sabah
2 yumurta
peynir
zaytin
donates
salatalık
öğle 14
alinazik
yoğurt
domates
5 gibi 1avuç kiraz
akşam 19
alinazik
yoğurt
salata
herüf gene geç geldi uyuz ma ben erken yedim
merhabalaaar arkadaşlaropuyorumnanaktan
Bugünkü menümü yazayım.
UYANINCA-2bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
1tabak kıymalı taze fasulye
yoğurt
AKŞAM
6tavuk kanadı-fırında pişmiş
1tabak fırında pişmiş sebze-yoğurtlu
1kase mercimek çorbası
bende bugunki menumu yazayim
sabah 1,5 dilimtam bugday ekmek,marmelar,peynir,capuccino
ara yarim elma
oglen kiymali karnibahar yemegi,yogurt
ara 1 kivi,1 yeni dunya,yarim elma
aksam 1 tane tavuk pirzola,dolmalik kabak salatasi az cevizli,ayran
unutmadan biraz oncede bi 30 gr kadar bitter cikolata goturdum.ne yapim dayanamadim -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar
bu haftaki kilom 54.5:sm_cool:
Günaydın kıslaaaaaaarrrrrra.s
Önce kaçamaklarımı yazayım hergün bir tane nescafe 3 ü bir arada içtim bide kuryemişle ara yaptığım ve kuruyemişi kaçırdığım zamanlar oldu ama öyle günlerde akşamları hafif atlattım ve 56.500 üm:dance:600 gr gitmiş montiyi yalanlayan taş olur taş tamamen bir mucize
tabiki unsuzdu şekerimGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
Süper birgün maşallah. Kendimi acayip enerjik hissediyorum.
Dün neler yedim yazayım hemen.
Sabah
1 domates, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, 5 dal maydonoz
Öğlen
3 ızgara piliç but, salata, yoğurt
Ara
4 erik, 3 kayısı
Akşam
2 yk makarna, ton balıklı acılı salata, yoğurt
Ve bu sabah kilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 72.7
İyi yapmışsın erken yemekle canım. Afiyet olsun güzel mönü. Ali nazik patlıcanı unsuz yapıldıysa süpersin. :lepi:
Süpersin :lepi:
:lepi:
Naptın şeker ya benneyaptımki Süperdi mönün çuklat nerden çıktı :mymeka:
hihoyyyt
Kaçamaklarına rağmen tebrik ederim. Ama onları yapmasan demek daha fazla verecektin. Bu hafta yapmamaya çalış şekerim Tebrikler.
herkes kilo verirken montide benim verememem bi garip gerçekten bir ayıda geçti monti benim bünyeme uymuyo sanırım yada benim metobolizmamda bi sorun var bugun tatıldım ve kilomda hiçbideğişme olmadı ki okadarda dikkat ediyorum peynirimin yağ grmına kadar ama olmuyo olmuyo abencim başta sana olmak üzere bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim bütün sorularıma bıkmadan cevap verdiniz hakkınızı helal edin montiye devam edemiycem aklım çok karıştı başka türlü beslensemde buna yakın şeyler olucak ama ne yapıcam bende bilmiyorum abencim çok sağol canım desteğini hep hissettim hakkını helal et hoşkalın kızlar
İkra bırakma canım lütfen devam et. Daha önce yaptığın düşük kalorili rehimlerden dolayı veremiyor olabilirsin. Ama vereceksin bence zamanla. Hemde bizden de daha hızlı vereceksin. Kitapta yazıyor bu. 7 ay veremeyip vermeye başlayınca 2 şer 2 şer verenler var diye.
İkracım kimsenin msj cevap yazmadım ilk sana yazıyorum.Sakın bırakma canım geçen haftasonu kilomda tam 1 kilo fark attı canım verdim derken almaya başlamıştım ve çok korktum ama bırakmadım bak bugünün ödülü bugün katı oldu yani 2 kilo verebildim bak ilkte sana söylüyorum,hepimizin bünyesi farklı canım ama ben kendimde şunu gördüm spor ve su sayısını artırınca benim bünye daha çok harekete geçiyor.
metabolizmanı hızlandırmakta canım senin elinde,onu sabahları harekete geçirebilirsin.
greyfurt suyu iç,kivi ye,çilek ye,inan faydaları var canım ama sakın pes etme..olumunekankayizsmile
ikracım iremciğime kaılıyorum bi başladımı tıkır tıkır gidecekinan bana
bence burda pes etme
1 ay az bi zaman değil boşa kğrek çekmiş gibi oluyorsun anlıyorum seni ama keşke yağ ölçümü yaptırsaydın baştan beri
belki yağdan veriyorsun
ye bacım ye artık karasınıda beyazınıda sen hak ettin mehtabımm .opuyorumnanaktanbide bişey daha ara ara duttan bahsediyo
çilek ahududu gibi yemeklerle yenebilceğini söylüyo
bu bldiğimiz dutmu yoksa kara dutmu
beyaz dutsa zamanı geldi bahçede herkes yerken ben şekerlidir diyeyemiyorum
ama kara dutsa zaten sevmem ağzıma sürmem malesef
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama yok veremeiyorum veremiyorum her hafta sonu tartıya çıkınca moralim inanılmaz bozuluyo montiyi bırakınca belki daha çok alıcam ama olmadı doktora gidicem belki triod bezlerimde falan sorun vardır buda metobolizmamı yavaşlatıyodur bilmiyorum
çiçekcim şu metobolizmam için yapmadığım şey yok mesela buraya yazmıyorum ama heregün bi saate yakın tempolu yürüyorum ve tiwister diye bi alet var onunla her akşam 10 dk. onu yapıyom 2 kupa yeşil çay form çayı içiyorum hergün şekersiz zaten araladar çilek yiyorum genelde maytapcım yağlardan gidiyordur belki demiş ama ölçtürmediğim için ondanda emin olamıyorum ama yok ne sııkılaşma nede kıyafetlerimde bi bolluk var almıyorum kilo ama veremiyorum da belkide haklısınız 1 ay değilde 2 ay sonra kilo vermem başlıyacak amm her hafta sonu kişlo veremeyişimi görmek bende inanılmaz moral bozukluğu yapıyo hiçbişey yapmak istemiyorum ozman kendi düşen ağlamaz misali sonuçlarına kendim katlanıcam çok sağolun kızlar a.s.a.s.a.s.
çağlayancım tebrik ediyorum seni canım 2 kilo harika inşallah devamı hep geliir
herkese günaydınn. a.s. tüm kilo veren arkadaşları canı gönülden kutluyorummmm çiçekim maşallah 2 kilo ne demek yaa ben onu 1 ayda veremiyorum maşallah canım opuyorumnanaktan
günaydın güzeller ....
benden benim için altın kadar degerli 200gr cuk bu hafta ..kaydirigubbakcemile3
61.300gr.bayanssulusmile
ve,ve,ve eşim itiraf etti . yani tam anlamadım aslında hakaretmi iltifatmı*:roflol:
sen yaşlandıkça güzeleşiyor harika oluyorsun didi.sempatiksalakcinni:roflol::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?