- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
mafoldumbenşu an sizlere cevap yazamıyorum . benki her darda kalmış kişinin ,takımın elinden tuttum karşılık beklemeden hemde ..Veee şekerler sabah merak ettim ölçülerime bakayım dedim basen 102 ydi en son çokta olmadı yakın zamanda ölçmüştüm 100 olmuş belimi ilk defa ölçtüm 65 göğüs 85 tabi beni ilgilendiren kısım basenler oldu kaydirigubbakcemile5 çoook teşekkürler aebencim Allah razı olsun senden ve burda destek veren bütün arkadaşlarımdan a.s.
mafoldumbenşu an sizlere cevap yazamıyorum . benki her darda kalmış kişinin ,takımın elinden tuttum karşılık beklemeden hemde ..
çok moralim bozuk kıslar yazamıycam kusura bakmayın ...iremcim kaptanınız şebnemede sevgiler ..:umursamaz:.a.s.
çaglayancım harikasın yaa güldürdün benide sen çok yaşa kaydirigubbakcemile3 benim 5 yaşındaki kızım bile hastası abiye kuzunun kreşte çocuklar ermanın sevinince yaptıgı kitlenme hareketini taklit ediyorlarmış yaaa sırnaşık şey
mafoldumbenşu an sizlere cevap yazamıyorum . benki her darda kalmış kişinin ,takımın elinden tuttum karşılık beklemeden hemde ..
çok moralim bozuk kıslar yazamıycam kusura bakmayın ...iremcim kaptanınız şebnemede sevgiler ..:umursamaz:.a.s.
Aeben abla üzme kendini bence. O nu da anlamak lazım. Bir kaptan olarak takımını savunuyor. Konuşarak halledilemeyecek hiçbirşey yok. Olur zaman zaman böyle durumlar.
Çiçek valla bayılıyorum ben o diziye. Abartı ama güzel.
Çiçekim barıştım barıştım tamam yalvarma bayanssulusmile
Aslında kimse haksızlık var demiyor canım. Ortada bir kural var ve yanlış olan bir kural bu. Aslında herkes uyguluyor aynı kuralı ama sanırım 6. takım daha çok göze batıyor.
sorun ne biliyormusun irem vede yer olmadıgından kilo vermedi diye 6.takımda beklemede olan ve bu haftata listeye yazılacak bir üyenin sıklıp .7. takıma gitmesi ..Çiçekim barıştım barıştım tamam yalvarma bayanssulusmile
Aslında kimse haksızlık var demiyor canım. Ortada bir kural var ve yanlış olan bir kural bu. Aslında herkes uyguluyor aynı kuralı ama sanırım 6. takım daha çok göze batıyor.
Çiçekim benim bişiy yaptığım yok yapma Allah aşkına diyorsun da.
Ben 6. takım suçlu 4. takım suçlu bilmem ne takım suçsuz vs demiyorum.
Bu kural doğru bir kural değildir diyorum.
Tam aksi de olabilir.
Ayrıldığı kilosu baz alınan üye 5 kilo alıp dönerse takıma 1.lik şansı olan takım dereceye bile giremez.
Dediğim gibi bu hatalı bir kuraldır.
Ama ben kilo aldım bu hafta beni aynı yazın takımı etkilemeyeyim diyen bir üyeyi de kaptanın öyle yazması adil olamaz. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama hiç doğru değil.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisözgem şöylede bir problem var geçen haftaydı galiba suura var 6.takımdan burayada geliyordu önceden,o birşeylerden bahsetti ve takım kaptanları olarak kimse orayada gidipte tek kelime etmedi.tamam sende söylediklerinde haklı olabilirsin ama madem o takımdan birileri bunu dile getirip söylediyse kaptanlar o zaman nerdeydi de şimdi ortaya çıktılar söylesene
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
dedigim gibi sorun bize alınmayı bekleyen üyenin 7. takıma gitmesi zaten sesde 7. takımdan çıktı . başka açıklamsı yok .....ben bu arada aklımı yiycem sinirden .sempatiksalakcinni
kıslar sizden bir ricam var ben sinirle burayda yazdım paylaştım ama .bilmiyorumkismile
bu konuyu bu linke yansıtmayalım herkes neyin dogru oldugunun biliyor ..ve birbirimizi taniyoruz .opuyorumnanaktan.
gerekeni gereken yere yazıyoruz zaten . sizlerede yansıttıgım için özür dilerim .kusuruma bakmayın ..:çok üzgünüm:
konu her neyse olur böyle şeyler arkadaslar sıkmayın tatlı canınızı...
ben sabah ac karnına elma yedım ....sabah da öglende ne yesem catlayacak gıbı oluyorum sebebı o mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?