Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu karabugday diyetinde yeşil elmamı olmaıs lazım birdee onu sorayım

slm hepinize

walla oku oku bitiremedim .ne yazmışsınız ,ne yazmışsınız beeeh..

montig aplam seni seviyoruz uleynnnnn,(kaçııın geliyor deli cünoo)

aebenim inşallah tahlil sonuçların tertemiz gelir aplam..rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah..(amiin)

safinaz senin karabuğday sonucun ne olacak bakalım?herkeste farklı etki yapıyor sanırım bu buğday.

banum iyisin dimi cnm

bende hepten 56'ya düşmüşüm bu aralar.bu gece 2 avuç ceviz yedim,bir bardakta boza içtim azıcık alayım diye.ama alışık olmayınca nasıl rahatsız ettiii.... hemde akşam yemeğinde sadece çorba ve salata yememe rağmen...yani midem boş gibydi ama yinede fazla geldi ve rahatsız oldum...gün içinde koşturmacadan fırsat bulursam gün içinde yemeye çalışayım bari...

Günaydın arkadaşlar...

Banucum çok teşekkürler, moral oldu yazdıkların.

menüm

saat 11

3 kaşık yogurtlu müsli, sütlü nescafe

ara

1 incir, 1 kayısı, 2 fındık, 2 badem, 8 leblebi, yarım ceviz

akşam

havuçlu kereviz, yogurtlu brokoli salatası

gece

ayva

1,5 saat yürüyüş

Günaydınlar hatun kişiler sabah şerifleriniz hayırlara vesile olsun inşallah
Allah gönlünüzde yatanları hakkınızda hayırlı eylesin inşallah....

Banu hoş geldin canım uzun zamandır yoktun valla gözler arıyor
sürekli olanlar biraz ara verince yazmaya hemen belli oluyor eksikliği

Valla canım sanırım bu karabuğday bana yaramadı yada bende etki etmedi bilemiyorum
benden sadece 200 gram gitmiş görünüyor....
Ben çok zor yedim ama yani çiğden 3 yemek kaşığı pişirdim tek öğün için ama o pişen üç kaşığın bile yarısını yiyebildim....
Yok bana göre değil bu ben kaçamaksız monti yapmaya razıyım....

bu karabugday diyetinde yeşil elmamı olmaıs lazım birdee onu sorayım

Ben kırmızı elma ile yaptım yeşil elma yoktu....

Hoş geldin zili... Valla canım Banu'ya da dediğim gibi bende etki etmedi... Yada etti benmi fark etmedim bilmiyorum ama
Hiiiçççç bana göre bir şey olmadığına kanaat getirdim... Rabbim onu tüketmek zorunda olanlara sabır versin ne diyim...
Ben bütün yemeklerimi, tuzsuz yaparım tuz ile aram hiç yoktur lakin buna rağmen ben çok zor tükettim...
Bu arada sen nasılsın iyimisin?
boza içmişsin afiyet bal şeker olsun ama geç olunca rahatsız etmiştir mayalı olduğu için...
Ben de pek severim boza ama çocukluğumda mahalle arasında elinde güğüm ile satan amcaların getirdiği bozayı severim...
Sanki onun tadı bir başkaydı....

günaydınnnn
buralardaym safişte çok zor bir dönemden geçiyorum valla burayada yansıtmak istemiyorum o sebeptenm okuyum çıkıyorum sadece

karabugdayı bi ben kaldım denemeyen kısa zamanda denerim inşş

Kızlar bu günkü durumu belirteyim

* Kara buğday detoksu sonrası....
Cuma : 68.400
Salı : 68.200
Giden : 200 Gram...

Bugünkü menüm ise

Kahvaltı : 08.30
1 dl tb ekmeği - bir dilim beyaz peynir - domates - salata - bir kupa şekersiz çay

Öğle : 12.30
Kıymalı patlıcan kebabı - marul salatası ve yoğurt

Akşam 18.30 - 19.30
2/3 dilim tavuk şinitzel - yeşillik salata - ayran

Gün boyu aklıma her geldiğinde su ve şekersiz çay...

Not : Bir gün ekmekli - bir gün ekmeksiz kahvaltı yapmayı planlıyorum... Kh almak kilo vermemi geciktiriyor olabilir diye düşünmeye başladım...

günaydınnnn
buralardaym safişte çok zor bir dönemden geçiyorum valla burayada yansıtmak istemiyorum o sebeptenm okuyum çıkıyorum sadece

karabugdayı bi ben kaldım denemeyen kısa zamanda denerim inşş

Anladım Banu... Ne diyeyim Rabbim bütün sıkıntılarını tez vakitte gidersin, derdine dermanı versin inşallah bacım...
Çokta uzak durup kendini iyice sıkma gel yaz sadece okuma en azından kafan dağılır, moral olur...
Konumuz sadece diyet değil burada biliyorsun....

Kara buğday konusunda kesin kararım "Bir daha yapmam...."

Gunaydin.

Banusum insaniz her kulunun bir derdi var buna emin ol. Rabbim bir kapi acacaktir insallah.

Banum hic diyete baslamadi isen dorek montiye basla birkac gunde olsa inan karabugdaydan daha iyi sislik indiriyor .

Ozelikle montig abla gunluk dalgalanmalardan uzuldugunu bildigim icin ozellikle oku bu mesajimi .
...Kac gundur sikayetciyim biliyorsunuz istahimdan sebebi hipoglisemi bede dengesiz vede gl endeksi yuksek gidalar yememdi .
Dun karar verdim en azindan persembeye kadar kacamak riski yok :) istahida kontrol edebilirsem 4 gunde olsa monti uygulamak . Sukur dun uygulaya bildim istahin biraz hafifladi cunki gl endeksli neslemdim vede aksam bisiye canim sikilinca aksamida istahsiz gecirdim :)) ve sunuc
Sali 68
Cuma 68.9
Pazar 69
Pazartrsi 69.9
Bugunde 68.3
Yani demem oki ben 1 haftada 2 kilo alip Vermedim belki cuzi kismi kilo ama buyuk kismi SU. Bunu gl endeksi yuksek korbon yapiyor .

