narincim tebrik ederim canım 200 gr da iyi bir sonuç. Haftaya daha fazla gideceğine eminim şeker.
Çiçek seni de tebrik ederim kuzum. Süper bir rakam.
:1hug:ikracım ben eminimki kilolarım pes edecek ama gördügüm kadarıyla sende sabır kalmamış haklıda olabilirsin .kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ama yok veremeiyorum veremiyorum her hafta sonu tartıya çıkınca moralim inanılmaz bozuluyo montiyi bırakınca belki daha çok alıcam ama olmadı doktora gidicem belki triod bezlerimde falan sorun vardır buda metobolizmamı yavaşlatıyodur bilmiyorum
çiçekcim şu metobolizmam için yapmadığım şey yok mesela buraya yazmıyorum ama heregün bi saate yakın tempolu yürüyorum ve tiwister diye bi alet var onunla her akşam 10 dk. onu yapıyom 2 kupa yeşil çay form çayı içiyorum hergün şekersiz zaten araladar çilek yiyorum genelde maytapcım yağlardan gidiyordur belki demiş ama ölçtürmediğim için ondanda emin olamıyorum ama yok ne sııkılaşma nede kıyafetlerimde bi bolluk var almıyorum kilo ama veremiyorum da belkide haklısınız 1 ay değilde 2 ay sonra kilo vermem başlıyacak amm her hafta sonu kişlo veremeyişimi görmek bende inanılmaz moral bozukluğu yapıyo hiçbişey yapmak istemiyorum ozman kendi düşen ağlamaz misali sonuçlarına kendim katlanıcam çok sağolun kızlar a.s.a.s.a.s.
narincim tebrik ederim canım 200 gr da iyi bir sonuç. Haftaya daha fazla gideceğine eminim şeker.
Çiçek seni de tebrik ederim kuzum. Süper bir rakam.
aeben abla yagsız peynir olmadıgından bu sabah peynirsiz kahvaltı yaptım.detaydır dediğim atladıgım şeyler aslında çok çok önemli bunu anladım bu hafta .bundan sonra daha dikkatli olacagım ablacımmmmkaydirigubbakcemile5
evet canım bende inanıyorum.senide canı gönülden tebrik ediyorum veremiyorum diye üzülüyordun bak ne güzel 6 lı rakamlara az kaldı alkisalkisalkis
:1hug:ikracım ben eminimki kilolarım pes edecek ama gördügüm kadarıyla sende sabır kalmamış haklıda olabilirsin .
nasıl arzu ediyorsan canım benim. sana ancak destek oluruz .opuyorumnanaktan
ama sabrın sonu her zaman selamet bunuda bil sen varmıydın yazdıgımda bilmiyorum ama bu diyeti yaptıran bi dr. varmış kitapda geçen bir anlatım ..ve bi aç ay hatun kilo vermemiş sonraki aysa 10 kilo birden vermiş anlıyorum okadar sabrın yok sana devam etde demiyorum . be4lkide dedigin gibi bir dr görün bir sorun olabilir kilo vermemenle ilgili.a.s
canım kendi içine nasıl siniyorsa... biz her zaman yanındayız bunu bil .opuyorumnanaktan
saol canım inş.,ama ben genede senin montiyi bırakmana çok üzülüyorum.Bir dr.gitsen ondan sonra bunu bırakma kararı alsan nasıl olur.belki dr.bu diyete yakın bir liste sunar sana.Genede sen bilirsin tatlım ama ben hayatımda hiç bu kadar doyupta sağlıklı beslenmemiştim.Gerçi bünye meselesi ama belki seninkide şu anda tutuyor bir anda verecektir.inş.öyle olur.Ama senide anlıyorum o tartıda eksilmek yerine artıda olmak çok koyuyor insana.Karar senin canım ama biz hep senin yanındayız bunu unutma opuyorumnanaktan
kızlar benim vücudum lömbür lömbür.içi boşalan balon gibi.okadar yumuşakki.sanki yürürken heryerim sallanıyor.sabah tartılırken boy aynası var karşımda bir baktim kendime çok kötü duruyor kafam iyice dank etti.bende artık başlıyorum sporaaaaaaa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?