Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin.

Banum dene 1 gun . Ablamin dedigi gibi ne zarari var .

Zilim kalcalarin genis sanirim armut tipu dediklerindensin . Bu ypnden ben cok sansluyim altim ,ustum ,sagin ,solum hep bir :)) kilo alsamda versemde parmak uclarina kadar ayni etki olur .

Abla artin kaldimiki ? :) kacamak sabah olursa cabuk telafi oluyor .

Bu hafta benden hayir yok diyet konusunda yine dagittim kendimi . Bi turlu duzgun diyet yapma firsatim ve iradem olusmuyor , dun bir arkadasa gecmis olsuna gitik cat kapi sirf hzirlik yapmasin diye ,ama ne mumkum dahadi ikramlari onumuze yesen bir turlu yemesen baska , bugunda yibe sohbet var . Bu hafta sabit kalayim sukredicem . Bir turlu kara bugdayida tam yapamadim sabah yapsam diger ogunlar olmuyor . Saglik olsun bakalim .
Banus is gorusmesinden haber varmi ? Sormayim diyorum hatirlatip canini sikmayim diye ama aklimda sende .

Safisim esinde montiye baslamis , onuda listeye yazsana eskisi gibi , ne guzel Evde hep beraber yapildimi daha kolay oluyor monti .

Abencim selam..Sabah ta olsa 600 gr. gelmiş oturmuş yine 62.- 62.600 arası mekik dokuyorum resmenHalbuki kara bugdayla 61.200 e kadar inmiştim, ertesi gün şişmeden önce. acaip moral olmuştu, ama sonu hüsran malesef.bakalım yarın ne olacak..

Son düzenleme:

evet ablam oda kilo vermek istiyor hemde çok
evde yemek yapıyorum ertesi günü öğlen için hem ona hem kendime hazırlıyorum
ikimizde yanımızda götürüyoruz öğle yemeklerini anlayacağın... diyet için iyi ama benim için kötü... Öğlen yemekleride evden gidince akşam yemeğini kara kara düşünüyorum ne yapsam ne yesek diye... iş çıkışı eve gidip yemek hazırlamak bana çok zor geliyor yorgun argın kızla uğraş yemekle uğraş masa hazırla.... neyse sağlık olsun gittiği yere kadar inşallah...

Evet ablam benimde aklıma geldi yarından itibaren onu da yazacağım listeye başlangıç kilosu ile onuda takip edelim :.1:

Bugünün menüsü

Kahvaltı 08.30
1 dl tb ekmeği - domates - salata - şekersiz bir fincan çay

Öğle 13.00
4-5 adet kabak mücveri - marul salatası ve bir kase yoğurt

Akşam 18.30 - 19.30
ızgara balık (dil balığı) - salata belki karides yada kalamar....

uzun zamandır balık yemiyorum, evde pişirme huyum hiç yoktur sevmemde... arada canımız isteyince dışarıda yiyoruz işte
Laf aramızda evde yemek kalmadı... Birazda o yüzden balık yiyelim bu akşam dedim

slm herkese..

keyifleriniz iyidir inşallah hepinizin canlar...bende bu akşam erken oturabildim şükür.(saat 8 benim için erken oluyor bu arada)

aebenim kalçam büyümeye çok elverişli aplam.jeniffer lop-et oluveriyorum kilo alınca bu yüzdende hep ince kalmam lazım..karbonlar zaten gelip kalçaya yapışıveriyor malesef...birde ben karbon çok erken acıktırıyor.ben uzun süredir kahvaltımı sadece yumurtayla yapıyorum..çünki öğlen okulda illa bi çeşit karbon içerikli bi yemek oluyor.ya çorba un yada patates,mercimek vs..bişiyler oluyor yada yemekte patates,fsulye,nohut vs..vs.. oluyor..ordan günlk karbonu alıyorumdur diye eylülde okullar açıldığından bu yana öyle yapıyorum kahvaltılarımı.

montig aplam düşme sakın donat tuzaklarına.. yurtdışında yaşayanlar donat yiye yiye göbekleri donat gibi olmuş aynıçokta ağır bi tatlı ,ben yediğimde midemi ekşitmişti...caloriside ona keza aplam.sen bizim kabak tatısından şaşma .

bu akşamda şansıma dizilerin eski tekrarları var yaw..

herkese iyi geceler! Foruma cevap veremesem de arada sırada yazdıklarınızı okuyorum. Yaşanan kötü olaylar bitmedi sanırım bitmeyecek. Hayat bu devam edecek ama kafama taktıkça olan bana oldu. 12 kilo geri geldi. İnşallah ben de başlıyorum artık. Zararın neresinden dönersem kardır diye düşünerek kolları sıvamam lazım. Allah yardımcım olsun.yarın itibari ile 1. günüm .sevgiyle kalın.

