Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Tesekkur edeerim ablacım. Simdi evdeyim dün basladım diyete kararlı olduktan sonra sorun olmuyor
Evet yarından itibaren ekmek yiyeceğim haklısınız

slm herkse..

chiglid tebrikler,güzel kilo vermişsin... aebenimin dediği gibi burdan ayrılma,herkese örnek teşkil eder yediklerin,yemediklerin,tecrübelerin..

blackys hoşgeldin tekrar..o kadar uzun zaman oldumu yahu sen gideli..?inşallah tekrardan istediğin kiloya kavuşursun kısa sürede..

montig aplam kabakları doğrayıp tencereye koyuyorum,yanına bi kabuk tarçını 2 parçaya bölüyorum.üstünede bir paket vanilya srepiştirip bir kaç saat bekletiyorum.hatta geceden doğrayıp sabah pişiriyorum okula gitmeden evvel kahvaltımı edene kadar pişiyor.altını kapatıp çıkıyorum evden.gelincede tabak dolusu yiyiyorum aç karnına valla..
biraz su salıyor akşamdan sabaha kadar,sabahta kaynayana kadar normal ocakta kaynayıncada küçük ocağa alıyorum,duruma göre kısıyorum yada kısmıyorumkabağın saldığı suya bağlı yani o.kapağı pek sık açma.uçmasın suyu..iyice eriyene kadarda pişirme sakın..dağılmadan pişsin yani...
sıcakken tatsız oluyorda,soğuyunca üstüne ceviz,h.cevizi vs..bazende bir kaşık kadar tahin gezdiriyorum ben...offff....

ama bu kabak ege tarafının kabağıyla olmuyor.onnlar çok sulu ..şeftali gibi oluyor..sen ist.'daydın sanırım.bu taraflardaki kestane kabağıyla yapacaksın bunu ,yemeye doyamassın...kendi tadıyla pişince nefis oluyor..ben artık şekerliden daha çok seviyorum bu halini..şekerlisi midemi acaip yakıyo...

banuşşş nerelerdesin cnm?

Selammmm...2014 yılının herkese sağlık, huzur,mutluluk, neşe, bolluk ve giden bol bol kilo başarısı getirmesini diliyorum

Zillicim çok teşekkürler canım. Bu gün hemen pişirecegim, yılbaşı akşamım tatlı geçsin. sagolasın

menüm

saat 11

1 yumurta peynir zeytin domates salatalık

ara

kereviz salatası

akşam
ızdara baget, salata,brokoli haşlama

gece
kabak tatlısı, 10 leblebi

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Gunaydin . Yilin son gununden .
Yeni sene hayirlara vesile olsun insallah .

Abla bugun kacamak yapmiycakmiydin ?

Zilim kabak tarifini denemek lazim , eline saglik .

Banu nerdesin yine yoksun , insallah iyce salmadin

Safis dun sende gelmedin iyisinizdie insallah .

Aysel canim iyimisin ? Artik cok seyrek geliyorsun .

Laram hani pazartesi basliyordun ne yaptin yinemi vaz gectin ? Nerde eski lara? .

Son düzenleme:
Gunaydınlarrrr
Hosbulduk ziligurti abla insallah hepimiz kavusuruz istediğimiz kiloya
Dün kü menümün devamı

Öğlen
Kebap
Bikaç parça ekmek ( sabah ekmeknyememşştm)
Salata yeşillik

Akşam
Biraz kuruyemiş
1 mandalina
1 bardak süt

Bugünkü menüm

Sabah
1 dl tb ekmeği
Peynir
Zeytin
1 bardak süt

Akşama yılbası kutlaması olacak ama diyeti bozmayacağım:)

Abencim aslında niyetim bugün bozmaktı ama daha önce de yazdıgım gibi, o çok güzel yemekler yapan arkadaşımın yarın yaş günü. Aylardır diyetteyim diye çok sevdiğim pastadan yapacak. ben de kaçamagı yarına sakladım zaten yarın sabah tartılacagım ve cuma günkü kilo bildirimim de bu olacak, çünkü kaçamak sonrası kilom eski haline ancak 2 günden sonra geliyor.Ben yine de cumartesi günü tartıdan sonra diyete devam edip etmeyeceğimi belirleyceğim. Nasıl olsa yeni senenin ilk gününü diyetsiz geçireceğim. Zaten koruma devresinde de diyet modunda olacagımdan, devam etmemem için bir sakınca yok diye düşündüm.. yarın görüşürüz canım, her şey gönlünce olsun

Son düzenleme:
İyi aksamlar.

