Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

çaglayancım harikasın yaa güldürdün benide sen çok yaşa kaydirigubbakcemile3 benim 5 yaşındaki kızım bile hastası abiye kuzunun kreşte çocuklar ermanın sevinince yaptıgı kitlenme hareketini taklit ediyorlarmış yaaa sırnaşık şey

mafoldumbenşu an sizlere cevap yazamıyorum . benki her darda kalmış kişinin ,takımın elinden tuttum karşılık beklemeden hemde ..
çok moralim bozuk kıslar yazamıycam kusura bakmayın ...iremcim kaptanınız şebnemede sevgiler ..:umursamaz:.a.s.

Aeben abla üzme kendini bence. O nu da anlamak lazım. Bir kaptan olarak takımını savunuyor. Konuşarak halledilemeyecek hiçbirşey yok. Olur zaman zaman böyle durumlar.

Çiçek valla bayılıyorum ben o diziye. Abartı ama güzel.

ne oldugunu bilmiyorum ama lütfen o tatlı güzel canını sıkma ablacım.bizim için çok degerlisin :teselli:

:))) büyükler bile nasıl taklit ediyorki onlar kapmasın.ama onlarda çok komik yapıyorlardır.... kaydirigubbakcemile3o sahnesi helede süper erman kuzu akşamda kitlendiya hamile olduğunu öğrenince çok eğleniyorum ben onları izlerken...

Aeben abla ben yazılanlardan kendi adıma çok utandım :kedi:ve senden özürdiliyorum.bana belki takım arkadaşlarım kızacaklar ama olsun.Her zaman birinci olanı ve gözönünde olanı çekemezler ya sizinki meyve veren ağaç taşlanır misali ablacım kendini üzmeyin siz nede olsa ne kadar yürekli ve dürüst bir takım olduğunuzu biliyorsunuz bırakın kim ne söylemek istiyorlarsa söylesinler kendileri mahçup olacaklar nasıl olsa olumunekankayizsmilea.s.

barıştınız mı benimle özge hanımcım

baksana bir kaç özlü söz gönderiyorum :)
kaydirigubbakcemile3

Komşu komşunun gülüne muhtaçtır a.s.
Ekspressolarımızı koltuklarımıza yayılıp televizyon karşısında höpürdetelim
Santranç benim ata sporumdur :roflol::roflol:

Çiçekim barıştım barıştım tamam yalvarma bayanssulusmile
Aslında kimse haksızlık var demiyor canım. Ortada bir kural var ve yanlış olan bir kural bu. Aslında herkes uyguluyor aynı kuralı ama sanırım 6. takım daha çok göze batıyor.

İki kişinin bindiği tır değildir
:roflol::roflol: ne yalvarcam kız sene ben cuma günü hezimete uğratacağım zaten seni :roflol:

İyide tatlım bunca zaman kimse birşey demedi demedi,hep 6.takım mı 1.olunca göze baktılar yapmayın allah aşkına,takım kaptanları listeleri kontrol ediyor onun yanısıra ayrıca başka biri daha kontrol edip yayınlıyorlar,Diyorum ya meyve veren ağaç taşlanır ama bence bu kadar zaman durup durup şimdi iç boşaltmakta olmamış kendi takımımada yakıştırımadım.ben şebo takımda böyle birşey dediğinde msj görevlilere sıkıntı varsa söyle dedim ilgilenmedide şimdi mi akıllarına geldi çok çocukça

Çiçekim benim bişiy yaptığım yok yapma Allah aşkına diyorsun da.
Ben 6. takım suçlu 4. takım suçlu bilmem ne takım suçsuz vs demiyorum.
Bu kural doğru bir kural değildir diyorum.
Tam aksi de olabilir.
Ayrıldığı kilosu baz alınan üye 5 kilo alıp dönerse takıma 1.lik şansı olan takım dereceye bile giremez.
Dediğim gibi bu hatalı bir kuraldır.
Ama ben kilo aldım bu hafta beni aynı yazın takımı etkilemeyeyim diyen bir üyeyi de kaptanın öyle yazması adil olamaz. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama hiç doğru değil.

