iyi akşamlarrrr uzun uzunnnn okudum yazılarınızııı
öncelikleee montig ablamm benn senin yazılarını okumaktan keyif alıyorum kendi adımaa..
sakın gitmeee bak ben kilocuklarımı senin desteginleee vericem şu sıkıntılarım geçsin bi inşallahhh
safiş ve aben abla sen kendini üzme diyeee demiştir eminim öyle
ama sanal ortamda bazenn anlatımlar zor oluyorr... yanlış anlaşılıyorrrl
öncelikleee montig ablamm benn senin yazılarını okumaktan keyif alıyorum kendi adımaa..
sakın gitmeee bak ben kilocuklarımı senin desteginleee vericem şu sıkıntılarım geçsin bi inşallahhh
ama sanal ortamda bazenn anlatımlar zor oluyorr... yanlış anlaşılıyorrr
aben ablam ,
hiç bir degişiklik yok iş konusundaaa dün kandildi bende bol bol dua ettimim bu güne şükür ablam
çocuklarımın yüzüne baksın allah diyorum ne diyim , bu karanlıgınd abri aydınlıgı vardır elbet..
safişşş
nasıl geçti karabugday gününn merak ettim bende yapıcam bir kaç gün yapayım
diyorum ama anca toparlar benii
zilimmm
sen nasılsın cnm göremedimmm
diyarrr
kuzusu gelmiş hoşgelmiş çok sevindim snei gördüügüme nasılsın cnmm
diyete start vermişsinnn ne güzellll
bu karabugday diyetinde yeşil elmamı olmaıs lazım birdee onu sorayım
slm hepinize
walla oku oku bitiremedim .ne yazmışsınız ,ne yazmışsınız beeeh..
montig aplam seni seviyoruz uleynnnnn,(kaçııın geliyor deli cünoo)
aebenim inşallah tahlil sonuçların tertemiz gelir aplam..rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah..(amiin)
safinaz senin karabuğday sonucun ne olacak bakalım?herkeste farklı etki yapıyor sanırım bu buğday.
banum iyisin dimi cnm
bende hepten 56'ya düşmüşüm bu aralar.bu gece 2 avuç ceviz yedim,bir bardakta boza içtim azıcık alayım diye.ama alışık olmayınca nasıl rahatsız ettiii.... hemde akşam yemeğinde sadece çorba ve salata yememe rağmen...yani midem boş gibydi ama yinede fazla geldi ve rahatsız oldum...gün içinde koşturmacadan fırsat bulursam gün içinde yemeye çalışayım bari...
günaydınnnn
buralardaym safişte çok zor bir dönemden geçiyorum valla burayada yansıtmak istemiyorum o sebeptenm okuyum çıkıyorum sadece
karabugdayı bi ben kaldım denemeyen kısa zamanda denerim inşş
ama sanal ortamda bazenn anlatımlar zor oluyorr... yanlış anlaşılıyorrr
aben ablam ,
hiç bir degişiklik yok iş konusundaaa dün kandildi bende bol bol dua ettimim bu güne şükür ablam
çocuklarımın yüzüne baksın allah diyorum ne diyim , bu karanlıgınd abri aydınlıgı vardır elbet..
safişşş
nasıl geçti karabugday gününn merak ettim bende yapıcam bir kaç gün yapayım
diyorum ama anca toparlar benii
zilimmm
sen nasılsın cnm göremedimmm
diyarrr
kuzusu gelmiş hoşgelmiş çok sevindim snei gördüügüme nasılsın cnmm
diyete start vermişsinnn ne güzellll
sağol canım ben döndüm çünkü başka kurtuluş bilmiyorum bana bunca zaman tek iyi gelen yer ailem ve burası oldu :)
dünkü menüm
sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 kk light peynir
5 zeytin(zeytini yemicem artık ama)
kıvırcık
öğlen12:30)
ızgara köfte 1/2 porsiyon
ayran
biraz salata
akşam16:40)
kalan köfte
light yoğurt
ara20:00)
sütlü kahve
Afiyet olsun kizlar .
Diyarim bu sefer olacak insallah cok motive gordum seni .
Menunde cookk guzel . Sadece meyven eksik okdar .
Motherim menun tam monti menusu olmus . Bir kucuk nokta kilonda duraklama varsa sabak ekmegi 1.2dl dusurmeyi dene bazanda ekmeksiz kahvalti yapmayi .
Safisim dun kac kilo oldugunu bilmiyuruzzz. Yani kara bugday sende ne etki yapti asla ogrenemiycez :)) saka bir yana safisim regl bittimi ?
Sanki sana ihlamur iyi geliyordu diye aklimda kalmis .
Zilim kilo vermissin :)) eh diyet yapar gibi beslenirsen birde hizli gonzales olunca normal tabi :))
selammmm ben geldim bende bugün tam bugday ekmegi aldım bimden çakma monti yapayım bari dedimm evdeykennn
diycemmm amaaa sanırım iş buldum hemde 3 kapı birden açtııı allah bugün bana ben iş seçiyorumm yanii dün iş yokken bugün iş seçicek pozisyondayım çok şükürrr
bakalım bu hafta birine karar verip başlarım sanırım..
selammmm ben geldim bende bugün tam bugday ekmegi aldım bimden çakma monti yapayım bari dedimm evdeykennn
diycemmm amaaa sanırım iş buldum hemde 3 kapı birden açtııı allah bugün bana ben iş seçiyorumm yanii dün iş yokken bugün iş seçicek pozisyondayım çok şükürrr
bakalım bu hafta birine karar verip başlarım sanırım..
kızlar bu diyet sanki biraz ekmek olmasa karataya benzettim bende başlasam nasıl kile vermeler tavsiye edermisiniz çok fazla olmasa emziriyorum bana da bi yardımcı olun lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?