Beni düşündüğünüzü biliyorum abencim sagolsun, iyi ki varsınız. Ben sadece yanlış anlaşıldıgım için üzüldüm. her insan gibi benimde takıntılarım var işte. safişin bahsettiği mükemmelliyetçilik gibi. kafama koydugum illaki olacak, illaki o hedefe varacam. olmazsa hendimden hoşnutsuz oluyorum malesef.kafayı 60 a taktım ya, iki kiloda fazladan verecem ya, artık gözüm başka birşey görmez. huy işte can çıkmadan çıkmazmış. ama şunu söyliyim devamlı bir yol deniyorum. önce yürümeyi azalttım ( her daim bu kadar yürüyemem) olmadı. yürümeyi arttırdım tekrar 1 dilim fazla ekledim. hatta kuru yemişlerden de 3 er 5 er ekledim. şimdi çaktırmadan günde 5 leblebi ekliyorum, her gün 1 tane arttırıyorum deep freze de bakliya dolu haşlanmış vaziyette ama birkaç denememde ters tepti abencim o yüzden şimdilik denemeyi bıraktım. hatta onlarla z.yagı pırasa vs pişirdim ama dedim ya olmadı, vardır bir hikmeti. aman çok ta sevmem zaten ama bulgur pilavinı özledim sehriye pilavını özledim, makarnayı özledim. bu yüzden de çaktırmadan k.yemişi arttırırken, ekmegi de baz alıyorum. şu konuda rahat olmanızı isterim. asla az yemiyorum, hatta artık porsiyonlarım kl. düşük bile olsa daha fazla. sevgiler canım ben kaçar
göz açlıgı derken safişim tam olrak nefisle alakalı deyil . hipoglisemi olunca bir kısır döngü gibi bazan elinde olmadan oluyor . dün kahvaltıyı güzel diyete uygun yaptıgım halde 3 sat sonra titredim sanki . normal göz açlıgı deyil yani. iyce bi gl endekse döneyim biriki gün bakalım o zamnda devam ederse dr. gitmem gerekecek .endokrine .
safiş karabugdayda kolygelsin . kilonu not aldınmı ?
Ablacım ben bu sabah tartılmadım....
Malum regl dönemi... Yanıltmasın beni diye
Cuma günkü kilomu baz alacağım
Yanlış mı yaptım ki... Tartılsamıydım :44:
Herkese iyi haftalarr...
Montiyle kolay gelsin hepimize:))
Evet biraz çabuk kilo kaybettim çok yeni başladığım ve verecek kilom çok olduğu için bu konuda uyarılar yazılmış burdan bana da; kimse merak etmesin ben de biliyorum yavaşlayacağını arkadaşlar merak etmeyin yani :)))))
Aeben cim evet sanırım yedikçe zayıfla diye minik bi kitaptı..
Ben ekmek olan kahvaltımda aslında sebze de yiorum yani domates salatalık maydanoz dereotu vs gibi tabi yağsız peynirle ama doğrusu sabahları okadar hazırlıcak zamanım olmadığı için sadece tost yapıp işyerinde yiyebiliorum bu aralar:)))
Mesela bugün öğlen tam bulgurdan yaptığım sıfır yağla içine salça doöates suyu sarımsak soğan ve maydonozla pişirdiğiöm pilavi ve yanında yağsız yoğurdumu yiyeceğim
Aebenciğim bu arada ben de zeytin konusunda şüpheliyim aslında canım acaip istio egeli olduğumuz için aslen çook da severim ama hangisinde tuketebilceimi unuttum ve ben de hiç yemiorum emin olana kadar..
Mesela ben daha önceki yaptığım seferde haftada 1 gün falan diet çikolata yerdim tabi tekbaşına yanında herhangi bişi olmadan ve 3 saat geçmeden de bişi yemezdim
Ya da sarelle nin şekersizine kırılmış fındık karıştıp yerdim tatlı ihtiyacı olarak tabi bu seferde bunlara henüz başlamadı. Daha bikaç ay sonra yaparım bunları die planlıyorum.
Mesela başladığımdan beri kuruyemiş sadece bikaç kere ara öğün olarak ceviz yedim pek yemşoru. Çünkü kuruyemişler hem karbonhidrat hem yağ içerdiğinden montide de benim anladığım yağ ve karbonhşdrat mümkün olduğunca birleştirilmediğinden yemiorum yanş en azından şu bi süre daha yememeliyim diye düşünüyorum.
Estagfurullah ne istersen sor canım elimden geldiğince cevaplarım tabikii...
Ben de baklagillerle normal yoğurt tuketiorum hatta önceki yapışımda etli kurufasulye falan da yiodum yani onlara da protein muamelesi yapıodum ama bu seferde sadece yalnız tuketip normal yağlı pişirip normal yoğurt/peynir le tüketiorum baklagilleri..
Zeytin tukettiğimde hiç ekmekle tuketmedim çünkü yağlı oldupu için karbonhdrat kahvaltısında tuketmedim.
Daha sonraları protein kahvaltılarında tuketirim muhtemelen çünkü yanlş hatrlamıosam onceki yapışımda ara ara oyle tuketiordum die biliorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?