Çok haklısın zillicim. Bir zamanlar nasıl sevmişim o garip tadı bende anlamadım. aklıma geldikçe midem kalkıyor hala. hele sabahın körüyle yemek daha bir nefret ettirdi. ne yapalım kuzen muzipliği iştebir daha üste para verseler koymam agzıma

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar

Son 1,5 haftadır mehter takımına döndü bünyem. Yürüyüş süremi 1,5-2 saatlere çıkardıgım halde hemde.Geçen hafta içi 61.100 e kadar indim diyet ve karabugdayla. sonra kaçamakla 62.600 e kadar çıktım (sadece sabahtan 2 adet donat yiyerek).perşembe 62 oldum. Bu günde de 61.500. halbuki salı günü 61.100 düm. Dün pro ve az sebze yaptım. bu gün son defa, etkisi varmı yokmu diye karabugday detoksunu sadece 1 gün olarak deneyeceğim. yarında sebze ve az pro yapacagım ki, kilo geri gelmesin. sonra normal beslenmeme düzenine geri dönecegim.(yani her sabah 1 dilim ekmegimi kayısımı incirimi 2 şer adet fındık badem ve yarım cevizimi akşamda 1 adet meyvemi yiyecegim) eger karabugdayla az da olsa kilo verip, ertesi gün de dikkat ederek kilo almazsam, haftada bir kurtarıcım olacak k.bugday. yok eger tekrar geri alırsam bir daha kullanmayacagım, benim bünyeye yaramıyor diyecegim.

kilo geçen hafta 62
bu hafta 61.500

menüm

3 ögün elmalı tarçınlı karabugday detoksu

aralarda 2 adet salatalık

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydınlar ve de hayırlı cumalar efendim....

Benim kilo durumum bu sabah vahim idi... Sebepsiz....

Geçen hafta : 68.200
Bu hafta : 68.400

Gelen : 200 Gram...

günaydın, hayırlı cumalar

takyim hangimizin hayatı güllük gülüstanlk ? öyle olsa kul olmazdık zaten .önemli olan bu zorluklarla ayakda durmak hamdetmesini bilmek . bakmayın ben herzaman aynı keyifde yazıyorum ama bazan içimde fırtınalar kopuyor ,herkesin sıkıntıları kendine özgü

kilo almış olsanda sendeki azmi ve montiye güzel cevap veren bünyeni unutma buraya yazmak diyet için adepte olmak gibi bişi . her daim bekleriz canım .ki,lonu tam yazmasanda verdigin kiloyu yaz motive eder seni cumaları kilo bildirirsen listeye yazarız.
abla sen benim yerimi aldım bu incelemeler konusunda yarınki sonucunu merakla bekliyorum .
aslinda normal bir düzende diyete devam etmek sonuç için genel anlamda daha iyi . detosklar bunyeyi şasirtıyor ve dengesini bozuyor . bunu bir kere daha anlamış olduk .
izleyecegin yol dogru abla bugunde dene bakalım yarında pro yap ondan sonrada rutin diyetine dön . çokda sorun etme zaten hedefledigin kiloya yakınsın .

safiş ne oluyor senin bunyene yahu ? sana tavsiyem mezura ölçüsü al ve haftalık onu gözle yine eskisi gibi eriyip incelecen baskülde aynımı kalacan acep?:44: en azından bunu ögrenellim .

bana gelince durum vahim . sebebini bilmedigim aclık krızlerindeyim . dun sohbette tedigimle yapacaktım .sabahda prolu kahvaltı etmiştim dengelerdim en azından sabit gelirim bu hafta diyordum ama öyle olmadı . akşam nerdeyse titredim açlıkdan desem yeridir . sonrasını hatırlamıyorum kendimi kaybettim . her insilin direnci olanlar gibi . sanırım şeker dengem alt üst oldu . ah monti ah seni diyet olrak deyilde sadece saglık acısından bile uygulaya bilsem ne olur . kil vermek için olmasa bile saglık acısından bunu yapmalıyım ama nasıl . sabah monti kahvaltısı yaptım ekmekli (kaç hafta oldu sabah ekmek yemeyeli ) gün içinde yedigim hamurlar hariç tabisi . öyleyede bir yere gitmem lazım ikram gelirse yine çöpe gitti monti .
bende durumlar böyle kızlar içinizi karamayım en iyisi .
ha kilomuda yazayım . geçen hafta 67 .5 bu hafta 68.5 . geceki tuzutma omasaydı sabit gelecektim aslında .iner yarında, işte

