alkisalkisalkisalkisalkisalkis AFERİN SANA NURO YİYECEKSİNDE NE OLACAK NURİYEYİ SONRA PİŞMAN OLACAKSIN SÖYLENCEKSİN KENDİNE BEN NEDEN BÖYLE YAPTIM NEDEN YEDİM DİYE EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN
yeşil mercimek dokundu galiba.acayip şiştim.soda içmemin bi sakıncası yoktur herhalde.gi indeksini bulamadım sade sodanın bilen var mı
naz nazz naaaaazıııııımmmm delikafadulden nasılsın bidenem Şeniz
iyiyim nurom uyuklamaya başladım işyerinde 20 dk sonra çıkıcam . yoksam uyuyup kalıcam burda . yürüyüşler nasıl gidiyor .
merhabalar.kaç kilo vermiştiniz ve ne kada rsüre korudunuz merak ettim açıkçası bende yeniyimdee montide
ben de yeni aldım o kitabı daha tamamını okumadım.. L- carnitine hakkında çok acaip bilgiler var 97 basımında yasaklandığı ve bundan sonra sadece bi anı olarak kalacağı falan yazıyor.. fakat şu an çoğu zayıflama hapı L-carnitine içeriyor.. bunu duyunca acaip şaşırdım..
daha bitiremediğim için tan anlayamadım mantığını ben.. porsiyonları nasıl ayarlıyoruz bilemedim... bi bitireyim de..
lor süper bi tercih kutlarım.. vereliniortak
kızlar azönce komşuma gittim ve sütlü nuriye ikram etti okadar çok sevmeme rağmen nuriyemi yemedim
bugünkü nmenü
sabah 7
2haşlanmış yumurta
eynir
domates
zeytinyeşil
çay
ara 12
1 avuçlblebi
bikaç kiraz
öğlen 2.30
1 palamut ızgara
ızgara soğan
1 domates
ara 1 avuç kadar kiraz
akşam maalesef 2 avuç kiraz
adam geçgeldi
erken yiyeceğimi bile bile kahveye takılıyo
sinir oldum
aeben al oklavanı gel biti kanlandı bu herüfün
çok kızdım çok
1 bardak ılık tarçınlı kakaolu süt
yatıcam zaten birazdan
bu atlama cuma kiloma yansırsa o zaman elimden çekicee var
ablam tak ögün oldugundan ögünün agır olmuş .ses etmiyorum ama .opuyorumnanaktanmerhabalar arkadaşlar ! .. =) =)
Bugünkü menüm şöyle
KAHVALTI
domates
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
1.5 dilim tam buğday ekmek
ÖĞLE
geç kahvaltı ettm.o yüzden öğlen 5-6tane yeni dünya yedim
AKŞAM
1tabak fırında pişmiş sebze yoğurtlu-yanında küçük bir dilim t.b. ekmek
1tabak yağsız domatesli spagetti-yoğurtlu
GECE
meyve
SPOR
1saat bir saat bisiklet
50 mekik
arkadaşlar eleştirmiş nerinin ama ben pek ss etmiycem dünki menüne göre güzel ...herkese günaydınnnn
hemen dünkü menümü yazayımmm
evden çıkmadan 3 taze kayısı
kahvaltı : 3 dilim t.b.ekmeği -peynir-z.ezmesi-yeşilçay-salatalık
öğle : 1 tabak yeşilmercimek yemeği -salatalık -domates-ayran-6 badem
ara : 4 kayısı kurusu
akşam : balık -mantar sote-salata-ayran-1 dilim salam
ara : 4 taze kayısı
eşim illa karşılıklı kahve içelim dedi kıramadımm :kedi: tatlandırıcılı sütlü türkkahvesi
kizlar su montignac.com a bakaniniz oldumu.amcam diyoki lor peynirin disindaki peynirlerin IG si sifir ohaoldumsmile
yazarken ya saglikli degildi yada bilmiyorum kafamçokkarıştı
siz de bi baksaniz acaba benmi iyi degilim delikafadulden :uhm:
alsanaalsanasmileyaa ben demiştim işte
peynirimden vazgeçmediğim iyi olmuş..
aebenim boşu boşuna yediniz desenize o yağsız yağsız peynirlerikaydirigubbakcemile
kıslar bakın peyniri hamgi peynir çeşidi ne olursa olsun gl endeksi zaten düşük . 30 yada 35 ... yüksek oldugunu kim söylediki zaten .kötükedihüsoBen o siteye baktım canım ama aeben ablam daha iyi bildiği için birşey söylemek istemiyorum.onlar refi ile bir ara kararsız kalmışlardı galiba bu konu gündeme gelince.O gelince seni daha iyi aydınlatır ama sen bu arada yeme sakın lor peynirini
peynir demişken bende birşey sorıyım eşim keçi peyniri ve dil peyniri almış ve bunlardan yememi istiyor 4 gündür oyalıyorum.Bunlar monti için serbest mi yasak mı.sürekli de soruyor ne oldu öğrendin mi gı endeks değerlerini diye ablacım bunada cevap verirsen sevinirim.
