Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

görürsün canım neden görmeyesin..60 ıda görürsün 50 yide
yeterki destek olalım birbirimize dimi ama..biz istedikten sonra olur..yıllardır bi seferlikte olsa kendimiz için bişiler yapalım..şimdiye kadar başkaları için yaptığımız güzel şeylerin bir kısmını kendimize dönderelim artık..
ve bu da kendimizi çok iyi hissettirecekse neden şimdi olmasın...
artık abur cubur yiyerek kendi bedenimizin düşmanı olmak yok..egzersiz ve yürüyüşle de şekillendirip taçlandırıcaz bedenimizi..komple sağlık yani..hem huzurumuz yerine gelicek hem bedenimiz olması gereken şekline..turkbayragi

selamlar kızlar
dünkü menüm
kahvaltı(07:30)
1 dlim tam buğday ekmeği,domates,peynir,2 zeytin

10:00 türk kahvesi(misafilikte yaptılar kıramadım)

öğle (15:30)
1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt, 1 biber

akşam(21:00)
az et,2 kaşık bulgur pilavı,cacık,salata (kayınvalidemlerde yedim bulguru etin yanında dalgınlıkla yedim farkedince bıraktım)

21:30 şekersiz çay

kızlar bişey sorcam aknaz lıgh peynir alıyorum bende ama son aldığım iki tanesinde yağ oranı 9,5 yazıyor . olabilirmi böyle bişey .

ayy nazcım yağ oranına bakmadım ama benimde aldığım son 3-4 tanesi acayip yumuşak ve öncekilere benzemiyo :sinifsinif: hatta eşim de dedi nasıl lıght peynir bu üretimde karışıklık yapmışlar sanırım dışında lıght yazmasına rağmen içi yağlı :) bide peynir küflü gibi kokuyo bana size de oldumu böyle bişey.. yeni açtığım paket küflü kokabilirmi? valla değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markaya döneceğimi bilmediğimden değiştiremiyorum.

kızlar bişey sorcam aknaz lıgh peynir alıyorum bende ama son aldığım iki tanesinde yağ oranı 9,5 yazıyor . olabilirmi böyle bişey .

ben hep alıyorum ama %2.5 yazıyor.ikrada söylemişti bir ara onu ama maytap resmini koyduğunda %2.5 yazıyordu.

canım bende bikaç defa dle getirdim hatta maytap resmini çekip koymuştu onunkinde 2,5gr bende 9gr yazıyodu çok şaşırmıştık ben almıyorum o yüzden teksüt lıght peynir alıyorum onda 2,5 gr yazıyo

Onun tadı nasıl canım,bazı peynirlerininki çok kötü oluyor önceden bende sütaş alıyordum ama öylece dolapta yer bekliyordu (

bunları görmezsek canım menün gayet güzel afiyet olsun...:1hug:

tadı fena değil yani daha önce yediğim lıght peynirler içinde en güzeli bu ama biminki kadar da güzel değil bimin peyniri gerçekten çok yumuşak eşimde bana aynısını dedi bu nasıl lıght diye lıght olsa bu kadar yumuşak değil olmaz dedi ama biminki çok güzel gerçekten

evet ben genelde tuz ihtiyacımı gün içinde sabah yediğim peynirden karşılıyorum.salatalara falan atmıyorum,yada yemeklere ama bazılarında %9.5 yazıp bazılarında %2.5 yazması çok garip kandırıyorlarmı yoksa bunlar bize bilmiyorumkismile
bimde görevlilere sormak lazım aslında onlar belki biliyorlardır boshayallersmile

teşekkür ederim çağlayancım

benim en son aldığımın dibide çok tuzluydu . resmen ağzıma tuz parçacıkları geldi anlamadım bende . neyse ben kendime başka peynir araştırayım . lor peynirde aldım yanında ne olur ne olmaz diye ...

aldığın yere götürsene arkadaşım sen onu ,belki gerçekten öyledir hiç olmazsa değiştirirler,peyniri öyle bir şey varsa..

