Hoş geldin saliha ( me güzel nicin varmiş )
Montignac emziren hatta hamileler tarFindan bile uygulanabilir . Kaybedecegin kilolar dişında birde saglık bulursun .
Evet montıgnaç biraz karataya benzer ekmek tüketiriz montide .
İlk sayfayi iji oku takıldıgın yada merak etigin şeyler olursa sorabilirsin hiç. Çekinme.
Kilo vermeside kişiye göre degişir haftada 2 kilo berende olur 500 gr da . Vermedigimiz haftada olur .
Karısik gelebilir ama öyle deyil aslında 1 haftada menülerin oturur .
Günlük menü paylaşırsan yorum yspabiliriz .
artık sık sık burdayım canım . benim kilom herkese dert oldu . hiç görmediğim insanlar bile kardeşimin nişanında yanıma gelip çok kilo almışsın dediler . geçende amcam söylüyor yengesi ona söylemiş nazlı ne kadar çok kilo almış diye .. düğüne kadar çıtır olup göstercem ben onlara
Teşekkür ederim ablacım... Elimden geldiğince menülere dikkat etmeye çalışıyorum hele ki karabuğday detoksu ardından
selam ablam
Valla tarifin çok güzel geldi kulağıma. hhmmmm dedim
Ben genelde bu tarz şeyleri tencerede pişiriyorum ablam, güveçte hiç denemedim....
Tabii kide güveçte harika olur tadı lakin çalışan biri olunca birde karı-koca ikimizde öğle yemeğini bile yanımızda götürünce en uygunu tencere yemeği oluyor bizim için ısıtmak açısından...
Fakat güveçte olanı bir hafta sonu akşam yemeği için denemeliyim fırından çıktığı gibi sıcak sıcak yanına da bol yeşillkli salata ve ayran oohhh mis olur misCanımmı istedi ne Bu arada afiyet bal şeker olsun bol enerji olsun... Kilo olmasın
Safişçim aklında olsun diye yazıyorum, belki işine yarar diyeBende zaman zaman fırını beklemeyeceksem malzemeleri önceden hazırlayıp fırın tepisine veya payrexe koyup kaldırıyorum. kaşarıda rendeleyip hazır tutuyorum. yiyeceğim zaman hemen kaşarı üzerine boca edip 200 derecede fırına atıyorum. kaşarlar erirken, soguk yemekte fokurduyor ve hazır oluyor. ben hazırlanırken sofrayı kurarken o da hazırlanmış oluyor..
Merhabalar,
sizinle daha önce yazıştık mı hiç hatırlayamadım kusuruma bakmayınız :44:
Kahvaltıda yediğiniz labne sizi geri atabilir kilo verme konusunda... Her ne kadar light bir ürün de olsa kilo vermeniz yavaş olabilir sadece bu gözüme takıldı... Tabii yine siz kendi bünyenizi daha iyi bilirsiniz... Sadece bildiğim monti beslenmesine aykırı geldiği için yazmak istedim o kadar
Kilo vermeye başlamış olmanız da mükemmel... Dilerim devamı hızla gelir....
Selamlar Light Labnenin yağ oranı oldukça düşük. Montignac'a neden aykırı acaba?
Kategori: SÜT ÜRÜNLERİ
Yiyecek: pınar Labne Light
Birim: GRAM
Kalori: 1.442
Karbonhidrat: 0,09
Protein: 0,068
Yağ: 0,09
Selam kizlar .
Kursdan geldim karnimi doyurdum oylen biraz gecikti gene .
Abla tarif cok guzel afiyet olsun sormak istedigim buyuk guvecmi yoksa tek kisilik guvecdemi yapiliyor ? Ustune kasar diyince tek kisilik sanirim .
Az evvel bende uydurma bir tavuk yaptim 15 dk oldu . Cugunuz bunun degisik versiyonunu yapiyordur .
Yinede kabaca yazayim .
Tavuklar julyen dograyip kizgin tavaya atiyoruz yagada gerek kalmiyor aslinda ama gogus eti ise konula bilir .
Kabak , mantar , yesil ve kirmizi biber de julyen dograyip tavuklar biraz suyunu cekip pisince ekledim . Piserken kori , karabiber , sarimsak , aci pul biber , kekik kattim cok cabuk hazir oldu , tadida cok guzel oldu , tavugu sade yiyemiyorum .
montig abla parex ne?
safiş yemek taşımak zor iş ama bende işe başladıgımd ayine taşıycam yanımdaa
aben abla nnetten baktım lıgyt labne %9 yaglı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?