Canım makarna yediğin gün sadece makarna, salata ve yoğurt en iyisi bence. Ben hiç tercih etmiyorum makarna yemeyi açıkcası. Kepekli makarna varsa evde ancak o zaman.
Makarnayı artık bende yemiyorum,kepekli olanını hele hiç sevmedim sanki yedikçe yiyesim geliyor ve doyduğumu hiç hissetmiyorum nedense...
yeşil mercimek dokundu galiba.acayip şiştim.soda içmemin bi sakıncası yoktur herhalde.gi indeksini bulamadım sade sodanın bilen var mı
NAZLIM BEN SORDUM BİME GEÇENLERDE BÖYLE BÖYLE DİYE DEDİKİ BAYAN İSTANBULDAKİ ÜRETİN YARİ FARKLI OLABİLİRMİŞ OYÜZDEN FARKLI FABRİKA FARKLI YAĞ ORANI OLABİLİRMİŞ ...kızlar bişey sorcam aknaz lıgh peynir alıyorum bende ama son aldığım iki tanesinde yağ oranı 9,5 yazıyor . olabilirmi böyle bişey .
cearfuer kide çok yumşak birde sanki dibine tutmuş gibi kokuyor .eyvahedigeldismileayy nazcım yağ oranına bakmadım ama benimde aldığım son 3-4 tanesi acayip yumuşak ve öncekilere benzemiyo :sinifsinif: hatta eşim de dedi nasıl lıght peynir bu üretimde karışıklık yapmışlar sanırım dışında lıght yazmasına rağmen içi yağlı :) bide peynir küflü gibi kokuyo bana size de oldumu böyle bişey.. yeni açtığım paket küflü kokabilirmi? valla değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markaya döneceğimi bilmediğimden değiştiremiyorum.
diyetisyenin kafaşı karışık galiba nurom o bahsetigi çok proteinli diyet ATKİNS diyeti. monti deyil .kızlar türkmaxda diyetisyen anlatıyo diyoki; diyabetik ürünlerde diğer ürünlere nazaran sadece şeker kullanılmaz diyo..yani diyabetik baklavada şeker yerine tatlandırıcı kullanılır ama öte yandan un yağ kullanılır ve buda size kilo aldırır.. diyabetik dondurmada sakarin kullanılmıştır ama yağ bol miktarda vardır ve buda size kilo aldırır.. ama bunun yanında g.i düşük olan yiyecekler yenilerek dengelenebilir diyo (aynı bizim yaptığımız gibi)
bide havuç g.i yüksektir ama üzerine limon sıkıp yiyebilirsiniz dedi.uzman doktor ayşe kaya.
sadece protein yemeyin gut olabilirsiniz
sadece karbonhidrat yemeyin diyabetik olabilirsiniz dedi
bide bizamanlar çok uygulanan monticnag diyetindeki gibi protein ağılıklı beslenmeyin dedi bilmiyorumkismile ve o şekilde geçti bi daha montinin lafını etmedi.
ama ben anladımki doğru yoldayız..
a.sben bimden kaanların lor peynirini aldım nurum onun yağ 1gr yazıyor .
bol yaglı kıyma ve bulgur hı bebikim cıssssss.:umursamaz:Suçumu yazayım hemencikk 1 tane içli köfte yicektim ısrarlarla 2 oldu yanında bol salata ve yoğurt ta yedim mafoldumben
hoş geldin . deneyimlerini paylaşırsan seviniriz .a.s.aaaa paylaşımıı ne kadar çok olan bir topik böyleeee
kızlar ben 3. takımdayım
lightlife sağolsun montignactan biraz bahsetti, en eski montignacıyımm, eski derken 15 sene falan herhaldee
o zamanalr yiyerek zayıfla diye kitabı görünce ehemn alıvermiştim, verdimde, uzun süre almadımdaaa
ne güzel burdada paylaşımı varmışş
bende pekiştireyim bildiklerimii
yağsız peynir tartışılmış galiba, bende arıyom tarıyom en yağsızını bulamıyordum, lor peynr aldım geçenlerde , ama bitti, bimdekini alayım bende baarii
topiğin başında değilmiii
glisemik değerlerr
bi bakyım bakalımm
:umursamaz:sonrada az verdik diyorsunuz neden diye bana soruyorsunuz kıslar yanınıza gelip ne yediniz içinde ne var diyede bakamam . lütfen kendiniz dikkat edin .bilmiyorumkismileaçıkçası bende yarım yaglı peynir alıyordum.lor mu almalıyım bundan sonraaaa :uhm:
çok agır olur cuecam .2.kitap dün geldi hemen başladım 1.kitap daha anlaşılırdı sanki neyse bitirmeden bişey demeyeyim
kızlar makarnayla mercimek salatası olmaz dimi sanki olmaz gibi geldi yapayım yapmayayım mı arada kaldım
a.siçebilirsin tabi şekerim...en masum ve faydalı bir içecek soda tabi aşırıya kaçmadan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?