günaydın kıslar ....:1hug:
ieremcim bu toz sür amcamın dedigi1. kitapda sanırım o zamanlar yağsız sür henüz yoktu oyüzedn bu süt tozunu yağsız diye önermiş amcam ... birde karıstırmayın bu süt tozu kahveye katılan krema gibiler dyil geçenlerde ben almıştım dondurma yapayım diye hatta yapmıştım dolabı bekliyor kafamçokkarıştıyani demek istedigim yağsız süt varken gerek yok süt tozuna .a.s
kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktan
tatlışlar bana abla demeyin ya..ben kendimi çok büyükmüş gibi hissediyorum o zaman.
iremcim ben kızımı koluma takamıyorum maalesef henüz.
kızım küçük henüz..5 yaşında tam gün anaokulu kreşe gidiyor..sabah bırakıyor akşam alıyorum..akşama kadar göremeyince çok özlüyorum akşamda bir nebze olsun mutlu etmek istiyorum işte bir nevi vicdan muhasebesibilmiyorumkismile sanırım sizlerinde kızları var..allahm bağışlasın tüm bebişleri..allahım analı babalı mutlu büyütsün..
hayır canım yasak deyil yanlız et ve doymuş yag olan ögünlerde yenmiyor .
ohaoldumsmileohaoldumsmileiremmmmmmmmm . sana kitabı okumayı yasaklayım en iyisi ...:roflol:
bir o tost yasak olan sayfa öglen ve akşam yemeklerinin sayfası ..:mymeka:
havuç çig olarak asla yasak deyillen nerden çıkardın ...kötükedihüso
fasulye mercimek nasıl çig yenir kızzzzz.naniknanik
ve fasulye mercimek yeniyor ama et olmayan sadece karbon hidrat agırlıklı ögünde ..
amanınnn bu mesajını sil bacım valla ben bile böyle :1shok: oldum .:roflol:
ceviz vs evet aralarda yemeyim çok kuvvetildir diyor ama ögünlererinize katabilirsiniz diyor bu dogru .kaydirigubbakcemile3
erik hiç yiyememmnmmm karşımdada yenmesini pek sefmiyorum çünkü ister istemez yüzüm buruşurr...Bende kayısı yiyorummm....kiraz yiyorummm....
bu arada bir kızım veya oğlum olsun çok isityorumm...zaten bunun için kilo vermeye çalışıyorumm...Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
Evet benimde bi kızım var. 2.5 yaşında kendileri.
Benimde annem bakıyor ama seneye kreşe gidicek.
Abla dememeyi isterdim ama bir kez abla dedim artık ablasın üzgünüm ablaaaa kaydirigubbakcemile2
tatlışım akrep diyebilirsin yada ne istiyorsan onu söyle nasıl rahat oluyorsan şekerburdakiler abla dediği için bende abla diyordum.akrep demekte tuhafıma gidiyor.bu arada benim adım deniz 29 yaşındayım.5 yaşında kreşe giden bir kızım var.kendi işyerimizin muhasebe ve personel sorumlusuyum
amiiiin cnmerik hiç yiyememmnmmm karşımdada yenmesini pek sefmiyorum çünkü ister istemez yüzüm buruşurr...Bende kayısı yiyorummm....kiraz yiyorummm....
bu arada bir kızım veya oğlum olsun çok isityorumm...zaten bunun için kilo vermeye çalışıyorumm...Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
Aeben canım arpa monti de yasak mı? Araştırdım ama bulamadım....:uhm:ben soğuk ayran çorbasını arpa ile yapıcam da...Arpa barsakları çalıştırıyor diye....
Evet abla tost o öğünlerin sayfasıymış pardonnnn
Ama havuç çiğ sebzelerde yasak yazıyor yaaaa :sinifsinif:
Abla kitap türk kültürüne göre değil Fransızlara göre sanırım. Onların mutfağında çiğ yenebiliyor demek ki.
Yaa aşkolsun abla bi tek tost konusunda yanılmışım.
Silmiyom banane banane banane laelaelaelaelae
Ay delirezemmmm ben nasıl öle gördüm akşam eve gidince bakıcam kitabım yanımda yok.
Allah ıyılıgınızı versın ıyımı :)) allahtan aeben duzelttı valla...kafam karısmıstı benımde...
:dilcikar: Küstüm hıh
Çamlıca olsun bir dahakine öyle yaparsın canikom.
Çiçek hanım Çiçek hanım sizinlen konuşmıcam işte. cuma günü görüşelim taam mııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?