Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banucum ben aeben ablamında tavsiyesi üzerine sadece bir gün denemek istiyorum.... Lakin sabah aç karınla kahvaltıda nasıl yerim onu bilemiyorum.....

ben migrosta buldum dün akşam glütensiz ürünler reyonunda... duru marka
bu diyeti 2 hafta boyunca uygulayanlar var.... bana pek mantıklı gelmiyor....
bir gün deneyip montiye devam etmek istiyorum bakalım....

2 hafta uyguladıktan sonra verilenler geliyordur geri yaa... okadar çok kilo gidiyormuş ki 2 haftada çabuk gden çabuk gelir emme bilemedim

Merhabalar,
Bugün ben de baktım karabuğdaya duru marka vardı arkasında doktor tavsiyesiyle kullanın yazıyordu ve alerjik reaksiyona neden olabilir yazıyordu:26: korktum geri bıraktım:44:

stevya eczanelerde satılıyo aplam.bizim okuldada çok kullanan var onu.toz olanıda vardır belki sorun eczaneye..tatlı yaparsanız tozunu kullanırsınız varsa..ben artık b çok şeyi şekersiz daha lezzetli buluyorum..aşureyi mesela,kabak tatlısını.. aşure içindeki meyveler gayet tatlı yapıyor bence.hatta şekerin o gırtlağı yakıcı tadı olmadığı için dahada lezzetli geliyo bana.kabakta aynı şekilde..ama damak tadı meselesi tabii...
saat daha 9 ama nasıl yorulmuşum bu gün... yoğurt mayaladım onu bekliyorum.dolaba kaldırıp yatarım 11'de..haydin yarın görüşürük.allaha emanet olun...[/QUOTE]

Stevia hem eczanelerde, hem büyük marketlerde satılıyor. Çay vs. için tablet halinde, pişirmek için toz halinde mevcut.

slm hepiciğinize...

diyar hoşgeldim cnm,kaçakkk nerelerdesin kız sen? ne diyeti yaparsan yap,hatta diyette yapma ama buraya uğra yahu..özlettin kendini...

bu gün erken bitti kursum,erken çıkınca oğlumu almaya gidene kadar biraz vitrinlere bakalım dedik arkadaşla.pantolon bakayım dedim kendime.yok allahım yok..ne giydiysem paçaları düdükkkkk arkadaş lcw'de uzun olanlar var dedi.onlarada baktık.kemal sunal kısa donları gibi ayak bileğimde sallanıyorlar..pantolon bulamadığıma göre bacakları kısaltacağım artık dedim

fabrika'nın pantolon kalıplarını beğeniyorum ama gene kısa..bildiğiniz uzun bacak boyu olan markalar varsa model falan bakmıycam alıcam artık bi fikriniz varsa kıslar...yoksa diktiricem.bu gün giydiğim pantolonuda sabah topuklu botla giyeyim dedim hepten bileklerimde kalınca bu soğukta babete talim ettim.arabayla gittim ve hava bu gün güzeldide sorun olmadı..sadece 2 tane pantolumun paçaları biraz daha iyi hepsi kısa ,acaip sinir bişiyyyyy

niye düdük gibi dikiyorlar.....

yanımdaki arkadaş aldı 2 pantolon,oda kısaltmaya verdi.birinin paçaları dar diğeride ispanyol gibiydi.mağazadaki kzı ikisininde modelinde biraz oynama olacak kestirince dedi.dar paçalının paçası yukarı doğru bollaşıyor ordan kesilecek biraz bol olacak dedi,ispanyolunda bolluğu kesilince azalır bilginiz olsun dedi.
o sırada bende paçalarında pay varmıdır açtırsammı diye inceliyorum pantolonları..herkesin derdi ayrı ayrı işte...

ceket giyiyorum beden uyarsa kollar kısa ve boyu kısa geliyor36-38 beden üstüm..40 almaya kalksam üstümden dökülüyor bolluktan..offff....

o stresle özsüte daldık koca bi kup dondurma yedim... ama midemi üşüttüm sanırım,feci bulanıyor çünki...

banuş aebeniminde dediği gibi o bulgur cnm senin aldığın..ondan bugur plavı yaparsın..bu buğday giye geçiyor.montig aplamın resim eklediği gibi...

montig apla şişlikler inmiş ,gözün aydın....anaaam ben kaçtım midemmmmmm

İyi aksamlar

Zilim dimek pantolon buladin :) ah canim benim ben kisayim genelde kestiririm :) sende uzun bulamiyorsun . Bak ablasi senin durumu kizima soyledim, careyi bildu kilo alsin 40 beden olsun diyor :)) cok zyifmissin o boya gore :)

Safisim ve banum vede blackim ;
Kara bugday icin 2 tarif verebilirim
Cigden 3 ym. Kasigi bugdayi yikayin ustune pilav yapacak gibi ( birazdaha az olabilir )su ekleyip bi tasim kaynatin
, ocagi ve tencere agzini kapatin . Suyunu kendi cekiyor .