benim en son aldığımın dibide çok tuzluydu . resmen ağzıma tuz parçacıkları geldi anlamadım bende . neyse ben kendime başka peynir araştırayım . lor peynirde aldım yanında ne olur ne olmaz diye ...

hiç tavsiye etmediğim bir peynir olacak kızlar sütaş light peynir çok kötü bir tadı var

kızlar türkmaxda diyetisyen anlatıyo diyoki; diyabetik ürünlerde diğer ürünlere nazaran sadece şeker kullanılmaz diyo..yani diyabetik baklavada şeker yerine tatlandırıcı kullanılır ama öte yandan un yağ kullanılır ve buda size kilo aldırır.. diyabetik dondurmada sakarin kullanılmıştır ama yağ bol miktarda vardır ve buda size kilo aldırır.. ama bunun yanında g.i düşük olan yiyecekler yenilerek dengelenebilir diyo (aynı bizim yaptığımız gibi)
bide havuç g.i yüksektir ama üzerine limon sıkıp yiyebilirsiniz dedi.uzman doktor ayşe kaya.
sadece protein yemeyin gut olabilirsiniz
sadece karbonhidrat yemeyin diyabetik olabilirsiniz dedi
bide bizamanlar çok uygulanan monticnag diyetindeki gibi protein ağılıklı beslenmeyin dedi bilmiyorumkismile ve o şekilde geçti bi daha montinin lafını etmedi.

ama ben anladımki doğru yoldayız..

:kedi: bugün kimseye yok diye ben yorumluyorum inş.kızmıyorsunuzdur kızlar bana.
canım sen herhangi bir takıma girdin mi ya girmediysen seni bize alsaydık senin muhabbetini seviyorum ben 6.takımda baya hareketliydin.

teşekkür ederim canımcım ama 3. takımdayım henüz listeye dahil değilim belli bisürede dahil olmıcam tatile gidip geleyim ondan sonra listeye girmek istiyorum ama burda bol bol muhabbet ederiz Şeniz

yaa ne bilim son kullanma tarihi geçmemiş götürsem de derlerseki peynir bu şekilde biz ne yapabiliriz son kullanma tarihi geçmemiş ozamanda al peyniri dön geri :1no2: sıkıcı bir durum..
sizin peynirler kokmuyomu küf? yumuşak olanlar?

başka bi sitede araştırdım nazcım lor peyniri ama değerleri aşağıdaki gibi migrostan almış eleman.

Yörsan lor peynir;

besin değerleri: (100 gr için)
enerji: 109 kcal (450 kj)
protein: 19g
yağ: 2.2g
karb: 3.3g
kalsiyum: 126mg
fosfor: 253mg

aknazınkini de yazmışlar tabiki bizim elimizde olanı değil eskisini;
buda aknaz lıght peynir.
Enerji (kj) : 677
Kalori : 130
Yağ : 2.5 gr
Protein : 18.75 gr
Karbonhidrat : 8 gr
Kalsiyum : 300 mg

bu arada bilgilendirme için teşekkürler sengözlerimebaksanab

ben bimden kaanların lor peynirini aldım nurum onun yağ 1gr yazıyor .

ana :1shok: iyiymiişş delikafadulden bundan sonra ondan alayım eniyisi. lor peyniri lıght peynir ne farkeder önemli olan yağ oranı düşük olsun sırnaşık şey

teşekkür ederim canımcım ama 3. takımdayım henüz listeye dahil değilim belli bisürede dahil olmıcam tatile gidip geleyim ondan sonra listeye girmek istiyorum ama burda bol bol muhabbet ederiz Şeniz

anladım canım burdan devam ederiz o zaman Şeniz

yok benim yediğimde hiç koku yok tadıda çok güzel aklinialirimsmile

bu arada bilgilendirme için teşekkürler sengözlerimebaksanab

bir kurban daha vermeyelim o tadı kötü peynire kaydirigubbakcemile5

bende onu kullanıyorum ama kendim yemiyorum misafirlere börek olarak hazırlıyorum :)) :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…