alkisalkisalkisalkisalkisalkis kutluyorum tatlışım benimŞenizgünaydın güzeller ....
benden benim için altın kadar degerli 200gr cuk bu hafta ..kaydirigubbakcemile3
61.300gr.bayanssulusmile
ve,ve,ve eşim itiraf etti . yani tam anlamadım aslında hakaretmi iltifatmı*:roflol:
sen yaşlandıkça güzeleşiyor harika oluyorsun didi.sempatiksalakcinni:roflol::sm_cool:
hadi akrep seni bekliyoruz kilo bildirimini yapta çatlatma bizi.bugün yarışmanın stadını veriyoruz inşallah bakalım haftaya cuma ne olacak guclubacismile
evet canım bende inanıyorum.senide canı gönülden tebrik ediyorum veremiyorum diye üzülüyordun bak ne güzel 6 lı rakamlara az kaldı alkisalkisalkis
HEPINIZE GUNAYDIN KIZLAR
bugunki kilom 60,500 yani 500 gr. gitmis bunada sukur.hepinizide tebrik ediyorum arkadaslarim.
cicekcim super bir rakam tebrikler :lepi:
ikracim ayrilmana cok uzuldum inan bana beni hatirlatiyosun agladigimi bilirim sinirden kocam hep bize bi minubus lazim yoksa yakinda arabaya sigamiycaksin derdi :dilcikar: oyle sinir olurdumki.lutfen yilma
yola devam et sen doktoruna gitmek istiyosan git ama bu arada basladigin yolu yarida birakma..
hepimiz seni anliyoruz ama yinede senin kararin. vereliniortak opuyorumnanaktan
MoNtıGnAc SaĞlıKLı BeSlEnMe KaMpI
[table="head"]|***KK Nick***|*BaŞlAmA TaRiHi***|***BaŞlAnGıÇ KilO***|***Şu AnKi KiLo***|***ToPlAmDa VeRiLeN***|***HeDeF KiLo***|***İdEaL KiLo***|***BoY***|***YaRıŞtA OlAn ArkAdAşLaRıMıZ***
1|AeBen | |69|61.5|7.5 |60| 60 |
2|CaGlAyAn CiCeK |09.04.2010 |86|76.5|9.5 |65| 55 |1.68|Y.
3|MmMf27|30.03.2010 |62.8|55.2|7.6 |53| 51 |1.62 |Y.
4| NaRiN_NaZeNiN|14.05.2010 |75|73.8| 1.2 | 65|59|1.65 |Y.
5| BeBiK85|22.03.2010 |66.2|59 |7.2 | 50| 50 |1.58 | Y.
6| ReFeRaNs|17.10.2009 |77.4|67.3| 10.1 |65 | 62 |1.72|
7| SuLtAn GiBi|15.01.2010 |66.0|59.0|7 | | |
8| İrEm ÖzGe|05.04.2010 |77.8|73.5|4.3 | 65| 51 |1.59 |Y.
9| SiMeReNyA| |92|88.4|3.6 |70 | 65 |
10|NaZ |12.02.2010 |66.8|62.5|4.3 |52 | 54 |1.58|
11|SaMaNyOlU |15.01.2010 |66.7|64| 2.7 | |
12|AkReP33 |29.03.2010 |72.9|69.8| 3.1 | 55 | 52 |1.60|Y.
13|IcIr |03.04.2010 |68.2|63.0| 5.2 |60 |52|
14| EdDoRas|09.04.2010 |72.5|70| 2.5 | |
15|CaMlICa |12.04.2010 |67|61|6 |55|51 |1.61 |Y.
