Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Anladım abla tamamdır yerimseniben

Evet benimde bi kızım var. 2.5 yaşında kendileri.
Benimde annem bakıyor ama seneye kreşe gidicek.
Abla dememeyi isterdim ama bir kez abla dedim artık ablasın üzgünüm ablaaaa kaydirigubbakcemile2

Evet abla tost o öğünlerin sayfasıymış pardonnnn
Ama havuç çiğ sebzelerde yasak yazıyor yaaaa :sinifsinif:
Abla kitap türk kültürüne göre değil Fransızlara göre sanırım. Onların mutfağında çiğ yenebiliyor demek ki.
Yaa aşkolsun abla bi tek tost konusunda yanılmışım.
Silmiyom banane banane banane laelaelaelaelae

İşallah sağ salim gönlüne göre olur canım. :1hug:

Evet benimde bi kızım var. 2.5 yaşında kendileri.
Benimde annem bakıyor ama seneye kreşe gidicek.
Abla dememeyi isterdim ama bir kez abla dedim artık ablasın üzgünüm ablaaaa kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3Şeniz

burdakiler abla dediği için bende abla diyordum.akrep demekte tuhafıma gidiyor.bu arada benim adım deniz 29 yaşındayım.5 yaşında kreşe giden bir kızım var.kendi işyerimizin muhasebe ve personel sorumlusuyum
tatlışım akrep diyebilirsin yada ne istiyorsan onu söyle nasıl rahat oluyorsan şeker amiiiin cnm
Aeben canım arpa monti de yasak mı? Araştırdım ama bulamadım....:uhm:ben soğuk ayran çorbasını arpa ile yapıcam da...Arpa barsakları çalıştırıyor diye....

arpamı benneyaptımki harbi şu bildiğimiz kalın kabuklu arpamı bu:uhm:

kıs sen var yaaaalsanaalsanasmile dün salatalık malzeme aldım havuç almadım yasaksengözlerimebaksanab diye dünden bu yana da aklımda tost vardı garibime gitmişti çünkü lem şaşırtma insanlarıguclubacismile

Ama ama ama bilmiyorumkismile Tamam ya ne kızıyonuz minicik kıza :icecream:
Şeyyy özür dilerim :sinifsinif:

Amaaaaaa havuş yasak yazıyor yaaaa :kedi:

havuç çiğken yeniyor tatlım ama ya,baksana değerlerine kitapta gı endeks değerleri kaç yazıyor....

bak senin 1.sayfadan kopya aldım canım

Kahverengi mercimek 30
Havuç () çig. 30
Nohut, (pişmiş ) 30
yeşil fasulye 30
:)))

Ay delirezemmmm ben nasıl öle gördüm akşam eve gidince bakıcam kitabım yanımda yok.

Allah ıyılıgınızı versın ıyımı :)) allahtan aeben duzelttı valla...kafam karısmıstı benımde...

Slm fıstıklarrr geç sabah açtım okudum birascık ama yazamadım işlerden anca fırsat buldum aebencim açıklık getirdiğin için çok saol canımcım ben de dün havuçlu salata yedim die kızdım kendime bugün de havuçluydu salatam ve ayıkladımmm kaydirigubbakcemile3 ama olsun düzelttik sonundaa olur böle şelerr
Dünkü menüm
08:00... 1 avuç erik

09:30... 2 dl. tam kız. ekmk+salatalık+domates+biber+peynr+z.ezmesi+maydonoz+çay

13:00... 1 dopdolu tabak yeşil mercimek+bol salata+yoğurt

20:30... MAntarlı tavuk sote+salata+yoğurt

22:30... 1 avuç erik

bundan sonra elimden geldiğince işe yemek getireceğim.yine telşehriyeli çorba ve fırında makarna vardı menüde bana uyan tavuklada karnım doymadı.bende yanında slatalık domates yedim birde 6-7 tane badem.ama hala aç hissediyorum kendimi psikolojik mi acaba :bbo:

Ben hala ısrarla havuçun yasak olduğunu söylüyorum işteeee :)

Bebikim menün güzel canım.

Narin şekerim 3 gibi de bir elma yersin işte süper olur.

muhtesemsiniz valla diyologlarinizi okuyup mest oluyorum burda.kaydirigubbakcemile3
bu arada ben bugdaydan ayran corbasi yapip yiyorum aksamdan beri ,yalniz yogurt yagli yogurttu
nasil olsa yasak degil diye bugdayida garistiriverip yedim aeben ablada olmaz demis yagsiz yogurttan yapmak lazimmis neyse bunuda ogrenmis oldum bilmiyorumkismile

Çamlıca olsun bir dahakine öyle yaparsın canikom.

Çiçek hanım Çiçek hanım sizinlen konuşmıcam işte. cuma günü görüşelim taam mııııı

Çamlıca olsun bir dahakine öyle yaparsın canikom.

Çiçek hanım Çiçek hanım sizinlen konuşmıcam işte. cuma günü görüşelim taam mııııı

ayyy ayyyy tavır yapıp küsermiş canım bana ŞenizŞenizŞeniz ya ama takılıyoruz tatlışım burda hedi gel barışalım küslük olmaz takım arkadaşları arasında....

ama bak çok güzel birşey geldi aklıma sen şimdi yalnışlık yapmış oldun ya kitapla ilgili bize abiye kuzu olsa şöyle derdi bak tatlım

Kitabı en iyi şekilde emmeliyiz :roflol:

Kitap insanın en iyi tostudur lülülülülülü

narincim az yediğin için kendini doymamış hissediyorsun.bir bitki çayı iç istersen o seni birazcık tok kalmanı sağlarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Veee şekerler sabah merak ettim ölçülerime bakayım dedim basen 102 ydi en son çokta olmadı yakın zamanda ölçmüştüm 100 olmuş belimi ilk defa ölçtüm 65 göğüs 85 tabi beni ilgilendiren kısım basenler oldu kaydirigubbakcemile5 çoook teşekkürler aebencim Allah razı olsun senden ve burda destek veren bütün arkadaşlarımdan a.s.

ama böyle yaparsan sana çok abiye kuzu atasözleri söylerim opuyorumnanaktan gülmekten koparsın artık..pazartesi akşamları kanal değiştiremiyorum bu kadın yüzünden kahkası beni mahvediyor birde seval seval diye geziyor ya bitiyorum buna :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…