Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

alkisalkisalkisalkisalkisalkis AFERİN SANA NURO YİYECEKSİNDE NE OLACAK NURİYEYİ SONRA PİŞMAN OLACAKSIN SÖYLENCEKSİN KENDİNE BEN NEDEN BÖYLE YAPTIM NEDEN YEDİM DİYE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN

evet canımcım ya. yemiyorum deyince halley kola falan çıkarayım dedi cip var cips yiyelim yokyaa dedim :1shok: ama aklım takıldı kaldı. Nasıl ısrar ediyo anlatamam fındık yiyelim ozaman dedi aaaa delimisin oda yasak dedim ana öğünde yiyebiliyorum yeni yemek yedim dedim. ozaman nescafe içelim dedi vereliniortak tamam dedim sırf sütün içine az kahve koydu tek küp şekerle içtim napim yoksa kıza çok ayıp olacaktı. bu arada da ne bereketli zamanlarında gitmişim hee evde yok yok delikafadulden önceden olsa hepsini hepsini yerdim :1rolleyes: özellikle sütli nuriyemi :1rolleyes: NURİYEEEM BENİM :1rolleyes: ahhhhh ahhhh :1rolleyes: birgün yollarımız yeniden kesişecek :1rolleyes: ozaman işte bu hasretlik bitecek gayri :1rolleyes:

iyiyim nurom uyuklamaya başladım işyerinde 20 dk sonra çıkıcam . yoksam uyuyup kalıcam burda . yürüyüşler nasıl gidiyor .

süper gidiyo bigün seninle karşılaşmayı umuyorum ama karşılaştığımızda ne tepki vereceğimi inan bilmiyorum :roflol: ayy heyecan yaptım delikafadulden

kızlar montide dondurma yasakya dondurmaya benzer bişey meyvelerle sütten yaparak dondurucuya atıp yapabilirmiyiz? böyle bi tarif varmı yada nasıl yapılabilr fikri olan varmı??

merhabalar.kaç kilo vermiştiniz ve ne kada rsüre korudunuz merak ettim açıkçası bende yeniyimdee montide

ne kadar verdim, sanırım başladığımda 73 civarı olduğumu hatırloyorumm, sonra yavaş yavaş indim 63-64 lere kilo vermeye başladıkçada kendimi ne yersem kilo almayacağıma inandırdım sanırım, ben kitabı okuduğumda metobolizma hızımın çok düşük olduğunu katı diyetlerle harcadığım kalori miktarını mimimize ettiğimi farkettim , bende yanlış bu dedim , düşük kaloriler beni hem yoruyor hemde bir anlık bir hışımla hoop geri alıyorum , sınırsız olayı özellile kahvaltı için( bayılırım) beni çok rahatlatmıştı. sanırım evlenene kadar korudum kilomu yani 2001 de istediğim kilodaydım, 2006 yaa kadar korudum sonra evlilik doğum derken ipin ucu kaçtı, metobolizmam gene yavaşladı

teşekkürr ederimmmmmmm

kızlar azönce komşuma gittim ve sütlü nuriye ikram etti okadar çok sevmeme rağmen nuriyemi yemedim

bravoooo diyommm, ben olsam dayanamazdımmmmmmmmm

selamlae kıslar . bugün tüm gün dışardaydım sizede heber veremedin nasılsınız bakem .?

yeni arkadaşları görüyorum hoş gelmişler ..

klava:ne kahvesiymiş len evde hatun onu beklerken . kaydirigubbakcemile
akşamın için endişelenme maytabım kiraz ve süt idare eder.
ablam tak ögün oldugundan ögünün agır olmuş .ses etmiyorum ama .opuyorumnanaktan
arkadaşlar eleştirmiş nerinin ama ben pek ss etmiycem dünki menüne göre güzel ...
sana kahvedede ses etmiycem yanlız kahven şekerini yükselttiginden içine katıgın süt yağlımıydı ben onun merak ettim. inşallah yağsızdır .opuyorumnanaktan
ayrıca balık mantar menüsünde 1 dl salam gayet makul .yediklerinin hepsi 15 altında gl endeksi yanı doymuş yaglı gidalar olrak yedigin salamdan bişi olmaz ...
ama bu demek deyilsi gidin salam yiyin .naniknanik
lmaz:
yaa ben demiştim işte

peynirimden vazgeçmediğim iyi olmuş..
aebenim boşu boşuna yediniz desenize o yağsız yağsız peynirlerikaydirigubbakcemile
alsanaalsanasmile
kıslar bakın peyniri hamgi peynir çeşidi ne olursa olsun gl endeksi zaten düşük . 30 yada 35 ... yüksek oldugunu kim söylediki zaten .kötükedihüso
bizim sorunumuz peynirin gl endeksi deyil içindeki YAĞa.s
o yüzden hiç karbonhidrat almadıgınız ögünlerde fazla yaglı yagsız kısıtlamıyorum . ama o yaglı peynirler yenilen ögünde azda olsa gl endeks yükselirse işte o zaman cıs sizler henüz bu ayarı yapamasınız kafanız karışmasın diye yazmıyorum ki gl endeksdeki. çok küçük yükselme bu yagı direk depoya yollar ...anlatabildimmi cadılar ....kaydirigubbakcemile3
o sitenin çevirisi var sayfalar türkçe olrak okuna biliyor ama benim vakittt nerrdeee. ya deyilse inceliycem ama fırsat bulamıyorum ....

son söz yagsız yiyin peynirleri lenn .alsanaalsanasmile

Canım makarna yediğin gün sadece makarna, salata ve yoğurt en iyisi bence. Ben hiç tercih etmiyorum makarna yemeyi açıkcası. Kepekli makarna varsa evde ancak o zaman.

