Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Aeben abla maşallah takımınıza ama bu hafta bireyselde birinclik bizdeeeeeeeeee hihoyyyt

bebik saol canım benim sana da.

Kızlar bişiy sorucam bu arada. Ben tavuk suyu çorbayı çok severim. ıçine şehriye eklerim genelde ama Montiye aykırı şehriye sanırım. Ne koyabilirim acaba sizce. ırmik falan koysam olur mu sanmam ama.
hiçbirşey koymadan da güzel olmaz ki.

İrmikte bildiğim kadarıyla yasak canım.kitapta yazan uygun irmiği ben bulamadım marketlerde Bende domates çorbasına şehriye katıyordum ama maalesef artık sade yapıp içiyorum.

kızlar bende bugün anneme gidiyorum.inşallah annem montiye uygun yemekler yapmıştır.haftasonunuzun gönlünüzce geçmesi dileğiyle hepinizi özleyeceğim kızlarrrr opuyorumnanaktan fırsat bulursam eger evden katılmaya çalışırım :kahve:

çiçekçim domates çorbasında un kavrulmuyormuydu sen nasıl yapıyorsun canım

Kıştan rendelenmiş domatesler yapıp kaldırmıştık canım annemle,onları suyla buluşturuyorum okadar sonrada içiyorum :içelim:

İyi hafta sonları canım.dikkat et kendine olabildiği kadar bozmamaya gayret et Ben annem bana uygun yemek yapmadıysa ayyy anne amcam kızıyor neden yağda kızarttın yada bana o yasak bu yasak diyorum.annemde şimdi amcan yok burda ye görmez merak etme eve gidince gene devam edersin diyor... kaydirigubbakcemile3 ama tabi ben o zaman sadece salata yiyorum uymuyorsa kızsada bozmuyorum artık kaydirigubbakcemile2

Aeben abla maşallah takımınıza ama bu hafta bireyselde birinclik bizdeeeeeeeeee hihoyyyt
evet ya bireyseli size kaptırmışız .opuyorumnanaktan
sebze katmayı denedinmi???
Ablaya ayıp ama artık sürekli sürekli olmuyor böyle azıcıkta bize verin canım sıranızı alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3haftaya sizin olsun kıslar yoruldu dinlemsinler bu hafta ..malum paylaşım alanından hırs yaptılar .
hatta geçen hafta mezunumuz vardı bu hafta keşke çıkmasaymışım diyor 2 kilo daha vermiş .:1shok:ama artık dur deme zamanı geldi onun 48 kilo .

bencede artık duraklama devrine geçsin abla onlar artık a.s.akannehirakannehir inanmıyorum yaa nasıl verdi o kadar kiloyu o maşallah bir dal kalmıştır artık ohaoldumsmile

Aeben sebze olarak patates soğan havuç katardım ama artık onlarda olmaz.
Olmaz pırasa soğan biber domates katıp yapayım.
Süper olur öyle de eminim.
Saol ablacım iyi ki varsın.

Aeben sebze olarak patates soğan havuç katardım ama artık onlarda olmaz.
Olmaz pırasa soğan biber domates katıp yapayım.
Süper olur öyle de eminim.
Saol ablacım iyi ki varsın.
pişirince bi tabak verirsin artıkın ....:roflol::roflol::roflol:
benim canımda yogurt çorbası çekiyor ....
herüfde yok 3 gün bu hafta sonunu iyi degerlendireyim ama yarın dışardayım haberiniz olsun . türkçe olimpiyatlarına götürecegim bebeleri. birde küçük kızın spor seçmeleri var .:hulya:

refim kilo bildirmedi dimi kıslar ...
başka bildirmeyen varmı???

bende menümü vereyim
sabah 3 dilim uno
domates biber sos
salatalık domates
peynir yeşil zeytin

öğle 13.30
alinazik
yoğurt
domates-soğan

4.30 gibi 1 baklava dilimin yarısının alt tabanının bir katı:)))))
tadına bakmasaydım valla dayak yerdim n
oda ateş olsa cürmü kadar yer yakar herhalde
neyse bundan sonra no problem sanırsam

akşam 19.30
spagetti
domates biber soslu
salata ayran

akaabinde 1 dilimbaklava götürsem süper olurdu ama makarnayla aynı öğün olmaz demi

nabersiniz kızlarr? ben bugün doktordaydım buraya gelemedim hiç. saat 2de randevum vardı gayriciddi egzama yani sulu egzama olmuşum sempatiksalakcinni

hastaneden dönerkende bi mağazaya girdim kendime niçok cici aldım. bi kız vardı 60 kiloymuş
"topu topu 60 kiloyum ama olmadı yaaaa" dedi sonra aynısını ben denedim oldu :))) aa ama sen benden zayıfsın demezmi dedim ben 75 kiloyum :)) senin boyun uzun ama diyo yanyana durduk o benden 3 parmak kısa ama çok değil yani.. eve gelirken komşularım da demezmi acayip güzel zayıfladın nasıl yaptın ne yaptın diye :) oturdum monti amcamı anlattım onlara :))

şimdi şunu dememi bekliyorsun ye maytabım efiyet olsun . dimi :icecream:kaydirigubbakcemile3

diyorum kıs ye 1 dl.ye afiyet olsun ciddiyim nasıl olsa et yok menünde makarnada un yerimsenibensositososito .olumunekankayizsmile
nabersiniz kızlarr? ben bugün doktordaydım buraya gelemedim hiç. saat 2de randevum vardı gayriciddi egzama yani sulu egzama olmuşum sempatiksalakcinni
geçmiş olsun nurom ya ilaçlarını düzgün kullan geçer .a.s

sağol aebencim inşallah geçer yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…