İyi pazarlar .
Sinavlar bitti sukur .
Abla niye soyleneyim :) bi lakis bugunde yapman kara bugdayin etkisinin ne oldugunu ortaya cikaracak . Hem kara bugday yenmeyecek bir gida deyilki cok saglikli . Bu tur deneme testleri ben uygular size yazardin :) simdi sen yaptin :)
Dun eger diger yiyeceklerde olmasaymis belki daha fazla gidecekmis . Eh gecen gun kabak yediginde ne kadar arti cikmistin .bunde kilo vermissin . Kara bugday karbon oldugu icin geri kilo alimi okadar olmaz .
Banu sende dene bence .
Monti yapan arkadaslarda deneye bilir montiye bir aykiriligi yok .
Ayca35 hosgeldin . Montig ablaminda dedigi gibi ilk sayfalari oku aklina ne takilirsa sor .
Abla tuzlu yemedigin surece pek su tutacagini sanmam :)
Banu yedinmi ?
Yapabilirsen 2 gun yap baktin zorlanmadin 3. Gunde yapabilirsin .
Ben 3 ogun yedim elmayla yada baharatla . Ablam sebzede karisyirdi .
Sadece ypgurt yiyende var .
Size tavsiyem sabah nasil yediyseniz o sekilde 3 ogun devam etmeniz .
Zillicim selamslm herkese
banum niye keyfin yok bacım iş yüzündenmi?evde kalmaya alışmayınca zordur elbet ama bulunur sabret biraz..
montig aplam karabuğday için denek oldun hepimize..ben de bu gün kendime bulgur pilavı gibi olanını yapayım bari..canımı istettirdiniz ..
bu karabuğdayın zayıflatıcı etkisi gluten içermiyor oluşundanmış..öyle okudum nette bi yerde ama nerde unuttum dün..çölyak hastaları glutensiz beslenirken bayağı bi kilo kaybı yaşıyorlarmış.dikkat edilmesse glutensiz beslenme bitip normal beslenmeye geçildiğinde anında artış olur yazıyordu.sanırım prolu beslenip karbona geçildiğinde olduğu gibi alınıyor hemen.onada dikkat edin yaparsanız karabuğdayı.birde çok uzun süre bu şekilde beslenmek çölyak hastası olmayanlar için önerilmyormuş onu okudum.unutmadan yazayım dedim..
kk'da gördüm sanırım evelki gün okurken.menşei çin olan çok tatsız ve yavanmış..dün ben baktımda adını unuttum yaw.bi bakliyat markasınındı.kipada 8,5 gibi fiyatı vardı.ben öncesinde migrostan almıştım zaten duru marka.onun menşei kazakistan..zaten oraların özel bir yemeği yapılıyormuş bununla..galibada diyatı 6,5 civarıydı..aklınızda bulunsun diye söyliim dedim..
aebenim bunu yoğurtla yemekte bir sakınca yoksa(kefirle yiyenvardı kk'da okuduğum kadarıyle) bizim daha önceden yaptığımız buğday çorbası gibi üstüne dök yoğurdu naneyi-pul biberi ye kaşık kaşık...bende severim öyle tatsız tuzsuz şeyleri..ama az tereyağlı pilavdan başlangıç yapayım bu gün...
bende siz ne yapsanız yapacağım haa...
evimi tertemiz temizledim bu gün.eşimde yardımcı oldu sağolsun...kahvemde içtim..ohh mis...birazdan kalkıp yemekleride yaptımmı tamamdır.akşamada oğluşu duş,kendim duş,sonrada çantalarımızı hazırlarım vede giyeceklerimizi..artık ütülerimide yarına yaparım 4 sepet oldu sabahtan beri yıkadıklarım...
Gunaydin .
Abla bence su tuttun yarina inersin .
Dun az baktim tekrardan kara bugday diyetine ,haksizlik etmemek lazim kilo veren cok olmus .sanirim cok karistirmamak lazim cok yiyceklerle , dunde dedigim gibi gune neyle yiyerek onunla baslamak lazim .
Bugun pazartesi malum artili olurum hep . Dunde serbestti yemem cumaya gore 1 kilo artim var . Ama iner yarina :)
Banum ben migrostan aldim canim kipada varmi bilmiyorum .
Ha abla dunde yazacaktim unuttum , karnibahar beni hep sisirir . 0 guruplarina karnibahar pek kilo verdirmez aklinda olsun .
Selam
Mothirs tebrik ederim ne guzel :)) sen emziriyordun deyilmi Bebek kac aylik ?
Menune bakilinca sedece kara bugday tuketmemissin . Ona ragmen guzel gitmis . Boylw devammi edecaksin ?
Okuyorsun goruyorum bazan ama yazmadan gidiyorsun yahu . Tatlandiriciyi sen sormustun dimi ?
Kullaniyoemusun ,
Bu linkte sart surt yok , monti yapanda yapmayanda yazar , ilaki soyle yapda denmez, lakin sorular itinayla cevaplandirilir :)
Diyarrrrrr cadi seni, bi gorunup aylarca kaybolutorsun de hele ne caza verek sana :))
Safisim daha iyi olmana sevindim balim .
Dimek elti olacaksin :) hadi gozonuz aydin .40 yas , nasip iste :) ama dusunuyorumda bu yasimda evlenmis olsam sanirim kili kirk yarardim :) yas kucukken ne oldugu anlamadan evleniyorsun :) hem iyi hem kotu .
Eh hadi bakalim seninda kilo vermen icin iyi bir sebeb var artik :)
Kara bugday migroslarda var safisim o firik dedigin olgunlasmamis yesil bugday .
merhaballaaarrr
02.01.2014 62,8 kg
03.01.2014 62.6 kg
05.01.2014 62.5 kg
06.01.2014 62.2 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?