Yani demem oki biraz korbon yiyince siskinlik cok dogal ve karbonu kesince pos diye kilonun inmeside. İkisinin sonucuda gercek kilo deyil !

Banum elde hangi elma varsa onu kullan canim .ama su gunlerde evdesin karabugdaydan cok montiye basla derim . Kara bugday sanki biraz diyet dengemizi bozuyor gibi geldi bana ?
Yuruyus bandinda sana goz kirpiyor sanki. . Hadi bir yerden baslaman lazim .

Dunki menum . Monti ama kucuk bir hata disinda:)

9:00
1dl ekmek . Yagsiz lor .
Domates biber .

12:30
İnce 1dl. ananas

15:15
1tb. Pastirmali kuru fasulye .
Az. Salata. 3 minik salatalik tursusu.
(aslinda doymadim ama yemegin sonuydu baskada menuye uygun bisi yoktu , biraz dolandim gecti )

19:00
2 yumurta ve sarimsakli pul biberli cilbir .
Sonrasinda ceviz ayikladim 4.5 tane yemisimdir ayiklarken .
Kuru yemisten cok korkmayin .abla ozellikle sen menulerine eklerken korkma 3.5 cevize cikar menundekini.

Son düzenleme:
Dünkü menüm:

Sabah
1 mandalina

Kahvaltı
3 tam buğday ekmeği, domates, yeşil biber, yağsız labne peynir

Öğle
Tavuk döner, salata, ayran

Ara
1 portakal

Akşam
Izgara köfte (ekmeksiz), peynirli ıspanak salatası, ayran

Afiyet olsun kizlar .

Diyarim bu sefer olacak insallah cok motive gordum seni .
Menunde cookk guzel . Sadece meyven eksik okdar .

Motherim menun tam monti menusu olmus . Bir kucuk nokta kilonda duraklama varsa sabak ekmegi 1.2dl dusurmeyi dene bazanda ekmeksiz kahvalti yapmayi .

Safisim dun kac kilo oldugunu bilmiyuruzzz. Yani kara bugday sende ne etki yapti asla ogrenemiycez :)) saka bir yana safisim regl bittimi ?
Sanki sana ihlamur iyi geliyordu diye aklimda kalmis .

Zilim kilo vermissin :)) eh diyet yapar gibi beslenirsen birde hizli gonzales olunca normal tabi :))

Ablacım günlük dalgalanma ile ilgili yazdıklarına tamamen katılıyorum canım...

Evet dün tartılmadığım için kara buğdayın bana yaptıklarını sonsuza kadar öğremeyeceğiz
Regl garip bir şekilde devam ediyor ablam... Garip çünkü ped kullandırmayacak kadar az lekelenme desem daha doğru olur...
Bu ay bir garip haller var ama neyse sağlık olsun diyorum....
Ihlamur çok sık içerim ben ablam kışı ıhlamur ile geçiririm desem yeridir... Ondandır sakin yapım herhal

selammmm ben geldim bende bugün tam bugday ekmegi aldım bimden çakma monti yapayım bari dedimm evdeykennn
diycemmm amaaa sanırım iş buldum hemde 3 kapı birden açtııı allah bugün bana ben iş seçiyorumm yanii dün iş yokken bugün iş seçicek pozisyondayım çok şükürrr

b
akalım bu hafta birine karar verip başlarım sanırım..

kızlar bu diyet sanki biraz ekmek olmasa karataya benzettim bende başlasam nasıl kile vermeler tavsiye edermisiniz çok fazla olmasa emziriyorum bana da bi yardımcı olun lütfennnn

Banucum gözün aydın canım, inan ki çok sevindim iş konusundaki sıkıntının son bulmasına. hem de 3 seçenek, maşallah Allah nazardan saklasın.Bak üzüldüğüne değmedi demeyeceğim. çünkü kaygıların ve çalışmaya alışmışken boş oturmanın insan hayatını nasıl etkilediğini çok iyi bilenlerdenim. Allah yolunu açık etsin, yüzün her daim gülsün inşallah:13:

Son düzenleme:

Aaa çok guzel bir haber banum . Çok sevindim . Hangisi hakkında hayırlısı olacaksa ona yönel inşallah. Bak her şerde bir hayır vardır . Sabredip rabbima bırakınca kendiginden çözülüyor . İşleri her yönüyle degerlendir inşalah .

kızlar bu diyet sanki biraz ekmek olmasa karataya benzettim bende başlasam nasıl kile vermeler tavsiye edermisiniz çok fazla olmasa emziriyorum bana da bi yardımcı olun lütfennnn

Hoş geldin saliha ( me güzel nicin varmiş )
Montignac emziren hatta hamileler tarFindan bile uygulanabilir . Kaybedecegin kilolar dişında birde saglık bulursun .
Evet montıgnaç biraz karataya benzer ekmek tüketiriz montide .
İlk sayfayi iji oku takıldıgın yada merak etigin şeyler olursa sorabilirsin hiç. Çekinme.
Kilo vermeside kişiye göre degişir haftada 2 kilo berende olur 500 gr da . Vermedigimiz haftada olur .
Karısik gelebilir ama öyle deyil aslında 1 haftada menülerin oturur .
Günlük menü paylaşırsan yorum yspabiliriz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…