canım ben senin gibi erken kalkıp spor yapayım dedim.1 gün yaptım 10 gündür kendime gelemedim.kaydirigubbakcemile3 ben acayip hamlamısım yaa.e vücut ne yapsın 29 yılın hamlıgı var üstünde :çok üzgünüm:
ahh sabah sabah görunce birden cok şaşırdım...iyiyim canım sen nasılsın? kızım büyüdü okula gidiyor artık (kreş ) , ben verdıgım butun kıloları aldım tekrar basladım ..bu programa diyet demıyorum...yaşam bıcımı....sende katıl ...
dün yedıklerım...
sabah 1 dılım tam budgay ekmegı , krem peynır
öglen tavuklu guvec , salata , ayran , ekmeksiz...
aksam mercımek corbası bol naneli...2 tabak ıctım ama doymadım...:))
gece 15 dk esneme hareketlerı yaptım ama ınanın cok hamlaşmısım...
bol bol da ılık su ıctım cok faydası oldu...
Abla sen ne iş yapıyorsun özel değilse.
aslında devam etsen kalmaz hamlığın canım..
ben hem işi hem evi idare etmek için erken kalkmak zorundayım..
dün akşam eve geldiğimde akşam 9:00 olmuştu..
akşamda yemek yemedim..aebenim kızacak ama çok yorgundum üstümü değiş yıkan dökün akşam 10 a geliyordu eeee o saatte yesem ne zaman yatıcam.hemen üstüne yat olmaz yorgunluktan canım da bişii istemedi ve hemen sızmış kalmışım ufff ne rahat geldi o an yatak varya..boshayallersmile
günaydın kıslar ....:1hug:Bol vitamin öneriyor cnm bunun için. Kahvaltıdan önce yenen bir kivi iyi gelir diyor.
Bişiy sorucam kızlar. Toz halindeki sütler içilebilir diyor. Çünkü toza katılan biraz suyla çok daha kaygan ve yumuşak bir süt karışımı elde edilmiş olur diyor CADIARZU
haklısın abla devam etsem sabır etsem biliyorum vazgeçilmez olacak yürüyüş yapmak.ben işyerinde rahatım.zaten kendi işim.ama ev işine gelince herşey bana ait.eşim yogun çalışıyor.kendisinde şeker rahatsızlıgı var.ondan yardım pek istemiyorum.tüm evin soumlulukları bana ait.kızımda bana düşkün onunda tüm herşeyi benim üzerimde.yani hepimizin değişik değişik sorumlulukları var Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah olumunekankayizsmile
Anladım abla.
Kolaylıklar dilerim sana.
Ne güzel olmuş ana kız gezmişsiniz. Benim kızımda büyüse de bende takıp koluma kızıma gezsem.
günaydın kıslar ....:1hug:
ieremcim bu toz sür amcamın dedigi1. kitapda sanırım o zamanlar yağsız sür henüz yoktu oyüzedn bu süt tozunu yağsız diye önermiş amcam ... birde karıstırmayın bu süt tozu kahveye katılan krema gibiler dyil geçenlerde ben almıştım dondurma yapayım diye hatta yapmıştım dolabı bekliyor kafamçokkarıştıyani demek istedigim yağsız süt varken gerek yok süt tozuna .a.s
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
tatlışlar bana abla demeyin ya..ben kendimi çok büyükmüş gibi hissediyorum o zaman.
iremcim ben kızımı koluma takamıyorum maalesef henüz.
kızım küçük henüz..5 yaşında tam gün anaokulu kreşe gidiyor..sabah bırakıyor akşam alıyorum..akşama kadar göremeyince çok özlüyorum akşamda bir nebze olsun mutlu etmek istiyorum işte bir nevi vicdan muhasebesibilmiyorumkismile sanırım sizlerinde kızları var..allahm bağışlasın tüm bebişleri..allahım analı babalı mutlu büyütsün..
hayır canım yasak deyil yanlız et ve doymuş yag olan ögünlerde yenmiyor .aeben ..zaten bende şişlik vardı en azından onu atarım demıstım :)) en azından saglıklı dımı
caglayan hosbuldum...9 kg vermıssın valla tebrıkler....
öglen sebzeli tavuk yedım arkasından 2 tepsi mantı gelmezmı....yok dedım yemıycem millett şaşırarak bana baktı :))
simdi bir yerde okuduguma göre 1.aşamada mercımek kuru fasulye yasak degılmı...
ohaoldumsmileohaoldumsmileiremmmmmmmmm . sana kitabı okumayı yasaklayım en iyisi ...:roflol:Destinam
Senin dediğin kuru fasulye ve mercimek çiğ sebze olarak yenirse yasaklar arasında canımcım.
Aynı zamanda kitapta havuç da çiğ olarakda yasaklı. Ben her salataya katardım halbuki.
Bazı şeyler bazı anlarda yasak mesela ceviz fındık vs sabah öğle arasında yemeyin diyor.
Ama öğlen salatanıza ceviz fındık çam fıstık koyabilirsiniz diyor.
VEEEEEEEEEEE TOSTLAR NASIL YAPILIRSA YAPILSIN 1. AŞAMADA KESıNLıKLE YASAKTIR DıYOR. NASIL YANı YAAAAA
gamzem hoş geldin canım ....kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
aebencim geldim ne yapmam gerekiyor
bugün iştahım çok açık mutfaktan kaçmaya
çalışıyorum ama olmuyor birşeyler yapmam lazimcokacimcoook
sizlerden güç alırım inşallah a.s.
saman yolum yiyecekleri sınıfına göre degerlendirin canım benim şimdi arpa yasak deyil ekmek gibi ama kulanacagın yugurt nasıl yağlısa cıs olmazmı??Aeben canım arpa monti de yasak mı? Araştırdım ama bulamadım....:uhm:ben soğuk ayran çorbasını arpa ile yapıcam da...Arpa barsakları çalıştırıyor diye....
ıcırım menün harıka . Mercimekle fasulye eyni ögünde süper.gunaydın kızlarr
dunkı menum
sabah
930 2 kucuk dom- 1 sal- 5 zeytın- 2 dılım ekmek
1130 yesılcay
1330 mercımek corba- kurufasulye- yogurt- salata
1530 yesılcay
2000 salata- kymalı patlıcan fırında- yogurt
benımde dun aklıma bı yıyecek geldı soruyum dedmıstım unuttummm yaa:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?