16|CuEcA|02.04.2010|61.1|57.2|3.9 |56 |
17|İkRaA|26.04.2010 |83.7|83 |0.70 |70 |70 |1.72|
18|FgUleR|01.05.2010 |92.8|92.0|0.80 |69 | 59 |
19|YaRıŞçI|12.05.2010 |69| | | |
20|NeSlİhAn165|12.04.2010 |83.9| 80.3|3.6 | 70 | 64 |1.70 |
[/table]
YaRıŞmA KuRaLlArI ;
1.yarışma cuma günü başlıyor ve ilk raunt diğer cuma olacak
2.yarışma kilolarımız bitene kadar devam edicek
3.yarışma müddetince birbirimizi motive etmek adına atışmak serbest tabii bu saygı çerçevesinde olucak
maytabım sana diyeceğim artık yiter .bacum yiter.a.ssabah
2 yumurta
peynir
zaytin
donates
salatalık
öğle 14
alinazik
yoğurt
domates
5 gibi 1avuç kiraz
akşam 19
alinazik
yoğurt
salata
herüf gene geç geldi uyuz ma ben erken yedim
ablam etle makarna yemişiz .:umursamaz:merhabalaaar arkadaşlaropuyorumnanaktan
Bugünkü menümü yazayım.
UYANINCA-2bardak su 6kuru kayısı
KAHVALTI
maydanoz
peynir,zeytin
az şekersiz marmelat
2dilim t.b.ekmek
ÖĞLE
1tabak kıymalı taze fasulye
yoğurt
AKŞAM
6tavuk kanadı-fırında pişmiş
1tabak fırında pişmiş sebze-yoğurtlu
1kase mercimek çorbası
menün güzel ama altakı bozmuş işi .bende bugunki menumu yazayim
sabah 1,5 dilimtam bugday ekmek,marmelar,peynir,capuccino
ara yarim elma
oglen kiymali karnibahar yemegi,yogurt
ara 1 kivi,1 yeni dunya,yarim elma
aksam 1 tane tavuk pirzola,dolmalik kabak salatasi az cevizli,ayran
unutmadan biraz oncede bi 30 gr kadar bitter cikolata goturdum.ne yapim dayanamadim -tatlicadiarzu-
sulatnı valla aklımdan geçmiştin inan bugün sana yazayım nerdesin takımada fazla ugramıyorsun diye kızacaktım ki mesajını gördüm.. kuzum çok yogunsun galiba .bilmiyorumkismileaebenim nereledesin sen dedgini duyr gibiyim ama haklsın burdan kopmak bana yaramıyor menü bildrmemkte ve kilo vermemde azmimde yavsladı bu ara yeniden kendimi toplamamın vakti geldi sanırsam regl haftamdayım ama yinede 300 gfcık vermişim bunada sükür kilom 58.7 ablacımfisfisfis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisgünaydın kızlar
bu haftaki kilom 54.5:sm_cool:
kötükedihüsoba bak bide marifetmiş gibi yanlışalrını örneklemiz .:mymeka:Günaydın kıslaaaaaaarrrrrra.s
Önce kaçamaklarımı yazayım hergün bir tane nescafe 3 ü bir arada içtim bide kuryemişle ara yaptığım ve kuruyemişi kaçırdığım zamanlar oldu ama öyle günlerde akşamları hafif atlattım ve 56.500 üm:dance:600 gr gitmiş montiyi yalanlayan taş olur taş tamamen bir mucize
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus
Süper birgün maşallah. Kendimi acayip enerjik hissediyorum.
Dün neler yedim yazayım hemen.
Sabah
1 domates, 3 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, 5 dal maydonoz
Öğlen
3 ızgara piliç but, salata, yoğurt
Ara
4 erik, 3 kayısı
Akşam
2 yk makarna, ton balıklı acılı salata, yoğurt
Ve bu sabah kilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 72.7
İyi yapmışsın erken yemekle canım. Afiyet olsun güzel mönü. Ali nazik patlıcanı unsuz yapıldıysa süpersin. :lepi:
:lepi:
Naptın şeker ya benneyaptımki Süperdi mönün çuklat nerden çıktı :mymeka:
hihoyyyt
Kaçamaklarına rağmen tebrik ederim. Ama onları yapmasan demek daha fazla verecektin. Bu hafta yapmamaya çalış şekerim Tebrikler.