kızlar ben ayseli iyce merak ettim . inşallah kötü bişi yoktur 10 günü geçti kız ortada yok .:26:

günaydın, hayırlı cumalar

takyim hangimizin hayatı güllük gülüstanlk ? öyle olsa kul olmazdık zaten .önemli olan bu zorluklarla ayakda durmak hamdetmesini bilmek . bakmayın ben herzaman aynı keyifde yazıyorum ama bazan içimde fırtınalar kopuyor ,herkesin sıkıntıları kendine özgü

kilo almış olsanda sendeki azmi ve montiye güzel cevap veren bünyeni unutma buraya yazmak diyet için adepte olmak gibi bişi . her daim bekleriz canım .ki,lonu tam yazmasanda verdigin kiloyu yaz motive eder seni cumaları kilo bildirirsen listeye yazarız.
abla sen benim yerimi aldım bu incelemeler konusunda yarınki sonucunu merakla bekliyorum .
aslinda normal bir düzende diyete devam etmek sonuç için genel anlamda daha iyi . detosklar bunyeyi şasirtıyor ve dengesini bozuyor . bunu bir kere daha anlamış olduk .
izleyecegin yol dogru abla bugunde dene bakalım yarında pro yap ondan sonrada rutin diyetine dön . çokda sorun etme zaten hedefledigin kiloya yakınsın .

safiş ne oluyor senin bunyene yahu ? sana tavsiyem mezura ölçüsü al ve haftalık onu gözle yine eskisi gibi eriyip incelecen baskülde aynımı kalacan acep?:44: en azından bunu ögrenellim .

bana gelince durum vahim . sebebini bilmedigim aclık krızlerindeyim . dun sohbette tedigimle yapacaktım .sabahda prolu kahvaltı etmiştim dengelerdim en azından sabit gelirim bu hafta diyordum ama öyle olmadı . akşam nerdeyse titredim açlıkdan desem yeridir . sonrasını hatırlamıyorum kendimi kaybettim . her insilin direnci olanlar gibi . sanırım şeker dengem alt üst oldu . ah monti ah seni diyet olrak deyilde sadece saglık acısından bile uygulaya bilsem ne olur . kil vermek için olmasa bile saglık acısından bunu yapmalıyım ama nasıl . sabah monti kahvaltısı yaptım ekmekli (kaç hafta oldu sabah ekmek yemeyeli ) gün içinde yedigim hamurlar hariç tabisi . öyleyede bir yere gitmem lazım ikram gelirse yine çöpe gitti monti .
bende durumlar böyle kızlar içinizi karamayım en iyisi .
ha kilomuda yazayım . geçen hafta 67 .5 bu hafta 68.5 . geceki tuzutma omasaydı sabit gelecektim aslında .iner yarında, işte

kızlar ben ayseli iyce merak ettim . inşallah kötü bişi yoktur 10 günü geçti kız ortada yok .:26:

Abencim selam... Asıl yarın değilde ondan sonraki 2 gün önemli. Çünkü yarın versem bile, ertesi günler geri geliyor verdiklerim:26: sana yarın ve sonraki günkü durumu yazarım canım.

senin insülin direncinde kötüymüş yani bilirim o açlık krizlerini. Allah yardımcın olsun..ben öyle oldugum zamanlar sebze olarak çiğ yenecek ne varsa dolduruyorum mideme sussun diye artık. sende dene işe yarıyor

Abencim selam... Asıl yarın değilde ondan sonraki 2 gün önemli. Çünkü yarın versem bile, ertesi günler geri geliyor verdiklerim:26: sana yarın ve sonraki günkü durumu yazarım canım.

