Bugün senin menünü ben yorumlamak istiyorum.canım müsadenle...Yukarda kırmızı ile işaretlediğim yerler o kadar hazırlanmış senin için yememek olmamış bir dakine ye ama tamam mı az da değil baya çok çok yeki göbeğin büyüsün kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3lülülülülülü
Menün güzel tatlım afiyet olsun.. ama dediklerimi unutma lülülülülülü
yaa ben demiştim işte
peynirimden vazgeçmediğim iyi olmuş..
aebenim boşu boşuna yediniz desenize o yağsız yağsız peynirlerikaydirigubbakcemile
kızlar türkmaxda diyetisyen anlatıyo diyoki; diyabetik ürünlerde diğer ürünlere nazaran sadece şeker kullanılmaz diyo..yani diyabetik baklavada şeker yerine tatlandırıcı kullanılır ama öte yandan un yağ kullanılır ve buda size kilo aldırır.. diyabetik dondurmada sakarin kullanılmıştır ama yağ bol miktarda vardır ve buda size kilo aldırır.. ama bunun yanında g.i düşük olan yiyecekler yenilerek dengelenebilir diyo (aynı bizim yaptığımız gibi)
bide havuç g.i yüksektir ama üzerine limon sıkıp yiyebilirsiniz dedi.uzman doktor ayşe kaya.
sadece protein yemeyin gut olabilirsiniz
sadece karbonhidrat yemeyin diyabetik olabilirsiniz dedi
bide bizamanlar çok uygulanan monticnag diyetindeki gibi protein ağılıklı beslenmeyin dedi bilmiyorumkismile ve o şekilde geçti bi daha montinin lafını etmedi.
ama ben anladımki doğru yoldayız..
Hahayyy avcunu yala sen yada boşver avcunu al bi dondurma onu yala alsanaalsanasmile
Abla valla bende light peynir kullanmıyorum. Evde de iş yerinde de yarım yağlı yiyorum.
Monti de diyet ürünlerde diyabetik ürünlerde yasak zaten canım.
Bu arada biliyordum biliyordum havuç yasak işte. Yüksek Gİ çünkü.
Biliyordum. Gördünüz müüüüüüüüüüüüüüüüü zemuszemusalkisalkisalkis:sm_cool::dance::teytey:hihoyyytkaydirigubbakcemile3buyrunnnnnnnnn
Menüleri Çiçekim yorumlamış ben yorumlamadım bir daha. Gerçi Çiçek pek anlamaz Monti den. :mymeka:
Suçumu yazayım hemencikk 1 tane içli köfte yicektim ısrarlarla 2 oldu yanında bol salata ve yoğurt ta yedim mafoldumben
Çiçek sen ne kadan gambazcı bişiymişsin yaaaaaa :)
aaaa paylaşımıı ne kadar çok olan bir topik böyleeee
kızlar ben 3. takımdayım
lightlife sağolsun montignactan biraz bahsetti, en eski montignacıyımm, eski derken 15 sene falan herhaldee
o zamanalr yiyerek zayıfla diye kitabı görünce ehemn alıvermiştim, verdimde, uzun süre almadımdaaa
ne güzel burdada paylaşımı varmışş
bende pekiştireyim bildiklerimii
yağsız peynir tartışılmış galiba, bende arıyom tarıyom en yağsızını bulamıyordum, lor peynr aldım geçenlerde , ama bitti, bimdekini alayım bende baarii
topiğin başında değilmiii
glisemik değerlerr
bi bakyım bakalımm
kızlar ben 3. takımdayım
lightlife sağolsun montignactan biraz bahsetti, en eski montignacıyımm, eski derken 15 sene falan herhaldee
o zamanalr yiyerek zayıfla diye kitabı görünce ehemn alıvermiştim, verdimde, uzun süre almadımdaaa
yağsız peynir tartışılmış galiba, bende arıyom tarıyom en yağsızını bulamıyordum, lor peynr aldım geçenlerde , ama bitti, bimdekini alayım bende baarii
glisemik değerlerr
bi bakyım bakalımm
kızlar ben 3. takımdayım
glisemik değerlerr
bi bakyım bakalımm
kızlar azönce komşuma gittim ve sütlü nuriye ikram etti okadar çok sevmeme rağmen nuriyemi yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?