Abla arkadasinin yeni yasini kutlarim .
Ben senin kiloda olsam hem bugun hem yarin kacamak yapardim sanirim :). O yuzden senin kiloda deyilimyaaa :))).

Sen en iyisini uapmissin abla afiyet olsun .

Blackim ( niclerinizi yanlis yaziyorumdur af edin . Benm icin zor oluyor yahu kolay bisi deyinde adinizi oyle yazayim ):)))
Fistigim montide ekmek yasak deyil . Yasak olan etle birlikde ekmek yemek .sende biliyorsun bunuda hatirlstayim dedim yani sabah ekmek yememistim demen seni kurtarmiyor :)))
Bu aksam zorlanacaksan kacamagini yap neden abla dersen zaten diyete yeni basladin sabrini ilerki gunlerde kullanirsin :)
Ha birde montide meyve diger yiyeceklerle karismiyor en az 15 dk once yenmesi lazim tam monti yapacaksan aklinda olsun .

Bende bu hafta 67 li kilolari hedefledim insallah gorurum .

herkesin yeni yılı kutlu olsun...

dilerim hepimizin gönlünün muradı 2014 yılı içinde gerçekleşir...önce sağlık sonrasında huzur, mutluluk ve hayırlı kazançlar getirsin hepimize..götüreceği tek şey kilocuklar olsun..

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kabağı yapanlara ve yapacaklara afiyet olsun..kabak kalori bakımından çok düşük olmasına rağmen mineraller ve vitamin bakımından oldukça zengin bir besin..ben oğluşuma bebekken ek gıdaya geçtiğimizde her çorbasına yemeğine eklerdim patates yerine..beta karotende içeriyor ayrıca..şekerle pişmeyince hem mide yakmıyor,hemde kalorisi acaip düşük.100 gr=50 cal..yani 200 gr bi tabak falan yapar oda topu topu 100 cal.bi elma zaten 65 cal.falan yani..çok iyi bence her açıdan...yiyin gari......

ben oğluşumada bal kabaklı toplar yapıyorum.kabak olarak yemediği için..içine biraz bal ,bir kaşık kakao,az birazda bisküvi kırığı ekleyip topa yapıyorum.h.cevizine bulayıp havuçlu cezerye niyetine yutturuyorum havucu çok seven oğluşum 8-10 tane yiyiyor bi seferde..

biz yeni yıla evimizde giriyoruz,pijama terlik modunda hemde bu aralar eşiminde ,benimde işlerimiz feci yoğun. bari tatili fırsat bilip evde dinlenelim dedik...

herkese iyi yıllar.....

arkadaşlar herkesee mutlu güzel bir yıl dilerimmmm 😊😊😊😊
burda herkesle tanıştığıma çok memnun oldummm umarım bu arkdaşlığımız nice yıllar devam eder...

Ben bu akşam yılbaşı yemeğinde birazcık diyeti bozdum arkadaşlar biraz canım sıkıldıı( etin yanında pilav ve fırın patates yedim inşallah çok kötü etkilenmez diyetim bana moral verin arkadaşlarr (((
Topluca yemekte olunca ısrar kıyamet mecbur... ama pastadan yemedim :))

Umarım 2014 herkese çoookkk güzellll ve harika gelirr :)))

Günaydınnnn..Yeni yılın hepimize sağlık mutluluk huzur bolluk ve berket getirmesini diliyorum...

Kilo bildirimini bu günden yapacağım demiştim. Cuma günü de aynı kiloyu yazacagım. Bu arada kabak tatlısı malesef bana yaramadı. dünden bu güne 100 gr farketmiş.Halbuki ceviz bile eklemedim, sadece kabak yedim, şekerde yoktu içinde.1 haftadır azami dikkat ettim, yürüyüşümü hareket etmemi arttırdım 100 gr daha gitsin diye ama kabak son dakika golu attı bana.Ne yapalım sağlık olsun.Bu günü serbest gün ilan ettiğimden menü yazmayacagım, ama bol bol pasta yiyeceğimi söyleyeyim.
Geçen haftaki kilom 62.400
Bu hafta 62.00 (hedeflediğim kilodayımdün 61.900 idi:97:)
giden kilo 400 gr
Ölçülerimde de 2 haftada 1 ila 2,5 cm arası incelme olmuş...
Bu durumda haftaya da diyete devam kararı aldım.Şu anda tam da hedeflediğim kilodayım ama şekersiz kabak bile bana kilo aldırıyorsa, hedef kilomun altına düşmeden, kalori arttıramayacagım demektir. Allah izin verirse 60 olmadan bırakmayacağım diyeti
Bu arada son halimin fotolarını da paylaşayım istedim:13:

Son düzenleme:
Gunaydin yeni yilin ilk gununden .