maytabım bu yasak olarak saydıkların daha öncede demiştim ya et ögünlerinde ..şimdi kadına özel kitabı olanlar
107-121-123.sayfalarda
1. aşamada yasak olanların içinde havuç,mercimek,kuru fasulye,bezelye falan sayılıyo
aklım karıştı iyice
bunları hep yedik bu zamana kadar
bide nerde bilmiyorumda aynı sayfada
limonla mayonezli sosla tatlandırablirsiniz diyo hemen sayfanın altında bu aşamada mayonezden uzak durun diyo nası bitezattır bu yaaaaaaaaaaaaaa
iremcim bu konuda yukarda maytaba yazdıgım gibi .Maytapım bende diyorum ama beni dinlemiyor bu cadılar.
O sebzeler çiğ olarak yasak olanların içinde sayılıyor.
Yani pişmiş olarak mercimek, fasulye, bezelye yenebilir ama çiğ yasak diyor.
Havuç hem çiğ hem pişmiş yasak diyor.
Mayoneze öğlen öğününde az da olsa izin veriyor.
Ben geçen sefer yaptığımda kullanmıştım mesela.
ilk mayaya cevap vereyim maytabım geçengün özelikle bunu için eczaneye gittim amcamın bahsetigi bira maysıın bizim kulandıgımız ekmek mayasıyla uzakdan yakında bir ilgisi yokmuş .aebencim kitapta kafamı karıştıran biçok şey var bana sabırla cevap vereceğini umuyorum
öncelikle 2. aşamada kahvaltıda ekmeğimiz entegralse tereyağn yada margarin sürebileceğimişz ve biyerde poğça ve çörekten başka alternatşf yoksa hiç düşünmeden yiyebileceğimiz yazıyor şu an aynen şu moddayımsempatiksalakcinni
bira mayasından bahsediyor
ben inancım gereği bunu kullanamam ama normal mayada iş görürmü acaba
ekmek mayası
yani kuru mayalar varya top top ve miktarını sorucam
ççekim süpersin ....Günaydın montinin güzel hanımları,hepiniz güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum.
Takımda daha açıklamadan buraya yazıyorum 2kg vermişim bu hafta bensabreden derviş muradına ermiş misali çok mutluyum bu sabah :)))
dünkü menüm
Kahvaltı Öncesi
1 kase çilek
Kahvaltı
1 dl tam buğday ekmeği,kk peynir,4zeytin,salatalık ve domates
Öğle
Meyve Salatası (kayısı,kiraz)
Ara
3 tane gün kurusu
Akşam
Koca bir tabak yeşil mercimek yemeği,
Peynirli cevizli kocaman bir tabak salata ve yoğurt
Su:3.5lt - 75 dk tempolü yürüyüş
10 dk hareketli parçalarla atlama,zıplama :))
ikraaa cım ben yeni oldugum için yorum yapmak istemedim.aeben abla ve diger tecrübeleri arkadaşlar yorum yapmışlar zaten.senin için hayırlısı ne olacaksa inşallah onu bulursun canım.
narıncım tam tersi canım bende tesetürlüyüm ama beni daha genç gösteriyor ...maytapçım albümüne bakınca anlamakta zorlandım .kırmızı kıyafetli bir bayanla yanın da bir erkek vardı bende bir tanıdıgın falan sandım ne alakaysa artık .aman Allahım alttaki yorumlara bir baktım herkes bir ömür boyu mutluluklar falan diliyor sen oldugunu anladım.canım harika bi değişim yaşamızsın yaa inanki acayip motive oldum seni görünce.tam olarak enfazla kaç kilo olmuştun canım.bu arada bende kapalıyım.hem kilolu hemde kapalı olunca ben yaşımdan çok daha fazla gösteriyorum.insan zayıfladıkça nasılda gençleşiyor yaaa boshayallersmile
ikracım nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun canım .?saol canım a.s.
