Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın şekerler...

kilo veren tüm arkadaşları gönülden kutluyorum..

ben 69.8 im
ne 1 gr eksik ne 1 gr fazla:1ninca:

haftaya bakcezz artık:1closedeyes:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis kutluyorum tatlışım benimŞeniz
eşine de teessüflerimi bildiriyorum..ne yaşlanması yaa..sen gençliğinin en güzel zamanındayken bu söz hiç olmamış canım
harika göründüğüne de eminim bu da sanaa.s.
hadi akrep seni bekliyoruz kilo bildirimini yapta çatlatma bizi.bugün yarışmanın stadını veriyoruz inşallah bakalım haftaya cuma ne olacak guclubacismile

geldim tatlışım benim..
bu hafta vücut inat etmekte ama haftaya eli mahkum silkinecek ve kendine gelicek
bu kadar kızçelerin arasında 1. olmak var çünkü bayanssulusmiledelikafadulden

evet canım bende inanıyorum.senide canı gönülden tebrik ediyorum veremiyorum diye üzülüyordun bak ne güzel 6 lı rakamlara az kaldı alkisalkisalkis

Teşekkür ederim cnm işallah haftaya 71 küsür görsem yeter.

Tebriklerrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

maytap resimlerine bakıcam cnm şimdikaydirigubbakcemile5

veeeeeeeeeeeeee yarışmamız bugün itibari ile başlıyor tatlışlar..
hadi bakalım zorlu bir yarışma olucak kesin..
yarışmacı arkadaşlarıma bol kaymaklı tatlılarını yerken başarılar diliyorum efemm:içelim:

maytapçım albümüne bakınca anlamakta zorlandım .kırmızı kıyafetli bir bayanla yanın da bir erkek vardı bende bir tanıdıgın falan sandım ne alakaysa artık .aman Allahım alttaki yorumlara bir baktım herkes bir ömür boyu mutluluklar falan diliyor sen oldugunu anladım.canım harika bi değişim yaşamızsın yaa inanki acayip motive oldum seni görünce.tam olarak enfazla kaç kilo olmuştun canım.bu arada bende kapalıyım.hem kilolu hemde kapalı olunca ben yaşımdan çok daha fazla gösteriyorum.insan zayıfladıkça nasılda gençleşiyor yaaa boshayallersmile

sabah
2 yumurta
peynir
zaytin
donates
salatalık

öğle 14
alinazik
yoğurt
domates

5 gibi 1avuç kiraz

akşam 19
alinazik
yoğurt
salata

herüf gene geç geldi uyuz ma ben erken yedim
maytabım sana diyeceğim artık yiter .bacum yiter.a.s
haftaya geç artık 2. aşamaya ... 50 gl.altında beslenmeye başlaya bilirsin ama bu demek deyilki her ögünde kaçamak yapasın ...
bak geçiş dönemmde belki 1.2. kilo artabilir ama geri dengeler sakın bu seni yanıltmasın oldumu . nasılki küçük kaçmakta hemen kilo artıyor ama ersigün yaptıgın kaçamak onun kadar artırmıyor ve bi ertesigün bünye buna alışıyor ve bir iki kilo arasında dengeye oturuyor anlata bldimmi. o yüzden bu haftada verirsen 1 kilo daha sen normalde 55 altında kaçaklı kalırsın bence..... bencede bu senin için en uygunu fazlada inmea.syerimseniben
ablam etle makarna yemişiz .:umursamaz:
bende bugunki menumu yazayim
sabah 1,5 dilimtam bugday ekmek,marmelar,peynir,capuccino
ara yarim elma
oglen kiymali karnibahar yemegi,yogurt
ara 1 kivi,1 yeni dunya,yarim elma
aksam 1 tane tavuk pirzola,dolmalik kabak salatasi az cevizli,ayran
menün güzel ama altakı bozmuş işi .klava:
unutmadan biraz oncede bi 30 gr kadar bitter cikolata goturdum.ne yapim dayanamadim -tatlicadiarzu-

