02.01.2014 62,8 kg
03.01.2014 62.6 kg
05.01.2014 62.5 kg
06.01.2014 62.2 kg

Kipadan aldimda ben kara bulgur diyor uzerinde aldim bende dogalsan diye bir marka ve bulgur diyo ama iri bu

merhaballaaarrr

02.01.2014 62,8 kg
03.01.2014 62.6 kg
05.01.2014 62.5 kg
06.01.2014 62.2 kg

Bak bide kilo veremiyorum dıyordun :)
Bazan 1 hafta fiyat yaparcertesi hafta etkisini görürsün blackim .

Banum sanırım yanlis aldın . Bu bildigimiz bulgur Yada buğdaylardan deyil . Kalp seklinde netden bakmadinmi ?

Sen ne yaptin görüşmeyi aklım sende .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…