senin insülin direncinde kötüymüş yani bilirim o açlık krizlerini. Allah yardımcın olsun..ben öyle oldugum zamanlar sebze olarak çiğ yenecek ne varsa dolduruyorum mideme sussun diye artık. sende dene işe yarıyor

abla bu açlık krizindende farkli bişi . gözün karbonhidratdan başka bişi görmüyor . bir iki lokma layım yeter derken birde bakmışsın dünyayı yemişsin . gerçekden farklı. allah yardımcımız olsun , fakat yinede sorumlusu biziz aç kalmamak vede gl endeksine dikkat etmek lazım sürekli .bu insülin direnci denen şey berbat bişi gerçekden . ama dedigim gibi surunu yaratan benim hastalıgın bir gunahı yok

Sana da hayırlı cumalar ablacım...

valla ablam bende kendimi anlayabilmiş değilim... Zaten kilo vermiş olmayı ummuyordum açıkçası lakin almış olmamı da beklemiyordum ki... Aklıma şu geldi... Yılbaşı haftası yani geçen hafta sırtım tutuldu ya evde yattım diyet falan hak getire üzerine birde kas gevşetici ilaç ağrı kesici ilaç falan kullandım... Artıya geçtim...
Sırt ağrısı geçti derken bu sefer de kuru öksürük başladı bu hafta başıda dahiliye ye gittim ve yine ilaç... Antibiyotik, öksürük şurubu vs.
bu arada tabii bu ay dk hapımı düzenli olarak hiç kullanmadım... Çünkü son 2 hafta içinde o kadar çok değişik ilaç içtim ki ona sıra gelmedi... Açıkçası bende içmek istemedim... İyice sapıtmıyayım diye...
Dolayısı ile normal şartlarda daha 12-13 gün varken regl olmama dün lekelenme oldu bende (umarım regl başlangıcıdır)
bu günde sanki devamı gelecek gibi bir durum söz konusu....
Sanıyorum ki, kullandığım ilaçlar ve kullanmadığım dk hapı yüzünden bu ay dengem şaştı ve regl tarihi karıştı...
Bu durumda ben de hem regl dönemimde olduğumu hemde ilaçlar yüzünden vücudumda şişkinlik / ödem oluştuğunu düşünmeye başladım...
aksi taktirde monti yaparken artıya geçmem şaşırtıcı yani
metobolizmamın montiye cevap vermiyor olacağını düşünmek istemiyorum...
Neyse şu lekelenme yada regl hangisi ise şu dönem bir geçsin ben tam montiye devam edeyim bakalım ne olacak...

Yada ben de siz gibi haftasonu bir gün karabuğday detoksu mu yapsam kendime harekete geçmek açısından ya ne yapsam...

Ablam ayseli bende acayip merak ettim
umarım herşey yolundadır ve kötü bir haberle gelmez
umarım okul ve dersler sınavlar yüzünden gelemiyodur...

ahhh ahhh safiş benim bünyede tırlattı anlamadım gittim ne oluyor böyle ... haftanın 4 günü düzenli spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum geçen hafta 79,7 olan kilom bu sabah 80,6 oldu ben kurtulamayacakmıyım bu doğum kilolarından bana bir oklava lazım en kalınından aeben ablam duyrulur .

merhaba lar hanımlarr

ablam ben kilo bildiriminde bulunucam ki ne hallere geldiğimi anlayın diye

3 aydır spor yapıyorum ilk başladığımda 86 idim geçen hafta tartıldığımda 97,6 kg çıktım

artık siz düşnünü az yiyorum spor yapıyorum kilo alıyorum

açlık şekerim 95 iken tokluk şekerim 86 çıkıyor ne yapıcam nasıl düzelicem bilmiyorum doktorlara gitmek istemiyorum yardımcı olacak iyi bir endokrin uzmanı bilmiyorum

geçen hafta o kiloyu görünce dukana başlıyım dedim buda eksik kalmasın :) neyse 5 gün dayanabildim hasta oldum gribim sebze yedim ama montiye döndü tekrar beslenme şeklim :) her işte bir hayır vardır zamanında nasıl veriysem 30 kiloyu tekrar veririm

bugün sanah ki kilom tam 94.00

ohaaaa dimi ablam

68 i gören benim durumuna bak ya kendim ettim kendim buldum artık yemesemde kilo alıyorum

Arkadaşlar ben listeyi kilo bildirimi yapanlara göre güncelliyorum ve her cuma bu saatlerde buraya ekliyorum...
Benden sonra gelip kilo bildirimi yapan olursa şayet sizden ricam bu liste olan mesajı alıntı yaparak kilonuzu bildirin ki, gözümden kaçmasın güncelleme sağlam olsun....