Makarnayı artık bende yemiyorum,kepekli olanını hele hiç sevmedim sanki yedikçe yiyesim geliyor ve doyduğumu hiç hissetmiyorum nedense...

Hımmm arayıda kaçırdım zaten abarrtım sanki e bende o zaman yeşil mercimek salatası yapar onu yerim yoğurtla sizimi kırıcamsositososito

yeşil mercimek dokundu galiba.acayip şiştim.soda içmemin bi sakıncası yoktur herhalde.gi indeksini bulamadım sade sodanın bilen var mı

içebilirsin tabi şekerim...en masum ve faydalı bir içecek soda tabi aşırıya kaçmadan canım

kızlar bişey sorcam aknaz lıgh peynir alıyorum bende ama son aldığım iki tanesinde yağ oranı 9,5 yazıyor . olabilirmi böyle bişey .
NAZLIM BEN SORDUM BİME GEÇENLERDE BÖYLE BÖYLE DİYE DEDİKİ BAYAN İSTANBULDAKİ ÜRETİN YARİ FARKLI OLABİLİRMİŞ OYÜZDEN FARKLI FABRİKA FARKLI YAĞ ORANI OLABİLİRMİŞ ...
bimin lor peynirinin yag oranı % 1 .. tavsiye ederim .
yanlız geçenlerde refimde o lorunda yag oranını 5 9 demişti ..
alırken bakın yag oranlarına .
kmeksiz yediginizde yarım yaglı yiyebilirsiniz ama ekmekle yağsızını bulmanız lazım .
cearfuer kide çok yumşak birde sanki dibine tutmuş gibi kokuyor .eyvahedigeldismile
diyetisyenin kafaşı karışık galiba nurom o bahsetigi çok proteinli diyet ATKİNS diyeti. monti deyil .
ben bimden kaanların lor peynirini aldım nurum onun yağ 1gr yazıyor .
a.s
Suçumu yazayım hemencikk 1 tane içli köfte yicektim ısrarlarla 2 oldu yanında bol salata ve yoğurt ta yedim mafoldumben
bol yaglı kıyma ve bulgur hı bebikim cıssssss.:umursamaz:
hoş geldin . deneyimlerini paylaşırsan seviniriz .a.s.
açıkçası bende yarım yaglı peynir alıyordum.lor mu almalıyım bundan sonraaaa :uhm:
:umursamaz:sonrada az verdik diyorsunuz neden diye bana soruyorsunuz kıslar yanınıza gelip ne yediniz içinde ne var diyede bakamam . lütfen kendiniz dikkat edin .bilmiyorumkismile
2.kitap dün geldi hemen başladım 1.kitap daha anlaşılırdı sanki neyse bitirmeden bişey demeyeyim

kızlar makarnayla mercimek salatası olmaz dimi sanki olmaz gibi geldi yapayım yapmayayım mı arada kaldım
çok agır olur cuecam .
içebilirsin tabi şekerim...en masum ve faydalı bir içecek soda tabi aşırıya kaçmadan canım
a.s

sabah
2 yumurta
peynir
zaytin
donates
salatalık

öğle 14
alinazik
yoğurt
domates

5 gibi 1avuç kiraz

akşam 19
alinazik
yoğurt
salata

herüf gene geç geldi uyuz ma ben erken yedim

merhabalaaar arkadaşlaropuyorumnanaktan

Bugünkü menümü yazayım.
UYANINCA-2bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
1tabak kıymalı taze fasulye
yoğurt
AKŞAM
6tavuk kanadı-fırında pişmiş
1tabak fırında pişmiş sebze-yoğurtlu
1kase mercimek çorbası

bende bugunki menumu yazayim
sabah 1,5 dilimtam bugday ekmek,marmelar,peynir,capuccino
ara yarim elma
oglen kiymali karnibahar yemegi,yogurt
ara 1 kivi,1 yeni dunya,yarim elma
aksam 1 tane tavuk pirzola,dolmalik kabak salatasi az cevizli,ayran

unutmadan biraz oncede bi 30 gr kadar bitter cikolata goturdum.ne yapim dayanamadim -tatlicadiarzu-

aebenim nereledesin sen dedgini duyr gibiyim ama haklsın burdan kopmak bana yaramıyor menü bildrmemkte ve kilo vermemde azmimde yavsladı bu ara yeniden kendimi toplamamın vakti geldi sanırsam regl haftamdayım ama yinede 300 gfcık vermişim bunada sükür kilom 58.7 ablacımfisfisfis

Günaydın kıslaaaaaaarrrrrra.s

Önce kaçamaklarımı yazayım hergün bir tane nescafe 3 ü bir arada içtim bide kuryemişle ara yaptığım ve kuruyemişi kaçırdığım zamanlar oldu ama öyle günlerde akşamları hafif atlattım ve 56.500 üm:dance:600 gr gitmiş montiyi yalanlayan taş olur taş tamamen bir mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…