sorun ne biliyormusun irem vede yer olmadıgından kilo vermedi diye 6.takımda beklemede olan ve bu haftata listeye yazılacak bir üyenin sıklıp .7. takıma gitmesi ..
ben bekliyorum niye beni almadılarda bi başkasını aldılar diye çekememesi . vede dediginiz gibi 6. takımın başarısını kıskanmak başkada bişi deyil ... yazıklar olsun diyorum başkada bişi demiyorum madem bu kuraldan rahatsızlardı neden daha önce bu yanlış bu kuralı düzeltelim diyen çıkadı hiç .
gene bizim takım didi geçen hafta bu kural yanlış diye niye o zaman şebnemde dehil çıkıpda evet yanlış degiştirelim demediler ...meyve veren agaç her zaman taşlanıyor başka açıklaması yok . yazıkkkkbenneyaptımki

özgem şöylede bir problem var geçen haftaydı galiba suura var 6.takımdan burayada geliyordu önceden,o birşeylerden bahsetti ve takım kaptanları olarak kimse orayada gidipte tek kelime etmedi.tamam sende söylediklerinde haklı olabilirsin ama madem o takımdan birileri bunu dile getirip söylediyse kaptanlar o zaman nerdeydi de şimdi ortaya çıktılar söylesene

Valla ablacım ne diyim bilmiyorum ki herkes kendince haklı.
Ama paylaşıma da yazdığım gibi üye bekletmek yada bekleyen üyenin verdiği kiloya göre takıma almak bana pek doğru gelmedi. Senin fikrine saygım sonsuz ama ne biliyim işte.
Ben takıma girerken kiloma hiç bakılmadı mesela. Paylaşım yapıyor olduğum için hemen o hafta kabul edildim. Sen dur bakalım kilo veriyormusun vermiyormusun bekleyen başkaları da var denmedi.
Ha siz yine böyle yapabilirsiniz takımca kararınızdır ama o zaman hangi hafta listeye dahil olduysa o haftaki kilosu baz alınmalı. Listeye girmeyeyim bir süre girince bugün ki kilom baz alınsın mantığı yanlış.
Yanlış anlama beni Şebnemi savunmuyorum. Kimseyi savunmuyorum fikirlerimi söylüyorum sadece. Seni kırmak asla istemem.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
dedigim gibi sorun bize alınmayı bekleyen üyenin 7. takıma gitmesi zaten sesde 7. takımdan çıktı . başka açıklamsı yok .....ben bu arada aklımı yiycem sinirden .sempatiksalakcinni

kıslar sizden bir ricam var ben sinirle burayda yazdım paylaştım ama .bilmiyorumkismile
bu konuyu bu linke yansıtmayalım herkes neyin dogru oldugunun biliyor ..ve birbirimizi taniyoruz .opuyorumnanaktan.
gerekeni gereken yere yazıyoruz zaten . sizlerede yansıttıgım için özür dilerim .kusuruma bakmayın ..:çok üzgünüm:

KUŞUMMM KIYAMAM SEN Bİ ÇIKARIN OLMADAN BİZİM YANIMIZDASIN SONUÇTA PEK ANLAMADIM KONU DIŞINDA OLDUĞUM İÇİN AMA HİÇBİŞİİ İÇİN O TATLI CANINI SIKMAYA DEĞMEZ BU DÜNYADA BOŞVER ŞEKERİM DEDİĞİN GİBİ HERKES BİLİYORDUR KİMİN HAKLI KİMİN HAKSIZ OLDUĞUNU EN ÖNEMLİSİDE ALLAH BİLİYOR CANIM BENİM SENİ BİZ HEP NEŞELİ TANIDIK VALLA BÖLESİ KÖTÜÜÜ BİAN ÖNCE BEBELERLE KAFA DAĞIT SEN opuyorumnanaktan

konu her neyse olur böyle şeyler arkadaslar sıkmayın tatlı canınızı...

ben sabah ac karnına elma yedım ....sabah da öglende ne yesem catlayacak gıbı oluyorum sebebı o mu acaba?

tamam abla ama sıkma canını lütfen biz seni seviyoruz ve biliyoruz üzülmeni istemiyoruz topikçe Şeniz
konu her neyse olur böyle şeyler arkadaslar sıkmayın tatlı canınızı...

ben sabah ac karnına elma yedım ....sabah da öglende ne yesem catlayacak gıbı oluyorum sebebı o mu acaba?

zannetmiyorum canım öyle bir sorun teşkil edeceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…