Abla harika olmussun masallah tuniginede bayildim tam benim tarzim :)

Zilim dun aksam yazacaktim sen okadar met edince vaz gectim simdi yazayim , kabak cok saglikli kaloriside cok dusuk evet ama monti yapanlar icin cis cunki gl endeksi baya yuksek .
Kacamak icinde ideal ama ,

Chiletcim canim burdaki arkadasliklar inan 5.6 senelik o yuzden sadece diyet yok yazismalarimizda , senide aramizda gormekden mutluluk duyariz canim .
Ha birde senin yemedigin pastayi ben yedim :) pismanligimda yok .
Dun kacirdiginada uzulme. Senede birgun :) biliyorumki sen montiyi cok dikkatli yapiyorsun .elbet telafi olur gerisini getirme yeter .

Bir guzel haberde benden Nihayet 67 li kilolara indim kilom 67 .7

Evet abla pasta olmayaydi daha iyi olacakti ama biliyorsunki benim hedefim kacamaklarla kilo verebilmek .
Bu gunlerde bisi uyguluyorum ama henuz tam emin deyilim . Emin olayim zaten sizlerle paylasirim malum seffafiz :)

Günaydınnn

Dünkü kaçamagım bana 1.700 gr olarak dönmüş, öyle aman aman birşey de yemedim yanidünyaları yerim sanıyordum tıkandım kaldım:26:bir kaşarlı yagsız tb ekmege tost ve 1 irice dilim pastanın yaptıgına bakın:44:neyse problem değil iki günde atarım evel AllahBu gün az sebze ve pro takılacagım. 3 litre su ve 2 saat yürüyüş te bonusu olacak.Bunları yazdım ki, kaçamak sonrası belki sizde uygularsınız

menüm
saat 11
1 yumurta, az beyaz peynir

ara
1 yumurta, ayran

akşam
yagsız tavuk gögsü sote, biraz karnıbahar haşlama, 1-2 dl. kereviz

gece
1 salatalık

2 saat yürüyüş

Gunaydin .
Bugun biraz tembellelik yaptim :) cocuklar gidince az uyumusum .

Banu yazacagin sadece bumu ? Sanada hayirli yillar canim ,Sanirim kendini hala toplayamadin

Abla kilo artisi karbonhidratin su tutmasimsan biliyorsun yarina cogu iner artik biliyorsun .

Abla bu artiyi attikdan sonra sana tavsiyem biraz rahat diyet yapman yani artik sikma cunki ne kadar sikarsan diyetde kacamaklar okadar hizli kilo artisina neden oluyor .

Ben mesela kacamakli diyet yapmaya mecburum ama bunun artisida var . Kacamaklar artik bende hizli kilo artisi yapmiyor .

Bugun yine sohbet gunum mecburi kacamak gunu yani

Selamlar...
Hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu bir 2014 yılı dilerim sevgili monti uygulayıcısı arkadaşlarımmm

Herkese merhabalar
bu yeni yıl umarım gönlünüzdekilerin gerçekleştiği bir sene olur....

Ben yeni yıla maalesef kötü başladım arkadaşlar...

Pazar akşamı evde yemek pişirirken tezgah başında tutuldum kaldım, hareket edemedim... Felç geçiriyorum sandım Allahım korusun...

Pazartesi sabahı haliyle kalkıp işe gelemedim... Dİrek hastaneye doktora...
Önce muayene ardından tetkikler...
Ve sonuç .... Omur ilikte fıtık...
Detaylı olarak MR raporunu doktor bu gün yazacak. Fakat fizik doktorumun gördüğü kadarı ile omur ilikte fıtık oluşmuş...
Ben zaten 14 senedir bel fıtığı hastasıyım... Belimde 2 yerde var maalesef... Şimdi bir de o yetmez gibi omur ilikte çıktı....

Buna şükür diyorum Rabbim bu günümü aratmasın... hareketlerim kısıtlı çok seri hareket edemiyorum, eğilip kalkamıyorum...
Pazar gününden beri de evde yatıyorum... Masa başı hareketsiz çalışmanın cezası....
bu arada diyet falan hak getire... Annem ve kayınvalide ne yaptıysa onları yedim... Aç kalmamak adına...
Bu hafta diyetten ve kilodan yana ben diplerdeyim... Ve inanın umurumda bile değil.... Çünkü bu ağrı berbat....

Mesajlara üstten üstten bakabildim... Malum hafta başından beri yokum acaip iş birikmiş... Benimle alakalı sorusu falan olan varsa alıntı yapıp yazarsa gözümden kaçmaz....

Herkes umarım iyidir ve keyifler yerindedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…