Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Suçumu yazayım hemencikk 1 tane içli köfte yicektim ısrarlarla 2 oldu yanında bol salata ve yoğurt ta yedim mafoldumben

Hahayyy avcunu yala sen yada boşver avcunu al bi dondurma onu yala alsanaalsanasmile

yaa ben demiştim işte

peynirimden vazgeçmediğim iyi olmuş..
aebenim boşu boşuna yediniz desenize o yağsız yağsız peynirlerikaydirigubbakcemile

Abla valla bende light peynir kullanmıyorum. Evde de iş yerinde de yarım yağlı yiyorum.

Monti de diyet ürünlerde diyabetik ürünlerde yasak zaten canım.
Bu arada biliyordum biliyordum havuç yasak işte. Yüksek Gİ çünkü.
Biliyordum. Gördünüz müüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemusalkisalkisalkis:sm_cool::dance::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnnn

Menüleri Çiçekim yorumlamış ben yorumlamadım bir daha. Gerçi Çiçek pek anlamaz Monti den. :mymeka:

aaa resmen üzerime ağır tahrik var benim burada seni yüksek hakim aeben ve akrep33 'e şikayet edicem görürsün sen lülülülülülülülülülülülü

Evet anlamam tatlım,hiç mi hiç bilmem ben montiden onun için 3 haftadır kaçamaksız yapıyorum bunu :roflol:lülülülülülü

aaaa paylaşımıı ne kadar çok olan bir topik böyleeee
kızlar ben 3. takımdayım
lightlife sağolsun montignactan biraz bahsetti, en eski montignacıyımm, eski derken 15 sene falan herhaldee
o zamanalr yiyerek zayıfla diye kitabı görünce ehemn alıvermiştim, verdimde, uzun süre almadımdaaa

ne güzel burdada paylaşımı varmışş
bende pekiştireyim bildiklerimii

yağsız peynir tartışılmış galiba, bende arıyom tarıyom en yağsızını bulamıyordum, lor peynr aldım geçenlerde , ama bitti, bimdekini alayım bende baarii

topiğin başında değilmiii
glisemik değerlerr
bi bakyım bakalımm

açıkçası bende yarım yaglı peynir alıyordum.lor mu almalıyım bundan sonraaaa :uhm:

merhabalar.kaç kilo vermiştiniz ve ne kada rsüre korudunuz merak ettim açıkçası bende yeniyimdee montide

yeşil mercimek dokundu galiba.acayip şiştim.soda içmemin bi sakıncası yoktur herhalde.gi indeksini bulamadım sade sodanın bilen var mı

ben de yeni aldım o kitabı daha tamamını okumadım.. L- carnitine hakkında çok acaip bilgiler var 97 basımında yasaklandığı ve bundan sonra sadece bi anı olarak kalacağı falan yazıyor.. fakat şu an çoğu zayıflama hapı L-carnitine içeriyor.. bunu duyunca acaip şaşırdım..

daha bitiremediğim için tan anlayamadım mantığını ben.. porsiyonları nasıl ayarlıyoruz bilemedim... bi bitireyim de..

lor süper bi tercih kutlarım.. vereliniortak

2.kitap dün geldi hemen başladım 1.kitap daha anlaşılırdı sanki neyse bitirmeden bişey demeyeyim

kızlar makarnayla mercimek salatası olmaz dimi sanki olmaz gibi geldi yapayım yapmayayım mı arada kaldım

Canım makarna yediğin gün sadece makarna, salata ve yoğurt en iyisi bence. Ben hiç tercih etmiyorum makarna yemeyi açıkcası. Kepekli makarna varsa evde ancak o zaman.

Makarnayı artık bende yemiyorum,kepekli olanını hele hiç sevmedim sanki yedikçe yiyesim geliyor ve doyduğumu hiç hissetmiyorum nedense...

kızlar azönce komşuma gittim ve sütlü nuriye ikram etti okadar çok sevmeme rağmen nuriyemi yemedim

hoşgeldin eski montici :smiley-cool: Şeniz

kızlar azönce komşuma gittim ve sütlü nuriye ikram etti okadar çok sevmeme rağmen nuriyemi yemedim

alkisalkisalkisalkisalkisalkis AFERİN SANA NURO YİYECEKSİNDE NE OLACAK NURİYEYİ SONRA PİŞMAN OLACAKSIN SÖYLENCEKSİN KENDİNE BEN NEDEN BÖYLE YAPTIM NEDEN YEDİM DİYE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN

Selamlar, aeben ablam yok sanırım bugün bilmiyorumkismile idefixten kitabı sipariş ettim bugün kargoya verilmiş bakalım yarın gelecek :lepi: Ergenlikten Menepoza olan kitabı aldım, aeben ablam onu tavsiye ediyordu değilmi ? İki gündür de menüleri mi yazamadım ama ben dün ve bugün taze meyve sebze günü yapıyorum ufak çaplı detoks için şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…