sulatnı valla aklımdan geçmiştin inan bugün sana yazayım nerdesin takımada fazla ugramıyorsun diye kızacaktım ki mesajını gördüm.. kuzum çok yogunsun galiba .bilmiyorumkismile
günaydın kızlar
bu haftaki kilom 54.5:sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kötükedihüsoba bak bide marifetmiş gibi yanlışalrını örneklemiz .:mymeka:
biliyorsunki o kaçamaklarda olmasa daha güzel verecektin .:dilcikar:
neyyyse genede alkisalkisalkisalkisalkisalkis

vay iremcim tebrikler bak 3 haftalık durgunlugunu 1 haftada atmışın işte sabır .alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
maytabım bu yasak olarak saydıkların daha öncede demiştim ya et ögünlerinde ..
bi arka sayfasına bakarsan bu yiyeceklerin nasıl ayrı bir menüde yenildigini görürsün tabiki yiyyoruz bu yiycekleri vede yiycez.a.s
aydrıca dün bende baktım havuç gerçekten yasak listesinde çig yada pişmiş . iremim haklı bu konuda 2. kitapda iş sadece kadınar oldugundan galiba amcam işi iyce sıkılamış ...kaydirigubbakcemile3
menülerde şu gizli bazı bölümler bazı yiyceklerle o yüzden kimi yerde yasak kimi yerde serbest. kafanız karışmasın sempatiksalakcinni
iremcim bu konuda yukarda maytaba yazdıgım gibi .
siz mantıgı anlayın takıldıgınız yerde sorun bana .
ilk mayaya cevap vereyim maytabım geçengün özelikle bunu için eczaneye gittim amcamın bahsetigi bira maysıın bizim kulandıgımız ekmek mayasıyla uzakdan yakında bir ilgisi yokmuş .
araştırdım dururmuyum kaydirigubbakcemile3o farklı bir madeymiş süt veren anelerçin veriyormuş eczacı ve kilo aldırır dedi bende buz gibi sogudum tabi.kaydirigubbakcemile3
tere yağ ekmek hikayesine gelince bende ilk başta afalladım ne demek madem kilo yapmıyor ee niye biz ekmekle peynirim yagına bukadar dikat ediyoruz dedim ...
bunuda cevabını buldum tabi...
şöyle beyaz ekmekle tereyagı sürdün direk depo dimi?
entegral ekmege sürdün depoya gitmiyor evet bu yüzden 2. aşamda akmekle hertürlü peynirve tera yaga izin var bazan .
ama unutmamamız gereken şu biz kilo almak yada o kilada kalmak için deyil kilo vermek için çabalıyoruz .a.s
yani 3 aşama biri kilo aldırıyor biri sabit bırakıyor biride kilo verdiriyor umarım anlata bilmişimdir .

POGAÇA BÖREK BEN OKUMADIM CANIM SAYFA VERDE BAKAYIM TAM OLARAK ..
MAYONEZA ZATEN AZDA OLSA 1. KİTAPDADA İZİN VARDI . ama neyle yenecegi çok önemliydi . bunu çözebiliyorsanız yiyin bacular az ama ...
aynlız senin artık bu kadar takılmana gerek yok hafiften kata bilirsin .
ççekim süpersin ....
dün yazacaktım bugün sende vurgulamsın . dikkat ederseniz günlük raporlarda çiçek kadar spor sıralayan yok o yüzden bu kadar çok kilo verebiliyor .yerimseniben
beni es geçin tabikaydirigubbakcemile3

narıncım tam tersi canım bende tesetürlüyüm ama beni daha genç gösteriyor ...
sen dikkat et menülerine özelikle şu yağlı yediklerine bak o zamna daha kolay gidecek kilolarklava:
sende eşinin yanında hava atıp gezeceksin inan bana herşey istemekle ..:lepi:

GÜNAYDIN FISTIKLI BAKLAVALARIMMM NASILSINIZ
İKRACIM HERKESİN METEBOLİZMASI VERECEĞİ KİLOSU BİR OLMUYO MESELA BEN BURDA YAAPRKEN YEMEK YAPAN ABLADA BANA UYMAYA ÇALIŞIYOR TAM YAPAMASADA 2,5 AYDA 6 KG VERDİ MAŞALLAH YAŞI DA 55...SEN İLK DOKTORA GÖRÜNKİ Bİ TAHLİLLERİN FALAN YAPILSIN DEDİĞİN GİBİ TİROİD FALAN DA OLABİLİR AMA VAKİT KAYBETMEDEN GİT DERİM BEN..
ABENCİM ABLALARIN GÜZELİ VALLA BEN DE KATILIOM BAZI KADINLAR YAŞLANDIKÇA GÜZELLEŞİYORLAR:))
BENNN DÜNKÜ KÖFTELERDEN DİYE DÜŞÜNÜYORUM SABAH 58,200 ÇIKTIM :uhm: DAHA BİKAÇ GÜN ÖNCE 57,800 DÜ YA OFFF PİS BOĞAZIM İŞTEEE

08:00
1 AVUÇ ERİK

09:30
2 DL. TAM BUĞDAY EKMEĞİ
SALATALIK
DOMATES
BİBER
PEYNR
ÇAY

13:00
İPLERRR KOPUYOO
2 İÇLİ KÖFTE
BOL SALATA
YOĞURT

19:30
DIŞARDAYDIM
ET DÖNER
AYRAN
YEŞİLLİK

22:30
YAĞSIZ TARÇINLI SÜT

evet canım o bresimler hep bana ait
banada açıklıktan daha çok kapalılığı yakıştırıyolar
en fazla 69 dum o resmimide ekliicem birazdan gözleriniz yuvalarından fırlasınsempatiksalakcinni

inşallah ablacım inşallah.

banada kapalıgı çok yakıştırıyorlar.hatta yüz yapın bizde olsa bende kapanırdım diyen arkadaşlarım var.bende bu halimden çok mutluyum.ama kilo ile birleşince ben ozaman yaşımdan daha olgun görünüyorum.:sinifsinif:

bu arada tüm herkese soruyorum.serbest olan yiyeceklerde porsiyon küçültüyormusunuz.merak ediyorum.mesala ben ögle yemeginde yeşil mercimek yiyeceğim 2 tabak yiyebiliyorum.ne kadar serbest te olsa yinede kaşık hesabı yapıyormusunuz bunu merak ettim.maytap ve aeben sizler montide tecrübelisiniz.ne diyorsunuz kızlar bu soruma

doyana kadar yiyorum
kitaptada yazıyo zaten doygunluk hissine kadar diye
bazen 1 tabak yeterken bazen 2 tabak yetmiyo
bende doyana kadar yiyorum

Ablacım senden böyle güzel şeyler duymak beni çok mutlu ediyor,azıcık daha arttırsam sporu süper olacak ama bu hafta hedefim inş.daha fazlasını yapmak
Ama bugün topikçe acayip bir kilo kaybımız var hepinizi tebrik ediyorum kızlar.Gerçekten topikler arası yarışma olsa ezip geçicez demekki herkesi :))

Narincim bende doyanana kadar yiyorum ama önce salata yiyorum mesela. Zaten tokluk hissi başlıyor direk yemeğe pek yer kalmıyor. Bu yöntemi de bu hafta keşfettim.

Aeben abla teşekkür ederim. Valla veremeseydim çok kötü olurdum.

Çiçekim tabloyu güncellemedin sanırım değil mi.

bebikim bek etle burlgur hemen yaga döner canım benim.. birde akşamında agır dışardaki et dönerler çok yağlı akşam akşam agır olmuş . akşam yağ depolanması kolay oluyor bugün biraz sebzeye yüklen ....
kilo artışın normal bu menüye göre .kaydirigubbakcemile
narımcim sadece mercimek varsa salata ve yogurtla tabiki 2 tb yersin . helede sebzede pek sınırlamayok .ama şunu hatırlayatım karbonhidratın fazlasıda şekeri yükseltiyormuş aklınızda bulunsun ..yanı karbonhidrat menülerinizde sebzede yiyinki karnını sırf karbonhidratla doyurmayın fazlası şekerinizi yükseltmesin .

ben yemekten Önce salata yıyorum ve hemen ŞıŞırıyor daha fazla doygunluk hıssı verıyor tavsıye ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…