• Montig

Başlangıç 74.000
15.11.2013 66.600
22.11.2013 65.300
29.11.2013 64.700
06.12.2013 64.000
13.12.2013 63.300
20.12.2013 62.500
27.12.2013 62.400
03.01.2014 62.000
10.01.2014 61.500
Giden: 500 Gram… (Abla gördüğün gibi hafta içi kendine eziyet etsen de hayıflanman boşuna yine gidiyor her Cuma  )

* Aeben
Başlangıç 71.000
15.11.2013 70.300
22.11.2013 69.700
29.11.2013 69.500
06.12.2013 69.000
13.12.2013 68.300
20.12.2013 68.300
27.12.2013 68.900
03.01.2014 67.500
10.01.2014 68.500

Gelen : 1000 Gram...

* Safinaz

15.11.2013 68.500
22.11.2013 68.700
29.11.2013 68.600
06.12.2013 Belirsiz
13.12.2013 68.300
20.12.2013 68.100
27.12.2013 67.800
03.01.2014 68.200
10.01.2014 68.400

Gelen : 200 Gram… (Genele bakacak olursak 8 haftadır yerimde saydığım görünüyor… Acil bir çözüm lazım bana… Bu böyle gitmez yaa&#8230

* Safinaz’ın eşi

Başlangıç: 122,400
20.12.2013 119.400
27.12.2013 117.400
03.12.2013 119.400
10.01.2014 118.300
Giden: 1.100 Gram… (Kocamın verdiği kilolaların yarısını versem oohhhh ne ala  )

* Masum

15.11.2013 72.200
22.11.2013 70.100
29.11.2013 68.700
06.12.2013 68.900
13.12.2013 70.200
20.12.2013 -------
27.12.2013 72.500
03.01.2014
10.01.2014

*Katherina

15.11.2013 --------
22.11.2013 74.800
29.11.2013 74.100
06.12.2013 74.000
13.12.2013 74.000
20.12.2013 74.000
27.12.2013 (Gelmedi&#8230
03.01.2014
10.01.2014
(Bu kız nerelerde 3 haftadır yok… Umarım her şey yolundadır&#8230

* Naz
15.11.2013 81.200
22.11.2013 79.600
29.11.2013 79.600
06.12.2013 79.600
13.12.2013 79.000
20.12.2013 80.000
27.12.2013 80.400
03.01.2014 79.700
10.01.2014 80.600
Gelen : 900 Gram… (Neler oluyor bize, Bize neler oluyor&#8230

* Clight
Başlangıç XXX
15.12.2013 X
27.12.2013 X – 4000 Gram…
03.01.2014
10.01.2014

(Geçen hafta kilo bildirimi yaptıysanız gözümden kaçmış olabilir… Siz ekleyiniz.)

* Blackys

Başlangıç: 62.700
03.01.2014
10.01.2014
(Geçen hafta kilo bildirimi yaptıysanız gözümden kaçmış olabilir… Siz ekleyiniz.)

Son düzenleme:
Safis eline saglik . Kilo bildirmistim da :) telden ekleme yapamiyorum pc acinca ekleyim artik cicik artilarimi .

Esinide tebrik ederim . Bu konuda onlari kiskanmamak eldedeyil :)

...Diyarim hipohlisemisin canim kansekeri gostergen benden bile dusuk . Kesin teshis icin zaman kaybetmeden endokrine gideceksin , lakin sana verecegi 8 ogun beslenmek ve diyet listesi . Bizler icin bir ilac yok tek ilacimiz monti tarzi beslenmek .
İnan buralardan ayrilmadigim icin bu kiloardayim yinede sukur. Yoksa biraksam cokdan 3 lu rakamlardaydim .dukan konusunda soylenecek cok sey var ,bunyeye ve sagliga bircok zarari olan birbeslenme hemde surdurulebilirligi yok , kilo verdiriyor lakin fazlasiyla geri aliniyor , cektigin eziyet ve sagligini tehlikeye atmakta cabasi .

Abla safise katiliyorum okadar veryansin ediyorsun lakin haftalik liisteye bakinca yine en basarili sensin :)masallah .

Nazlim sporda yapiyorsan kilo veremiyorsan beslenmende bir hata vardir belki , ne kadar dikkat etdik desekte illaki bir yerde yanlis yapiyor olabiliriz , sana yardim etmemiz icin monulerini gormek lazim . Ama sen haftada 1 kez yaziyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…