slm herkese..
montig apla,safinaz,motherwise ve herkes iyidir umarım...
herkese iyi akşamlar!
Bugün karabuğdayın içine dere otu,baharat,limon maydonoz ekleyip yemeye çalıştım ama hiç beğenmedim. Hatta midem ağrıyor şu anda. sadece sabah ve öğlen yedim ama öğünü bile biteremedim. Allah affetsin ama çok kötü geldi tadı. Yerken bir şey yok ama ağızda değişik bir tat bırakıyor. ben montiye devam edeyim.
kalkınca yarım litre su
sabah: karabuğday salatası
ara: 1 kuru kayısı
yarım litre su
Öğlen. Kara buğday salatası (çokaz yiyebildim) 2 kuru kayısı , 5-6 badem, elma kurusu, 1bardak çay
ara: su
Akşam: karnabahar yemeği(sarımsaklı yoğurtlu),kereviz y.,turp
slm herkese..
montig apla,safinaz,motherwise ve herkes iyidir umarım...
Bugunki menüm
8:00
2dl.ekmek . Yagsız lor . Az beyaz peynir . Biber maydonoz .
12:00
Ananas . 5 ceviz
17:00
Patlıcan kebap . Salata .
Az ayran . Acı bib turşusu
selammmm ben geldim bende bugün tam bugday ekmegi aldım bimden çakma monti yapayım bari dedimm evdeykennn
diycemmm amaaa sanırım iş buldum hemde 3 kapı birden açtııı allah bugün bana ben iş seçiyorumm yanii dün iş yokken bugün iş seçicek pozisyondayım çok şükürrr
bakalım bu hafta birine karar verip başlarım sanırım..
Takyim montiye guzel cevap veren bir bunyen var . Bence hic bulasma karabugdaya vs.:)
Afiyet olsun :)
Zilim sen oyleden sonradami derstesin ?
Kizlar ya ayselin neti bozuk yada kotu bisi oldu( insallah yaniliyorumdur .
Günaydın...
İyiyim zillicim, teşekkür ederim
menüm
sabah 11
omlet, roka sütlü nescafe
ara
1 incir, 1 kayısı, 2 badem, 2 fındık,, yarım ceviz, 8 leblebi
akşam
mantarlı et sote, havuçlu göbek salata, az ayran
gece
1 çay bardağı nar
1,5 saat yürüyüş
Gunaydin , hayirli sabahlar olsun hepimize .
Disarisi soguk olsada gunes var Ne guzel yasasin :)
Evi halledip biraz dolassam ne guzel olur .
Montig abla efiyet olsun .
Banus ne yaptin karar verdinmi ?
Nazlim hani soz vermistin hergun menu yazacaktin
Bugun kurs haricinde evdeyim montimi yapabilecegim sukur .
Gunaydin , hayirli sabahlar olsun hepimize .
Disarisi soguk olsada gunes var Ne guzel yasasin :)
Evi halledip biraz dolassam ne guzel olur .
Montig abla efiyet olsun .
Bugun kurs haricinde evdeyim montimi yapabilecegim sukur .
Haftanın tam ortasından ve güneşli bir Sakarya sabahından herkese Günaydınnnnnnnnnnn
Günaydın montig abla....
Mantarlı et soteyi güveçte mi yapıyorsun?
Menun cok guzel ve harika denge olmus safisim .
Hava gunesli ankarada, sen diyince soyle bir balkona ciktim hava gercekten guzel . Ruzgar vs yok . Bi delilik edip evi oylece birakip kursa kadar disarimi atsam kendimi ne :))
Safisim dun oylen yedigim aslinda ara idi . 12:30 gibi kursa gidiyorum . 14:30da cikiyorum oylenide o zaman yiyorum . Dun malesef oyleyi yeme firsatim olmadi. Kursdan erken ciktim , sohbete gittim Ordanda erken ciktim eve geldigimde zaten araba kapiya gelmisti , bindim kizimin okuluna onu aldik hacettepeye kontrolune . Ordan cikmamiz 17 olmustu . Ordan yemek yiyip eve . Yani oylen yemegi kaynadi :))
Lakin oyleni atlamak bana kilo verdirmez . Bu isteyerek yaptigim bisi deyil yani . Bunu cokkez yasadim , oylen ac kalip aksama yuklenince kilom artar fakat oyleni iyi yiyip aksami yemezsem kilo veririm .
Lakin aksam ac kalmak her babayidin harci deyil . Cok uygulayamiyorum iste
Unutmadan dünkü menümü yazayım:
Sabah:
Yarım portakal
Kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği, light labne peyniri, domates, biber
Ara
Nar Şerbeti (şekersiz bitki çayı, ödem atmaya yarıyor)
(Bu arada bir de Türk kahvesi içtim. Kahve bittiğinde bir baktım yanında getirdikleri lokum yok olmuş. Onu da yemişim arada herhalde :) )
Öğle
Menemen
Akşam
Izgara tavuk but (derisiz)
mor lahana salatası
ıspanak kökü kavurması
yoğurt
Kilo vermeye de başladım yavaş yavaş :)
Teşekkürler abencim, hep beraber olsun:)
Selam safişçim. evet güveçte yapıyorum. Kuşbaşı etleri ateşte döndürüp, suyunu çektikten sonra, sogan dilimliyorum halka halka,sonra tatlı sivribeber ve mantarları ekleyip biraz tuz, karabiber, k.biber, domates rendesi ve etlerle harmanlıyorum. güvece dizdikten sonra fırınlıyorum. Bu gün kuzenler bende oldugu için pişmeye yakın kaşar rendesi serpeceğim üzerine. siz başka türlü yapıyorsanız seve seve dinlerim:)
Bu arada bişi sorcam kızlar. bende begen butonu yok artık. sizdede yok mu? ya da başka yere alındı da ben mi farketmedim??
mesaj tekrari pardon .
Cepten yazmayi hic sevmiyorum .
Günaydınlar herkese ablacığım söz verdiğim gibi menülerimi yazıyorum bugünden itibaren .
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
öğlen
2 adet köfte
salata
ara
1 adet elma
akşam
salata
beyaz peynir
sonrasında spora gidicem . 30 dk veya 45 dk yürüyüş 1 saat step aerobic
aeben ablacığım ve safişçiğim .pazartesi ve salı yazamadım menüleri oğlum grip oldu onunla ilgilenmekten nerderse hiç bişey yiyemedim diyebilirim menüye yazacak bişey bulamayınca yazmadım ama bugün yazdım menümü
Nazlım hoş geldin canım bu gün öğle yemeğinde iki köfte yetecek mi sana tatlım bana az gibi geldi ???
bu arada oğluşuna geçmiş olsun tatlım, maalesef bu kış daha yoğun hastalıklarla geçiyor... Bahar görmeden direk kışa geçince bütün mikroplar fırlayıveriyor ve küçük büyük demeden herkes hasta.... Valla hastaneler full dolu hemde her bölüm ne özeli ne devleti yatacak yer yok bırak muayene olmayı... Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin...
çok sağol safişim . amin İNŞALLAH .köftenin ebatları biraz büyük canım . evden ne bulduysam kaptım getirdim sabah . bugünlük menü böyle oldu . akşam alışverişimi yapayım yarın daha iyi olacak İNŞALLAH
Anladım canım... Evde hazırlık olmayınca maalesef zor oluyor böyle haklısın... Neyse bu günü böyle atlat güzelce alışverişini yap daha dikkatli devam edersin bu günden sonra....
buradan da uzak kalma sık sık gel yaz mümkün olduğunca cicim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?