Hatunlar hepimize mutlu ve kaçamaksız haftasonu diliyorum kocamannn öptüm hepinizi
bebik saol canım benim sana da.
Kızlar bişiy sorucam bu arada. Ben tavuk suyu çorbayı çok severim. İçine şehriye eklerim genelde ama Montiye aykırı şehriye sanırım. Ne koyabilirim acaba sizce. İrmik falan koysam olur mu sanmam ama.
hiçbirşey koymadan da güzel olmaz ki.
çiçekçim domates çorbasında un kavrulmuyormuydu sen nasıl yapıyorsun canım
kızlar bende bugün anneme gidiyorum.inşallah annem montiye uygun yemekler yapmıştır.haftasonunuzun gönlünüzce geçmesi dileğiyle hepinizi özleyeceğim kızlarrrr opuyorumnanaktan fırsat bulursam eger evden katılmaya çalışırım :kahve:
Aeben abla maşallah takımınıza ama bu hafta bireyselde birinclik bizdeeeeeeeeee hihoyyyt
sebze katmayı denedinmi???bebik saol canım benim sana da.
Kızlar bişiy sorucam bu arada. Ben tavuk suyu çorbayı çok severim. ıçine şehriye eklerim genelde ama Montiye aykırı şehriye sanırım. Ne koyabilirim acaba sizce. ırmik falan koysam olur mu sanmam ama.
hiçbirşey koymadan da güzel olmaz ki.
kaydirigubbakcemile3haftaya sizin olsun kıslar yoruldu dinlemsinler bu hafta ..malum paylaşım alanından hırs yaptılar .Ablaya ayıp ama artık sürekli sürekli olmuyor böyle azıcıkta bize verin canım sıranızı alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
evet ya bireyseli size kaptırmışız .opuyorumnanaktan
sebze katmayı denedinmi???
kaydirigubbakcemile3haftaya sizin olsun kıslar yoruldu dinlemsinler bu hafta ..malum paylaşım alanından hırs yaptılar .
hatta geçen hafta mezunumuz vardı bu hafta keşke çıkmasaymışım diyor 2 kilo daha vermiş .:1shok:ama artık dur deme zamanı geldi onun 48 kilo .
pişirince bi tabak verirsin artıkın ....:roflol::roflol::roflol:Aeben sebze olarak patates soğan havuç katardım ama artık onlarda olmaz.
Olmaz pırasa soğan biber domates katıp yapayım.
Süper olur öyle de eminim.
Saol ablacım iyi ki varsın.
şimdi şunu dememi bekliyorsun ye maytabım efiyet olsun . dimi :icecream:kaydirigubbakcemile3bende menümü vereyim
sabah 3 dilim uno
domates biber sos
salatalık domates
peynir yeşil zeytin
öğle 13.30
alinazik
yoğurt
domates-soğan
4.30 gibi 1 baklava dilimin yarısının alt tabanının bir katı:)))))
tadına bakmasaydım valla dayak yerdim n
oda ateş olsa cürmü kadar yer yakar herhalde
neyse bundan sonra no problem sanırsam
akşam 19.30
spagetti
domates biber soslu
salata ayran
akaabinde 1 dilimbaklava götürsem süper olurdu ama makarnayla aynı öğün olmaz demi
geçmiş olsun nurom ya ilaçlarını düzgün kullan geçer .a.snabersiniz kızlarr? ben bugün doktordaydım buraya gelemedim hiç. saat 2de randevum vardı gayriciddi egzama yani sulu egzama olmuşum sempatiksalakcinni
şimdi şunu dememi bekliyorsun ye maytabım efiyet olsun . dimi :icecream:kaydirigubbakcemile3
diyorum kıs ye 1 dl.ye afiyet olsun ciddiyim nasıl olsa et yok menünde makarnada un yerimsenibensositososito .olumunekankayizsmile
geçmiş olsun nurom ya ilaçlarını düzgün kullan geçer .a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?