Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
Süper birgün maşallah. Kendimi acayip enerjik hissediyorum.
Dün neler yedim yazayım hemen.
Sabah
1 domates, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, 5 dal maydonoz

Öğlen
3 ızgara piliç but, salata, yoğurt

Ara
4 erik, 3 kayısı

Akşam
2 yk makarna, ton balıklı acılı salata, yoğurt

Ve bu sabah kilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 72.7

sabah
2 yumurta
peynir
zaytin
donates
salatalık

öğle 14
alinazik
yoğurt
domates

5 gibi 1avuç kiraz

akşam 19
alinazik
yoğurt
salata

herüf gene geç geldi uyuz ma ben erken yedim

İyi yapmışsın erken yemekle canım. Afiyet olsun güzel mönü. Ali nazik patlıcanı unsuz yapıldıysa süpersin. :lepi:

Süpersin :lepi:

:lepi:

unutmadan biraz oncede bi 30 gr kadar bitter cikolata goturdum.ne yapim dayanamadim -tatlicadiarzu-

Naptın şeker ya benneyaptımki Süperdi mönün çuklat nerden çıktı :mymeka:

günaydın kızlar
bu haftaki kilom 54.5:sm_cool:

hihoyyyt

Kaçamaklarına rağmen tebrik ederim. Ama onları yapmasan demek daha fazla verecektin. Bu hafta yapmamaya çalış şekerim Tebrikler.

tabiki unsuzdu şekerim
hem un neki ben hiç duymadım laelaelaelaelae

şimdi kadına özel kitabı olanlar
107-121-123.sayfalarda
1. aşamada yasak olanların içinde havuç,mercimek,kuru fasulye,bezelye falan sayılıyo
aklım karıştı iyice
bunları hep yedik bu zamana kadar
bide nerde bilmiyorumda aynı sayfada
limonla mayonezli sosla tatlandırablirsiniz diyo hemen sayfanın altında bu aşamada mayonezden uzak durun diyo nası bitezattır bu yaaaaaaaaaaaaaa

Maytapım bende diyorum ama beni dinlemiyor bu cadılar.
O sebzeler çiğ olarak yasak olanların içinde sayılıyor.
Yani pişmiş olarak mercimek, fasulye, bezelye yenebilir ama çiğ yasak diyor.
Havuç hem çiğ hem pişmiş yasak diyor.
Mayoneze öğlen öğününde az da olsa izin veriyor.
Ben geçen sefer yaptığımda kullanmıştım mesela.

herkes kilo verirken montide benim verememem bi garip gerçekten bir ayıda geçti monti benim bünyeme uymuyo sanırım yada benim metobolizmamda bi sorun var bugun tatıldım ve kilomda hiçbideğişme olmadı ki okadarda dikkat ediyorum peynirimin yağ grmına kadar ama olmuyo olmuyo abencim başta sana olmak üzere bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ederim bütün sorularıma bıkmadan cevap verdiniz hakkınızı helal edin montiye devam edemiycem aklım çok karıştı başka türlü beslensemde buna yakın şeyler olucak ama ne yapıcam bende bilmiyorum abencim çok sağol canım desteğini hep hissettim hakkını helal et hoşkalın kızlar

ıkra bırakma canım lütfen devam et. Daha önce yaptığın düşük kalorili rehimlerden dolayı veremiyor olabilirsin. Ama vereceksin bence zamanla. Hemde bizden de daha hızlı vereceksin. Kitapta yazıyor bu. 7 ay veremeyip vermeye başlayınca 2 şer 2 şer verenler var diye.

İkracım kimsenin msj cevap yazmadım ilk sana yazıyorum.Sakın bırakma canım geçen haftasonu kilomda tam 1 kilo fark attı canım verdim derken almaya başlamıştım ve çok korktum ama bırakmadım bak bugünün ödülü bugün katı oldu yani 2 kilo verebildim bak ilkte sana söylüyorum,hepimizin bünyesi farklı canım ama ben kendimde şunu gördüm spor ve su sayısını artırınca benim bünye daha çok harekete geçiyor.
metabolizmanı hızlandırmakta canım senin elinde,onu sabahları harekete geçirebilirsin.
greyfurt suyu iç,kivi ye,çilek ye,inan faydaları var canım ama sakın pes etme..olumunekankayizsmile

ikracım iremciğime kaılıyorum bi başladımı tıkır tıkır gidecekinan bana
bence burda pes etme
1 ay az bi zaman değil boşa kğrek çekmiş gibi oluyorsun anlıyorum seni ama keşke yağ ölçümü yaptırsaydın baştan beri
belki yağdan veriyorsun

aebencim kitapta kafamı karıştıran biçok şey var bana sabırla cevap vereceğini umuyorum
öncelikle 2. aşamada kahvaltıda ekmeğimiz entegralse tereyağn yada margarin sürebileceğimişz ve biyerde poğça ve çörekten başka alternatşf yoksa hiç düşünmeden yiyebileceğimiz yazıyor şu an aynen şu moddayımsempatiksalakcinni

bira mayasından bahsediyor
ben inancım gereği bunu kullanamam ama normal mayada iş görürmü acaba
ekmek mayası
yani kuru mayalar varya top top ve miktarını sorucam