Bundan sonrasi size kalmis .
Ben ilk denedigimde bu olcuye yr, yesil elma ve tarcin ekleyerek gunde 3 defa ayni miktari pisirerek yemistim . Elmayi karistirmadim sonraki oglerde.
Bugdayi pul biber katip yedim ardindanda elmayi .
Gunde 3 ogun yetmisti acikmamistim .

Dunki uygulamada ise karabugdayi aynen yukardaki gibi pisirdim . Ama elmayla deyilde koyu ayranla karistirdin ustune pul biber ve nane ektim . 4 ogun yedim . Eger gece pilav nohut vede tstli yemeseydim sanirim ayni sonucu alirdim .

Benim uyguladigim boyle kizlar . İlkgun 1kilo civatinda gidiyor 2 denemedim henuz , uzun sure yapilmaz bencede ama mothers arkadasimizin yaptigida olabilir . Gunde 1.2. Ogune eklene bilir . Aceba bu son ikigun nasil gecti. mothers canim devam ediyormusun karabugdayli ogunlere? Kilo kaybin hala devam ediyormu ?

Blackim canim karabugdayda guliten yok o yuzden dr tavsiyesi diyor sanirim . Korkacak bisiyok canim .

Kızlar selam
Gerçi yarın sabah ta haber verebilirdim ama etraf sakinken yazayım istedim. İngiletede yaşayan kuzenim sürpriz yaparak bu akşam İstanbula geliyor, çok mutlu olduk tabi Yarın büyük bir aile yemeği olacak, yani geç yılbaşı kutlamasıOrada da ben diyetteyim demek istemiyorum..Bu durumda benim kaçamak geçen haftaki gibi yine çarşambaya kaydı. Yarın sabahki kilom, cuma günü geçerli kilo olacak bu durumda. zaten bu son kaçamagım olsun istiyorum,malum vereceğim kilo azaldı. Bundan sonra kaçamak değilde haftada 2 kez falan sevdiğim yiyecekten azar azar yiyerek bu tarzı oturtmak istiyorum.Tabi kaçamak günlerinin rahatından sonra bunu başarabilirmiyim bilmiyorum, görecegiz Görüşürüz

Son düzenleme:
Gozunuz aydin abla .afiyet olsun yarin icin :)

Kizlar cok pardon karabugday detoksu yaparken , elmali menude ara ogun yemisim , 1er salatalik . Oyleden once ve sonra . Seyda coskunun menusundaki gibi .

merhabalar 2 gün ben de ara vermek durumundayım yola gidiyorum iş görüşmesine

Günaydınlar canlar...
pazartesiden itibaren full monti modundayım... kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği ama menü yazmayı unuttum size...

Tabii bu sabah maalesef bozuldu benim monti kahvaltı da poğaça yedim... Kızım hasta diye babaannesine bırakıyorduk 2 gündür, bu sabah kudurdu gitmek istemiyorum oraya, okula gitmek istiyorum diye... bırakmadı paçamı...
bende nasıl olsa alt kata iniyor küçük hanım diye ıhlamur kaynatıyordum ki, durum değişince koşar adımlarla evden çıkmak zorunda kaldım... cereni okula bırakmak için eşimden bile önce çıkmam gerekiyordu evden lakin sürpriz bir durum olunca geç kaldık....
Geç kalınca da benim kahvaltı yalan oldu... Ve okul dönüşü yoldan poğaça aldım aç kalmamak için... Başka şansım yoktu...

Öğlen ve akşam yemeği ile kahvaltıda poğaçayı telafi etmek istiyorum...
Sizce ne yapayım....

öğlende ızgara köfte salata ve ayran tüketsem...

Akşamı da hafif bir sebze yemeği ile geçiştirsem yada hiç yemesem bir kase yoğurt mu yesem ne yapsam....

Karabuğday için de düşüncelerim var belki bu akşam pişirir yarın yerim, fakat ben kahvaltı da yiyemem onu ki....

Kahvaltımı tb ekmeği ile yapsam ardından öğlen ve akşam yemeğinde karabuğday tüketsem etkisi olur mu ki... :44:

Evet devam ediyorum. Karabuğdayı artık sabahları yemeye başladım. Ama ayran aşı gibi yiyebiliyorum sadece. Diğer öğünlerde hiç kaçamaksız monti yapıyorum. Fakat kilo kaybı devam etmiyor. Hatta bir kilo da almış görünüyorum. Ama yumurtlama dönemim ve ben bu dönemlerde regl başlangıcından daha fazla şişiyorum nedense. O yüzden kesin bir veri elde edemedim henüz :)

