Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aslında devam etsen kalmaz hamlığın canım..
ben hem işi hem evi idare etmek için erken kalkmak zorundayım..
dün akşam eve geldiğimde akşam 9:00 olmuştu..
akşamda yemek yemedim..aebenim kızacak ama çok yorgundum üstümü değiş yıkan dökün akşam 10 a geliyordu eeee o saatte yesem ne zaman yatıcam.hemen üstüne yat olmaz yorgunluktan canım da bişii istemedi ve hemen sızmış kalmışım ufff ne rahat geldi o an yatak varya..boshayallersmile

evet canım diyet dememek lazım haklısın
belli bir zaman sonra vücut o kadar alışıyorki yanıbaşında yeselerde önceki gibi ağzın sulanmıyor yemiyosun çünkü canın istemiyor..
ben öyle oldum acaip bir durum benim için rüyamda görsem inanmazdım benim gibi tatlı ve hamurişi tutkunu biri
marketlerde görüyorum çok sevdiğim çikolata ve bisküvi çeşitleri tatlı ve pastalar
garip çok garip almak içimden gelmiyor canım istemiyor artık onları..
ve gerçek bu..
olması gereken buturkbayragi
bugün geçenyıl giydiğim keten yazlık pantolonumu giydim..giyemiyordum önceleri düğmesini vuramıyordum..ama bugün beli bol geldi ve bana emanetmiş gibi geldi..
giymicem bi daha şişliğim felan olmayınca ve şok diyetle de incelmeyince artık yeni şeylker almayı düşünüyorum..
önce incelsem bile alamıyordum beklim biraz diye çünkü biliyordum geri gelecek kilo fazlasıyla..
şimdi eminim artık gidiyor ve gelmiyor..
cumaya az kaldı bakalım sonuç nasıl güzel olacak
:lepi:

Abla sen ne iş yapıyorsun özel değilse.

ben kamu şirketinde sorumluyum canım..
mesai saati sonrası sosyal faaliyetlere de katılıyorum..toplantılar v.s.
ve kendime özel işlerim oluyor..mesela dün akşam çıkışta dişçiye gittim..dişçiden çıktım kızım eve geçmek istemedi.babamız da çalışıyordu akşam vardiyasındaydı dün..alışveriş merkezine geldik dolaştık epey..sonra çık eve gel..
ne yoruldum..ama kızımın gönlünü yapmış oldum..opuyorumnanaktan

haklısın abla devam etsem sabır etsem biliyorum vazgeçilmez olacak yürüyüş yapmak.ben işyerinde rahatım.zaten kendi işim.ama ev işine gelince herşey bana ait.eşim yogun çalışıyor.kendisinde şeker rahatsızlıgı var.ondan yardım pek istemiyorum.tüm evin soumlulukları bana ait.kızımda bana düşkün onunda tüm herşeyi benim üzerimde.yani hepimizin değişik değişik sorumlulukları var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah olumunekankayizsmile

Anladım abla.
Kolaylıklar dilerim sana.
Ne güzel olmuş ana kız gezmişsiniz. Benim kızımda büyüse de bende takıp koluma kızıma gezsem.

günaydın kıslar ....:1hug:
ieremcim bu toz sür amcamın dedigi1. kitapda sanırım o zamanlar yağsız sür henüz yoktu oyüzedn bu süt tozunu yağsız diye önermiş amcam ... birde karıstırmayın bu süt tozu kahveye katılan krema gibiler dyil geçenlerde ben almıştım dondurma yapayım diye hatta yapmıştım dolabı bekliyor kafamçokkarıştıyani demek istedigim yağsız süt varken gerek yok süt tozuna .a.s

Anladım abla.
Kolaylıklar dilerim sana.
Ne güzel olmuş ana kız gezmişsiniz. Benim kızımda büyüse de bende takıp koluma kızıma gezsem.

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

tatlışlar bana abla demeyin ya..ben kendimi çok büyükmüş gibi hissediyorum o zaman.
iremcim ben kızımı koluma takamıyorum maalesef henüz.
kızım küçük henüz..5 yaşında tam gün anaokulu kreşe gidiyor..sabah bırakıyor akşam alıyorum..akşama kadar göremeyince çok özlüyorum akşamda bir nebze olsun mutlu etmek istiyorum işte bir nevi vicdan muhasebesibilmiyorumkismile sanırım sizlerinde kızları var..allahm bağışlasın tüm bebişleri..allahım analı babalı mutlu büyütsün..

hoşgeldin canımm..Şeniz

kızlar bu ara ben eriğe takıldım..aralarda sabah aç karnına erik yiyorum..acaip bağırsakları çalıştırıyor..
günde 1 defa giderken şimdi her yemek sonrası wc deyim..bağırsak pekliği çeken şekerlere duyurulur:jeyyar:

burdakiler abla dediği için bende abla diyordum.akrep demekte tuhafıma gidiyor.bu arada benim adım deniz 29 yaşındayım.5 yaşında kreşe giden bir kızım var.kendi işyerimizin muhasebe ve personel sorumlusuyum

