inşallah akrepçim inşallah.:lepi: eşimin yanında ablası gibi durmaktan okadar çok sıkıldım ki.sürekli koyu renk tercih etmekten hep aynı tarz giyinmekten artık forma gibi olan tüm kıyafetlerimden bıktım usandım.bu topice gelmeden önce artık uzunca bir süre 75-76 da takılınca yaklaşık bi 3 ay kadar ümitlerim bitmişti.hatta sinirden yine yemeye başlamıştım.şimdi okadar ümitliyimki 6 lı rakamları görebilecegimi bile inanıyorummm :dance:
kızlar bişey sorcam aknaz lıgh peynir alıyorum bende ama son aldığım iki tanesinde yağ oranı 9,5 yazıyor . olabilirmi böyle bişey .
kızlar bişey sorcam aknaz lıgh peynir alıyorum bende ama son aldığım iki tanesinde yağ oranı 9,5 yazıyor . olabilirmi böyle bişey .
canım bende bikaç defa dle getirdim hatta maytap resmini çekip koymuştu onunkinde 2,5gr bende 9gr yazıyodu çok şaşırmıştık ben almıyorum o yüzden teksüt lıght peynir alıyorum onda 2,5 gr yazıyo
selamlar kızlar
dünkü menüm
kahvaltı(07:30)
1 dlim tam buğday ekmeği,domates,peynir,2 zeytin
10:00 türk kahvesi(misafilikte yaptılar kıramadım)
öğle (15:30)
1 tabak kabak yemeği,1 kase yoğurt, 1 biber
akşam(21:00)
az et,2 kaşık bulgur pilavı,cacık,salata (kayınvalidemlerde yedim bulguru etin yanında dalgınlıkla yedim farkedince bıraktım)
21:30 şekersiz çay
ben hep alıyorum ama %2.5 yazıyor.ikrada söylemişti bir ara onu ama maytap resmini koyduğunda %2.5 yazıyordu.
Onun tadı nasıl canım,bazı peynirlerininki çok kötü oluyor önceden bende sütaş alıyordum ama öylece dolapta yer bekliyordu(
bunları görmezsek canım menün gayet güzel afiyet olsun...:1hug:
tadı fena değil yani daha önce yediğim lıght peynirler içinde en güzeli bu ama biminki kadar da güzel değil bimin peyniri gerçekten çok yumuşak eşimde bana aynısını dedi bu nasıl lıght diye lıght olsa bu kadar yumuşak değil olmaz dedi ama biminki çok güzel gerçekten
ben hep alıyorum ama %2.5 yazıyor.ikrada söylemişti bir ara onu ama maytap resmini koyduğunda %2.5 yazıyordu.
Onun tadı nasıl canım,bazı peynirlerininki çok kötü oluyor önceden bende sütaş alıyordum ama öylece dolapta yer bekliyordu(
bunları görmezsek canım menün gayet güzel afiyet olsun...:1hug:
teşekkür ederim çağlayancım
ayy nazcım yağ oranına bakmadım ama benimde aldığım son 3-4 tanesi acayip yumuşak ve öncekilere benzemiyo :sinifsinif: hatta eşim de dedi nasıl lıght peynir bu üretimde karışıklık yapmışlar sanırım dışında lıght yazmasına rağmen içi yağlı :) bide peynir küflü gibi kokuyo bana size de oldumu böyle bişey.. yeni açtığım paket küflü kokabilirmi? valla değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markaya döneceğimi bilmediğimden değiştiremiyorum.
ayy nazcım yağ oranına bakmadım ama benimde aldığım son 3-4 tanesi acayip yumuşak ve öncekilere benzemiyo :sinifsinif: hatta eşim de dedi nasıl lıght peynir bu üretimde karışıklık yapmışlar sanırım dışında lıght yazmasına rağmen içi yağlı :) bide peynir küflü gibi kokuyo bana size de oldumu böyle bişey.. yeni açtığım paket küflü kokabilirmi? valla değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markaya döneceğimi bilmediğimden değiştiremiyorum.
benim en son aldığımın dibide çok tuzluydu . resmen ağzıma tuz parçacıkları geldi anlamadım bende . neyse ben kendime başka peynir araştırayım . lor peynirde aldım yanında ne olur ne olmaz diye ...
:kedi: bugün kimseye yok diye ben yorumluyorum inş.kızmıyorsunuzdur kızlar bana.
canım sen herhangi bir takıma girdin mi ya girmediysen seni bize alsaydık senin muhabbetini seviyorum ben 6.takımda baya hareketliydin.
aldığın yere götürsene arkadaşım sen onu ,belki gerçekten öyledir hiç olmazsa değiştirirler,peyniri öyle bir şey varsa..
hiç tavsiye etmediğim bir peynir olacak kızlar sütaş light peynir çok kötü bir tadı var
benim en son aldığımın dibide çok tuzluydu . resmen ağzıma tuz parçacıkları geldi anlamadım bende . neyse ben kendime başka peynir araştırayım . lor peynirde aldım yanında ne olur ne olmaz diye ...
aldığın yere götürsene arkadaşım sen onu ,belki gerçekten öyledir hiç olmazsa değiştirirler,peyniri öyle bir şey varsa..
hiç tavsiye etmediğim bir peynir olacak kızlar sütaş light peynir çok kötü bir tadı var
başka bi sitede araştırdım nazcım lor peyniri ama değerleri aşağıdaki gibi migrostan almış eleman.
Yörsan lor peynir;
besin değerleri: (100 gr için)
enerji: 109 kcal (450 kj)
protein: 19g
yağ: 2.2g
karb: 3.3g
kalsiyum: 126mg
fosfor: 253mg
aknazınkini de yazmışlar tabiki bizim elimizde olanı değil eskisini;
buda aknaz lıght peynir.
Enerji (kj) : 677
Kalori : 130
Yağ : 2.5 gr
Protein : 18.75 gr
Karbonhidrat : 8 gr
Kalsiyum : 300 mg
ben bimden kaanların lor peynirini aldım nurum onun yağ 1gr yazıyor .
teşekkür ederim canımcım ama 3. takımdayım henüz listeye dahil değilim belli bisürede dahil olmıcam tatile gidip geleyim ondan sonra listeye girmek istiyorum ama burda bol bol muhabbet ederiz Şeniz
yaa ne bilim son kullanma tarihi geçmemiş götürsem de derlerseki peynir bu şekilde biz ne yapabiliriz son kullanma tarihi geçmemiş ozamanda al peyniri dön geri :1no2: sıkıcı bir durum..
sizin peynirler kokmuyomu küf? yumuşak olanlar?
bu arada bilgilendirme için teşekkürler sengözlerimebaksanab
ben bimden kaanların lor peynirini aldım nurum onun yağ 1gr yazıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?