Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bende her yemeğe atarım özgecim sarımsağı hem çok faydalı hemde lezzetini artırıyo yemeğin
ama bakliyat için söylediğim 1 diş çiğ sarımsağı bütün olarak atmak yemeğe
ben malzemelerini çiğden koyarım zaten soğanı domatesi yada salçası sarımsağı ve bakliyatı yallah düdüklüye:))

meyve derken öğünlerde meyve yemiyoruz iremcim benmi yanlış anladım söylemek istediğini

su azmı tüketiyorsun canım.bugün suyu arttır bikaç fincanda yeşilçay tüket bakalım işe yarayacakmı.tuzdanda uzak dur tatlım olumunekankayizsmile

günde 3-3.5lt su içiyorum tatlım 4 kupa yeşil çay içiyorum ama,zeytin'i çıkarayım bari hayatımdan yada 1-2 tane yiyim ondan tuzumu alıyordum ben normalde tuz katmıyorum çünkü yediklerime

Özgecim dün meyve yoktu evde eşimde pazardan geç gelince yemek istemedim.uyumadan 2-3 saat önce kesin yemek yemeyi diyor uzmanlar bu sabah yedim ama daha tesir etmedi.yeşil çay yaptım bakalım nasıl olacak.

Narinim bu arada kahvaltı yapmamışsın ama böyle zamanlarda azda olsa birşeyler yemeğe çalış yoksa kahvaltı olmayınca seninde dediğin gibi bütün öğünler karışıp aralar artı veriyor hemen

çaglayancım menünü inceledim de su çok tüketiyormuşsun zaten canım.kusura bakma gözden kaçırmışım :kedi:

ben dün 5 pet şişe su içtim akşama kadar wc de nöbet vardı tabii
bardakla içtiklerimi saymıyorum :)
bugün baya inmiştim 55.0ı gördümgene şükürler olsun ödemim geçti
su herşeye deva valla 1 günde aldı şişliğimi

çaglayancım menünü inceledim de su çok tüketiyormuşsun zaten canım.kusura bakma gözden kaçırmışım :kedi:

opuyorumnanaktan olsun canım çok yazışıyoruz arada kaçmıştır.

iş yerinde bende öyleyim 20dk'da bir gidiyim sürekli kalkıyorum aşağıya iniyorum.Elimde 1 tane 1.5lt su şişesi 1 tane yarım pet doldurup doldurup odama gidiyorum ama bu hafta nedense böyle oldum.Benim şey gibi oldu birazda su içsem yarıyor diyorlar ya aynen hesap bu 3.5lt su içiyorum yaradı maş.

Eskiden bende yemezdim ama kızım olduktan sonra başladım yemeye. Öğlen 3 gibi ara öğün meyve veriyorum kızıma. O yüzden alışkanlık oldu.

Öğünlerde değil şekerim. Kahvaltıdan önce mesela. Yada ara öğünde.
en kötü ihtimal akşam öğününde meyve ve yoğurt.

Sabah yediysen canım bikaç saate kendine gelirsin. Moralini yüksek tutmaya çalış.

Bende 3 lt falan içiyorum. Su içme olayı da hamişlikten gelen bir durum. Öncesinde hiç içmezdim ama hamişken içmem gerekiyordu ondan beri içiyorum bol bol.

kesinlikle sana katılıyorum canım.ben suyu az içtigimde hemen afedersiniz idrarımdan anlıyorum .dün bende suyu artırdım tabi arttırdım derken ancak 2 lt olmuştur.bu sabah faydasını gördüm :içelim:

su zaten en faydalı gıda,kaloriside yok içebildiğimiz kadar içmek en güzeli ama narinim senin dediği gibi idrardan anlamalıymış zaten insan vucudun yeteri kadar su alıp almadığını günde 3-3.5lt benim idealim olan mesela...

Montiye başladığımdan beri çayı bıraktım canım ben öncedende çok içmezdim zaten şimdide hiç içmemeye başladım..

2-2,5 içsem bana yetiyor canım.bende yarımlık şişelerle ölçüyorum eger gözümün önünde masada olmazsa hayatta aklıma gelmiyor

2-2,5 içsem bana yetiyor canım.bende yarımlık şişelerle ölçüyorum eger gözümün önünde masada olmazsa hayatta aklıma gelmiyor

aynen canım benimde pet şişem masamın üstünde olmasın aklıma bile gelmiyor,evde'de artık sürahiyi taşıyorum yanımda unutmıyım diye :))

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım bugün...

maytapcım yulaf zaten yanlış yazmışım selvanın makarnasını dün aldım artık ondan pişiricem

destinam slm nasilsin gorusmeyeli opuyorumnanaktan diyet devammi:hulya: kizin nasil buyumustur

ahh sabah sabah görunce birden cok şaşırdım...iyiyim canım sen nasılsın? kızım büyüdü okula gidiyor artık (kreş ) , ben verdıgım butun kıloları aldım tekrar basladım ..bu programa diyet demıyorum...yaşam bıcımı....sende katıl ...

dün yedıklerım...

sabah 1 dılım tam budgay ekmegı , krem peynır

öglen tavuklu guvec , salata , ayran , ekmeksiz...

aksam mercımek corbası bol naneli...2 tabak ıctım ama doymadım...:))

gece 15 dk esneme hareketlerı yaptım ama ınanın cok hamlaşmısım...

bol bol da ılık su ıctım cok faydası oldu...

Günaydın abla hoşgeldin. iyiyiz şükür sen nasılsın.

günaydın canımm bombaa gibiii:lepi:

süpersiniz kızlar..
ya bende bir halsizlik ve uyku hali var nedense..
sabahları kalkmakda zorlanıyorum ne kadar erkende yatsam uyku çok tatlı geliyor bu ara.
spora koşturmalarım ve zaman azlığından ara verdim bu ara ondanmıdır ki..
hemen başlamam lazım aslında
acaip eksikliğini duyuyorumbayanssulusmile

canım ben senin gibi erken kalkıp spor yapayım dedim.1 gün yaptım 10 gündür kendime gelemedim.kaydirigubbakcemile3 ben acayip hamlamısım yaa.e vücut ne yapsın 29 yılın hamlıgı var üstünde :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…