Günaydın montinin güzel hanımları,hepiniz güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum.
Takımda daha açıklamadan buraya yazıyorum 2kg vermişim bu hafta ben sabreden derviş muradına ermiş misali çok mutluyum bu sabah :)))

dünkü menüm

Kahvaltı Öncesi
1 kase çilek

Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,kk peynir,4zeytin,salatalık ve domates

Öğle
Meyve Salatası (kayısı,kiraz)

Ara
3 tane gün kurusu

Akşam
Koca bir tabak yeşil mercimek yemeği,
Peynirli cevizli kocaman bir tabak salata ve yoğurt

Su:3.5lt - 75 dk tempolü yürüyüş
10 dk hareketli parçalarla atlama,zıplama :))

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama yok veremeiyorum veremiyorum her hafta sonu tartıya çıkınca moralim inanılmaz bozuluyo montiyi bırakınca belki daha çok alıcam ama olmadı doktora gidicem belki triod bezlerimde falan sorun vardır buda metobolizmamı yavaşlatıyodur bilmiyorum
çiçekcim şu metobolizmam için yapmadığım şey yok mesela buraya yazmıyorum ama heregün bi saate yakın tempolu yürüyorum ve tiwister diye bi alet var onunla her akşam 10 dk. onu yapıyom 2 kupa yeşil çay form çayı içiyorum hergün şekersiz zaten araladar çilek yiyorum genelde maytapcım yağlardan gidiyordur belki demiş ama ölçtürmediğim için ondanda emin olamıyorum ama yok ne sııkılaşma nede kıyafetlerimde bi bolluk var almıyorum kilo ama veremiyorum da belkide haklısınız 1 ay değilde 2 ay sonra kilo vermem başlıyacak amm her hafta sonu kişlo veremeyişimi görmek bende inanılmaz moral bozukluğu yapıyo hiçbişey yapmak istemiyorum ozman kendi düşen ağlamaz misali sonuçlarına kendim katlanıcam çok sağolun kızlar a.s.a.s.a.s.

çağlayancım tebrik ediyorum seni canım 2 kilo harika inşallah devamı hep geliir

bide bişey daha ara ara duttan bahsediyo
çilek ahududu gibi yemeklerle yenebilceğini söylüyo
bu bldiğimiz dutmu yoksa kara dutmu
beyaz dutsa zamanı geldi bahçede herkes yerken ben şekerlidir diyeyemiyorum
ama kara dutsa zaten sevmem ağzıma sürmem malesef

herkese günaydınn. a.s. tüm kilo veren arkadaşları canı gönülden kutluyorummmm çiçekim maşallah 2 kilo ne demek yaa ben onu 1 ayda veremiyorum maşallah canım opuyorumnanaktan

günaydın güzeller ....
benden benim için altın kadar degerli 200gr cuk bu hafta ..kaydirigubbakcemile3
61.300gr.bayanssulusmile
ve,ve,ve eşim itiraf etti . yani tam anlamadım aslında hakaretmi iltifatmı*:roflol:
sen yaşlandıkça güzeleşiyor harika oluyorsun didi.sempatiksalakcinni:roflol::sm_cool:

ıkracım nasıl istersen canım ama bence doktora gidene kdr devam et Montiye.

Maytap canım kitap benimde kafamı karıştırdı biraz. O yüzden ben bildiğimden şaşmıyorum. Dut yasak değil bildiğim kadarıyla.

Aeben abla eşine kocaman bir alkış. Seni de tebrik ederim kilon için.

ye bacım ye artık karasınıda beyazınıda sen hak ettin mehtabımm .opuyorumnanaktan

çağlayancım tebrik ediyorum seni canım 2 kilo harika inşallah devamı hep geliir

saol canım inş.,ama ben genede senin montiyi bırakmana çok üzülüyorum.Bir dr.gitsen ondan sonra bunu bırakma kararı alsan nasıl olur.belki dr.bu diyete yakın bir liste sunar sana.Genede sen bilirsin tatlım ama ben hayatımda hiç bu kadar doyupta sağlıklı beslenmemiştim.Gerçi bünye meselesi ama belki seninkide şu anda tutuyor bir anda verecektir.inş.öyle olur.Ama senide anlıyorum o tartıda eksilmek yerine artıda olmak çok koyuyor insana.Karar senin canım ama biz hep senin yanındayız bunu unutma opuyorumnanaktan

gelelim bana

geçen hafta :73.800

bu hafta : 73.600

giden : 200 gr. bunada şükür Allah 'ım

herkese günaydınn. a.s. tüm kilo veren arkadaşları canı gönülden kutluyorummmm çiçekim maşallah 2 kilo ne demek yaa ben onu 1 ayda veremiyorum maşallah canım opuyorumnanaktan

saol canım.Spor yarıyor bana bunu anladım bir de kaçamak affetmiyor buda kesin..3 haftaya başladım kaçamaksız :))

ablam günaydın..Bence eniştemiz sana iltifat etmiş sen öyle kabul et.zaten ayda yılda bir söylerler ondada bize iyimi kötü mü söylediler anlamıyız bile sen bu altımışlı rakamlarıda devireceksin galiba abla böyle giderse kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…