Merhabaaaaa montinin gülleriiii......

bUGÜN ŞAFTIM KAYMIŞ BıR HALDEYıMM....DÜN ÇOK YORULDUMM....ıŞTEN GEÇ ÇIKTIK EVE GıT YEMEK YAP (BU AKŞAM ıÇıN) ÇAMAŞIRDI ÜTÜYDÜ DERKEN..CUP YATAKK....ÖYLECE UYUMUŞUMM......BUGÜNDE ŞAFTIM KAYMIŞ GıBıYıM...((

DÜNKÜ MENÜM;
sabah= kahvaltı etmeye vaktim olamadı maaleseff.... ceviz yedim 2-3 tane..

öğlen = bakla + yoğurt (miğdem çok kötüydü fazla yiyemedim...)

ara= kiraz + kayısı tabağı

akşam = salata + taze fasulye az yoğurt...

hayır canım yasak deyil yanlız et ve doymuş yag olan ögünlerde yenmiyor .
ohaoldumsmileohaoldumsmileiremmmmmmmmm . sana kitabı okumayı yasaklayım en iyisi ...:roflol:
bir o tost yasak olan sayfa öglen ve akşam yemeklerinin sayfası ..:mymeka:
havuç çig olarak asla yasak deyillen nerden çıkardın ...kötükedihüso
fasulye mercimek nasıl çig yenir kızzzzz.naniknanik
ve fasulye mercimek yeniyor ama et olmayan sadece karbon hidrat agırlıklı ögünde ..
amanınnn bu mesajını sil bacım valla ben bile böyle :1shok: oldum .:roflol:
ceviz vs evet aralarda yemeyim çok kuvvetildir diyor ama ögünlererinize katabilirsiniz diyor bu dogru .kaydirigubbakcemile3

erik hiç yiyememmnmmm karşımdada yenmesini pek sefmiyorum çünkü ister istemez yüzüm buruşurr...Bende kayısı yiyorummm....kiraz yiyorummm....

bu arada bir kızım veya oğlum olsun çok isityorumm...zaten bunun için kilo vermeye çalışıyorumm...Rabbim isteyen herkese nasip etsin....

Aeben canım arpa monti de yasak mı? Araştırdım ama bulamadım....:uhm:ben soğuk ayran çorbasını arpa ile yapıcam da...Arpa barsakları çalıştırıyor diye....

gunaydın kızlarr

dunkı menum
sabah
930 2 kucuk dom- 1 sal- 5 zeytın- 2 dılım ekmek
1130 yesılcay
1330 mercımek corba- kurufasulye- yogurt- salata
1530 yesılcay
2000 salata- kymalı patlıcan fırında- yogurt

benımde dun aklıma bı yıyecek geldı soruyum dedmıstım unuttummm yaa:1shok:

gamzem hoş geldin canım ....
Aeben canım arpa monti de yasak mı? Araştırdım ama bulamadım....:uhm:ben soğuk ayran çorbasını arpa ile yapıcam da...Arpa barsakları çalıştırıyor diye....
saman yolum yiyecekleri sınıfına göre degerlendirin canım benim şimdi arpa yasak deyil ekmek gibi ama kulanacagın yugurt nasıl yağlısa cıs olmazmı??
ama sırf yagsız yogurtdan yaparım diyorsan eyvallah ... sonuç şu saman yolum ekmekle yaglı peynir yemiş gibi olursun .a.s
bende yapıcam bugün çorba ama yağlı yogurdum o yüzden sadece yumurta katıp nane katarım ben kendiminkini ayırp bebelrinkinede pirinç yada erişte katarım ...cokacimcoook

kıslar bakın 2. kitaptaki menüler sadece ö ögünle ilgili karıştırmayın bir birlerine yani bakın et yenen menülerde kuru fasulye vs yasak arasında ama bir sayfa arkadsında kuru fasulyeli ögünvar yenebilecek ....menüler ayrı ayrı ...
bu yüzden yasaklarda serbestlerde o menüye göre .....
yav bana sorun nolur kafanız çok karısmasın ...

tostta ekmek oldugundan yaSaK ÖGLEN VE AKŞAM NEMÜLERıNDE . KAHVALTI DA YASAK DEYıL

Çıkmam lazım bebelerınÖglen yemeklerını unutmuŞum okula gıdıyrum .. Mesajlarınızı okuyamadım . Gelınde bakarım .

ıcırım menün harıka . Mercimekle fasulye eyni ögünde süper.
Akşamda sebze ve et çok güzel ..
Kıslar bu ayrımı sizlerde yapın yiyecekleri tanıyın önenli olan bu birazda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…