Sagisim gelince sizleri listeye ekler blakcim . Mezunda olmussun tebrikler.
Onceden yurt ve annenler arasinda tam diyet yapiyordun sanirim , simdi durum nasil ?
Montig ablamin ekmek yorumuna katilitorum , saglikli ve uzun vadede guzel kilo verilmek isteniyorsa karbonhidrat yenmeli . Pro hizli kilo verdiriyor gibi gorunsede uzun vadede oyle deyildir . Tabi karbonda sinirlanmali .
slm herkse..
montig aplam kabakları doğrayıp tencereye koyuyorum,yanına bi kabuk tarçını 2 parçaya bölüyorum.üstünede bir paket vanilya srepiştirip bir kaç saat bekletiyorum.hatta geceden doğrayıp sabah pişiriyorum okula gitmeden evvel kahvaltımı edene kadar pişiyor.altını kapatıp çıkıyorum evden.gelincede tabak dolusu yiyiyorum aç karnına valla..
biraz su salıyor akşamdan sabaha kadar,sabahta kaynayana kadar normal ocakta kaynayıncada küçük ocağa alıyorum,duruma göre kısıyorum yada kısmıyorumkabağın saldığı suya bağlı yani o.kapağı pek sık açma.uçmasın suyu..iyice eriyene kadarda pişirme sakın..dağılmadan pişsin yani...
sıcakken tatsız oluyorda,soğuyunca üstüne ceviz,h.cevizi vs..bazende bir kaşık kadar tahin gezdiriyorum ben...offff....
ama bu kabak ege tarafının kabağıyla olmuyor.onnlar çok sulu ..şeftali gibi oluyor..sen ist.'daydın sanırım.bu taraflardaki kestane kabağıyla yapacaksın bunu ,yemeye doyamassın...kendi tadıyla pişince nefis oluyor..ben artık şekerliden daha çok seviyorum bu halini..şekerlisi midemi acaip yakıyo...
banuşşş nerelerdesin cnm?
Gunaydin . Yilin son gununden .
Yeni sene hayirlara vesile olsun insallah .
Abla bugun kacamak yapmiycakmiydin ?
Zilim kabak tarifini denemek lazim , eline saglik .
Banu nerdesin yine yoksun , insallah iyce salmadin
Safis dun sende gelmedin iyisinizdie insallah .
Aysel canim iyimisin ? Artik cok seyrek geliyorsun .
Laram hani pazartesi basliyordun ne yaptin yinemi vaz gectin ? Nerde eski lara? .
Bir guzel haberde benden Nihayet 67 li kilolara indim kilom 67 .7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?