bu arada tüm herkese soruyorum.serbest olan yiyeceklerde porsiyon küçültüyormusunuz.merak ediyorum.mesala ben ögle yemeginde yeşil mercimek yiyeceğim 2 tabak yiyebiliyorum.ne kadar serbest te olsa yinede kaşık hesabı yapıyormusunuz bunu merak ettim.maytap ve aeben sizler montide tecrübelisiniz.ne diyorsunuz kızlar bu soruma
Narincim bende doyanana kadar yiyorum ama önce salata yiyorum mesela. Zaten tokluk hissi başlıyor direk yemeğe pek yer kalmıyor. Bu yöntemi de bu hafta keşfettim.
Aeben abla teşekkür ederim. Valla veremeseydim çok kötü olurdum.
Çiçekim tabloyu güncellemedin sanırım değil mi.
GÜNAYDIN FISTIKLI BAKLAVALARIMMM NASILSINIZ
İKRACIM HERKESİN METEBOLİZMASI VERECEĞİ KİLOSU BİR OLMUYO MESELA BEN BURDA YAAPRKEN YEMEK YAPAN ABLADA BANA UYMAYA ÇALIŞIYOR TAM YAPAMASADA 2,5 AYDA 6 KG VERDİ MAŞALLAH YAŞI DA 55...SEN İLK DOKTORA GÖRÜNKİ Bİ TAHLİLLERİN FALAN YAPILSIN DEDİĞİN GİBİ TİROİD FALAN DA OLABİLİR AMA VAKİT KAYBETMEDEN GİT DERİM BEN..
ABENCİM ABLALARIN GÜZELİ VALLA BEN DE KATILIOM BAZI KADINLAR YAŞLANDIKÇA GÜZELLEŞİYORLAR:))
BENNN DÜNKÜ KÖFTELERDEN DİYE DÜŞÜNÜYORUM SABAH 58,200 ÇIKTIM :uhm: DAHA BİKAÇ GÜN ÖNCE 57,800 DÜ YA OFFF PİS BOĞAZIM İŞTEEE
[/QUOTE
canım haklısın herkesin bünyesi ne güzel vermiş sizin abla üstelik 55 yaşında bende düktora gitmiyi düşünüyorum saol canım
ikracım nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsun canım .?
MAYTAP Süper değişim tebrikler. Şeker sen kapalı mısın açık mı? Resimlerde kapalı bi bayan var birde açık bir bayan. Sen hangisisin.
Çiçek ben 72.7 yim canım.
bebik 58.2
aeben 61.3
akrep 69.8
cueca 56.5
mmmf maytap 54.5
sultan gibi 58.7
camlıca 60.5
ikracım senin için bi yazı yazdım 2. takıma okursan sevinirim umarım yardımcı olur ..
güzel soru kapalıyım iremcim
albümüm özel olduğundan açık resim koymakta sakınca görmüyorum ama son koyduklarımı kaldırıcam ne olmaz ne olmaza.s
Çiçek üstteki mesajda yazdım bikaç kişinin. Mesaj gönderdikten sonra bak üstteki mesajlara kızım ya. Sen yazarken göndermiş oluyorum görmüyorsun.
Gerçi şöyle bir ekmek arası döner yesen kendine gelirsin.
Yanında da buz gibi bi kola.
Bak hem bugün Cuma haftaya kadar bişiy olmaz kuzummmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?