maytapçım albümüne bakınca anlamakta zorlandım .kırmızı kıyafetli bir bayanla yanın da bir erkek vardı bende bir tanıdıgın falan sandım ne alakaysa artık .aman Allahım alttaki yorumlara bir baktım herkes bir ömür boyu mutluluklar falan diliyor sen oldugunu anladım.canım harika bi değişim yaşamızsın yaa inanki acayip motive oldum seni görünce.tam olarak enfazla kaç kilo olmuştun canım.bu arada bende kapalıyım.hem kilolu hemde kapalı olunca ben yaşımdan çok daha fazla gösteriyorum.insan zayıfladıkça nasılda gençleşiyor yaaa boshayallersmile
narıncım tam tersi canım bende tesetürlüyüm ama beni daha genç gösteriyor ...
sen dikkat et menülerine özelikle şu yağlı yediklerine bak o zamna daha kolay gidecek kilolarklava:
sende eşinin yanında hava atıp gezeceksin inan bana herşey istemekle ..:lepi:
bu arada tüm herkese soruyorum.serbest olan yiyeceklerde porsiyon küçültüyormusunuz.merak ediyorum.mesala ben ögle yemeginde yeşil mercimek yiyeceğim 2 tabak yiyebiliyorum.ne kadar serbest te olsa yinede kaşık hesabı yapıyormusunuz bunu merak ettim.maytap ve aeben sizler montide tecrübelisiniz.ne diyorsunuz kızlar bu soruma
bebikim bek etle burlgur hemen yaga döner canım benim.. birde akşamında agır dışardaki et dönerler çok yağlı akşam akşam agır olmuş . akşam yağ depolanması kolay oluyor bugün biraz sebzeye yüklen ....GÜNAYDIN FISTIKLI BAKLAVALARIMMM NASILSINIZ
ıKRACIM HERKESıN METEBOLıZMASI VERECEĞı KıLOSU BıR OLMUYO MESELA BEN BURDA YAAPRKEN YEMEK YAPAN ABLADA BANA UYMAYA ÇALIŞIYOR TAM YAPAMASADA 2,5 AYDA 6 KG VERDı MAŞALLAH YAŞI DA 55...SEN ıLK DOKTORA GÖRÜNKı Bı TAHLıLLERıN FALAN YAPILSIN DEDıĞıN GıBı TıROıD FALAN DA OLABıLıR AMA VAKıT KAYBETMEDEN GıT DERıM BEN..
ABENCıM ABLALARIN GÜZELı VALLA BEN DE KATILIOM BAZI KADINLAR YAŞLANDIKÇA GÜZELLEŞıYORLAR:))
BENNN DÜNKÜ KÖFTELERDEN DıYE DÜŞÜNÜYORUM SABAH 58,200 ÇIKTIM :uhm: DAHA BıKAÇ GÜN ÖNCE 57,800 DÜ YA OFFF PıS BOĞAZIM ıŞTEEE
08:00
1 AVUÇ ERıK
09:30
2 DL. TAM BUĞDAY EKMEĞı
SALATALIK
DOMATES
BıBER
PEYNR
ÇAY
13:00
ıPLERRR KOPUYOO
2 ıÇLı KÖFTE
BOL SALATA
YOĞURT
19:30
DIŞARDAYDIM
ET DÖNER
AYRAN
YEŞıLLıK
22:30
YAĞSIZ TARÇINLI SÜT
narımcim sadece mercimek varsa salata ve yogurtla tabiki 2 tb yersin . helede sebzede pek sınırlamayok .ama şunu hatırlayatım karbonhidratın fazlasıda şekeri yükseltiyormuş aklınızda bulunsun ..yanı karbonhidrat menülerinizde sebzede yiyinki karnını sırf karbonhidratla doyurmayın fazlası şekerinizi yükseltmesin .bu arada tüm herkese soruyorum.serbest olan yiyeceklerde porsiyon küçültüyormusunuz.merak ediyorum.mesala ben ögle yemeginde yeşil mercimek yiyeceğim 2 tabak yiyebiliyorum.ne kadar serbest te olsa yinede kaşık hesabı yapıyormusunuz bunu merak ettim.maytap ve aeben sizler montide tecrübelisiniz.ne diyorsunuz kızlar bu soruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?