Selam kızlar

Kuzenler dışarı çıkınca bende hemen damladım buraya Uçakları rötar yapınca sabaha karşı geldiler. sohbet muhabbet derken saati 8 ettik. eh kahvaltı zamanı dediler bu sefer. Tabi mecburen bende oturdum masaya. kuzenim ben seviyorum diye Doughnuts getirmiş. gerçekten de yurt dışında yaşarken çok severdim. Sabahın köründe hem de kuzen zoruyla o Doughnuts ları yiyince midem alabora oldu tabi. zaten ben yemedim o zorla tıktı agzıma:18: Sabah sabah midem kalktı kalktı oturdu vesselam. Tabi benim kaçamakta bu kadarla kalmış oldu, ye diye ısrar edemediler. ben de bu sefer güle oynaya diyetime döndüm, tabi kimseye çaktırmadanmidemi üşütmüşüm zahir diyip, ayranlı ılık karabuğdaya talim ediyorumakşama da yine bu şekilde devam edip limonlu göbek salata ve peynir yiyeceğim. ama bizim hınzır kuzenin yüzünden en az 2000 kalori yutmuşumdur herhalson kaçamak tecrübemde böylece bitmiş oluyor. bundan sonra az az yiyeceğim sevdiğim şeylerden kesin kararlıyımYaa kızlar bende durum bundan ibaret, sizlerde iyisiniz inşallah

İyi aksamlar .
Safisim gec kalmisim ama sen zaten uygun beslenmissin her ikiside olur aksam icin .

Motherscim bazan vucud su tutuyor canim ,

Abla afiyet olsun . Senin azminin masallahi var :) devamini dilerim .

karabugdayı buldum hemde minicik küçücük bir markettee aynen böle oluverdim yani
şimdi uygulamaya başlasammı ne yapsam bilemeidm

slm herkese...

günün yorgunluğu iyice çökmüşken üzerime gözlerim yarı kapalı size bakayım dedim..

herkesler iyidir umarım..montig apla gözünüz aydın..
bbanum bulmuşsun karabuğdayı cnm,afiyet olsun...

aebenim aplammm 40 bedene bu boyla sahip olunca devasa oluyorum aplam..ve altım 44 bile olsa üstüm 38'i geçmiyor..iyice fena duruyor öylede..gene iyisimi altta üstte 36-38 arası kalayım aplam..

bu aralar yürüyemiyorumda yaw..eve pert geliyorum yemekler,makineyi doldur boşalt,oğluşla vakit geçir,banyo yaptır,uykuya yatır,ertesi günün hazırlıklarını ya hastada bir kaç akşam ya ütü oluyor ya çamaşır yıkat,as,topla o,bu derken...valla iyice yoruluyorum bu aralar..bu akşam hepten tepe sersemi oldum.oğluma proje ödevi vermişler,1 saatten fazla önüme eğik vaziyette karton kes,yapıştır beynim önüme aktı resmen..merdiveni zor çıktım baş dönmesnden walla...

çok yorgunum,anca duş alıp zıbarırım...

Son düzenleme:
ewet buldum zilimmm yani küçük bi markette hatta ama ne zman denerim bilmiorum

Günaydınnn

Banucum karabugdayı denemekten eden bu kadar tereddüt ettiğini anlamadım. Sonuçta o da bir çeşit bugday, bir zararı yok ki:26: Yurt dışında bizim pilavlarımız gibi pişirilerek tüketiliyor. 1 gün dene bence, olmazsa bırakırsın. hiç değilse denemedim demezsin. son karar senin tabiki

Ben yine bu gün pro takılacagım dünki Doughnuts ların fazlalıgını atmek için

menüm
saat 11

1 yumurta peynir salatalık

ara
pazı kavurma ayran

akşam

ızgara balık salata

gece
salatalık

2 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Gunaydin.

Banum dene 1 gun . Ablamin dedigi gibi ne zarari var .

Zilim kalcalarin genis sanirim armut tipu dediklerindensin . Bu ypnden ben cok sansluyim altim ,ustum ,sagin ,solum hep bir :)) kilo alsamda versemde parmak uclarina kadar ayni etki olur .

Abla artin kaldimiki ? :) kacamak sabah olursa cabuk telafi oluyor .

Bu hafta benden hayir yok diyet konusunda yine dagittim kendimi . Bi turlu duzgun diyet yapma firsatim ve iradem olusmuyor , dun bir arkadasa gecmis olsuna gitik cat kapi sirf hzirlik yapmasin diye ,ama ne mumkum dahadi ikramlari onumuze yesen bir turlu yemesen baska , bugunda yibe sohbet var . Bu hafta sabit kalayim sukredicem . Bir turlu kara bugdayida tam yapamadim sabah yapsam diger ogunlar olmuyor . Saglik olsun bakalim .
Banus is gorusmesinden haber varmi ? Sormayim diyorum hatirlatip canini sikmayim diye ama aklimda sende .

Safisim esinde montiye baslamis , onuda listeye yazsana eskisi gibi , ne guzel Evde hep beraber yapildimi daha kolay oluyor monti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…